4.6/5

• Borowice
  • Przesieka
  • Zachełmie
  • Ściegny
Gdynia - Inwind Polska Sp. z o.o.
Sosnówka - Seidorf Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Sosnówka
  5. Opinie o Seidorf Mountain Resort Sp. z o.o.

Opinie o Seidorf Mountain Resort Sosnówka

Nie przegap nowości o Seidorf Mountain Resort Sp. z o.o.!

Edyta

03.05.2025 17:31

Cudowne miejsce, piękne widoki, pyszna kawa z deserem i przemiła obsługa na najwyższym poziomie. Pan Piotr, który nas obsługiwał naprawdę kultura osobista, rozmowa na 6+. Jeszcze raz polecam z całego serca
    Ewa

06.11.2023 20:55

Nie rozumiem skąd negatywne opinie na temat pracy w hotelu Seidorf. Podejrzewam, że są pisane przez osoby, które chciałyby dostawać wysokie wynagrodzenie, od siebie dając niewiele. Współpracownicy wszystkich działów, bardzo pomocni, przyjaźni. Szefostwo super, otwarci na pomoc pracownikom, oczywiscie wymagający ale musza utrzymac obsluge na danym poziomie. Jestem wręcz pełna podziwu za cierpliwość do niektórych pracowników, którzy biegają do Szefowej ze swoimi problemami, tak jakby nie byli swiadomi tego jak wiele ma Ona na głowie. Normalne osoby, które faktycznie chcą pracować napewno znajdą tu dla siebie miejsce. Polecam

Ewa pracownik działu hsk

27.04.2024 17:31

Ludzie z zazdrosci, żalu , że komuś się powodzi zamiast wziąć się za robotę aby też do czegoś dojść, wolą wypisywać anonimowe brednie w internecie, licząc, że uda im sie kogoś oczernić. Okropne czasy, oraz ludzie. Firma Seidorf prosperuje według mnie bardzo dobrze. Zatrudnia pracowników legalnie, odprowadzając składki, płacąc podatki oraz wypłacając pracownikom wynagrodzenie na czas. Stawki są zależne od stanowiska, stażu pracy, zaangażowania. Premie dodatkowe również są wypłacane. Pracownicy są pomocni, życzliwi- również ci z Ukrainy. Szefowa im bardzo pomaga, wiele osób dzięki niej ma dach nad głową. Zasadniczo Pani Elwira jest bardzo dobrą osobą. A, że ktoś jej nie lubi - nie musi. Administrator powinien usuwać opinie nie na temat, wiekszosc tu takich czytam. A podobno mialy to byc OPINIE O PRACODAWCACH. Dla rzekomych (usunięte przez administratora) inwestorów też chyba jest odpowiednia strona w internecie . Ktoś powinien tego pilnować albo usunac ta stronę jeśli nie radzi sobie z ogarnianiem tego.

Kandydatka

20.03.2024 19:57

Witam , miałam okazję mieć rozmowę rekrutacyjna w Hotelu Seidorf. Oferta pracy była do biura. Po 2 minutach rozmowy Pani która przeprowadzała ze mną rozmowę zaproponowała mi stanowisko na recepcji hotelowej. Nie byłam zachwycona ta propozycja ponieważ nie odpowiadają mi takie godziny pracy lecz Pani rekruterka prosiła by się zastanowić i dać znać na drugi dzień. Gdy zadzwoniłam Pani która odebrała telefon powiedziała przekazując słuchawkę odpowiedniej osobie dzwono ta(usunięte przez administratora)co to ma znaczyć(usunięte przez administratora)Strasznie to zabrzmiało. W odpowiedzi gdy podziękowałam za ofertę pracy na recepcji Pani powiedziała że już nie ma miejsca do biura ponieważ kogoś zatrudnili. Generalnie nie byłoby to możliwe w tak krótkim czasie ,ale dziękuję Paniom za te nieszczere uśmiechy i słowa. CIESZE SIĘ ŻE TAM NIE PRACUJE.

