Grupa Profbud

Nasze wartości

Firma w liczbach

Oferta

Tło
Warszawa - Grupa Profbud Sp. z o.o.

5. Opinie o Grupa Profbud Sp. z o.o.

Opinie o Grupa Profbud Warszawa

Nie przegap nowości o Grupa Profbud Sp. z o.o.!

Bożena

29.12.2025 13:52

Współpraca z Profbud była przyjemnością. Pani Roksana Wrona wykazała się ogromnym zaangażowaniem, pomocą i profesjonalizmem, wykraczającym poza zakres transakcji. Polecamy z całego serca.

Robert Noremberg

17.12.2025 12:10

Pracuję od niedawna, ale w oczy już mi się rzucił bardzo sprawnie zorganizowany proces onboardingowy i ogólna przystępność wszystkich pracowników, niezależnie od miejsca w hierarchii. Pozwala to na bardzo płynne wejście w strukturę, co wydaje się szczególnie ważne dla nowych osób w organizacji.

Agnieszka Chrzanowska

17.12.2025 11:46

Pracuję w Profbud jako Kierownik Projektu od ponad 4 lat i oceniam firmę jako solidnego, godnego zaufania pracodawcę, który realizuje niepowtarzalne i ambitne projekty. Inwestycje Profbud są czymś więcej niż „zwykłą mieszkaniówką”. Cieszę się, że mogę dołożyć swoją cegiełkę będąc częścią Organizacji, która z najwyższą starannością tworzy WYJĄTKOWE MIEJSCA DO ŻYCIA. Pracownicy nie są tu jedynie trybikami w maszynie, tworzą realną wartość tej firmy. Atmosfera pracy, dbałość o Pracownika i kultura organizacyjna są tu na najwyższym poziomie. Szczerze polecam 😊

Marta Rozner

17.12.2025 10:32

PROFBUD łączy wiele wartości, które wspólnie wyznajemy: PROF - profesjonalizm jaki nas charakteryzuje na każdym etapie projektu i w działaniu, F - fantazja i frajda z jaką działamy, BUD – budowanie i współtworzenie nie tylko wspaniałych inwestycji, ale przede wszystkim więzi, relacji i społeczności, fantastycznych Zespołów Ludzi, dzięki którym niemożliwe staje się przyjemnie możliwe. Marta Rozner
    Paweł Królak

17.12.2025 09:41

Praca w Grupa Profbud Sp. z o.o. to bardzo pozytywne doświadczenie. W firmie panuje atmosfera wzajemnego szacunku, a zespołowość i dobra współpraca są realnie obecne w codziennej pracy. Organizacja pracy stoi na wysokim poziomie, a pracownicy mogą liczyć na wsparcie zespołu i przełożonych.
    #InspektorNadzoru
    Ola

17.12.2025 09:34

W Profbud pracuję od pięciu lat i to właśnie tutaj rozpoczęłam swoją ścieżkę zawodową, co z perspektywy czasu uważam za bardzo dobrą decyzję. Firma daje realne możliwości rozwoju poprzez udział w zróżnicowanych i ambitnych projektach, które pozwalają na systematyczne poszerzanie wiedzy i doskonalenie kompetencji zawodowych. Codzienne obowiązki są angażujące i wymagające, dzięki czemu praca nie jest rutynowa, a zdobyte doświadczenie ma praktyczny charakter. Istotnym atutem Profbud jest również przyjazna atmosfera oraz otwartość współpracowników i przełożonych, co sprzyja efektywnej współpracy i komfortowi pracy na co dzień. Aleksandra Dajer
    #InzynierProjektu
    Mikolaj lech

17.12.2025 08:05

Bardzo cenie sobie pracę w ProBud głównie dzięki świetnej atmosferze. Zespół jest zgrany, a na ogromne wsparcie przełożonego można liczyć w każdej sytuacji. Wszyscy zawsze służą pomocną dłonią. Przełożeni dbają o rozwój pracowników. Dzięki wsparciu pracuje sie bez stresu. Szczerze polecam to miejsce!
    #InspektorJakosci
    Aleksandra

16.12.2025 23:09

Pracuję w roli Kierownika Projektu w Profbud od 6 lat, więc poznałam organizację od "podszewki". Jestem w organizacji która bazując na swoich wartościach, w dużej mierze dba o rozwój pracowników, wpływa na interesariuszy, a nade wszystko chce odpowiedzieć na potrzeby dzisiejszego świata w wielu wymiarach: społecznym, środowiskowym, edukacyjnym, sportowym. Wartością Profbud są pełni zaangażowania, odpowiedzialności, zawsze pomocni pracownicy. Imponująca jest strategia rozwoju firmy. Aleksandra Ojdana https://pl.linkedin.com/in/aleksandra-ojdana-685625209
    Izabela Nieznańska

