Aurovitas Pharma Polska

O połączeniu w liczbach

O integracji spółek

Nasze produkty

• Skierniewice

5. Opinie o Aurovitas Pharma Polska Sp. z o.o.

Opinie o Aurovitas Pharma Polska Warszawa

Nie przegap nowości o Aurovitas Pharma Polska Sp. z o.o.!

Aurovitas Pharma Polska Sp. z o.o.

16.10.2020 14:12

Witamy serdecznie na profilu firmy Aurovitas Pharma Polska. Jesteśmy organizacją dynamicznie rozwijającą się w środowisku farmaceutycznym. W zakładce oferty pracy będziemy w miarę możliwości oraz bieżących potrzeb rekrutacyjnych zamieszczać ogłoszenia.
    Ze względu na ogólną dostępność tego portalu i tajemnicę handlową firmy, jako Aurovitas nie jesteśmy w stanie udzielić odpowiedzi na zadawane w tym miejscu pytania. Szanowni Pracownicy, zachęcamy Was do komunikacji i zadawania pytań do odpowiednich osób wewnątrz firmy (np. bezpośredni przełożony).
    Uprzejmie prosimy o kulturalną i merytoryczną konwersację. Wszelkie komentarze na tej stronie wykraczające poza strefę kultury osobistej, naruszające dobre imię pracowników, pomawiające, obraźliwe i nieprawdziwe będą weryfikowane przez administratorów serwisu. Pozdrawiamy, Zespół Aurovitas.
    Zadowolony mimo ciezkieg czasu

24.02.2024 12:50

Aurovitasie nie licz na to że ludzie będą Wam zgłaszali swoje sugestie, problemy lub obiektywne spostrzeżenia czy to przez kierownika czy mailowo jak ludzie są zastraszani aby siedzieli cicho. Myślę że dużo osob napisałoby wiele obiektywnych spostrzeżeń które pomogłoby w rozwiązaniu problemów pracodawca-pracownik ale każdy martwi się o pracę. Zróbcie chociażby anonimową ankietę satysfakcji pracownika to da Wam jakiś mały procent jaki pracownicy mają pogląd na firmę. Chyba że zależy Wam tylko na dobrym PR i ładnych zdjęciach na insta jak to robiła poprzednia kadra zarządzająca.
    Żona Peruna

17.05.2024 21:15

Duże wymagania wobec szeregowych pracowników. Tabelki, duperelki, najlepiej na wczoraj. W drugą stronę to nie działa. Na plany czekasz do połowy cyklu, budżetów nie widać jedynie o nich słychać … będą, tyle że nit nie wie kiedy. A wszystko to za naprawdę marne wynagrodzenie. Czy warto? Nie warto.

Przemysław S

09.07.2026 14:04

Nie polecam. Zatrudnili do zespołu aptecznego chłopa który sprzedawał pasztetową Pani Ziucie w Parzęczewie. Nie ma pojęcia o współpracy z farmaceutami, szuka sposobu jak udowodnić swoją przydatność poprzez szczucie na przedstawicieli. Smród zjełczałej kiełbasy ciągnie się za nim od początku jego „kariery”. Biega z patykiem po łąkach biorąc udział w kiepskich inscenizacjach i wydaje mu się, że cokolwiek znaczy w tym świecie. A znaczy tyle, co skórka z kiełbasy wrzucona do kosza.
    #KierownikSklepu

xyz

10.02.2026 21:36

Nie otrzymałam oferty zatrudnienia i muszę przyznać, że nie przyjęłabym jej, gdyż była to jedna z najbardziej nieprofesjonalnych rozmów kwalifikacyjnych, jakie odbyłam. Odchylania się do drugiej osoby po odpowiedzi, uśmieszki, wypytywanie o pracodawcę bardziej niż o osobę, z którą przeprowadza się rozmowę... Jak ktoś nie ma pieniędzy na badania rynku i konkurencji, to niech nie robi tego poprzez proces rekrutacyjny. Naprawdę byłam zniesmaczona.