MP TRANS MARCIN PITERA

16.12.2023 00:48

Polecam Hotel oraz Restaurację - Poziom obsługi Bardzo wysoki jedzenie cudowne !! - obsługa bardzo profesjonalna ( drodzy pracownicy wszędzie na sukces trzeba ciężko pracować )
    Kamil

24.02.2023 12:02

Czy w tym obiekcie jest aktualnie prowadzona rekrutacja w dziale kuchnia, na stanowisko cukiernik?

26.08.2022 19:17

Nikolaus

18.10.2022 11:42

Opienie pokrywają się z rzeczywistoscią. Hotel piękny, personel przyjazny i to tyle.

25.05.2021 10:27

Jakie godziny pracy obowiązują w Seidorf Mountain Resort Sp. z o.o.?
    Karolina

17.06.2021 12:11

Sądzę, iż zależy to od działu. Dział housekeepingu - pokojowe pracują głównie w godzinach 7-15, zdarzają się dni 10-18 i 14-22.

29.07.2022 14:54

Dzień dobry, w hotelu 5* recepcja jest całodobowa, zatem godziny w nocy również się zdarzają, ale zostają podzielone równomiernie na wszystkie osoby, dodatkowo jest ogłoszenie na pracę wyłącznie w nocy, po zatrudnieniu pracownika, nocnych zmian będzie mniej lub wcale. Nadgodziny zdarzają się bardzo rzadko - wyłącznie w sytuacjach niespodziewanych ( choroba innego recepcjonisty) lub na życzenie samego pracownika.
    MAŁGORZATA

20.06.2022 14:08

HOTEL jeden z piękniejszych w Polsce., dla bardzo wymagających gości .Przepięknie położony .obsługa bardzo miła ,pomocna i profesjonalna. kelner Łukasz przepiły młody człowiek, opiekował się nami cały weekend. Somalier absolutnie na właściwym miejscu . Restauracja w hotelu jest na bardzo wysokim poziomie , kucharz absolutna rewelacja , spa urządzone z rozmachem , od recepcji po kucharzy cała obsługa hotelu bardzo pomocna i miła ,wisienką na torcie są koncerty p.Tomasza Krajewskiego ,na pewno wrócimy do tego hotelu
    Małgorzata - bardzo wymagająca

20.06.2022 21:28

To napisała Małgorzata - bardzo wymagająca, jak sama o sobie piszę, klientka.

20.06.2022 21:54

Jest nam niezmiernie miło, w imieniu Łukasza, Somelliera Piotra oraz naszego Teamu Seidorf pięknie dziękujemy.

17.06.2022 14:01

Sesja zdjęciowa - karta menu maj/czerwiec
    Zdjęcie 2
    Zdjęcie 3
    Zdjęcie 4
    Zdjęcie 5
    Zdjęcie 6

Zdjęcie 0Zdjęcie 1

Kontakt - Seidorf Mountain Resort Sp. z o.o.

Liczyrzepy 80 58-564 Sosnówka

Branża główna: Hotele, noclegi

20.05.2022 21:48

sesja zdjęciowa

24.03.2022 11:49

Czy Seidorf Mountain Resort Sp. z o.o. organizuje swoim pracownikom szkolenia podnoszące ich kompetencje?
    Beata Jońska

25.03.2022 08:30

HSK - Housekkeping czyli dział porządkowy Hotelu.

