Droga Joanna Kasprzyk
nie sciagaj moich leczen stomatologicznych, bo naprawde wniose sprawe do sadu, masz niesplacona pryrostowa, kasprzyk - niesplacona przyrostowa kilku regionow, do takiej sytuacji doprowadzilaś, prosze nie sciagaj mnie na oplacanie Tobie wakacji i Twojej rodzinie, niesplacone lata pracy w tygodnikach media, przyrostowa zaczyna sie od 3 ego dziecka, ja nie bede fundowala rajdow gabinetow, pokrywala wizyt twoich lub dzieci, ile dzieci mi trzasnelas, nie zatrudniac , mnie nie obchodzi twoj maz, twoja rodzina, twoje dzieci,
po wielu latach to ty masz pewnie tylko placeba
nie obserwuj moich badan krwi za 20 tysiecy, badan ogolnych, leczen laryngologicznych, wakacji, po prostu spadaj, nie sciagaj mnie pod te same wizyty,
no to zatrudnilismy panią doktor nauk na przyrostowej, sama miala miec przynajmniej troje dzieci i namawic inych, stala sie butaprenem i sciaganiem z wizyt
ofiara (usunięte przez administratora) - bo sciagaja mnie na oplacanie jej wizyt
po co inwestowac w badania jak krew wylana, a zab sciagniety na kasprzyk, po isc po antybiotyk, moze jeszcze praski wlew spermy.