Hej,
Nie polecam. U mnie instalacja była z 2 miesięcznym opóźnieniem, ciągle było coś przekładane, a to z powodu palca u nogi, (usunięte przez administratora) a to z powodu żony, którą trzeba zawieźć do lekarza, a to z powodu dostawcy z hurtowni, który nie dojechał bo gdzieś utknął a na drugi dzień zepsuło mu się auto. Czytając w międzyczasie opinie zacząłem się faktycznie bać, czy w ogóle zobaczę jakiś sprzęt u mnie, bo zaliczka została wpłacona dużo wcześniej.
Sama instalacja wyszła średnio, instalator w kilku kwestiach nie miał pojęcia co robi. Nie chcę mówić, że (usunięte przez administratora)nic nie potrafi, bo potrafi, ale na niektórych rzeczach się chyba nie zna i pewne rzeczy wyszły po fakcie. U mnie np to, że zawór 3d na powrocie do kotła był źle ustawiony i przez cały rok wchodziła mi do kotła tylko zimna woda. Zawór 3d na kaloryfery również źle ustawiony - zawieradło źle ustawione i kierunek otwarcia na sterowniku - przez to sterownik myślał, że dodaje ciepłej wody, a dodawał zimnej. Dodatkowo źle dobrane naczynia przeponowe. Na instalację gdzie jest łącznie ok 1800-1900l wody miałem naczynia o łącznej pojemności 70L - i tutaj żadnej reklamacji nie uznał, bo stwierdził, że za używane naczynie mu nikt kasy nie odda, chyba że weźmie to na jakąś inną budowę. Swoją drogą - ciekawe ile używanych rzeczy u mnie wrzucił do instalacji.