Працюю в цій компанії водієм з 2022 року на початку все виглядало добре була робота зарплату виплачували вчасно і серйозних проблем не було але з часом ситуація почала сильно погіршуватись.Зараз роботи практично нема сидиш вдома і чекаєш дзвінка хоч на якесь замовлення. диспетчера працюють з україни і таке враження що вони взагалі не розуміють реальної ситуації.
Щоб содержати сімю приходиться шукати додаткову роботу і одночасно бути постійно на готові якщо фірма подзвонить
В березні 2026 року за один день звільнили приблизно 20 водіїв. скоро будуть знову звільняти наступних водіїв бо фірма фактично обанкротилася і не може тримати таку кількість людей.Заробіток 5 тисяч зл для водія далекобійника це взагалі ніщо особливо коли постійно в дорозі і ризикуєш життям
Найстрашніше що ми привязані до фірми через карти побиту і люди бояться щось сказати або звільнитись бо можуть втратити документи і залишитись без нормального життя .
Зараз працює тільки кілька водіїв в основному ті хто може вїжджати і виїжджати з україни. водіїв відправляють з вантажами по всій україні в райони де йдуть бойові дії .але фірма дальше шукає людей які готові на такий ризик
На роботу беруть тільки українців щоб робити беззаконня і користуватись тим що люди бояться втратити роботу
Керівництво луцюк сидить в ковелі і таке враження що безпека водіїв для них взагалі не важлива головне щоб вантаж був доставлений
Не рекомендую цю фірму бо може бути так що в один день просто залишишся без роботи. шукаю собі вже щось друге бо скоро будуть знову виганяти наступних 20 .