Skyfox Poland

4.9/5

• O SKYFOX
  • NIESZABLONOWE ROZWIĄZANIA
  • NASZE USŁUGI
  • DLACZEGO PRACA W SKYFOX?
  • KONTAKT

O SKYFOX

NIESZABLONOWE ROZWIĄZANIA

NASZE USŁUGI

DLACZEGO PRACA W SKYFOX?

KONTAKT

5. Opinie o Skyfox Poland Sp. z o.o.

Opinie o Skyfox Poland Warszawa

Nie przegap nowości o Skyfox Poland Sp. z o.o.!

Patryk

06.08.2020 01:44

Pracuję w centrali firmy ponad pół roku. Jestem młodym człowiekiem bez doświadczenia. Na podstawie czasu który tu już spędziłem mogę powiedzieć kilka rzeczy. Nie jest to praca dla ludzi o słabych nerwach czy szybko się de motywujących. Tutaj musisz chcieć i nie uginać się pod presją. Liczy się głównie Twój wynik, ale powinno Ci na tym zależeć gdyż system premiowania naprawdę jest bardzo dobry. niemal 50% podstawy przy najniższym progu. Atmosfera w teamie moim zdaniem jest niesamowita. Pracowałem już w wielu miejscach (nie związanych ze spedycją) i takiej atmosfery jeszcze nie zaznałem. Prawdą jest że nie dostajesz nic prócz mocnego szkolenia, ale moim zdaniem wyniosłem z niego na tyle dużo że pozwoliło mi się to odnaleźć, nauczyłem się jak pozyskać kontakty, klientów czy przewoźników.To też swego rodzaju test, trzeba zapracować na to co się ma, a nie dostaje się coś za darmo. Później, zmieniając firmę czy też nie, masz portfolio TWOJE a nie firmy, klientow itp.Ogólnie uważam że zarobkowo miejsce bardzo dobre, patrząc na wielkość i rozpoznawalność Sky, warto mieć w swoim CV. A jeżeli przetrwa się tutaj jakiś czas, to gwarantuje że zacznie być przyjemnie. Stres zmniejsza się wraz z doświadczeniem które się zdobywa.(usunięte przez administratora)

04.08.2020 21:56

Gdy czytam niektóre komentarze to zastanawiam się czy na pewno to jest ta sama firma w której pracuję... Nie mogę zgodzić się z negatywnymi komentarzami ponieważ pracuję tutaj od 2018, znam firmę bardzo dobrze i nie spotkałem się z tym co jest napisane. Atmosfera jest świetna od początku miało być ludzkie podejście do pracownika i nic się nie zmieniło. Potrzebujesz przyjść później, wyjść wcześnie, home office? nie ma problemu, bo każdy jest dorosły i do pracy powinien przychodzić na luzie. Warunek budżet musi być zrobiony. Ale czy to jest złe? przecież pieniądze nie rosną na drzewie? warunki finansowe przejrzyste. Stała pensja odpowiedni budżet, wynik powyżej = premia. Pensja zawsze wypłacana na czas. Dodatkowe benefity również są. Nie ma zasad korporacyjnych! nikt nie stoi nad głową stresując. wręcz przeciwnie, masz problem? zawsze Prezesi znajdą czas aby z Tobą porozmawiać i postarają się Ci pomóc. Nawet jeśli Prezesowi zdarzy się przyjść do pracy później to i tak znajdzie dla Ciebie czas porozmawiać i napić się kawy. Nie oczekuje, że tylko pracownicy mają robić swoje budżety, ale również działa operacyjnie i wyrabia budżet na poziomie o którym niejeden spedytor mógłby pomarzyć... a co najważniejsze z miłą chęcią dzieli się swoim doświadczenie. Stanowiska są tylko na papierku, a tak naprawdę wszyscy są traktowani na równi ponieważ gramy do jednej bramki. Nawet jeśli komuś nie idzie jak powinno to zarząd stara się pomóc, jak to w rodzinie. polecam z czystym sumieniem:)
skyfox

05.08.2020 22:28

Potwiedzam powyższe słowa I śmiało podłącze się do takiej opinii.

