.25.11.2022 18:46
To jest najgorsze miejsce w jakim miałem okazję pracować. Na każdej płaszczyźnie działa tam wszyztko źle. Właściciel mający wywalone na wszytko, nie przebywający w lokalu. Rozmowy z nim sporadyczne, przez telefon na zasadzie "mów szybko, bo nie mam czasu". Osobą "zarządzająca" jest pani, która niestety nadaje się do pracy w kebabie. Zero kultury i szacunku do drugiego człowieka. Wydzwania na wolnym (kiedy inni pracownicy, o których zaraz wspomnę, nie przychodza do pracy) I wywiera presję przyjścia. Nie myśl sobie, że gdy przyjdziesz to ktokolwiek Ci podziękuję, bo to miejsce nie zna słowa "wdzięczność". Grafik na tydzień udostępniany w niedziele wieczorem (lub nawet w poniedziałek, tak dobrze czytacie.) Gdy są akurat braki kadrowe (a takie sa bardzo często) ustawiają Cie w pracy po 7,8 nawet i 9 dni pod rząd ( po 12h). Z większością współpracowników nie ma problemu, z wyjątkiem kucharzy, którzy zrobili sobie ciepłe, wygodne gniazdo. Z racji tego, że pracują tam długo oraz z tego, ze tak jak wspomniałem wcześniej, właściciel się nie interesuje, pija lub zazywają w pracy przeróżne środki. Prowadzi to bardzo często do kłótni, byłem świadkiem grozenia kelnerce nożem. Wybiegające z płaczem kelnerki przez zachowanie kucharzy to standard. Lokal jest w starej kamienicy przez co jest pełno szczurów i robactwa. To jest po prostu bardzo toksyczne środowisko. Nie polecam!