Ktoś

20.11.2025 10:34

Mam za sobą rozmowy kwalifikacyjne do firmy Aurovitas. Wynik tych rozmów nie ma większego znaczenia,ale muszę napisać 3 zdania. Jestem w tej branży od wielu,wielu lat i był to najprzyjemniejszy,jednocześnie najbardziej profesjonalny proces rekrutacyjny w jakim brałam udział. AUROVITAS - JESTEM POD BARDZO POZYTYWNYM WRAŻENIEM.
    #PrzedstawicielMedyczny

Obiektywny

29.10.2025 13:11

Nowa dyrekcja i nadal mało zmian. Nawet nowe wprowadzenia nie pomagają jedynie mamy wsparcie w reklamie.Przez to premię są nie osiągalne. Wyniki robimy tylko w sieciach tak jak nasza koleżanka ze Śląska, która jest siostrą byłego dyrektora i wyniki robi jej dział KAM
    olo 1

08.09.2025 20:39

omijać szerokim łukiem , umawiają się na rozmowę przy rozmowie przez telefon wypytują o szczegóły , po czym w dniu rozmowy wiedząc jakie jest miejsce zamieszkania pani kierownik z kujawsko - pomorskiego udaje głupka i twierdzi że wysłała link do rozmowy na kamerze co jest kłamstwem , zero profesjonalizmu , nonszalancja i chamstwo już na wstępie czyli wszystkie negatywne komentarze są niestety prawdą i można się śmiało nimi posiłkować przy wyborze firmy …
    Zainteresowana

30.07.2024 19:56

Dzień dobry, czy mogę prosić o informację na jaką pensję można liczyć na stanowisku Konsultanta Medycznego?
    Aldona

25.03.2025 17:13

Pewnie z 6500-7000 brutto nothing morę.

18.07.2025 18:37

Potwierdzam. PM jest głównie zarzucany sprzedażą w aptekach. Nie wyrabiasz planu, jesteś do zwolnienia stąd tak duża rotacja w firmie. Czas na podniesienie wyników od momentu zatrudnienia, to maksymalnie 9 m-cy, a tereny są zapuszczone, ponieważ ciągle są nowi przedstawiciele. Do tego potężne tereny za marną pensję i znikome szanse na premię.
    NewYork

02.06.2025 17:59

Rotacja pracowników taka, że drzwi się nie zamykają. Nowy Prezes wyjął firmę z dołka i odchodzi. Szkoda, bo nie zdążył poczynić potrzebnych zmian w HR oraz wśród kierowników - to tu jest kwestia ogromnej rotacji pogrzebana.
    John

10.12.2024 18:26

Na wigilię jedziemy do Warszawy ale trzeba zrobić połowę wizyt dojeżdżając. W drugi dzień na powrocie też trzeba zrobić 50 procent wizyt. A te brakujące dwa dni po 50 procent wizyt trzeba nadrobić do końca roku. Wstyd i żenada. To po co ta wigilia?Teraz już wiecie czy należy wybierać takiego pracodawcę.
    Aldona

25.03.2025 17:12

Hihi jak w kyrce czy jakimś eslabie
    Ina

28.02.2025 15:02

Firma jakby powoli się kończyła

12.03.2025 20:36

Jak ma być inaczej skoro Jaśnie Państwo z HR dbają tylko o siebie i pracowników biura. Terenowi to przecież ciemna masa do roboty zamiast konia pług ciągnąć i obierki jeść. Przecież wg tych Państwa przedstawiciel sam nie jest w stanie spodni na dobrą stronę założyć. Nie to co oni: światli exel menagerowie.
    Klucznik Horeszko

25.03.2025 17:09

Z tego excela to Oni( wyższa kasta) utrzymują Nas( pospólstwo), a myślałem,że to człowiek z pola utrzymuje hieny z zamkniętej klatki, a nie na odwrót. Mylę się?
    Ulf

20.03.2025 15:17

Pracowałem wiele lat totalny brak szkoleń. Bez tego można poczuć się ze uwsteczniasz się.