16.12.2025 22:34

PROFBUD to dla mnie przede wszystkim ludzie, którzy tutaj pracują i tworzą niepowtarzalną, przyjazną atmosferę opartą na wzajemnym szacunku, zaufaniu i otwartości. Od pierwszego dnia można poczuć, że jest się częścią zespołu, w którym każdy może liczyć na wsparcie i pomoc. Niezależnie od stanowiska czy stażu pracy, współpraca przebiega w duchu partnerstwa, a dzielenie się wiedzą i doświadczeniem jest czymś naturalnym. Ogromnym atutem firmy jest również możliwość rozwoju na wielu płaszczyznach. Różnorodne projekty, w które angażowani są pracownicy, pozwalają zdobywać nowe kompetencje, poszerzać horyzonty i odkrywać własne talenty. Firma wspiera inicjatywy, zachęca do wychodzenia z własnymi pomysłami oraz daje przestrzeń do nauki i eksperymentowania. Rozwój zawodowy idzie tu w parze z rozwojem osobistym, co sprawia, że praca ma realny sens i długofalową wartość.
    #LiderZespoluTeamLeader
    Anna Wojdyga

16.12.2025 22:33

Pracuję w PROFBUD już blisko 10 lat i z pełnym przekonaniem mogę powiedzieć, że to miejsce, w którym praca naprawdę daje satysfakcję. Ogromną wartością jest dla mnie atmosfera oparta na zaufaniu, współpracy i wzajemnym szacunku. To firma tworzona przez ludzi z pasją, którzy wzajemnie się inspirują i motywują do działania. Firma daje realne możliwości rozwoju zarówno zawodowego, jak i osobistego. Można tu uczyć się od najlepszych ekspertów w branży, zdobywać nowe kompetencje i brać odpowiedzialność za ambitne projekty. Inicjatywa, zaangażowanie i otwartość na nowe pomysły są tu naprawdę doceniane a nie sa tylko frazesami. Tutaj ma się możliwość pracy przy wyjątkowych, często wizjonerskich projektach, które wyznaczają nowe standardy na rynku i dają poczucie realnego wpływu. To praca, która jest ciągłym procesem rozwoju, poszukiwania lepszych rozwiązań i budowania czegoś, z czego można być dumnym. Link do mojego profilu LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/anna-wojdyga-34015193?utm_source=share&utm_campaign=share_via&utm_content=profile&utm_medium=android_app
    Ewelina Kardas

16.12.2025 21:38

Kiedy zaczynałam swoją przygodę w dziale marketingu Profbud, nie myślałam, że zostanę tu prawie 10 lat. A jednak – minęła niemal dekada i nawet przez myśl mi nie przechodzi, żeby szukać innego miejsca. Dlaczego? Bo trafiłam do firmy, która naprawdę człowieka ma w sercu, w swoim DNA. Nie chodzi tu o korporacyjne hasła, tylko o to, jak się czuję każdego dnia, gdy przychodzę do pracy. Mam wokół siebie ludzi, na których mogę polegać. Zespołowość to nasza moc – gdy jeden ma gorszy moment, reszta podtrzymuje. Gdy ktoś świętuje sukces, cieszymy się razem. To nie jest tylko praca, to jest prawdziwa wspólnota. Profbud inwestuje w nas – w nasze umiejętności, w nasze talenty. Szkolenia, rozwój, nowe wyzwania – wszystko po to, żebyśmy mogli być lepsi w tym, co robimy. Co jeszcze zachwyca? To jak firma dba o nas także poza biurem. Integracje, warsztaty, które nas łączą, mikołajki dla naszych dzieci – to wszystko pokazuje, że pracodawcy zależy nie tylko na wynikach, ale na nas samych. Szczerze polecam pracę w firmie Profbud! https://www.linkedin.com/in/ewelina-kardas-860ab9104
    Justyna Zielonka

16.12.2025 17:22

Pracuję w PROFBUD jako Doradca Klienta od ponad 4 lat i mogę stwierdzić, że to miejsce, które dało mi realną możliwość rozwoju i poszerzania swoich kompetencji. Mam okazję uczestniczyć w nietuzinkowych, ambitnych projektach, które wyróżniają się na rynku i dają dużą satysfakcję z pracy. Bardzo cenię sobie zespół, z którym pracuję na co dzień. Panuje tu dobra atmosfera, oparta na współpracy, wzajemnym szacunku i otwartej komunikacji. To firma, w której liczą się relacje, rozwój oraz poczucie sensu w tym co się robi 😊
    Daniel

