Geoline

• Ziemięcice
  • Ruda Śląska
  • Bytom Szombierki

3. Opinie o pracodawcach Zabrze
  5. Opinie o Geoline Sp. z o.o.

Opinie o Geoline Zabrze

Nie przegap nowości o Geoline Sp. z o.o.!

06.09.2022 15:44

Drodzy użytkownicy portalu GOWORK,
    Bardzo dziękujemy za Wasze opinie na nasz temat. Wszystkie komentarze są dla nas niezwykle ważne, zarówno pozytywne, jak i te negatywne. Każdy z nich stanowi ogromną dawką wiedzy na temat naszych działań. Pomaga nam diagnozować obszary wymagające poprawy, co jest dla nas niezwykle istotne, gdyż dokładamy wszelkich starań, aby poprawiać jakość świadczonych przez nas usług oraz warunków zatrudnienia.
    Wolność  słowa to jedna z najcenniejszych wartości w demokratycznym społeczeństwie. Daje prawo do publicznego wyrażania własnych opinii oraz myśli. Należy jednak pamiętać, że każda wolność słowa ma swoje ograniczenia. Swoboda wypowiedzi nie daje przyzwolenia do naruszania dóbr osobistych innych osób lub pisania nieprawdziwych informacji.
    Pragniemy poinformować, że wszystkie komentarze niezgodne z regulaminem serwisu lub sprzeczne z polskim prawem będą niezwłoczne usuwane przez Administratora serwisu
    Zachęcamy również do bezpośredniego kontaktu z nami, nie tylko przez portal GOWORK.PL
    Pozdrawiamy,
    Zespół Geoline
    Aga

13.09.2022 23:12

Pracowałam w firmie Geoline ponad 7-lat. Zawsze wynagrodzenia na czas, premie. Wszystko oskladkowane, nic pod stołem. Fajna atmosfera, szefostwo zawsze wyrozumiałe na potrzeby pracownika. Czasem problemy z komunikacją, która na pewno wymaga poprawy

11.12.2022 11:58

Jak wygląda podstawa wynagrodzenia w Geoline Sp. z o.o.?

12.12.2022 21:54

Warunki ustalane są indywidualnie w zależności od stanowiska.

zadowolony zdzisiek

21.11.2022 10:34

bardzo fajne produkty zadowolony ja żem jest polecam

cierpliwy

02.11.2022 16:31

sprzet na czas ,porownywalne ceny , dogodny kontakt czasowy , jestem na tak
    MMM

24.09.2022 19:21

Zostałam zatrudniona przez tę pseudo firmę na stanowisko koordynatora serwisu. Po miesiącu otrzymałam wypowiedzenie bo wszedł ''nowy ład'' i firmy nie było stać na moje stanowisko. W firmie panuje chaos. Omijać szerokim łukiem.

05.10.2022 14:26

Dziękujemy za kontakt. Proszę nam wierzyć że ta decyzja nie przyszła nam łatwo. Szczerze przedstawiliśmy powód rozstania podczas Pani okresu próbnego. Z każdej tego typu przykrej sytuacji wyciągamy wnioski na przyszłość. Pozostaje nam w tym miejscu przeprosić za zaistniałą sytuację. Pragniemy również nadmienić, iż Geoline sp. z o.o. jest oficjalnie zarejestrowana w Krajowym Rejestrze Sądowym w Gliwicach więc firma jest prawdziwa. Pozdrawiamy, Zespół Geoline
    Obiektywny

07.10.2022 22:24

Można wyrażać swoją merytoryczną opinię i jest ok. Ale trochę żal mi Ciebie bo styl w jakim to wyrażasz świadczy tylko o Tobie i nie wiem czy z kimś takim chciałbym dalej wspołpracować jako kolega w pracy.
    KR

03.10.2022 23:11

Zostałem zatrudniony na stanowisko inżyniera sprzedaży. Po miesiącu pracy dostałem wypowiedzenie ze względu na idący kryzys. Zmarnowany czas mój i osób mnie wdrażających. Nadmienię tylko, że specjalnie zwolniłem się z poprzedniej firmy dla nowej pracy.

