Należy chyba po raz pierwszy złożyć konstruktywną krytykę.
Myślę że agencja nie jest godna polecenia, właśnie skorzystałem z oferty pracy na magazynach ingram micro i bol. Na gwałt chcieli żebyśmy przyjechali w niedzielę (pracę zaczęliśmy we wtorek) przez co nie można było dodzwonić się do koordynatorów i znaleźć miejsca zamieszkania, jak się okazało nie tylko ja miałem ten problem. Koczowalismy na parkingu oddalonym o 2 km od tego miejsca powodem było że nawigacja tak pokazywała a do koła były bramki lotniskowe co powodowalo obawę przewoźników przed naliczeniem opłat. Kontaktu z kim kolwiek z agencji brak, już na starcie dowiadujemy się gdzie jest nasze miejsce. Trasa z miejsca zamieszkania do miejsca pracy wynosi 74 km to znaczy od jednej do dwóch i pół godziny jazdy w jedną stronę, jest to godne pożałowania. To około pięciu godzin z życia wzięte, pod koniec miesiąca dowiem się czy dojazd jest płatny. Wiele ludzi skarży się na to że po przybyciu na miejsce pracowali po 2 dni w tygodniu nie jestem w stanie tego potwierdzić, pracuje 6 dni w tygodniu jak narazie. Nigdzie nie było napisane że jest to praca sezonowa a wszystko się na to zapowiada przyjęli do pracy około 70 dodatkowych ludzi i wszystkie informacje uzyskane od kontraktowych pracowników wskazują na to że będzie to prawda praca zapowiada się maksymalnie do 15 stycznia. Potem będzie redukcja do stanu poprzedniego, to karygodne by nie wspomnieć o tym w ogłoszeniu. Same czynności wykonywane w pracy są naprawdę super, gdyby nie odległość dzieląca pracę i miejsce zamieszkania było by super. Same warunki mieszkaniowe na średnim poziomie, ogromnym minusem jest kuchnia w innym budynku, plusem zaś naprawdę dobre standardy w mieszkaniach.
Mimo wszystko agencja nie jest godna uwagi ze względu na prawdopodobne ukrywanie prawdy o pracy na sezon świąteczny.