16.12.2025 17:10

Pracuję w firmie od dwóch lat, obecnie jako kierownik robót i mogę ją szczerze polecić jako dobre miejsce do pracy i rozwoju. Firma docenia zaangażowanie i jest otwarta na nowe pomysły. Jest to miejsce, które daje możliwości pracy przy nowych i innowacyjnych projektach co pozwala na ciągłe zdobywanie nowych doświadczeń. W pracy panuje bardzo dobra atmosfera. Zarówno przełożeni jak i współpracownicy są otwarci na rozmowę i wspierają w codziennej pracy. Zdecydowanie miejsce pracy godne polecenia. Daniel Goleń (usunięte przez administratora)
    #KierownikRobot

Oferty pracy - Grupa Profbud Sp. z o.o.

Inżynier Budowy (k/m) dla Generalnego Wykonawcy

Mysiadło

Doradca Klienta (k/m)

Mysiadło

Administrator Nieruchomości (k/m)

Warszawa

Specjalista ds. komercjalizacji lokali usługowych (k/m)

Księgowy (k/m)

Warszawa

Młodszy Specjalista ds. Wsparcia Sprzedaży (k/m)

Rafał Kwarciak

16.12.2025 16:59

Zajmuję się nieruchomościami od 11 lat i przez większość tego czasu pracowałem jako pośrednik na rynku pierwotnym. Mam dużo znajomych, którzy pracują lub pracowali w biurach sprzedaży i doskonale wiem jak wygląda praca u dewelopera "od kuchni". W Grupie Profbud pracuję niecałe pół roku i jestem przekonany, że to jest jedno z najlepszych miejsce do pracy. Poszanowanie drugiego człowieka i kultura pracy, szczególnie jak w moim przypadku, na początku drogi jest warte wyróżnienia. Szczerze polecam.
    Kamil Kowalczyk

16.12.2025 16:50

Pracuję w PROFBUD od niespełna 2 miesięcy i jestem przekonany, że chcę tutaj kontynuować swoją karierę. Po blisko 10 latach pracy w Spółdzielni Mieszkaniowej obawiałem się, że trafię do korporacji i stanę się kolejnym „trybikiem” w wielkiej machinie. Dzisiaj z pełnym przekonaniem wiem, że trafiłem do firmy, w której człowiek jest podmiotem, a nie przedmiotem. A takie cechy jak empatia, życzliwość, bezinteresowność i szacunek są na porządku dziennym u każdego ze współpracowników. W firmie panuje rodzinna atmosfera, ale poza firmą organizowane są liczne spotkania integracyjne i wydarzenia, w których uczestniczą także rodziny pracowników. Życzę innym by w swoim życiu trafili na takiego pracodawcę na jakiego ja trafiłem.
    #AdministratorNieruchomosci
    Jarema

16.12.2025 16:30

Pracuję w Profbud jako grafik i dobrze oceniam to miejsce. Projekty są różnorodne, a współpraca z zespołem przebiega w spokojnej, profesjonalnej atmosferze. Doceniam otwartość na nowe rozwiązania i przestrzeń na rozwój.
    #Grafik
    Martyna Kosiarska

16.12.2025 16:05

Praca w PROFBUD na stanowisku Opiekuna Klienta daje mi naprawdę dużą satysfakcję. Choć z firmą jestem związania od niedawna, bardzo cenię jej filozofię, która stawia na jakość, odpowiedzialność i realne dbanie o relacje z klientami, co jest spójne z moimi wartościami. Na co dzień odczuwalna jest bardzo dobra atmosfera współpracy – poszczególne działy wspierają się nawzajem, co ułatwia realizację wspólnych celów i pozytywnie wpływa na komfort pracy. Jest to miejsce, w którym można się rozwijać i czuć, że ma się realny wpływ na jakość obsługi klientów. #opiekunklienta
    Krzysztof Pindor