06.08.2020 01:29

Śmieszne to są Twoje kretynskie komentarze:)) I Ty we własnej osobie:)) w naszej firmie jest obecnie 22 pracowników, działający dla firmy dodatkowo dział marketingu i osobny dział prawny :)) jako firma mamy prawie 200 zadowolonych klientów/przewoźnikow. I pozytywne komentarze z racji ogromnego pozytywnego zaangażowania firmy będę pojawialy się w coraz większych ilościach:)) Brawo Skyfox!!!!:)) Na szczęście podjęliśmy też bezpośredni kontakt go work który wyznaczył nam opiekuna który zweryfikuje nr ID ;):) oraz przekaże do kancelarii:) szach I mat.........

05.08.2020 22:12

Firma Skyfox to firma która łączy w sobie doświadczenie energię i młodość. Świetna atmosfera w pracy i super ludzie. W tej firmie nie ma rzeczy nie możliwych. Na niektóre trzeba tylko trochę poczekać ale to dlatego że firma jest jeszcze stosunkowo młoda i wprowadza pewne zmiany na +. Za to szybko się rozwija. Bardzo polecam zarówno klientom przewoźnikom jak i potencjalnie nowym pracownikom.
Arturo

05.08.2020 10:45

Od września pracuje w Skyfoxie, Podstawa i premia zawsze na czas Wszystko ok

05.08.2020 00:34

Współpracuje z nimi jako przewoźnik od półtora roku. Płatności zawsze na czas i bardzo dobry kontakt. Polecam firmę.
Rob-trans

04.08.2020 20:44

Witam, kiedyś miałem drobne problemy z tą firmą ale po odejściu Skyfox z Grupy Omida widzę ogromna poprawe. Kasa na czas, dobry kontakt. Oby tak dalej!!! Trzymam kciuki.

03.08.2020 17:14

Również cenie sobie współpracę. Jestem tutaj od niedawna, ale widać, że jest pełne zaangażowanie, zarówno zarządu jak i back-office. Pzdr dla całej załogi!
Kasiegowosc

31.07.2020 19:57

Polecam pracę w Skyfox!! Nigdy wcześniej nie miałam możliwości pracy w księgowości, tutaj taką szansę dostałam. Mogę uczyć się, rozwijać, poznawać nowe zadania. Nie jest łatwo bo praca w księgowości do łatwych nie należy. Wciąż zmieniają się przepisy dzięki przełożonej wiem, jak istotne jest śledzenie zmian w przepisach i jak ważna jest merytoryczna wiedza. Osobiście polecam prace osobom, które chcą się rozwiać i poszerzać swoją wiedzę.
Miki Trans

03.08.2020 00:40

W skyfox mam wstawione 3 busy!!!! Super praca spedytorow. Mają chłopaki obcyk I doświadczenie. Kasa w 14 dni przez Aleo. Potęga firma....dzięki nim nadal się rozwijam:) POLECAM !!
Pracuś

03.08.2020 00:37

Nowe osoby w Skyfox z pozytywną energią zawsze są mile widziane. Pracują tutaj otwarci ludzie. Widać, że pracuje się tutaj dobrze. Dobra wypłata i zadowoleni spedytorzy. Dobrze się pracuje w takiej firmie. 3 RAZY NA TAK!!!!!
Irka

31.07.2020 23:57

Firma przeszła spory rozwój w ostatnich latach. Wzrosły możliwości rozwoju, pensje są na poziomie rynkowym i powyżej . Atmosfera bez zmian - czyli przyjazna jak w rodzinie, aż chce się iść do pracy :) Można sporo się nauczyć od kolegów, nie ma rywalizacji. Moje sugestie dla Skyfox : benefity mogłyby być lepsze. Lubię atmosferę w Sky za: ludzie :))POLECAM!!!

Oferty pracy - Skyfox Poland Sp. z o.o.

Spedytor drogowy międzynarodowy

Skyfox Poland Sp. z o.o.

Warszawa

WalletIcon

5000 - 30000 PLN / m

Kacha

30.07.2020 17:53

Hej, tak, dokładnie, nie mogę się nie zgodzić z moimi przedmówcami. Warunki w Skyfox są bardzo dobre. Pracowałem już w kilku spedycjach i wiem, że w tej pracy nie chodzi tylko o pensję, bo ta wszędzie jest podobna. Tu chodzi o coś więcej, atmosferę, fajny zespół i wspólny cel. Tu po prostu nie można się nudzić, czy mieć poczucia, że stanąłeś ze swoim rozwojem w miejscu. Cały czas pojawiają się nowe tematy, firma się rozwija, inwestuje w pracowników. Polecam i pozdrawiam.

