Cher Zarządzanie

3.6/5

• Kim jesteśmy?
  • Jak się z nami skontaktować
  • Jak rozpoczynamy współpracę

Kim jesteśmy?

Jak się z nami skontaktować

Jak rozpoczynamy współpracę

Regulamin i polityka prywatności

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o Cher Zarządzanie Sp. z o.o.

Opinie o Cher Zarządzanie Kraków

06.01.2024 09:25

Jak wygląda aspekt współpracy ze studentami w Cher Zarządzanie Sp. z o.o.? Chętnie zatrudniają?

ReviewUserIconPracodawca

07.01.2024 22:01

Tak, w Firmie pracują studenci oraz były my osoby na stażu. Zarówno płatnym jak i z Urzędu Pracy.

ReviewUserIconanonim

05.01.2024 13:11

Witam, zaczął się już jak widać kolejny rok a do teraz nie pojawiła się już żadna opinia dotycząca warunków pracy, gdzie parę miesięcy wcześniej podkreślony został rozwój firmy. do jakiego stopnia ma on nastąpić? Czy zostaną utworzone nowe stanowiska? Jakie?

05.01.2024 14:01

Od 01 stycznia 2024 w zasobach firmy pojawiły się kolejne nieruchomości w obsłudze. Kolejne są w trakcie negocjacji. Aktualnie Firma zatrudniła kolejne 3 osoby - zarówno do działu administracji jak i do działu księgowości. Jesteśmy w trakcie poszukiwania kolejnych osób do obu działów.
    ReviewUserIconanonim

14.09.2023 18:35

15.09.2023 13:38

Firma Cher-Zarządzanie sp. z o.o. złożyła wypowiedzenie Wspólnocie Mieszkaniowej przy ul. Zdrowej. Powodem złożenia wypowiedzenia był narastający konflikt pomiędzy ustępującym Zarządem a tym, który był powoływany. Czas przeprowadzania zmian był tak długi, że nie było możliwości prawidłowej współpracy. Stąd taka decyzja.

01.10.2023 21:52

Nie, zakończenie współpracy nie wpłynęło na wynagrodzenia pracowników, a jedynie na zmniejszenie obowiązków osoby, która zajmowała się daną wspólnotą. Tego typy zmiany są naturalne, wynikają z wielu czynników natomiast Firma cały czas pracuje nad rozwojem.
    ReviewUserIconB.

20.09.2023 15:41

Dzień dobry, czy prowadzą Państwo rekrutację? Jeśli tak to na jakie stanowisko? Pozdrawiam

20.09.2023 20:49

Prowadzimy rekrutację do działu księgowości oraz do działu administracji

01.10.2023 21:48

Aktualnie prowadzimy rekrutację na stanowisko administratora i księgowej
    ReviewUserIconasdf

20.09.2023 21:57

Witam, czy wolą Państwo kogoś z doświadczeniem w dużej firmie? W jakim czasie można oczekiwać od Państwa odpowiedzi?

01.10.2023 21:48

To zależy na jakim stanowisku dana osoba będzie pracować. Generalnie staramy się szkolić osoby od początku, ale doświedczenie jest mile widzine
    ReviewUserIconlokator

15.09.2023 14:09

Z Panem Darkiem Gil pracowałem 15 lat! Wiem ze nie ma ludzi doskonałych, ale jeżeli na do widzenia ze wspólnotą większość lokatorów prosi dalszą możliwość kontaktu, "opieki" ze strony PERSONALEJ Pana Gila to chyba mówi wszystko o firmie którą prowadzi! I o nim! Jeżeli kilka kontroli dokumentacji wszelkiego rodzaju, finansowej P.Poż czy innych nigdy nie wykazały uchybień....to chyba mówi wszystko o firmie którą prowadzi! I o nim! jeżeli nigdy nie zapłaciliśmy odsetek za nieterminowe jakiekolwiek opłaty...to chyba mówi wszystko o firmie którą prowadzi! I o nim! Dla mnie to wystarczy, GOŚĆ JEST SUPER Panie Darku nie ma sensu gadać z niezadowolonymi POZDRAWIAM

Kontakt - Cher Zarządzanie Sp. z o.o.

Przewóz 34 30-716 Kraków

Branże: Agencje i pośrednictwo nieruchomości

01.08.2023 12:12

Czy pracownicy Cher Zarządzanie Sp. z o.o. mają możliwość uczestnictwa w jakichś formach integracji?

03.08.2023 13:56

Dzień dobry, tak, nasi pracownicy uczestniczą w różnych formach integracji. Zazwyczaj są one ustalane wspólnie i odpowiadają bieżącym oczekiwaniom.

