Była rekrutacja na stanowisko Technika farmaceutycznego (Laboranta). Nie podano stawki, a zatrudniano na umowie o pracę na pełny etat. Firma wymagała dyplomu technika farmaceutycznego oraz minimum rocznego doświadczenia w pracy z klientem, najlepiej w branży farmaceutycznej. Najważniejszym benefitem były rabaty pracownicze na produkty i dofinansowanie karty Multisport.
Czy wymagania jak na technika farmaceutycznego były duże? Ktoś wie, czy zarobki były adekwatne do oczekiwań i zakresu obowiązków?
Dzień dobry,
Dziękujemy za zainteresowanie ofertą pracy w naszej firmie. Chcielibyśmy sprostować pewną nieścisłość – faktycznie prowadziliśmy rekrutację na stanowisko Technika farmaceutycznego, natomiast nigdzie nie pojawiła się informacja, że miałoby to być stanowisko Laboranta. Prowadzimy sieć sklepów zielarskich i wymagane kwalifikacje są związane z obsługą naszych klientów oraz specyfiką branży.
Główne wymagania wynikają z konieczności uzupełnienia i poszerzenia wiedzy w stosunkowo krótkim czasie, a także z umiejętności sprawnej obsługi komputera. Choć może to brzmieć standardowo, w praktyce często stanowi istotne wyzwanie rekrutacyjne.
Jeśli chodzi o wynagrodzenia – są one ustalane indywidualnie, w zależności od realnych kompetencji, zaangażowania i efektów pracy. Możemy z całą pewnością podkreślić, że osoby zatrudnione w naszej firmie nie zgłaszają zastrzeżeń co do wysokości wynagrodzenia. Co więcej, zawsze traktujemy je jako element negocjacyjny – ważne jest, aby warunki były satysfakcjonujące i korzystne dla obu stron.
Pozdrawiamy serdecznie,
EKAA sp. z o.o.
EKAA Sp. z o.o. - pracodawca
06.09.2025 13:05
Dzień dobry,
Dziękujemy za komentarz i możliwość wyjaśnienia tej kwestii. Rzeczywiście, w naszej firmie jednym z głównych wymagań jest konieczność uzupełnienia wiedzy branżowej w stosunkowo krótkim czasie oraz swobodna obsługa komputera, co w praktyce często stanowi wyzwanie rekrutacyjne.
Jeśli chodzi o rotację – zdecydowaną większość naszego zespołu stanowią kobiety i w ostatnich latach część zmian kadrowych była związana z urlopami macierzyńskimi. Warto podkreślić, że część osób po zakończeniu umów terminowych, które wygasały w trakcie urlopów, zdecydowała się ponownie do nas dołączyć. Dla nas to najlepszy dowód na to, że praca u nas daje satysfakcję, a warunki zatrudnienia są oceniane pozytywnie.
Pozdrawiamy serdecznie,
EKAA sp. z o.o.
Xxx
06.04.2025 15:34
W skrócie: jeśli dbacie o swoje zdrowie psychiczne, polecam omijać szerokim łukiem.
ByłyPracodawca
14.04.2025 12:42
Dziękujemy za pozostawioną opinię. Szanujemy prawo każdego do wyrażania własnego zdania, jednak czujemy się zobowiązani do przedstawienia szerszego kontekstu.
Współpraca z pracownicą, która opublikowała opinię, została zakończona w otoczeniu powtarzających się nieprawidłowości w realizacji powierzonych zadań. Mimo wielokrotnych rozmów i udzielanego wsparcia, przez dłuższy czas nie były przestrzegane wewnętrzne procedury, a niektóre obowiązki realizowane były z wielomiesięcznym opóźnieniem lub w sposób narażający firmę na potencjalne kary finansowe.
Zawsze dokładamy starań, aby tworzyć środowisko pracy oparte na wzajemnym szacunku, przejrzystej komunikacji i jasno określonych zasadach. Jesteśmy otwarci na konstruktywną krytykę i nieustannie pracujemy nad tym, by nasz zespół czuł się wspierany i odpowiednio prowadzony.
Życzymy powodzenia w dalszym rozwoju zawodowym.
Przychody i zysk Ekaa
-47,2 tys
2019
2020
2021
Dane wygenerowane na podstawie sprawozdań finansowych firmy z KRS.
Zostaw merytoryczną opinię o Ekaa Sp. z o.o.