20.07.2020 11:04

Mikołaj

30.07.2020 00:25

Witam jako klient wypowiem się krótko. Smutne jest to co piszecie o najlepszej firmie transportowej czy spedycyjnego na jaką mogłem trafić !!! Prezesa znam osobiście ładnych parę lat i zawsze za niego ręczę !!! Jego zespół nigdy nie zawalił mi ani jednego transportu !!!! Firmę Skyfox polecę każdemu i zawsze stanę w jej obronie !!!!!
Takze były pracownik

30.07.2020 10:29

Janina Roman, legenda na grupach przewozniczych na fb, która oczernia przewoźników piszących prawdziwe negatywne opinie :)
Administracja

30.07.2020 09:45

Pracowałam w tej firmie kilka miesięcy, w dziale podlegającym pod księgowość. Praca była interesująca, można było się wiele nauczyć, zdobyć doświadczenie. Fajna atmosfera zespół koleżeński i pomocny. Przełożeni spoko bez problemowo można było się dogadać. Zmieniłam gdyż jednak swoją przyszłość widzę w innych strukturach. Polecam pracodawcę.!! :)
Jarząbek

30.07.2020 08:17

Ja też chciałbym potwierdzić że w SKYFOX pracuje się bardzo dobrze, atmosfera i warunki do pracy znakomite. Ale czasem aż oczy bolą patrzeć, jak się zarzad Skyfox się przemęcza.Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy, wtykają mu szpilki. To nie ludzie – to wilki! To mówiłem ja – Jarząbek Wacław, obecnie trener drugiej klasy. Niech żyje nam prezes sto lat!

30.07.2020 07:13

Pracowałem w Skyfox ponad rok. Doświadczenia mam bardzo pozytywne. Atmosfera w firmie jest bardzo dobra, ludzie bardzo pomocni i życzliwi. Firma daje możliwości awansu oraz bierze pod uwagę ambicje i zdolności każdego pracownika indywidualnie.! Jeżeli ktoś chce się rozwinąć zawodowo, nauczyć się całej sztuki spedytorskiej to Skyfox jest zdecydowanie odpowiednim miejscem. Polecam :)

29.07.2020 19:36

30.07.2020 00:03

haha DOBRE :)) Zablokowane TIMO !!! TIMO nigdy nie blokuje podmiotów. Albo działa się na TIMO albo TIMO wypowiada umowę :)) Skyfox ma potężną bazę klientów ( stałych zaufanych zleceniodawców , klientów zaprzyjaźnionych z naszą firmą ) Skyfox posiada osobny bardzo dobry i mocny dział Handlowy do pozyskiwania klientów, budowania super relacji z klientem oraz pełnej obsługi w zakresie logisytki :)) Drugi dział to dział prowadzenia aut 24t działających pod naszym szyldem :))) SERDECZNIE ZAPRASZAMY DO WSPÓŁPRACY i Wspólnie mówimy STOP HEJT !!! :))

30.07.2020 00:21

Nigdy Taka osoba jak Ty u nas nie pracowała :)) Mam dostęp do wszystkich akt pracowniczych :)) Zainteresowanych zapraszam do siedziby naszej firmy :))
Alicja M

30.07.2020 00:13

Jestem pracownikiem Skyfox Poland od ponad pół roku i jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Atmosfera jest przyjazna, z Prezesami można porozmawiać w każdej chwili. System benefitów, szkoleń oraz premie jak najbardziej mi odpowiadają. Jako osoba studiująca również nie mam problemu, aby pogodzić prace z zajęciami. W firmie Skyfox istnieje możliwość rozwoju oraz awansów wewnętrznych. Zdecydowanie polecam pracę w firmie Skyfox Poland

29.07.2020 11:15

29.07.2020 23:53

Na wstępie trzeba zaznaczyć że komentarze są indywidualną gestią każdego pracownika, klienta, przewoźnika itp :)Każdy były pracownik się cieszy że nie ma go w danej firmie inaczej nie miałby nazwy byłego pracownika :D:D

30.11.2019 07:00

Asystent AI

Czy jesteś zadowolony z zatrudnienia w firmie Skyfox Poland Sp. z o.o. w miejscowości Gdańsk? Dodaj komentarz i pomóż innym podjąć decyzję, czy warto starać się w tej firmie o pracę. Twoja opinia o firmie Skyfox Poland Sp. z o.o. może okazać się na wagę złota. Napisz jak pracowało ci się u tego pracodawcy i czy warto starać się u niego o posadę.
Aga

29.07.2020 23:29

Polecam Skyfox jako przewoźnik !!! Dziś wykonałam zlecenie na import z FR, kasa na przedpłacie!!!

