Nie polecam pracy w tej firmie. Moje stanowisko dotyczyło pracy w dziale IT. Po trzech miesiącach szefostwo przeprowadziło ze mną rozmowę podczas której stwierdzili, że choć jestem dobrym pracownikiem, to nie mogą mi przedłużyć umowy, bo [cytuję] sami nie do końca przemyśleli, czego oczekują od tego stanowiska pracy [koniec cytatu]. Czujecie?!... Chcę zaznaczyć, że było to na 2-3 dni przed zakończeniem okresu próbnego. Zostawili mnie z niczym i trzeba było zarejestrować się w urzędzie pracy, bo cudem byłoby znalezienie czegoś nowego w ciągu tygodnia.
Ostatnio RGB publikując ogłoszenie na stronie Pracuj.pl umieściło filmik gdzie pokazuje, jak wygląda firma. Z osób, które zostały tam nagrane, rozpoznaję JEDNĄ! Wszyscy pewnie odeszli sami, albo zostali zwolnieni.
Praca od 9 do 17 - mnie osobiście nie odpowiadała, bo wolę zacząć ją wcześniej, aby mieć resztę dnia dla siebie.
Jedynym plusem były "obiady za złotówkę" - faktycznie nie trzeba było martwić się o ciepły posiłek w ciągu dnia, bo firma zapewniała dofinansowanie.
Generalnie pozostał niesmak. Bardzo duży.