Firma ta wynajmowała ode mnie miejsca noclegowe dla pracowników i nie zapłaciła za zakwaterowanie. Na początku dwa razy zapłacili i zaprzestali. Po 22 dniach niopłaconych noclegów zmuszona byłam usunąć ich z mieszkania. Przez cały ten okres tylko zwodzili, obiecywali aby jak najdłużej korzystac z noclegów. Podczas zamieszkiwania znieszczono drzwi wejściowe do mieszkania, za które nie zapłacono. Wobec tego zmuszona zostałam skiekrować sprawę do sądu. Firma niewiarygodna pod względem płatności za zakwaterowanie i wyrządzone szkody. Z kierownikiem Panem Jarosławem kontakt jest utrudniony. Nie odbiera telefonów i nie odpisuje na smsy. Pani Agnieszka - wspólnik firmy również jest nieosiągalna telefonicznie a na wiadomości tekstowe nie odpowiada. Ostrzegam przed współpracą z tą firmą.
Moje sugestie dla Iwobud Sp. z o.o.:
Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie:
Powinien płacić za zakwaterowanie swoich pracowników oraz wyrządzone przez nich szkody na kwaterze.