Przebieg rekrutacji
Ostrzeżenie przed rozmową rekrutacyjną – brak profesjonalizmu i agresja ze strony dyrektora
Zdecydowanie nie polecam tej firmy ani jakichkolwiek kontaktów rekrutacyjnych z placówką przy ul. Modrzewiowej 5 w Suwałkach (szyld mojeCieplo.pl).
Moja rozmowa kwalifikacyjna zakończyła się tym, że musiałem sam z niej wyjść, ponieważ dyrektor zaczął na mnie krzyczeć, podnosić głos i cały się trząsł. Co więcej, na spotkanie przyszedłem z ogromną inicjatywą – przygotowałem autorską grafikę reklamową i od razu zaznaczyłem, że interesuje mnie uczciwa współpraca na czystej prowizji, bez żądań dotyczących auta służbowego czy dodatkowych benefitów. Chciałem po prostu działać w terenie (door-to-door) i zdobywać wiedzę.
Zamiast merytorycznej rozmowy spotkałem się z całkowitym brakiem kultury i agresją. Jeśli szukacie rozwoju w branży OZE w Suwałkach, omijajcie tę firmę szerokim łukiem i szukajcie profesjonalnych pracodawców, którzy szanują czas i zaangażowanie kandydatów.
Pytania
Pytania typu :
Dlaczego Pan nie zostanie u siebie w mieście i nie rozpocznie pracy zdalnej ?
Ton negatywny , obiekcyjny , ciągłe szukanie dziury w całym i rażące w oczy kompleksy .
Rezultat:
Nie dostałem pracy