16.12.2025 15:56

Pracuje w firmie od 6 lat i chciałbym wyrazić moje wielkie uznanie i satysfakcję ze współpracy z firmą MALBUD1. Jako inżynier budowy odpowiedzialny za nadzór nad realizacją poszczególnych inwestycji, jestem pod wrażeniem profesjonalizmu, zaangażowania i wysokich kwalifikacji zespołów. Wszelkie prace wykonywane są z najwyższą starannością, zgodnie z dokumentacją techniczną oraz obowiązującymi przepisami prawa budowlanego i normami bezpieczeństwa. Z czystym sumieniem rekomenduję firmę MALBUD1 jako solidnego, rzetelnego i godnego zaufania pracodawcę.
    #InzynierBudowy
    Wiktoria Kraft

16.12.2025 15:49

Pracuje w PROFBUD od sierpnia 2025 roku na stanowisku opiekuna klienta i mogę z pełnym przekonaniem powiedzieć, że jest to bardzo dobre miejsce do pracy. Firma jest przyjazna pracownikom, a atmosfera sprzyja współpracy i rozwojowi. Każdy dział jest pomocny, otwarty na kontakt i chętny do dzielenia się wiedzą. Odczuwam realną dbałość o pracownika, komfort oraz możliwości rozwoju zawodowego. PROFBUD jako pracodawca zdecydowanie wyróżnia się na tle rynku. Wiktoria Kraft (usunięte przez administratora)
    Helena

16.12.2025 15:22

Swoją przygodę z firmą rozpoczęłam niemal trzy lata temu na etapie poszukiwania własnej ścieżki zawodowej. W Profbud miałam przyjemność nie tylko rozpocząć pierwsze "poważne" kroki w pracy w marketingu ale również rozwinąć się w kierunku, który jest zgodny z moimi zainteresowaniami oraz mocnymi stronami. Dzięki temu miałam również możliwość dwukrotnego awansu. Jest to miejsce, które zdecydowanie umożliwia rozwój oraz otwiera wiele drzwi - trzeba tylko tego chcieć. 😊 Helena Kolczyńska (usunięte przez administratora)
    #SpecjalistaDsMarketingu

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Grupa Profbud?

Roksana Wro

16.12.2025 12:41

Pracuję w tej firmie od pewnego czasu i doceniam przede wszystkim ciekawe, ambitne projekty, które wyróżniają się na rynku. Niektóre z nich, to prawdziwe MISTRZOSTWO! ;) Dużym plusem jest współpraca w zaangażowanym, wspierającym zespole, co realnie ułatwia codzienną pracę. To dobre miejsce dla osób, które chcą się rozwijać i brać udział w projektach dających satysfakcję. Dodatkowo dużą wartością są ludzie w moim Biurze Sprzedaży – dzięki nim po prostu przyjemnie przychodzi się do pracy. :)
    Julia Chmura

16.12.2025 09:34

Moja kariera zawodowa rozpoczęła się w firmie Profbud. Jestem wdzięczna, że trafiłam do tej firmy, ponieważ dzięki wsparciu oraz zaufaniu przełożonych mogłam odnaleźć "plan na siebie". Wartości jakie nauczyła mnie firma, praktykuje w życiu codziennym. Dzięki atmosferze w firmie mogę poczuć, że przynależę do firmy i tworzyć relacje na całe życie! https://www.linkedin.com/feed/
    #SpecjalistaDsWsparciaSprzedazy
    Wojciech

16.12.2025 09:07

Współpracuję z firmą PROFBUD od początku ich działalności. Fundamentem codziennej pracy tu są: otwarta komunikacja, zaufanie, wzajemny szacunek oraz silnie obecne wartości rodzinne. Ogromnym atutem Grupy PROFBUD są ludzie łatwość kontaktu na każdym szczeblu organizacji, atmosfera współpracy oraz realne wsparcie w rozwoju kompetencji poprzez szkolenia wewnętrzne i zewnętrzne. Firma potrafi dostrzegać potencjał pracowników i daje im przestrzeń do jego wykorzystania, co przekłada się na długotrwałe relacje i zaangażowanie. Na szczególne uznanie zasługuje dział Personalny troska o pracowników i wsparcie w każdej sytuacji. Mimo dużej skali działalności, PROFBUD zachowuje przyjazną atmosferę w codziennej pracy. To organizacja, która konsekwentnie buduje lepsze jutro. Z pełnym przekonaniem polecam współpracę i pracę w Grupie PROFBUD. Wojciech Kosiorek https://www.linkedin.com/in/wojtunia-kosiorek-9b7ba935b/
    Ola

