Z4.MONEY

• Będzin
  • Wojkowice
  • Bytom

3. Opinie o pracodawcach Katowice
  5. Opinie o Z4.MONEY Sp. z o.o.

Opinie o Z4.MONEY Katowice

Nie przegap nowości o Z4.MONEY Sp. z o.o.!

Kama

30.01.2025 12:43

Polecam serdecznie firmę! Uzyskaliśmy szybką i profesjonalną pomoc ????
    PiAn

28.01.2025 13:16

Gorąco polecam firmę dzięki nim mogłam z mężem wyjść na prostą gdzie nigdzie nie było szans wszystko przejzyste warunki dopasowane do potrzeb szybko wszystko załatwione kontak mailowy u telefoniczny bez zarzutów nawet w sobotę wieczor mi odpowiadali na pytania umowa wysłana przed podpisaniem do przeanalizowania oprocentowanie lepsze jak w niejednym banku rzetelna pomoc i zrozumienie człowieka nie pisze od tak byłam naprawdę w tragicznej sytuacji i tylko firma Z4money wyciagla mi pomocna dłoń za co całym sercem dziękuję i naprawdę POLECAM nie bój cie się że to kolejne (usunięte przez administratora) bo to nie prawda najbardziej uczciwa firma z super podejściem do człowieka JESZCZE RAZ CALYM SERCEM DZIĘKUJĘ

28.01.2025 11:10

Cały proces pożyczkowy przebiegał bardzo sprawnie. Bardzo pomocny w kontakcie i wyjaśniający wszystkie wątpliwości na każdym etapie był Pan Patryk któremu serdecznie dziękujemy. Bardzo polecam firmę z4
    Łukasz

24.01.2025 22:13

Polecam firmę
    Damian G

23.01.2025 14:17

Dziękuję za profesjonalne podejście do mojej sprawy . Polecam każdemu serdecznie (usunięte przez administratora)
    Szymek

20.01.2025 19:28

Polecam! Szybko, konkretnie, na czas, godny partner do finansowania, bez haczyków, pełen profesjonalizm!
    Kiki

16.01.2025 10:29

Fantastyczna obsługa polecam z całego serca
    Mateusz

15.01.2025 13:40

Pełen profesjonalizm, polecam serdecznie :)

10.01.2025 13:37

Serdecznie polecam Pana Patryka, bardzo pomocny - zawsze szybka i szczegółowa odpowiedź. Proces podpisania umowy jasny i bezpieczny. Wszystko na najwyższym poziomie!

10.01.2025 13:22

Andrzej

08.01.2025 22:27

Polecam Z4.money, dobry kontakt, szybkie działanie, miła współpraca.
    Joanna

31.12.2024 17:02

Szczerze polecam współpracę z firmą z4money. Pan Patryk zawsze pod telefonem, wyjaśni , doradzi. Profesjonalna i szybka pomoc nawet w beznadziejnym przypadku.
    AdamŁ89

18.12.2024 19:21

Witam, z tego miejsca chciałbym z czystym sumieniem polecić firmę Z4.money to firma godna polecenia której warto zaufać dla nich naprawdę liczy się człowiek i jego problemy . Proces przyznania pożyczki przebiega w pozytywny sposób i bardzo szybki wszystko przedstawione jest w bardzo rzetelny i przejrzysty sposób . Umowa pożyczki zawarta u notariusza co daje bezpieczeństwo po obu stronach skonstruowana w bardzo czytelny i łatwy do zrozumienia sposób bez żadnych haczyków. Pan Marcin który prowadził moją sprawę to bardzo miły i kompetentny człowiek który bez żadnego problemu odpisywał na moje wiadomości i informował o całym procesie za co bardzo mu dziękuję . Tam gdzie nie ma widoku na pomoc pomoże Z4.money to prawdziwy profesjonaliści w dziedzinie finansów serdecznie polecam
    Dariusz Wierzbicki

18.12.2024 15:59

Chcę serdecznie podziękować za szybkość działania i ogólnie za pomoc świetna i rzetelną obsługa.
    Eva

17.12.2024 15:32

Profesjonalna obsługa , doradztwo - rozmowy ! Profesjonalny kontakt ! Polecam ! Najważniejsze -UCZCIWOŚĆ , TRANSPARENTNOŚĆ
    Dionizy :)

