NIP: 9452062062 REGON: 12028937000000 KRS: 0000364874

Adres: Promienistych 7, 31-481 Kraków

3.2/5

Opinie o Media-Med Sp. z o.o.

Wyszukaj opinięsearch

ikona autora wywiadu

Wywiad udzielony przez użytkownika Jacek Bekas

Pracownik firmy - Business Manager

13.04.2023 01:04

Jak powstała koncepcja założenia firmy Media-MED?

Jacek Bekasikona wywiad

Pomysł na założenie firmy zrodził się w odpowiedzi na potrzeby, jakie zgłaszali nasi klienci i współpracownicy. Z chwilą wejścia Polski do Unii Europejskiej, dla przypomnienia dodam, 1-go maja 2004 roku, pojawiły się nowe możliwości tworzenia i rozwoju biznesu. Nieznane wcześniej kanały komunikacji, ogromne zapotrzebowanie na dostęp do informacji i konieczność edukacji klientów, skłoniły założycieli firmy do wykorzystania tej szansy. Pierwszymi produktami oferowanymi w sprzedaży internetowej były na owe czasy nowoczesne, a zarazem trudno dostępne opatrunki specjalistyczne dedykowane do leczenia ran przewlekłych.

Jakie produkty znalazły się w pierwotnej ofercie?

Jacek Bekasikona wywiad

Od początku misją firmy było umożliwienie pacjentom szerokiego dostępu do nowoczesnych opatrunków, stosowanych w leczeniu ran trudno gojących, poprzez promocję oraz edukację w zakresie ich stosowania. Cel został osiągnięty. Z czasem, oprócz opatrunków specjalistycznych, w ofercie Media-MED pojawiły się środki do dezynfekcji oraz preparaty stosowane w profilaktyce i zwalczaniu zakażeń. Rozszerzona oferta umożliwiała pozyskiwanie kolejnych klientów.

W jaki sposób firma rozwijała swoją ofertę?

Jacek Bekasikona wywiad

We wrześniu 2010 r. firma została przekształcona w Media-MED sp. z o.o. Wraz z nową kadrą zarządzającą nastąpiły zmiany organizacyjne. Wiedza i doświadczenie oraz kontakty biznesowe w branży medycznej kierownictwa Media-MED, były kolejnym impulsem do dalszego rozwoju firmy. Obecnie spółka specjalizuje się w dystrybucji sprzętu medycznego, przeznaczonego do skutecznej dekontaminacji pomieszczeń, mycia, dezynfekcji i sterylizacji wyrobów medycznych, urządzeń do automatycznego mycia i dezynfekcji sprzętu endoskopowego, a także produktów służących do oceny skuteczności przeprowadzonych procesów. Media-MED sp. z o.o. jako dystrybutor wysokiej jakości sprzętu wielu światowych producentów, skutecznie realizuje zaplanowane zadania, wykorzystując różnorodne kanały komunikacji, w tym internet. Profesjonalne doradztwo i elastyczne podejście do klienta, bogata oferta, posprzedażowe wsparcie merytoryczne i serwis urządzeń to elementy, które pozwoliły Media-MED osiągnąć stabilną pozycję dystrybutora w branży medycznej i biotechnologicznej.

Skąd wziął się pomysł na nazwę firmy?

Jacek Bekasikona wywiad

Nazwa Media-MED nie jest przypadkowa i ma swoje uzasadnienie. W 2004 roku o wiele trudniej było uzyskać dostęp do informacji oraz unikalnych produktów medycznych, dlatego na początku naszej działalności musieliśmy poradzić sobie z tym problemem. Naszym celem było zapewnienie klientom dostępu do produktów oraz informacji o nich. Najlepszą drogą sprzedaży okazała się sprzedaż internetowa. Stąd właśnie wzięła się nazwa naszej firmy. Dzisiaj Media-MED sp. z o.o. jest nie tylko firmą rozpoznawaną w internecie, ale przede wszystkim źródłem rzetelnych informacji o oferowanych usługach i produktach oraz miejscem wirtualnych spotkań szkoleniowych, warsztatów i wreszcie - platformą zakupową. Kompleksowa oferta Media-MED to nie tylko dostęp do wyjątkowych produktów, ale również realne, merytoryczne wsparcie dla naszych klientów.