16.12.2025 09:01

W Profbud pracuję od pięciu lat i to właśnie tutaj rozpoczęłam swoją ścieżkę zawodową, co z perspektywy czasu uważam za bardzo dobrą decyzję. Firma daje realne możliwości rozwoju poprzez udział w zróżnicowanych i ambitnych projektach, które pozwalają na systematyczne poszerzanie wiedzy i doskonalenie kompetencji zawodowych. Codzienne obowiązki są angażujące i wymagające, dzięki czemu praca nie jest rutynowa, a zdobyte doświadczenie ma praktyczny charakter. Istotnym atutem Profbud jest również przyjazna atmosfera oraz otwartość współpracowników i przełożonych, co sprzyja efektywnej współpracy i komfortowi pracy na co dzień. https://www.linkedin.com/in/aleksandra-dajer-187467200/
    #InzynierProjektu
    Były pracownik - doradca

11.12.2025 21:42

Pracowałam w Profbud i wspominam ten okres bardzo dobrze. Firma oferuje stabilne zatrudnienie, jasne zasady współpracy i przejrzyste procesy. Atmosfera w zespole była naprawdę bardzo dobra, a współpracownicy pomocni. Doceniam też możliwość rozwoju i poznania branży „od środka” — sporo można się nauczyć w praktyce. Dodatkowym atutem jest dobra organizacja pracy oraz wsparcie przełożonych, którzy są otwarci na rozmowę i realną pomoc. To miejsce, w którym można zdobyć cenne doświadczenie i rozwinąć swoje kompetencje.
    ReviewModeratorIcon
    Łucja

12.12.2025 11:53

Co do tego rozwoju dopytam - o czym dokładnie piszesz? Chodzi ci o wiedzę przekazywaną od doświadczonych współpracowników, czy inwestują w szkolenia/kursy? Widziałam takie info w ogłoszeniu do sprzedaży, więc ciekawa jestem jak to w praktyce wygląda ;)

16.12.2025 08:23

Najczęściej szkolimy się całym zespołem i w czasie pracy 😊 Dodatkowo można starać się o dofinansowanie do własnego kursu/szkolenia, czy na język angielski (to też jest super, bo mamy 2 nauczycieli i uczysz się w małych grupach 2-3 osobowych z kolegami i koleżankami z pracy). Na przestrzeni roku mamy też różne wydarzenia dla wszystkich pracowników 😊

15.12.2025 15:41

GRUPA PROFBUD daje możliwości – zdobycia doświadczenia, rozwoju umiejętności, sięgnięcia po sukces zawodowy. Każdy z nas jest na innym etapie swojego życia i każdy może się odnaleźć w strukturze. Tworzymy załogę, która nie poddaje się sztormom czy mgłą, tylko płynie do celu. Od samego początku byłam miło przyjęta, a możliwość integracji z zespołem poprzez wspólne wyjścia i warsztaty firmowe wzmocniły nasze relacje. Jednak najważniejsze są tu: otwarta komunikacja, zaufanie, szacunek i wartości rodzinne. Cieszę się, że trafiłam do załogi, na którą mogę liczyć! (usunięte przez administratora)
    ReviewModeratorIcon
    Bartłomiej

15.12.2025 16:11

Ten rozwój to tylko nauka w praktyce? W sensie zastanawiam się, czy są jakieś szkolenia dodatkowe, kursy itp.

16.12.2025 08:19

Najfajniejszą kwestią są szkolenia całym zespołem i w czasie pracy 😊 Dodatkowo można starać się o dofinansowanie do własnego kursu/szkolenia, czy na język angielski (to też jest super, bo mamy 2 nauczycieli i uczysz się w małych grupach 2-3 osobowych z kolegami i koleżankami z pracy). Na przestrzeni roku mamy też różne wydarzenia dla wszystkich pracowników 😊 Poza tym - mamy też przestrzeń na prowadzenie/dołączenie do dodatkowych projektów, które też nas rozwijają, bo wykraczają poza nasz standardowy zakres obowiązków. Oczywiście, zawsze masz nasze wsparcie!

Kontakt - Grupa Profbud Sp. z o.o.