13.12.2024 10:33

Witam! Jeśli ktoś potrzebuje profesjonalnego podejścia do (marudnego) klienta jakim jestem ja, to naprawdę bardzo polecam firmę Z4.Money Katowice. Wniosek o pożyczkę, rozeznanie się w mojej sytuacji oraz decyzja - wszystko bardzo rzetelnie i sprawnie. Kontakt mailowy i telefoniczny na wysokim poziomie. Dzięki Z4Money mogę dokończyć inwestycję, która niestety poprzez sytuacje losowe, jest droższa niż w założeniach. Z pomocą przyszła firma Pana Patryka i udało się! Bardzo dziękuję za pomoc. Polecam każdemu, kto jest w trudnej sytuacji, ale także każdemu, kto po prostu potrzebuje środków aby się rozwijać i iść do przodu! Wszystkiego dobrego!
    Igor

10.12.2024 14:42

Dziękuję za pomoc. Polecam

06.12.2024 11:30

Polecam !
    Madzia

03.12.2024 18:42

Kiedy banki odmawiają finansowania firma Z4 profesjonalnie podchodzi do tematu i pomaga. Szybki kontakt.
    Łukasz

03.12.2024 11:04

Firma godna polecenia, wszystko jasne i klarowne. Pan Patryk jest profesjonalistą w tym co robi

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Z4.MONEY?

Kontakt - Z4.MONEY Sp. z o.o.

Krasińskiego 29 lok. 9 40-019 Katowice

Branża główna: Pośrednictwo finansowe
    Martyna

02.12.2024 13:07

Świetna obsługa. Firma jako jedyna na rynku była w stanie pomóc mi w skomplikowanym finansowaniu. Pan Patryk niezwykle pomocny na każdym etapie załatwiania sprawy. Profesjonalnie podchodzi do tematu. Gorąco polecam współpracę z firmą.
    Leon

21.11.2024 12:25

Z przyjemnością polecam firmę Z4 Money. To profesjonalny i rzetelny partner finansowy, który wyróżnia się przejrzystością i uczciwością. Na szczególną uwagę zasługuje fakt, że przed podpisaniem współpracy przesyłają na adres e-mail czytelny projekt umowy, dzięki czemu klient może spokojnie zapoznać się ze wszystkimi warunkami. Umowa jest jasna, bez żadnych ukrytych haczyków czy niejasnych zapisów. Jeśli szukasz firmy pożyczkowej, której możesz zaufać, Z4 Money to doskonały wybór.
    Dawid K.

19.11.2024 16:06

Ludzka firma z normalnymi zasadami w stosunku do wielu innych.Bez problemowy kontakt z firmą. Polecam serdecznie :)
    X

19.11.2024 15:16

Jestem niesamowicie zadowolona ze współpracy z tą firmą Praktycznie i z całą pewnością poleciłabym każdemu współpracę z tą profesjonalną firmą
    Edyta Krocz

19.11.2024 14:59

Polecam,bardzo dobra prywatna firma pożyczkowa ,pozabankowa. Pomagają ,odpowiadając na pytania klienta ,jak i również sami wszystko wyjaśniają . Godna polecenia .
    Miłosz

14.11.2024 22:30

Mam o tej firmie bardzo dobre zdanie, wzorowy kontakt, obsługa klienta z jaką się nigdy nie spotkałem, indywidualne podejście do każdej osoby, oczywiście jest to działalność komercyjna ale widać chęć pomocy drugiemu człowiekowi. Umowa jest przejrzysta bez "pułapek". Nie pobierają prowizji od wypłaconej pożyczki, stosunkowo niskie oprocentowanie. Pieniądze miałem na koncie już kilka godzin po podpisaniu umowy. Z czystym sumieniem polecam! :)
    KlaudiaJot

13.11.2024 12:04

Firma godna polecenia! Wszystko sprawnie i bez zbędnych kruczków!! Polecam
    Stanisław W

07.11.2024 11:55

Gorąco Polecam firmę z4 money , wszystko sprawnie szybko i rzetelnie ! Serdecznie polecam !!!!!
    Anna Ciesielska