23.03.2022 12:28

Kolacja urodzinowa w Hotelu Seidorf***** to dla nas wyjątkowy wieczór, dziękujemy naszym koleżankom i kolegom za pomoc w tym ważnym wydarzeniu.
    Zdjęcie 2
    Zdjęcie 3
    Zdjęcie 4
    Zdjęcie 5
    Zdjęcie 6

+14

Zdjęcie 0Zdjęcie 1Zdjęcie 2Zdjęcie 3Zdjęcie 4Zdjęcie 5Zdjęcie 6Zdjęcie 7Zdjęcie 8Zdjęcie 9Zdjęcie 10Zdjęcie 11Zdjęcie 12Zdjęcie 13
    Rec

14.12.2021 13:10

Witam. Co się dzieje w dziale Recepcji w tym hotelu? Ogłoszenie z dobrą stawką od miesięcy jest dodawane na portalach a mimo wszystko nikt nie zatrzymuje się w tym miejscu na stałe. Jak wrażenia po rozmowie kwalifikacyjnej? Jakie kompetencje są doceniane u pracowników? Jak atmosfera?

03.09.2021 11:27

Czy Seidorf Mountain Resort Sp. z o.o. zapewnia kartę multisportu?
    Pracuś

04.09.2021 20:35

Nie
    Julia

07.07.2021 15:01

Hej, myślałam o pracy jako recepcjonistka w Seidorfie :) Jednak zastanawiam się, czy istnieje może możliwość zatrudnienia na okres wakacyjny tak do końca września? I właśnie na takie okresy wakacyjne/zimowe? Jeśli tak, to jaka umowa jest wtedy zawierana z pracownikiem i jaka stawka jest dla niego proponowana?

09.07.2021 17:10

Szanowna Pani, zapraszamy uprzejmie do kontaktu w celu zapoznania się z naszą ofertą oraz warunkami zatrudnienia. Więcej informacji pod adresem [email protected] bądź pod numerem 664 412 225. Pozdrawiamy serdecznie, Hotel Seidorf
    Nowe wyzwania

25.06.2021 00:07

Dzień dobry Od dłuższego czasu zastanawiam się nad zmianą pracy. Jestem zainteresowany pracą w Recepcji. Czy jesteście w stanie powiedzieć coś więcej o atmosferze i warunkach pracy w tym dziale? Z góry dziękuję za merytoryczne opinie. Mam doświadczenie i dużą motywację do działania. Hotel Seidorf wygląda fantastycznie. Pozdrawiam serdecznie !

26.06.2021 08:19

Szanowny Panie, dziękujemy za zainteresowanie praca w Seidorf Mountain Resort. W celu zapoznania się z oferta oraz warunkami pracy zachęcamy do wysłania cv na adres : [email protected], bądź kontaktu telefonicznego pod numerem : 664 412 225. Pozdrawiamy serdecznie, Seidorf Mountain Resort
    Szyszka????

17.06.2021 17:52

Jeśli chodzi o prace nie można narzekać jeśli chce się pracować to się pracuje wymogi są wysokie ponieważ to 5 gwiazdkowy hotel.Pracuje w hotelu od stycznia i nie mogę złego słowa powiedzieć na pracę jak i na szefostwo które stara się jak może co potrzebujemy to zawsze mamy????Załoga mloda doświadczeni pracownicy. Wypłaty na czas i nie małe pieniądze.????Przyjdź a zostaniesz z nami ☺☺
    K.S

17.06.2021 17:38

Fajna praca,w pięknym miejscu Jeżeli chodzi o nadgodziny to oczywiście są wypłacane. Nie wypraszamy gości,więc to chyba normalne że kelner lub barman musi czasami zostać dłużej. Wiele osób ma stałe godziny pracy Szefowa konkretna,potrafi zwrócić uwagę jak coś jest źle,ale potrafi także pochwalić kiedy dobrze pracujemy i to jest bardzo motywujace

18.01.2021 07:00

Macie jakieś info o firmie Seidorf Mountain Resort Sp. z o.o. w mieście Sosnówka? Zastanawiamy się czy jest u nich praca.

08.06.2021 07:30

Aktualne oferty pracy w Seidorf Mountain Resort dostępne są na stronie internetowej hotelu: https://www.hotelseidorf.pl/kariera Pozdrawiam.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Seidorf Mountain Resort?

Zostaw merytoryczną opinię o Seidorf Mountain Resort Sp. z o.o.