UL. OBOZOWA 57 01-161 Warszawa

Branża główna: Konsulting i zarządzanie

Erag

15.12.2025 19:51

Ogólnie jest spoko, atmosfera w pacy, w biurze bardzo pozytywna. Przełożeni jak i szefostwo firmy to profesjonaliści. Są wspólne spotkania, warsztaty kiedy to można bliżej się poznać jako że w grupie pracuje około 200 osób. Nie ulega wątpliwości iż można się wiele nauczyć, poszerzyć swoje horyzonty-zainteresowania, pasję, mieć udział w unikalnych projektach a nawet wyjść z własnej strefy komfortu w sposób mało stresujący.
    #InzynierBudowy
    Damian Jarosz

15.12.2025 17:30

Z Grupą Profbud jestem związany od ponad półtora roku i z pełnym przekonaniem mogę powiedzieć, że była to bardzo dobra decyzja zawodowa. Od samego początku trafiłem na zespół, w którym panuje otwarta komunikacja, wzajemny szacunek i autentyczne wsparcie. Choć jako "rodzynek" w dziale księgowości, pracujący głównie z samymi kobietami, mógłbym obawiać się o dynamikę, to w rzeczywistości komunikacja jest na najwyższym poziomie, co jest dowodem na to, że firma buduje relacje oparte na zaufaniu. Pomimo dużej skali działalności, wciąż czuć tu rodzinne wartości i bardzo przyjazną atmosferę. PROFBUD realnie stawia na rozwój pracowników, oferując możliwości podnoszenia kwalifikacji (np. w postaci kursów czy szkoleń) i zdobywania cennego doświadczenia. Jednak tym, co najbardziej doceniam, jest możliwość łączenia pracy zawodowej z moimi osobistymi pasjami. Od najmłodszych lat jestem związany ze sportem, a firma daje mi szansę realizować się w projektach, które mają w nim ogromny udział. Przykładem jest choćby osiedle "Miasto Polskich Mistrzów Olimpijskich", które doskonale wpisuje się w moje zainteresowania i sportowe wartości. To niesamowicie motywujące, gdy cele biznesowe idą w parze z prywatną pasją. linkedin.com/in/damian-jarosz-520bb02b4
    Igor

15.12.2025 15:50

Z grupą Profbud jestem związany od 6 lat i z pełnym przekonaniem mogę powiedzieć, że to znacznie więcej niż tylko miejsce pracy. To przede wszystkim ludzie, z którymi na co dzień mam świetny kontakt, otwartą komunikację i poczucie wzajemnego wsparcia. Bardzo doceniam łatwość kontaktu na każdym szczeblu organizacji oraz atmosferę opartą na szacunku i współpracy. Ogromnym atutem są także integracje i wyjazdy firmowe, które realnie zbliżają ludzi i budują relacje wykraczające poza codzienne obowiązki. Firma daje duże możliwości rozwoju zawodowego, potrafi dostrzegać i wykorzystywać potencjał pracowników, a także wspiera ich poprzez szkolenia zewnętrzne i wewnętrzne. Czego jestem żywym przykładem. Na szczególne uznanie zasługuje opieka, jaką Profbud zapewnia nie tylko pracownikom, ale również ich rodzinom, co pokazuje ludzkie i odpowiedzialne podejście do biznesu. Pomimo dużej skali działalności, wciąż wyczuwalne są rodzinne wartości i przyjazna atmosfera. Fajnie jest podążać za wizją człowieka, który nie monetyzuje wszystkiego dookoła, lecz dosłownie i w przenośni buduje lepsze jutro – często niewycenialne. Z czystym sumieniem polecam pracę w Profbudzie (usunięte przez administratora)
    #KierownikSprzedazy
    Maciej

15.12.2025 15:09

Pracuję w Profbud od prawie 15 lat, w dziale handlowym, i z pełnym przekonaniem mogę powiedzieć, że to miejsce, które daje realne możliwości rozwoju i awansu. Przeszedłem tutaj pełną ścieżkę zawodową od asystenta, przez kolejne etapy rozwoju, aż do stanowiska kierownika biura sprzedaży i obsługi. To najlepszy dowód na to, że firma rzeczywiście inwestuje w ludzi, daje im szansę na rozwój i docenia zaangażowanie. Na co dzień widzę, że to ludzie mają realny wpływ na kierunek rozwoju firmy. W Profbud liczą się nie tylko wyniki, ale także wartości i postawy – odpowiedzialność, zaangażowanie, profesjonalizm i szacunek. To sprawia, że atmosfera w pracy jest partnerska, pomysły i doświadczenie przekładają się na podejmowane decyzje i realizowane projekty. Profbud wyróżnia się również podejściem do budowania społeczności. Firma wspiera wiele inicjatyw sportowych co jest mi szczególnie bliskie, organizuje wyjazdy firmowe oraz imprezy okolicznościowe, które realnie wzmacniają integrację i dobrą atmosferę. Po niemal 15 latach pracy nadal czuję, że jestem w miejscu, w którym mogę się rozwijać, mieć wpływ na realizowane projekty i pracować w środowisku opartym na jasno określonych wartościach. (usunięte przez administratora)
    #KierownikSprzedazy
    Julia