18.02.2025 12:50

18.02.2025 12:58

Miliony zadań dla PM niedługo będziemy sami pakowali tabletki w blistry , ciągłe zmiany żadnej stabilnosci
    Joanna

17.02.2025 21:27

Nie inwestują w pracownika na żadnym poziomie. Sam sobie musisz radzić. Dojenie pracownika z energii. Można się uwstecznić. Może 3 leki dodane uwagi reszta to (usunięte przez administratora)

14.03.2024 15:36

Mam pytanie czy w finie jest mowa o zaufaniu uczciwości ? A potem wsadzają GPSy ? Dziękuję za odpowiedź
    Bartek

25.01.2025 19:34

Niestety zostało w Aurovitas kilku AM i innych managerów dla których UCZCIWOŚĆ i SZACUNEK to zupa z Azji.
    Rybak

15.02.2025 11:31

Mniemanie o sobie wysokie mają Państwo menadżerowie, jednakże kompetencje na poziomie podłogi.
    Zainteresowany

24.07.2024 20:21

Jak nastroje po podwyżkach? Wszyscy dostali tyle ile chcieli? Czy firma wyrównała Wam do mediany rynkowej i uwzględniła inflację?
    C

07.06.2024 16:47

Dzień dobry. Czy ktoś wie jak aktualnie wygląda przebieg rekrutacji na stanowisko konsultanta medycznego?
    Odhaczony

14.07.2024 08:38

Po co? Ludzie odchodzą. Co miesiąc zwalnia się ok 10 osób. Firma nie podaje takich wiadomości oficjalnie Pomyśl dlaczego.. idź do firmy, która nie tonie finansowo. Jest stabilna i wypłacalna. W tej o to ciężko. Obiecali podwyżki - póki co brak. Za to plany na kolejny kwartał wzrosły o 50 %. Z takim zarządzaniem do końca roku zwiną żagle …
    B

07.06.2024 14:10

Dzień dobry. Czy ktoś wie jak aktualnie wygląda proces rekrutacji na stanowisko konsultanta medycznego?
    A

07.06.2024 14:07

Dzień dobry. Czy ktoś wie jak aktualnie przebiega proces rekrutacji na stanowisko konsultanta medycznego?
    Nova

23.05.2024 21:55

Co tam sie dzieje??? Proszę o opinię???
    Jak to co?

06.06.2024 18:35

Chaos! Bałagan! Nic kupy się nie trzyma. Premie wypłacane z miesięcznym opóźnieniem, plany i budżety na koniec kwartału bo po co dać na początku … pensje głodowe, dużo niższe od mediany rynkowej. Podwyżki są ale nikt ich nie widział … a na portalach o pracę pełno ogłoszeń na pm, kas i wyżej … takie o to zmiany na lepsze zgotowali nowi zarządzający …
    Jan

22.05.2024 09:09

Firma, która robi spotkania integracyjne za pieniądze pracowników to świadczy o jakości. Wycofywane topowe produkty. Firma jest po restrukturyzacji i raczej nie będzie można liczyć na poprawę i rozwój.
    Oki

02.05.2024 12:24

Witam, widzę, że jest jeszcze dostępna oferta dla Trade Marketing Managera. Jest tu może ktoś doświadczony z pracy na tym stanowisku i mógłby polecić pracę? zastanawia mnie jakie wychodzą zarobki przy tych wymaganych 3ech latach doświadczenia. jakie są widełki?
    Fragola

21.05.2024 07:43

Jeśli chcesz pracować pod osobą, która nie pozwala Ci rozwijać się, konsultować strategii z innymi działami, wymienić doświadczeniem -to śmiało. Osoba kierująca zespołem toczy autorytarne rządy bez możliwości własnego zdania. Dołączając do zespołu Trade nabędziesz także nowego kolegę w zespole, który siedzi głęboko u tej pani w …. I zdążył wygryźć poprzednie 2 osoby w swoim zespole. Powodzenie.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Aurovitas Pharma Polska?

Kontakt - Aurovitas Pharma Polska Sp. z o.o.

Sokratesa 13D lok. 27 01-909 Warszawa

Branża główna: Farmacja i suplementacja

16.02.2024 09:56

Cała ta sytuacja nie napawa optymizmem , po co zwalniać nas szeregowych przedstawicieli? Przecież to my dowozimy wynik, (usunięte przez administratora) Może warto popatrzeć na CNS , Pharma , Dystrybucja? Tam byłyby największe korzyści i oszczędności po weryfikacji.
    As Pik

02.05.2024 06:19

Farma jako jedyna linia w ubiegłym roku zrobiła plan, więc zamiast pisać bzdury zajmij się czymś pożytecznym.
    Rozczarowanie