29.07.2020 23:32

Pracownik Hejter jak jego koledzy z innych postów z dnia dzisiejszego :D :) !

29.07.2020 23:00

Nie zgodzę się całkowicie!!!! Jestem pracownikiem z długim stażem i znam całą firmę od podszewki. Zarzad na codzień ciężko pracuje z całym zespołem!!! Ludzie mają od zarządu ogromne wsparcie oraz pomoc z każdej strony!!!!! Generalnie odpowiadając na powyższy hejt i próbę zwykłego atkau na firmę w której pracuje: zarząd generalnie od tego jest że ma prawo przyjść kiedy chce ale także nie ma problemu kiedy ktoś potrzebuje wolne, Home Office przyjść później lub wyjść wcześnieja pracownicy sa od tego żeby pracować :)) Opinii na giełdach nie można kupić widać że brak Tobie doświadczenia I wiedzy w tej sprawie. Opinie są wystawiane przez przewoźnikow zleceniobiorców z unikalnych nr np Trans:)) Takich opinii nie da się kupić a Sky ma je na transie DOBRE!!!! Premie są wypłacane na czas razem z wynagrodzeniem co osobiście mogę potwierdzić:)) jeśli ktoś nie wyrobi założonego budżetu omawianego z zarządem to nie ma racjonalnie podstaw do premii. Każda ciezka praca jest solidnie doceniona.:)) Premie oraz pensje I budżety są zapisane jasno jak u mnie na umowie o pracę i pilnowane przez Zarząd. Zarzad dodam jeszcze raz jest miły i serdeczny. Żadnemu pracownikowi nie dal zrobić nigdy krzywdy!!! A wręcz przeciwnie nie raz stawał w obronie przed np przewoźnikiem albo brał na siebie błędy ludzi w kontakcie z klientem. W naszej firmie nie ma mowy o wyzwiskach itd itp to zwykłe tchorzliwe oszczerstwo. Od odbierania tel jest osobny dział który wyłącznie ma kontakt w sprawie płatności:)) Sądząc po Twoim poście jeśli pracowałes lub pracowałas 3lata czemu nie rozwiązales/ałas umowy skoro tak było źle:Do beznadziejnie:D ODPOWIEDŹ PROSTA ALBO JESTEŚ Z KONKURENCJI PERFINDNIE OCZERNJANAC PORZĄDNA FIRMĘ ALBO BYLYM NIEUDOLNYM PRACOWNIKIEM:)) I tutaj nasuwa się myśl czy to Ty z głową masz wszystko ok raz pisząc bzdury dwa jeśli przepracowałes przepracowałaś w tak toksycznej niby firmie.;):) Polecam Sky z całego serca!!! Rewelacyjny Zarząd I Rewelacyjny Zespół:))p.s. Tak o dziwo dziś wpadly 3 negatywne wpisy w krótkim czasie:)) podejrzane ....każdy inteligentny człowiek zobaczy i wydedykuje sobie że to zwykky atak i prowokacja!!!!!!!!! Brawo dla nieudaczników haha I gorące pozdrowienia dla Adriana I Przemka. Brawo WY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Skyfox Poland?

Kontakt - Skyfox Poland Sp. z o.o.