15.12.2025 14:40

#SpecjalistaDsWsparciaSprzedazy
    Igor

15.12.2025 12:33

Z grupą Profbud jestem związany od 6 lat. To nie tylko miejsce pracy, ale przede wszystkim ludzie, którzy wspólnie budują wyjątkową wizję i wartości oraz wzajemnie motywują się do działania. Firma daje ogromne możliwości rozwoju kariery, potrafi wykorzystywać potencjał pracowników i realnie wspiera ich w osiąganiu wyników. Chętnie inwestuje w szkolenia – zarówno zewnętrzne, jak i organizowane wewnętrznie. Pomimo dużej skali biznesu, rodzinne wartości i przyjazna atmosfera są odczuwalne na każdym kroku.
    Zbigniew Chilla

15.12.2025 11:45

Praca w PROFBUD to dobre doświadczenie. Przyjazna atmosfera,jasny podział obowiązków oraz wsparcie że strony przełożonych. Polecam jako solidnego pracodawcę..
    Paweł

15.12.2025 10:03

Z Grupą Profbud jestem związany od ponad 9 lat i z pełnym przekonaniem mogę powiedzieć, że jest to organizacja, która realnie dba zarówno o jakość realizowanych inwestycji, jak i o ludzi, którzy je tworzą. Pracując na stanowisku kierownika budowy, mam możliwość obserwowania firmy „od środka” – jej kultury organizacyjnej, podejścia do pracowników oraz konsekwentnego kierowania się jasno określonymi wartościami. Organizacja tworzy środowisko, w którym każdy – niezależnie od doświadczenia – ma szansę na rozwój. Zatrudniamy zarówno specjalistów z wieloletnim stażem, jak i młodych ludzi tuż po studiach, którym dajemy realną przestrzeń do nauki i zdobywania praktycznych umiejętności. Firma chętnie inwestuje w młode kadry, oferując im możliwość budowania solidnych fundamentów zawodowych – zarówno na potrzeby dalszej kariery w Grupie, jak i na kolejnych etapów rozwoju zawodowego. Grupa Profbud wyróżnia się także podejściem do benefitów i integracji. Oprócz standardowych rozwiązań, takich jak ciepły posiłek na budowie, prywatna opieka medyczna czy karta Multisport, firma oferuje niezapomniane wyjazdy integracyjne – rejsy żeglarskie, wypady w góry czy pobyty w prestiżowych ośrodkach hotelowo-sportowych, takich jak Arłamów. To doskonała okazja do budowania relacji i wzmacniania zespołu. Praca w Profbudzie nie kończy się wyłącznie na realizacji celów zawodowych. Osoby chętne mogą uczestniczyć w wyzwaniach sportowych, zawodach piłkarskich – zarówno tych realnych, jak i cyfrowych. Sport jest ważnym elementem DNA firmy, co znajduje odzwierciedlenie również w realizowanych inwestycjach, takich jak budowa Orlika, modernizacja hal sportowej czy ostatnia inwestycja – osiedle Miasto Mistrzów Olimpijskich. (usunięte przez administratora)
    #KierownikBudowy
    Bartosz

15.12.2025 09:50

Zatrudniłem się w Grupie Profbud 8 lat temu i była to jedna z lepszych decyzji zawodowych w mojej karierze. Od początku pracy na stanowisku Inżyniera Kontraktu mogę liczyć na profesjonalne podejście, jasne zasady współpracy oraz wsparcie Kierownika Kontraktu, co przekłada się na duży komfort codziennej pracy. Dużym atutem jest stabilność zatrudnienia oraz partnerskie relacje w zespole. Pracodawca docenia zaangażowanie pracowników, daje możliwość podnoszenia kwalifikacji i zdobywania cennego doświadczenia przy różnorodnych inwestycjach. Panuje tu dobra atmosfera, dlatego mogę polecić pracodawcę. https://www.linkedin.com/in/bartosz-burzykowski-0876b912a/
    Maciej

15.12.2025 09:21

Pracuję w Grupie Profbud od 14 lat i z pełnym przekonaniem mogę powiedzieć, że to miejsce, z którym jestem związany nie z przypadku. Przez te lata firma bardzo się rozwinęła, ale nigdy nie straciła tego, co najważniejsze – ludzkiego podejścia i świetnej atmosfery. Każdego dnia czuć tu wzajemny szacunek, wsparcie i zaangażowanie zespołu. Doświadczenie pracowników jest doceniane, a rozwój – zarówno firmy, jak i ludzi – realnie możliwy. Grupa Profbud to stabilność, dobra energia i praca, z której można być dumnym. Z całego serca polecam jako pracodawcę ❤(usunięte przez administratora))
    #KierownikKontraktu
    Aida

