ANIA
28.02.2023 15:23
Pracuję w firmie Parafinus od ponad roku i muszę przyznać, że firma jest rzetelna, szefostwo traktuje pracownika z szacunkiem, atmosfera jest przyjazna a wynagrodzenie jest na czas. Patrząc na staż większości pracowników sądzę, że jest to praca na lata. Polecam!
Radek
03.08.2026 05:33
Potwierdzam, jest jednak jedna faĺszywa nutka, ktora przenosi swoje problemy na szeregowych pracownikow, ale jest wysmiewana, wiec ogolnie da sie to przezyc. Zespol na placu perfekt, szczegolnie gang Panow ; ) No i nie zmordowany Pan Edziu i Bogdan. Generalnie polecam, ale trzeba sie przygotowac, ze na poczatku nie dostaje sie najlepszej pracy, ale mozliwosc awansu na wyzsze stanowiska. Wynagrodzenie adekwatne do zaangazowania, pracodawca sponsoruje kursy UDT. Polecam. Pozdrawiam wszystkich. P.S. Przydalby sie tam jednak dyrektor z prawdziwego zdarzenia, bo proces specia wszystkiego jest dosyc skomplikowany, pomimo wrazenia zarzadu, ze to wszysko jest bardzo proste. Wydaje sie to proste, bo firma ma szczescie miec bardzondobrych i zaangazowanych pracownikow, dzieki ktorym moze sie bardzo rowzninac, ale powinno sie wg mnie zrobic krok wstecz i spokojnie pezemyslec jeazcze raz srrategie dlugofalowa dzialalnosci.
13.05.2025 12:23
28.07.2025 17:33
A dlaczego tak ? Czemu tak uważasz ? Powiedz coś więcej
Amanda
07.12.2023 08:23
Orientujecie się, jak często poszukują kogoś na stanowisko specjalisty ds. importu? Osobiście bardzo interesuje mnie ten wakat. Chciałabym się zapoznać ze starym ogłoszeniem sprzed dwóch lat, ale niestety po jego otworzeniu nie pokazują się praktycznie żadne szczegóły. Dajcie znać, czy jest to praca zmianowa? Pracuje się w stałych godzinach? Jeśli tak, to w jakich? Jedyne co dostrzegłam, to że szefostwo wypisało wszystkie możliwe formy zatrudnienia. Kto w ogóle o nim decyduje? Pracownik czy szef? Można pracować zdalne, czy nie bardzo?
Parafinus Sp. z o.o.
07.12.2023 12:09
Dzień dobry,
Nasza firma nie prowadzi obecnie rekrutacji na to stanowisko i nie przewidujemy zmian w tym aspekcie w najbliższym czasie. Pozdrawiamy.
@plaża Zawsze można zmienić pracę jeśli w dobrej firmie coś nie odpowiada.
plaża
06.08.2020 13:39
bardzo dużo ludzi juz odeszło z Parafinus / Stamar. szykują się kolejni. :)
2m
06.11.2020 14:28
Oczywiście, dobrzy pracownicy doceniają dobre firmy! I tam odchodzą.
Nigdy nie widziałem firmy z taką rotacją pracowników. (usunięte przez administratora)
Zostaw merytoryczną opinię o Parafinus Sp. z o.o.