29.03.2024 03:45

Niestety ta firma to porażka, (usunięte przez administratora) zastraszanie. Pani z hr "Pi. ka" grozi sądem pracownikom. Odradzam prace w tej firemce, zadkuzonej bez przyszłości.
    Zbyszek

24.03.2024 12:35

Bardzo nieprzyjemna firma gdzie jest protekcja i nepotyzm. Produkty to generyki które nie powalają na kolana. Firma kupiona przez (usunięte przez administratora) w ramach poprzedniej firmy Apotex. (usunięte przez administratora) na szkoleniach, plotki i zrobione na botoksie przedstawicielki.
    Arek

22.03.2024 22:38

Firma została kupiona przez (usunięte przez administratora) w 2019 roku i jest to dawna firma Apotex gdzie część ludzi została a część ludzi przeszła z innych firm głównie do zarządu. Stara wataszka została i to są ludzie niestety, którzy się wspierają nawzajem to jest tak zwana wielka sitwa której nie można że tak powiem przełamać ponieważ jeden kryje (usunięte przez administratora) drugiemu. Ogólnie same ploty w ciągu dnia przez telefon jeden na drugiego naparza nie można niczego powiedzieć bo zaraz jest pomidor tak zwany przekazywany dalej. (usunięte przez administratora) Nowi ludzie dostają 2 000 więcej na rękę niż stara ekipa. Ale jest kilkanaście wizyt dziennie i generalnie śrubowanie wyniku.
    Kris

17.02.2024 07:58

Tragedia, firma idzie na (usunięte przez administratora)jak można tak robić z ludźmi którzy tu pracują latami. Mieliśmy już duża zmianę 5 lat temu ale z perspektywy czasu wszystko było dobrze! Ta zmiana to jakiś dramat….Kim są Ci ludzie którzy niszczą ta firme ? Koledzy od grila dorwali się do stanowisk i zero pomysłu na firme tylko wywalać ludzi- super kompetencje - brawo Wy!!!

24.02.2024 11:24

Jakby było dobrze to dzisiaj nie byłoby takiej sytuacji. Powiedzmy sobie wprost i szczerze gdyby poprzednicy (usunięte przez administratora) by nie było tematu. Każdy z nas dobrze wie że przyjście nowej kadry menedżerskiej było porażką i rozłożyli firmę na łopatki. Teraz trzeba posprzątać po nich bo jest jest jak jest i mamy efekt ich zarządzenia przez ponad 5 lat. Dostali super firmę z ugruntowaną pozycją na rynku a zostawili…….. ech szkoda mówić
    ŁamiGłówka

08.03.2024 20:22

Niestety to prawda....poprzedni Zarząd nie myślał o przyszłości firmy.... Bardzo przykre, że ludzie tracą pracę, ale z pustego i Salomon nie naleje. Wierzę, że po pewnych zmianach nowa Ekipa odpowiedzialnie, rozsądnie i z rozmachem rozkręci na nowo ten Jacht wyprowadzając Go z powrotem na głębokie wody, dając pracę i rozwój wielu wspanialym ludziom.

20.02.2024 13:27

DW

29.02.2024 12:47

Biuro- wypad z forum!!

09.02.2024 09:52

Jaki jest wkład kierownictwa Aurovitas Pharma Polska Sp. z o.o. w budowanie dobrej atmosfery wśród pracowników?

24.02.2024 11:40

Żaden. Kierownicy służyli tylko za wysłannika (usunięte przez administratora) taki mieli wkład w budowanie atmosfery. Siedź cicho to popracujesz
    Gucio

15.02.2024 08:13

I się zaczęło… przyszli mieli niby naprawić firmę a tak ją naprawiają ze zwalniają ludzi.. masakra… Ale Spokojnie doświadczenie maja z poprzedniej firmy która tylko zwalnia ludzi od lat- to jest ich główne działanie. Firma AUrovitas fajna ale pod nowymi rządami idzie na dno..

24.02.2024 11:36

Chcesz mi powiedzieć że za poprzednich było ok? Trochę Cię poniosło. Człowiek patrzył jak się (usunięte przez administratora)która zabrała przedstawicielom wszystko co było możliwe od premii poprzez narzędzia. Tak super działał (usunięte przez administratora)że dzisiaj jest jak jest.

