Co tu dużo pisać . Napewno już byłeś na rozmowie o pracę i chciałeś/as sprawdzić jak tu jest . Szczerze omijaj tą firmę zdała . Napewno już jestem po rozmowie z Andrzejem i go poznaliście na początku niby miły człowiek ale gdy się go pozna to widać ewidentnie że ten człowiek ma problem ze sobą . W biurze nie można jeść mięsa bo gdy przyniesie do pracy jedzenie od razu ci wyrzuci zapomnij o innym piciu niż woda napewno będziesz mieć wyrzucone a wodę z kranu nie wolno on przywozi swoją wodę w której tworzą się bakterie ,brak toalety wodę trzeba spuszczać wiadrem ???? to teraz może o Samej pracy umowa najniższa krajowa zapomnij o innej umowie a o urlopie tym bardziej . Nie daj się oszukaj jak ja zawsze go wykorzystuj bo i tak ci później za niego nie zapłaci . Obowiązków (usunięte przez administratora) nie do przepracowania bo cała firma na twojej głowie i tak od wieczny problem że to nie zrobię to nie zrobione mimo że to dział techniczny nie odpowiadasz zavto ale zawsze jest twoja wina . Przygotuj się na wyzwiska w twoją stronę od (usunięte przez administratora) /idiotek i nie udolnych pracowników . Każdy pracownik były to ta sama śpiewka że okradał firmę . Jeśli się zdecydowałeś na tą pracę daje ci miesiąc że wytrzymasz . Każdy nowy pracownik po tygodniu uciekał ???? bo w takiej firmie z Szefem nie da się pracować . A i przepraszam o swoją wypłatę też trzeba się prosić i wszystko pilnować bo jak nie przypilnujesz to zostaniesz (usunięte przez administratora) .