30.09.2022 14:08

Dziś w naszej filmie obchodzimy nie lada święto !

Dzień chłopaka : )

Drodzy Panowie - Wszystkiego najlepszego ! Niech to będzie udany dzień dla Was wszystkich.

Dla Damskiej części naszego zespołu przekazujemy serdeczne podziękowania, przede wszystkim za pamięć ale i za słodki poczęstunek.

Dziś nie liczymy kalorii  - zapraszamy !

P.S. Sernika już nie ma ; )
    Zdjęcie 0
    Zdjęcie 1

30.08.2022 19:35

inż.

07.09.2022 12:57

Mogę prosić o kontakt do Państwa Nick?

07.09.2022 14:18

Zapraszam na naszą stronę internetową geoline.pl i do zakładki kontakt.

Kontakt - Geoline Sp. z o.o.

Knurowska 8 41-800 Zabrze

Branża główna: Sprzedaż detaliczna

01.08.2022 12:57

inż.

07.09.2022 12:56

Mogę prosić o kontakt do Państwa Geodezja Małopolska?

07.09.2022 14:17

Zapraszam na naszą stronę internetową geoline.pl i do zakładki kontakt.

01.09.2022 19:32

Czy wiecie coś o warunkach pracy w firmie Geoline Sp. z o.o.? Czy warto aplikować na ofertę pracy Magazynier?

07.09.2022 08:21

Witam, na ten moment nie rekrutujemy na stanowisko Magazynier. Wszystkie stanowiska w tym dziale są obsadzone.

15.08.2022 11:20

Rozmowę rekrutacyjną prowadzą aż 3 osoby w chłodnej atmosferze przesłuchania. Natomiast na moje pytanie o oferowane wynagrodzenie wszystkie trzy osoby się zapowietrzyły i zaczęły przewracać oczami, jakby to, że za pracę należy się w ogóle wynagrodzenie było jakimś totalnym tabu. Bardzo "profesjonalnie" i oczywiście nie padła żadna konkretna odpowiedź - żadna. Mieli się odezwać bez względu na wynik, ale słowa nie dotrzymali. Trochę zabawna ta firemka.

27.07.2022 22:47

Naobiecywali złote góry...,a tu przeżuli i wypluli, prawie 2 lata wycięte z życiorysu. (usunięte przez administratora) fake smiles
    Analityk

03.08.2022 14:03

Wyglada na to ze go przeżuli, a nastepnie dokonali operacji wyplucia. Widocznie ciężko strawny.
    Klient

31.07.2022 21:59

Bardzo fachowa obsługa klienta. Szczególnie mojego opiekuna handlowego w Małopolsce. Nie jest łatwo o wykwalifikowanych pracowników, a w tej firmie ich nie brakuje.
    Petit

27.04.2022 21:13

Brak kontaktu po rozmowie kwalifikacyjnej :(
    Racja

02.06.2022 10:20

Potwierdzam, zapewnienia odnośnie kontaktu, niezależnie od decyzji i cisza. Można już sobie opinię wyrobić nie pracując tam
    Petit

09.06.2022 11:51

Agnieszka, robię to poprzez ten portal.
    Osoba

08.04.2022 13:05

Brak informacji o wyborze po rozmowie kwalifikacyjnej.
    Prac

27.08.2020 15:26

O firmie Geoline opinia nie jest prosta , rozmowa kwalifikacyjna bardzo profesjonalna, dużo rzeczowych pytań. Wraz z zatrudnieniem i wejście w tę firmie z biegiem czasu można zmienić zdanie. Organizacja zerowa, wieczne nieporozumienia. Kilka osób które zarządzają firmą , które mają różne zdania i pracownik nie wie kogo ma słuchać. Brak pomysłu na organizacje i uporządkowania pracy firmy ,!

Zostaw merytoryczną opinię o Geoline Sp. z o.o.