Na jakich platformach Państwo działają?

Jacek Bekasikona wywiad

Działamy w mediach społecznościowych, mamy własny kanał YouTube, sami tworzymy multimedialne prezentacje. Nasze wystąpienia, zarówno w sieci jak i podczas stacjonarnych seminariów czy konferencji, przyciągają słuchaczy zarówno pod względem merytorycznym, jak i pod względem formy. Edukacja klienta (od czasu pandemii, również w wersji on-line), liczne webinaria, doradztwo i konsultacje dla kadry kierowniczej, budują zaufanie do dostawcy, co przekłada się na poszerzanie współpracy i dobrą opinię w branży.

Kto jest głównym odbiorcą Państwa usług?

Jacek Bekasikona wywiad

Początkowo oferta Media-MED była skierowana do sektora szpitalnego. Z biegiem lat trochę się to zmieniło. Adresatem naszej oferty są klienci działający na rzecz profilaktyki oraz zwalczania zakażeń i to nie tylko w obszarze medycznym. Oferta urządzeń wykorzystujących zaawansowaną technologię VHP, jak komory dezynfekcyjne, systemy dekontaminacji pomieszczeń czy sterylizatory niskotemperaturowe, znajduje zastosowanie w: przemyśle biotechnologicznym, laboratoriach, cleanroomach, w szpitalnictwie, w produkcji farmaceutycznej, spożywczej, elektronicznej i wielu innych obszarach nowoczesnych technologii.

Jakie produkty można znaleźć w asortymencie firmy?

Jacek Bekasikona wywiad

Mocną pozycją w ofercie stały się niskotemperaturowe sterylizatory, przeznaczone do sterylizacji delikatnych instrumentów medycznych. W dobie pandemii znakomicie sprawdziły się nasze rozwiązania do dekontaminacji pomieszczeń. Media-MED posiada atrakcyjną ofertę dla pracowni endoskopowych. Delikatny sprzęt endoskopowy wymaga szczególnego traktowania. Proces dekontaminacji, czyli przywracania wcześniej skażonego sprzętu endoskopowego do ponownego, bezpiecznego użycia jest bardzo złożony, a przez to narażający drogie i delikatne endoskopy elastyczne na uszkodzenia. Oferowane akcesoria usprawniają wstępne, ręczne oczyszczanie endoskopu, automatyczne myjnie-dezynfektory są gwarancją skutecznego procesu dezynfekcji, a specjalistyczne szafy kontrolują warunki przechowywania i pozwalają na bezpieczne użycie endoskopu do następnego badania. Obok produktów dedykowanych dużym odbiorcom, w ofercie Media-MED znajdują się nowoczesne propozycje dla gabinetów USG, takie jak system Trophon®2 firmy Nanosonics.

Z pewnością są to urządzenia, które wymagają specjalnego serwisu.

Jacek Bekasikona wywiad

Nad sprawnością urządzeń i ich doskonałym stanem technicznym czuwa wykwalifikowany i certyfikowany zespół autoryzowanych inżynierów serwisowych. Do zadań koordynatora serwisu należy między innym dopilnowanie terminu przeprowadzenia obowiązkowego przeglądu okresowego urządzeń znajdujących się pod naszą opieką.

Proszę  opowiedzieć o działalności Life Sciences, którą prowadzi firma.

Jacek Bekasikona wywiad

Prowadząc nasze działania nie poprzestajemy na sektorze szpitalnym. Dzięki współpracy z globalnymi liderami w branży medycznej i biotechnologicznej otrzymaliśmy propozycję dystrybucji towarów w obszarze Life Sciences. Dlatego stale rozwijamy ofertę produktową, usługową oraz promujemy nowoczesne rozwiązania dla szeroko pojętej branży Life Sciences. Media-MED oferuje szeroki asortyment profesjonalnych myjni do dokładnego i wydajnego czyszczenia rozmaitych komponentów i materiałów wykorzystywanych w biotechnologii, przemyśle farmaceutycznym i produkcyjnym, np. dużych pojemników i zbiorników, kontenerów, beczek, palet, paletopojemników, lejów, wyrobów szklanych, wyrobów z tworzyw sztucznych, elementów linii rozlewniczych, części zamiennych maszyn do pakowania i napełniania.