Mińska 63A 03-828 Warszawa

Branża główna: Transport i spedycja

Mikołaj

21.03.2020 19:50

Napiszcie co wiecie o zatrudnieniu w Skyfox Poland. Jak atmosfera między ludźmi?
Grzesiek

08.07.2020 22:55

Nie zgodzę się. Bardzo dobra firma, ekipa super!!! Wynagrodzenie na czas zgodnie z warunkami. Powyższy wpis to zwykly hejt na firmę. Bez podstawne oszczerstwa:) ale co taka osoba może innego napisać skoro boi się ujawnić.
Aga

26.07.2020 12:24

Bardzo fajny zgrany miły zespół!!! Praca w cieplej atmosferze. Ludzie kontaktowi I przyjaźnie nastawieni. POLECAM!!!
Gama

26.07.2020 12:19

Bardzo dobra firma transportowo spedycjna. Jestem zarówno zleceniodawcą jak i zleceniobiorcą. Polecam!! Wszystko wykonane wzorowo. Rozliczenia finansowe zawsze na czas.
Motoimport

25.07.2020 22:16

Rewelacyjna firma. Barzo szybki kontakt odpowiedź, dobra cena w parze z dobra jakością!! Profesjonalni spedytorzy. Polecam każdemu klientowi.
Ona

24.07.2020 00:07

Witam podejme pracę w tej firmie za jakiś czas:) rozmowa kwalifikacyjna profesjonalna mila rzeczowa. Skusily mnie także jasne warunki pracy. Jak narazie bez zarzutu.:)
Arni 27

23.07.2020 16:03

Bardzo szybka reakcja na moją aplikacje. W zasadzie w ciągu godziny otrzymałem kontakt zwrotny i zaproponowano mi termin rozmowy kwalifikacyjnej. Mega miłe powitanie w siedzibie firmy ! Super zgrany zespół. Od pierwszej chwili otrzymałem wsparcie zarządu. Widzę różnicę pracując teraz w Sky a innymi firmami. Zdecydowanie na plus! Polecam !!!!!
Euro Trans

22.07.2020 22:51

Witam, poclecam firmę Skyfox Poland jako bardzo dobrego płatnika. Trafiłem na bardzo profesjonalnego spedytora. Właściciele firmy pod wzgledem przelewów ekstraklasa. Oby więcej takich spedycji...
Klient Tomek

22.07.2020 03:00

Firma Skyfox organizuje dla mnie regularne importy do Polski. Cenie sobie zaangażowanie, precyzję w działaniu oraz szybkość realizacji - to największy autut tej firmy!!!!! Pozdrawiam właściciela firmy z którym znam się od lat 12 I śmiało mogę ręczyć.

18.07.2020 01:24

Przewoźnik

22.07.2020 00:15

Firma w 100% wypłacalna. Moje auto jako przewoźnika jest prowadzone od 2 lat!!! Kasa zawsze na czas przez Aleo ING.
S.Y.

22.07.2020 00:12

Witam, pracuje w firmie Skyfox od 2015r. prawie od początku jej powstania. Atmosfera zawsze była na luzie. Bardzo dobry młody I miły zespół. Ekipa Skyfox zawsze była I będzie zgrana w mojej ocenie. Zarząd jest wymagający ale uczciwy, motywujący I nie mogę złego słowa powiedzieć na tych ludzi. Skyfox to firma rodzinna bez korporacyjnych zachowan dlatego zespół jest bardzo efektywny. Polcam pracę w tej firmie nowym kandydatom A starym dalej dużego poczucia humoru:)) p.s. dla zainteresowanych nigdy u nas nie pracował żaden Maciek....post poniżej osoby i hejt na na firmę w której pracuje jest fałszywy.

15.07.2020 11:56

Rak Trans

21.07.2020 23:29

Nie zgodze się!!! Realizowalem transport dla Sky 3 razy. Dwa razy zapłacone przed terminem!!! Transporty wykonałem zgodnie ze zlec. Żadnych problemów. I śmiało mogę polecić!!!!!!
Skyfox

21.07.2020 23:33

Transport nie wykonany z warunkami jakie otrzymał przewoźnik. Z winy przewoźnika I fatalnej realizacji transportu straciliśmy zlec. powrotne. Jak sama nazwa wskazuje na nick przewoźnika powinien zrezygnować z tego dostojnego reprezentowania branży:)
Przewoznik

13.07.2020 14:33

Polecam wspolprace z Skfyox. Spedytorzy1 klasa !!!!
Piotr

08.07.2020 22:40

Polecam pracę w firmie Skyfox Poland:) bardzo miła atmosfera. Przepracowałem 4lata prawie.

Zostaw merytoryczną opinię o Skyfox Poland Sp. z o.o.