22.04.2023 11:25

Wiecie, czy Cher Zarządzanie Sp. z o.o. udostępnia laptop i telefon do pracy zdalnej?
    ReviewUserIconPracownik

22.04.2023 15:14

Tak, Cher-Zarządzanie sp. z o.o. udostępnia do pracy zdalnej wszelkie kanały komunikacji i narzędzia do pracy. Między innymi laptop oraz telefon.
    ReviewUserIconEmerytowany Zarządca

19.01.2023 08:49

Dla niezorientowanych. Administrator wykonuje czynności zlecone przez zarząd, a wielokrotnie bywa tak, że to zarządy blokują różne tematy. Na administratora wylewa się tylko pomyje. Zastanówmy się za nim coś napiszemy.

24.02.2023 11:02

Wielokrotnie bywa tak, że administrator jest buforem pomiędzy zarządem wspólnoty, a mieszkańcami. Administrator wykonuje czynności zlecone przez zarząd i tym decyzją musi się podporządkować. Oczywiście zwraca on uwagę zarządowi na konsekwencje swoich decyzji, ale i tak finalną podejmuje zarząd. Często bywa tak, że są one mniej lub bardziej popularne. A na pewno nie podobają się wszystkim mieszkańcom. Bywają również sytuacje, że zarząd lub część zarządu jest w konflikcie z mieszkańcem i za pomocą administratora przekazują mu mniej popularne decyzje. Bardzo często zarządy wspólnot nie zdają sobie sprawy z konsekwencji swoich decyzji, a równie często nie przyjmują porad. Zaś nie zastosowanie się do decyzji zarządu przez administratora skutkuje konfliktem na linii zarząd-administrator. W umowa o administrowanie jest jasny zapis, że administrator wykonuje czynności zlecone przez zarząd. Proszę pamiętać, że przy tak zawartych umowach to zarząd bierze pełną odpowiedzialność za działania wspólnoty i nadzorowanie pracy administratora. Właściciel, który czuje się zlekceważony, jego problem nie został rozwiązany etc. powinien zwrócić się do zarządu z prośbą o interwencje czy wyjaśnienie podjętych lub nie podjętych działań. Inaczej ma się sytuacja kiedy ze wspólnotą zawarta jest umowa o zarządzanie. Wtedy zwykle nie ma zarządu i to zarządca ponosi pełną odpowiedzialność. Wszystkie sprawy są zwykle złożone i działania nie wynikają z przypadku lub niechęci. Zawsze są powody konkretnych działań.
    ReviewUserIconOlo

18.01.2023 20:44

Ja tam żadnych problemów nie miałem, ani z Panem Dariuszem, ani z pracownikami Pana Dariusza. O co pytałem to się dowiedziałem, co potrzebowałem dostałem. Fakt, mieli problem z księgowością, ale się to zmieniło od jakiegoś czasu zdecydowanie na plus. Frustruje mnie to, że zwykle takie opinie negatywne piszą osoby, które nie uzyskały tego czego chciały. Należy się zastanowić czy faktycznie mieli prawo dostać to co chcieli. A teraz się mszczą. To jest moja opinia. Ja uwag nie mam żadnych.
    ReviewUserIconzainteresowany

09.12.2022 09:49

Pan Dariusz to zwyky (usunięte przez administratora) i partacz. Jego mottem życiowym jest słowo: ,,jutro". Potrafi przeciągać sprawy miesiącami, aż zainteresowani zapomną o sprawie, która pozostaje nierozwiązana. Mistrz spychologii stosowanej, wina zawsze leży po innej stronie i na wszystko znajdzie wytłumaczenie. Człowiek niegodny zaufania, omijać go i firmę Cher szerokim łukiem.
    ReviewUserIconWspólnota

13.12.2022 12:08

Zgadzam się z Klientem w stu procentach. Ten człowiek nie nadaje się na administratora. Kto mu dał licencję. Wszystkie dokumenty trzeba mu wyrywać z gardła na siłę. Zawsze, podkreślam słowo zawsze, jest problem żeby cokolwiek od niego uzyskać. On i jego pracownicy mają w genach uniki i odmawianie dostępu do dokumentów. Nie wiem czemu ma to służyć. Chyba robią jakieś przekręty i boją się żeby to nie wyszło na jaw. Osobiście odradzam jakąkolwiek formę współpracy, o ile współpracą można to nazwać.
    ReviewUserIconmaok

24.09.2021 05:40

Pana Gila i jego firme należy omijać szerokim łukiem. Na przykład; uniemożliwia włąścicielowi lokalu wglądu w dokumentacje wspólnoty zasłaniając się RODO. Kompletne matołectwo prawne.
    ReviewUserIconSławek

05.04.2022 15:37

Niestety to prawda !
    ReviewUserIconMieszkaniec

25.10.2022 12:02

Dokumenty powinny być do wglądu.
    ReviewUserIconDobrarada

04.03.2022 23:05

FIRMA DZIALA NANIEKOZSC MIESZKANCOW. STRASZY STRAZY MIEJSKA. KOMPLETNY BRAK KOMPETENCJI

Zostaw merytoryczną opinię o Cher Zarządzanie Sp. z o.o.

Nie przegap nowości o Cher Zarządzanie Sp. z o.o.!