Nie widzę opinii od personelu z ostatniego czasu a chce sie zorientować w aktualnej atmosferze przed wysłaniem dokumentów. Jest raczej w porządku i wszyscy sa zgrani?
To była moja pierwsza wizyta u Pani Doktor Bożeny Kumor- Kema. Jestem bardzo mile zaskoczona. Dokładne badanie, wywiad, od razu konkrety, skierowanie na rehabilitację. Duże zaangażowanie i wiele dobrych porad. Naprawdę takich lekarzy nam trzeba! Bardzo dziękuję! Czuje, że w końcu jestem w dobrych rękach!
Na wizytę zostałam skierowana przez lekarza rodzinnego Katarzynę Jakut więc była ona darmowa( koszty po stronie NFZ ).
Należymy do tej przychodni całą rodziną. Jesteśmy zadowoleni z lekarza rodzinnego i z rehabilitacji tam udzielanej . Panie bardzo miłe , pomocne . Polecam ten ośrodek.
Trafiłam z 3 letnim dzieckiem do doktora Adama Mustafy jeśli można wogole nazwać go doktorem :/ niewychowany człowiek który na samym początku nie umie odpowiedzieć na Dzień Dobry. Gardło dziecka sprawdzał latarka ze swojego telefonu(normalnie w szoku byłam), po osłuchaniu dziecka wziol i rzucił słuchawkami o mebel ,nic konkretnego nie powiedział tylko z łaska wypisał receptę podpisując sie na niej od niechcenia .Masakra aby lekarz tak traktował pacjentów.
A z jakimś poważnym problemem pani przyszła czy z pierdołą z którą powinna być pani zdzieczna ,że pani nie wyrzucili? Bo pamiętajmy od czego są Pozety. Napewno nie od zgłaszania się z kaszelkiem. Pozdrawiam
Bardzo niemiła pielęgniarki
1 pielęgniarka jest odpowiedzialna za obsługę telefonów, zastrzyki, drobne zabiegi, rejestracje pacjentów-nie do pomyślenia! Długie oczekiwanie na wizyte
Lekarz "M" - zachowanie poniżej krytyki. Zero kultury osobistej ani profesjonalnego podejścia. Pacjenci chorzy z dziećmi czekają ponad 3h na obsługę. Lekarz wychodzi po za miejsce pracy a na prośbę o obsłużenie odpowiada: Nikt nie będzie mu mówił co ma robić.
Porażka,prędzej człowiek umre niż dostanie pomocy.Czekałem prawie pół godziny na pomoc,podczas gdy jakiś młody doktor prawdopodobnie pił kawę.
Zgadzam sie predzej czlowiek umrze niz mu udziela pomocy ,dzwonie na dzwonwk raz ,drugi ,trzeci az wkoncu po 10 min z wielkimi pretensjami wychodzi pielwgniarka ale nie dlatego zeby nam pomoc tylko z pretensjami czy jej chce dzwonek spalić,I zamyka nam.drzwi przed nosem ,nawet nie zapytała co się dzieje ,totalna porażka
Jak się pracuje w Ośrodek Symetria Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Ośrodek Symetria Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Ośrodek Symetria Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 1, z czego 1 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!