23.02.2024 14:59

Zwolnienia ruszyły?
    Tak

23.02.2024 22:38

Tak. Ruszyły
    Nowy zarząd

23.02.2024 16:37

Restrukturyzuje teren ale struktur zarządczych to nie dotyka. Tak się szuka oszczędności tak hucznie komunikowanych przez prezesa chciałoby się napisać przez duże „P” Zmiana na lepsze ewidentnie ruszyła… To świadczy najlepiej o jakości tych osób. Może szczęśliwi jednak Ci którzy zostali uwolnieni z tego (usunięte przez administratora) ….
    Przedstawiciele

16.02.2024 11:39

Czy ta restrukturyzacja musi uderzać w nas? To my każdego dnia staramy się dowieść wynik. (usunięte przez administratora) Tam będzie najwięcej oszczędności.
    Monika

15.11.2021 21:00

Ja tam nie narzekam odrazu mnie przyjęli i nauczyli mnie wszystkiego dbają o ludzi (usunięte przez administratora) także opinia jest bardzo dobra
    xyz

19.10.2023 20:27

Nie.. to Twoje oświadczenie tak na prawdę. Wpisujesz paczątkowy oraz końcowy stan licznika w crm oraz przy tankowaniu na stacjach podajesz + przy wymianie opon i na serwisach. każdy przedstawiciel niezależnie od linii ma golfy 8 kombi. Jeśli wygrasz w konkursie z wyniki roczne to masz passata bądź t-roca na rok.
    Pazik

08.02.2024 16:58

Bzdury. Dno
    Można się zawieźć…

07.12.2023 18:20

Nie polecam. Można się zawieźć na firmie. Firma z wielkimi planami sprzedażowymi. Mało kto bierze premię. Jak już jest premia to 2500 max 3tys brutto. Na rozmowie obiecują gruszki na wierzbie a w rzeczywistości bardzo słabo. Cotygodniowe tabelki kto ile wizyt zrobił, o której zaczął pracę, o której skończył, czas pracy i rankingi na całą Polskę. CRM - codziennie rano wpis stan licznika samochodu i od razu po pracy. Raportowanie max1km od punktu. Popołudniowe paliwo i weekendowe wszystko tankować trzeba za swoje. Z podstawy odliczają podatek za samochód. Flota VGolfKombi. Wizyt :10M+3A. Wizyty z kiero musisz zrobić 10M i 3A. Jak się nie wyrobisz to musisz nadrobić kolejnego dnia. Żadne obiady z kiero. Nie masz czasu aby omówić wyników z kiero na spokojnie. Wszystko w biegu. Tylko wizyty. Żadnych bonów na święta. Zero spotkań cyklicznych. Zero szkoleń. Jedziesz na samej podstawie. Konkursy sprzedażowe z nagrodą 300zl brutto. Brak angielskiego. Żałuję zmiany. Plusy : Brak GPS w samochodzie Kafeteria 100zl Mało pracy w domu Małe tereny
    Tytus

07.11.2023 22:25

jak zarobki w Pharmie?
    Związkowiec@

07.11.2023 22:23

Drodzy nie wiem jak u Was ale my w linii CNS odczuwamy zmiany na korzyść od kiedy jest (usunięte przez administratora).Widać to nawet po naszym FFM gdzie chyba dostrzega zmiany :-).Nie wiem gdzie znalazł pracę nasz słynny „generał”, ale warto wymieniać się informacjami po to aby mu pomóc z opinią na jego temat i jego słynnych standardów pracy.(usunięte przez administratora)
    Jasiek

23.10.2023 15:05

Ile się zarabia na stanowisku przedstawiciela a ile na stanowisku area managera?
    Rekrut

18.10.2023 12:21

Proces rekrutacji przebiegał bardzo sprawnie i szybko. Telefon, potem teams i rozmowa osobista w Wwa. Rozumiem że trzeba porozmawiać z kandydatem twarzą w twarz, ale jeżeli kandydat poświęca swój dzień i przyjeżdża do siedziby na rozmowę to wydaje mi się że zasługuje na tyle szacunku żeby do niego zadzwonić i powiedzieć że zdecydowali się na innego. Jezeli praca miałaby wyglądać podobnie to w sumie dobrze że jej nie dostałem. Uważajcie z zaproszeniami do Warszawy …
    zainteresowana pracą w Aurovit