24.10.2024 17:55

Dziś podpisałam umowę na 7 lat z Z4 .money.Wspanialy ,cierpliwy,ludzki P .Marcin wszystko mi wytłumaczył szczegółowo... naprawdę nie wierzyłam,że dostanę pożyczkę.Sadzilam,że to kolejna lichwa, której w Polsce nie brakuje.Na szczęście się zawiodłam ???? żadnych prowizji,ani dodatkowych dziwnych opłat.Polecam wszystkim .Wykonacie telefon i się przekonajcie jak ja. Polecam i jeszcze raz dziękuję.!!?
    Joanna

24.10.2024 08:12

Wczoraj podpisałam umowę. Gorąco polecam ta firmę. Warunki umowy są jasne. Dostałam ja wcześniej do wglądu Miałam również propozycje z innych firm pożyczkowych , wybrałam Z4Money po analizie innych ofert , ze względu na warunki umowy , dyspozycyjność zaangażowanie . Dziękuje za pomoc
    Robert M.

21.10.2024 16:43

Doskonała współpraca. Firma godna polecenia. Ocena 5.0 jak najbardziej zasłużona.
    Maciej

21.10.2024 08:34

Szczerze polecam współpracę z Z4 Money. W porównaniu do innych tego typu podmiotów na rynku wyróżniają się przejrzystością i uczciwością. Umowa jest jasna i czytelna, bez kruczków czy pułapek a człowiek traktowany nie jak "cytryna do wyciśnięcia". Polecam wszystkim którzy potrzebują pomocy finansowej bo lepiej trafić nie można.
    Agnieszka. K.

20.10.2024 12:26

Polecam firmę z całego serca. Jest to uczciwa firma udzielająca pożyczek. Umowa wstępna wysłana na e-mail Wszystko jasne bez żadnych ukrytych haczyków. Kontakt SUPER Polecam!!!
    Mateusz Bomski

15.10.2024 12:48

Bardzo polecam. Jeśli miałbym wybierać ponownie to wybrałbym ta firmę. Bardzo szybkie załatwienie sprawy. Polecam!
    Dariusz

07.10.2024 14:26

Firma godna polecenia. Wszystko bardzo szybko załatwione. Umowa otrzymana do wglądu na e-mail. Przemiła obsługa i super kontakt na każdym etapie.
    Iza

07.10.2024 12:34

Szczerze polecam, miła obsługa, wszystko dokładnie omówione i wytłumaczone. Cały proces wnioskowania bez zbędnych formalności. Umowa jasna i czytelna, miałam kilka pytań na które otrzymałam od Pana Patryka wyczerpująca odpowiedź, podpisana w kancelarii notarialnej, po wcześniejszym przesłaniu jej do zapoznania się i akceptacji, bez „kruczków” i dziwnych treści klauzul. Gdyby była taka potrzeba skorzystałaby ponownie.
    Karlos

25.09.2024 00:27

Gdzies czytalem ze to jednoosobowa dzialalność. Ktos potwierdzi? A moze jednak szukają rąk do pracy?
    marek

26.09.2024 15:43

Nie często wpadam na firmy które maja tak duży kapitał. No i jak to sie teraz przekłada na zarobki? podwyżki to nie problem?

27.09.2024 09:17

Zarobki są bardzo dobre. Od 8 lat nikt nie odszedł z pracy, mamy stały zespół, i fajną atmosferę.
    Beata

24.09.2024 12:08

Firma godna polecenia.Profesjonalna obsługa ,szybko,rzetelnie z zaangażowaniem Pana Marcina.Dziękuję za pomoc w mojej sprawie dzięki niemu odzyskałam spokój.Polecam firmę Z4.Money
    Z4.MONEY

24.09.2024 11:56

Dziękuję bardzo za pomoc w mojej sprawie wszystko zostało załatwione w sposób sprawdzony ,profesjonalny .Polecam tą firmę z4.MONEY i ich usługi
    Wioletta Kucharska

12.09.2024 14:41

Z4.money Gorąco polecam Firma w 100% godna polecenia. Gorąco polecam!!! Firma w 100% godna polecenia. Szczęśliwie trafiłam na firmę 4Z Money. Kontakt na najwyższym poziomie. Doradztwo pod każdym względem. Widać ogromny profesjonalizm i zaaangażowanie. Jeśli ktoś ma problemy finansowe i potrzebuje pomocy - to nie bank, nie inne firmy z internetu - tylko Z4.money - Podsumowując - bardzo serdecznie dziękuję za pomoc .

Zostaw merytoryczną opinię o Z4.MONEY Sp. z o.o.