Opinie o Media-Med Sp. z o.o.
Bardzo polecam. Wymagająca firma, w której można się bardzo wiele nauczyć.
Dokładny zakres wiedzy i kompetencji jaką można zdobyć pracując w firmie Media-MED Sp. z o.o. zależą oczywiście od pełnionego stanowiska. Stawiamy na wysokiej jakości produkty stosowane w obszarze medycznym stąd niezwykle ważna jest wysoka jakość naszych usług, o których decydują wiedza i kompetencje naszego Zespołu. Pracownicy naszej firmy biorą udział w szkoleniach produktowych organizowanych przez naszych dostawców. Szkolenia odbywają się online, w siedzibie naszej firmy lub za granicą w siedzibach naszych dostawców. Dodatkowo przeprowadzamy z pracownikami okresowe rozmowy rozwojowe gdzie wspólne ustalamy jakie szkolenia dany pracownik powinien odbyć w celu podniesienia swoich kompetencji. Odpowiadając na stwierdzenie, że „strasznie dużo pracy tutaj jest” można powiedzieć, że „dużo pracy nam nie straszne” :). Nasz zespół tworzą ludzie zaangażowani, ambitni, ukierunkowani na osiąganie celów i własny rozwój.
Jakie warunki trzeba spełnić, by zostać członkiem zespołu Media-Med Sp. z o.o.?
Poszukujemy ludzi z pasją, zaangażowanych w wykonywane obowiązki, ambitnych, ukierunkowanych na osiąganie celów i własny rozwój. Wyznajemy zasadę, że doświadczenie i wiedza to rzecz nabyta, a najważniejsze są chęci :)
To jak się serwisuje pod spółką ten cały sprzęt medyczny, o którym pisali w opisie warunków dla handlowca? Właśnie wskoczyła oferta, a ze mam doświadczenie to się nią interesuje. : ) proszę o opinie ze współpracy, podjąłbym się jej na B2B. jakich stawek mogę teraz oczekiwać?
Jesteśmy otwarci na współpracę w ramach umowy B2B. Proszę o kontakt pod numer telefonu: 12 413 94 90. Zapraszamy do kontaktu.
3-4 województwa na jednego medycznego przedstawiciela. I okej, a jak wygląda i sprawuje się firmowa flota? Jak zarobki w stosunku do wymaganych norm, premie i inne składniki wynagrodzenia? Może ktoś z MPH się wypowie tutaj?
Samochody są na bardzo dobrym poziomie. Flota jest nowoczesna, a samochody systematycznie wymieniane są na nowsze modele. Pensja przedstawiciela składa się z podstawy oraz prowizji. Prowizje wypłacane są miesięcznie oraz kwartalnie. Przedstawiciel, który wykonuje plany sprzedaży nie może narzekać :) Ze względu na szerokie portfolio firmy dużym atutem jest możliwość zarobienia prowizji z wielu "źródeł" np. sprzedając sprzęt, materiały eksploatacyjne itd. Firma cały czas się rozwija dodając nowe produkty do swojej bogatej oferty.
Ponawiam pytanie: Czy jest tutaj ktoś kto w ostatnim czasie brał udział w procesie rekrutacyjnym do firmy Media-Med w Krakowie i zechciałby podzielić się opinią? Czy warto?
Hej, czy w firmie Media-Med Sp. z o.o. płacą za nadgodziny?
Z każdym pracownikiem indywidualnie przed podpisaniem umowy ustalany jest czas i tryb pracy oraz system wynagradzania. Zawsze dbamy o to, aby nasi pracownicy byli prawidłowo wynagradzani za swoja pracę. Nierozliczone nadgodziny traktujemy jako bardzo poważny zarzut. Jeżeli, pracując u nas, spotkał/a się Pan/i z sytuacją, że został Pan/i niewłaściwie rozliczony, uprzejmie prosimy o bezpośredni kontakt w celu omówienia tego zdarzenia, abyśmy mogli to zweryfikować i podjąć odpowiednie działania.
Wynagrodzenie uzależnione jest od posiadanych kwalifikacji i doświadczenia. Warunki współpracy są zawsze ustalane indywidualnie z każdym kandydatem w trakcie rozmowy rekrutacyjnej. Poszukujemy zarówno osób z doświadczeniem w branży, jak i osób, które dopiero chcą je zdobyć.
Bardzo polecam. Wymagająca firma, w której można się bardzo wiele nauczyć.
Jakie warunki trzeba spełnić, by zostać członkiem zespołu Media-Med Sp. z o.o.?
Czy Media-Med Sp. z o.o. zapewnia kartę multisportu?
Firma Media-MED Sp. z o.o. finansuje kartę w 50%. Pracownik może przystąpić do Multisportu po przepracowaniu 3 miesięcy.
Pracownicy firmy Media-MED Sp. z o.o. nie pracują w weekendy i święta. Każdy pracownik który korzysta z karty Multisport, wie że jest ona w 50% finansowana przez pracodawcę. Karta przysługuje pracownikowi po przepracowaniu 3 miesiący.
Media-MED to firma która między innymi podnosi standardy opieki medycznej, leczenia, higieny, utrzymania czystości oraz profilaktyki zakażeń. Klientami są szpitale, przychodnie, sanatoria, sklepy medyczne. W zakładce aktualności dowiemy się o bieżących działaniach firmy. Jeśli wiecie to napiszcie, jakie warunki umowy i benefity pracownicze oferowane są przez tego pracodawcę?
Na jakiekolwiek benefity musisz sobie zapracować i zasłużyć. Opieka medyczna, karta multisport itd. itp. są dostępne dopiero po 2 latach pracy.
Warunki umowy są zawsze ustalane indywidualnie z każdym kandydatem w trakcie rozmowy rekrutacyjnej. Po przepracowaniu 3 miesięcy każdy pracownik może przystąpić do ubezpieczenia grupowego i Multisportu. Opieką medyczną zostają objęci pracownicy po przepracowaniu 15 miesięcy.
Dziękujemy za Pana/Pani wpis. Wymaga on jednak sprostowania, gdyż każdy pracownik może przystąpić do ubezpieczenia grupowego i Multisportu po przepracowaniu 3 miesięcy. Opieką medyczną zostają objęci pracownicy po przepracowaniu 15 miesięcy.
Studenci jeżeli są zatrudniani to tylko w formie bezpłatnego stażu lub praktyk także bez wynagrodzenia. Jeżeli jesteś świeżo po studiach to polecam unikać tej firmy aby nie zrazić się do swojego przyszłego zawodu.
Zapraszamy do współpracy studentów oraz absolwentów uczelni wyższych. W firmie Media-MED Sp. z o.o. istnieje możliwość zdobycia pierwszych doświadczeń zawodowych w branży medycznej, pod okiem wykwalifikowanych specjalistów. Warunki stażu są ustalane indywidualnie podczas rozmów rekrutacyjnych
Czy rotacja pracowników w Media-Med Sp. z o.o. na Serwisant jest duża? Znowu ukazało się ogłoszenie 24 kwietnia na Pracuj.pl. Czy to pracownicy odchodzą z firmy, czy są zwalniani?
Jeśli posiadasz wiedzę wystarczającą do pracy w NASA, masz umiejętności pozwalające spawać pod wodą oraz chęć bycia ciągle w trasie bez możliwości popełnienia błędu a to wszystko za stawkę niższą niż u konkurencji to odpowiedz sobie sam jaka jest sytuacja.

Jak się pracuje w Media-Med Sp. z o.o.?