15.12.2025 09:09

Po blisko 10 latach pracy w obszarze komunikacji i PR, w bardzo różnych organizacjach, śmiało mogę powiedzieć, że rzadko spotyka się firmy, które tworzą tak wyjątkową społeczność, jak PROFBUD. Dołączyłam do zespołu we wrześniu tego roku i od pierwszych dni mam poczucie, jakbym była tu od zawsze 😊 Ludzie przyjęli mnie z ogromną otwartością i wsparciem. Dzięki temu, mimo krótkiego okresu pracy, mogę realizować swoje zadania z poczuciem dużego zaufania i szacunku do mojej roli. Jako osoba wywodząca się ze świata zawodowego sportu szczególnie doceniam fakt, że olimpijskie wartości w PROFBUD są realnym wyznacznikiem działań biznesowych i są wyraźnie zauważalne w codziennym funkcjonowaniu firmy. Wsparcie sportu na tak wielu płaszczyznach w tej branży nie jest częstym zjawiskiem, a tutaj stanowi ono fundament działań. Cieszę się, że mogę być częścią PROFBUDOWEJ Społeczności! (usunięte przez administratora)
    Lidia

15.12.2025 08:54

Praca w firmie od lat daje mi realne możliwości rozwoju i ciągłej nauki. Codzienne wyzwania sprawiają, że nie ma tu miejsca na rutynę — cały czas mogę poszerzać swoje kompetencje i zdobywać nowe doświadczenia. Firma wyraźnie stawia na rozwój pracowników i tworzy przestrzeń do doskonalenia się, dzięki czemu praca jest nie tylko obowiązkiem, ale także szansą na dalszy rozwój zawodowy. Jestem za to bardzo wdzięczna. Dodatkowym atutem jest dobra, koleżeńska atmosfera, która sprzyja współpracy i sprawia, że do pracy przychodzi się z przyjemnością :). Lidia Piekarska (usunięte przez administratora)
    Sylwia

15.12.2025 08:37

Pracuję w PROFBUD od 10 lat w HR i z tej perspektywy mogę powiedzieć, że to organizacja, w której deklarowane wartości znajdują odzwierciedlenie w codziennym funkcjonowaniu firmy. Nasza filozofia opiera się na zasadzie: człowiek w sercu wszystkiego, co robimy. PROFBUD stawia na jakość, odpowiedzialność i długofalowe myślenie, zarówno w realizacji inwestycji, jak i w podejściu do pracowników. Współpraca opiera się na wzajemnym szacunku, zaangażowaniu i wysokich standardach pracy. Jest to środowisko wymagające, ale jednocześnie dające realne wsparcie i przestrzeń do rozwoju kompetencji, ponieważ budujemy z misją: „Budujemy miejsca, przestrzeń, społeczności, w których wszyscy możemy osiągnąć więcej”. Z perspektywy HR dużym atutem jest świadome budowanie kultury organizacyjnej. Pracownicy są traktowani partnersko, a inicjatywa i odpowiedzialność są doceniane. Firma dba również o integrację i benefity, co pozytywnie wpływa na relacje i atmosferę. Jak w każdej dynamicznie rozwijającej się organizacji, tempo pracy bywa intensywne, co jednocześnie daje możliwość rozwoju i realnego wpływu na działania firmy. PROFBUD to stabilny i profesjonalny pracodawca, który konsekwentnie realizuje swoją misję, mając na uwadze dobro ludzi - klientów, kontrahentów jak i swojego zespołu. Sylwia Juszczak GRUPA PROFBUD (usunięte przez administratora)
    Veritas

11.06.2025 18:53

Asystent AI

Jest ogłoszenie na Doradcę klienta. Zarobki są niejawne – wiadomo tylko, że oprócz podstawy jest premia sprzedażowa. Najważniejsze oczekiwanie to doświadczenie w sprzedaży mieszkań lub domów w deweloperce albo agencji nieruchomości. Z benefitów wyróżnia się prywatna opieka medyczna. Czy firma stawia wysokie wymagania jak na takie warunki? Może ktoś powie jak naprawdę wygląda podstawa i premie w tej firmie?
    #DoradcaKlienta

Zostaw merytoryczną opinię o Grupa Profbud Sp. z o.o.