25.02.2021 18:42

Czytając zamieszczone tu wpisy odnoszę wrażenie, że ich autorami są 2-4 osoby, które nie osiągając wyników zapisały się do (usunięte przez administratora)To jest przedszkole, proszę państwa, zamiast wziąć się za porządną pracę opluwacie firmę. kierownictwo i kolegów. Żaden pracodawca nie zwolni dobrego pracownika bo nie jest to w jego interesie - chyba, że jest do tego zmuszony (np. reorganizacja czy szkodzenie interesom firmy). Zamiast pluć jadem i wypisywać fałszywe oskarżenia i plotki, te 2-4 osoby powinny wziąć się do uczciwej pracy i nie siać fermentu. Jestem zainteresowana pracą w tej firmie i takie kłamliwe wpisy ani mnie, ani innych nie odstraszą. Ktoś, kto pisze prawdę nie kryje się za nieprawdziwymi nickami. A zawsze można iść do sądu zamiast szerzyć kłamstwa na forum

29.08.2023 16:16

Ludzie chowają się za fałszywymi nickami bo nie chcą mieć problemów. Większość tutaj wpisów to jest prawda o tej firmie. Skąd możesz wiedzieć że jest to kłamliwy wpis jeśli dopiero chcesz pracować w tej firmie? Prawda kole w oczy? Tu się mylisz ze pracodawca nie zwolni dobrego przedstawiciela. Wystarczy ze nawet grzecznie zwrócisz uwagę lub powiesz coś co nie będzie odpowiadało FFM i gwarantuje Ci że jesteś do zwolnienia. Pracowałem w tej firmie i wiem co mowie. Po drugie po to jest ta strona aby napisać opinie o pracodawcy

29.08.2023 16:22

A pomyślałaś dlaczego powstały związki zawodowe? Uważasz ze po to aby ludzie mogli nie pracować? Związki zostały założone przez to jak traktuje się pracowników. A Ty w biurze z czego miałabyś wynagrodzenie jeśli REPowie mieliby nie pracować? Pomyśl logicznie i nie patrz ślepo bo i Ty kiedys będziesz niewygodna lub znajdzie się ktos bliższy na Twoje stanowisko.
    Hi

04.08.2023 16:38

Bez szkoleń, bez socjala, bez perspektyw, bez rozwoju.
    Ciekawski

12.05.2021 15:12

Odradzam pracę w Aurovitas Pharma Polska. Pracowałem tam i oto moje refleksje. Minusy: 1. Bardzo niski poziom szkoleń wewnętrznych 2. Brak jakiejkolwiek strategii dla promowanych produktów 3. Częsta walka między liniami PC i Pharma o zamówienia (chore) 4. Kierownicy bez własnego zdania i odwagi by zawalczyć o pracownika 5. Po pracy - milion tabelek do wypełnienia 6. Jakość materiałów SoV żenująco niska 7. Niezrozumienie aktualnie panującej sytuacji przez zarząd 8. To co powie IQVIA to świętość. Nic innego się nie liczy. 9. Braki towarowe występują nagminnie. 10. Brak zdrowej polityki rabatowej dla produktów Plusy: 1. Flota
    Robert

01.12.2021 07:14

Flota jest dobra.
    Kleo

03.06.2023 21:13

To prawda. Motywacja pracownika - strachem! Ze cię zwolnią jak od razu nie robisz wyniku, typu 2 miesiące po zatrudnieniu. Praca niestety nie - merytoryka a na (usunięte przez administratora) I tak firma wymaga. Jest gps w telefonie - raportujesz w telefonie. Pierwsza wizyta 8.30najpizniej - jak nasz najbliższy teren 40 minut od domu to wyjeżdzasz 7.50 i wracasz 17 najwcześniej. Musi być 6 h między pierwsza a ostatnia wizyta. Czyli jak 8.30 najwcześniej i potem 14.30 i powrót do domu/ jak masz teren ze wracamy 1-2 h to w domu najwcześniej jesteś 16.30 bo korki, remonty i duże natężenie ruchu. Bardzo ciężka praca bo co chwila zmiana leków do promocji. Po pracy dużo pracy.

Zostaw merytoryczną opinię o Aurovitas Pharma Polska Sp. z o.o.