Agencja High Frequency to wyjątkowe miejsce pracy. Współpracuję z tą firmą już ponad rok i cieszę się niezmiernie, że mam te szczęście i możliwość, by móc pracować wśród tak wartościowych i niezawodnych osób. W życiu istotne jest to, aby połączyć pracę z przyjemnością, z całą pewnością jest to agencja, która to umożliwia. Koordynatorzy są wyrozumiali i serdeczni. Przygotowania do poszczególnych eventów/animacji są zawsze na najwyższym poziomie (jasno przedstawione wszelkie aspekty, które są szczególnie ważne w danej kategorii). Wynagrodzenie jest zdecydowanie wysokie (pragnę podkreślić, iż niejednokrotnie mają miejsce konkursy podczas animacji, dzięki czemu najlepsi pracownicy mają możliwość otrzymania wysokiej premii). Wynagrodzenie oraz zwrot kosztów dodatkowych zawsze jest wypłacane w odpowiednim terminie. Praca w High Frequency daje możliwość poznawania nowych ludzi, podróżowania (gdy akcja odbywa się poza miejscem zamieszkania), czy chociażby pogłębiania wiedzy z interesujących zagadnień, w celu odpowiedniego przygotowania się do pracy dla danego klienta. Polecam gorąco, szczególnie dla osób, które chcą, aby praca była źródłem szczęścia i wywoływała uśmiech na twarzy, dla tych, którzy pragną przeżyć wiele cudownych przygód i niezapomnianych emocji. :) pozdrawiam, Jolanta Koldys