Do jakich firm skierowana jest działalność Life Sciences?

Jacek Bekasikona wywiad

W branży Life Sciences, powszechnie znane są systemy, w których wykorzystuje się opatentowaną przez amerykańską firmę Steris zaawansowaną technologię VHP. Zastosowana w urządzeniach takich jak: sterylizatory niskotemperaturowe, komory dezynfekcyjne, systemy dekontaminacji pomieszczeń i linii produkcyjnych, znajduje zastosowanie w: przemyśle biotechnologicznym, laboratoriach, cleanroomach, w szpitalnictwie, w produkcji farmaceutycznej, spożywczej, elektronicznej i wielu innych obszarach nowoczesnych technologii. Technologia VHP przekonuje inwestorów swoją niezawodnością, skutecznością działania oraz uniwersalnością zastosowania.

Czym jeszcze firma wyróżnia się na tle konkurencji?

Jacek Bekasikona wywiad

Z pewnością mocną stroną oferty Media-MED są systemy uzdatniania wody, przeznaczonej do: produkcji leków, przemysłu biotechnologicznego, spożywczego, laboratoriów oraz wielu innych zastosowań. Wszystkie urządzenia cechuje wysoka jakość wykonania, a potwierdzona skuteczność pracy oraz pełna zgodność z wymaganiami Dobrych Praktyk Wytwarzania (GMP – Good Manufacturing Practice) pozwalają na pełną walidację stosowanego systemu dekontaminacji. Walidację oraz usługi serwisowe świadczy doświadczony Zespół Inżynierów Serwisowych Media-MED sp. z o.o.

Współpracują Państwo z dostawcami z wielu krajów. Jak wygląda proces pozyskiwania produktów z zagranicy?

Jacek Bekasikona wywiad

Każdego dnia docierają do nas informacje o nowościach oferowanych przez producentów produktów, dedykowanych dla obszaru biznesu, w którym funkcjonujemy. Często dostajemy propozycję współpracy. Sami również odwiedzamy wystawy, targi oraz kongresy o światowej renomie. Jest to świetna okazja do nawiązania współpracy. Nasze dotychczasowe doświadczenie, wyniki a co najważniejsze, dobra opinia wśród partnerów biznesowych, są najlepszymi referencjami dla potencjalnych partnerów biznesowych. Media-MED sp. z o.o. realizuje sprzedaż opartą na efektywnie funkcjonującym modelu dystrybucji, łączącym producenta z finalnym odbiorcą jego produktów. Jesteśmy reprezentantem na zasadach autoryzowanej dystrybucji, wielu producentów z różnych stron świata. Sprowadzamy towary z: Europy, USA, Kanady, Meksyku, Australii, Nowej Zelandii, co stanowi 80% towarów znajdujących się w naszej ofercie.

Kto jest odpowiedzialny za kontrolowanie procesu dostaw z zagranicy?

Jacek Bekasikona wywiad

Dzięki ogromnemu zaangażowaniu Pracowników Działu Logistyki jesteśmy w stanie sprawnie przeprowadzić cały proces sprowadzenia towarów. Pracownicy ci są w stałym kontakcie z naszymi dostawcami. Dobra znajomość języka angielskiego, operatywność, inicjatywa, odporność na stres, samodzielność w podejmowaniu decyzji, to tylko niektóre cechy pracowników zatrudnionych na tym stanowisku.

Z jakimi trudnościami wiąże się praca z zagranicznymi dostawcami?

Jacek Bekasikona wywiad

Towary sprowadzamy z różnych części świata. Wiąże się to z różnymi wyzwaniami. Od różnic czasowych poczynając, poprzez różnorodność obowiązujących przepisów w różnych krajach, na mentalności naszych kontrahentów kończąc. Jest to zadanie, które nierzadko stanowi olbrzymie wyzwanie, ale też praca, która daje dużą satysfakcję i szanse stałego rozwoju zawodowego.

Kto jest głównym odbiorcą Państwa usług? Czy tylko placówki prywatne, czy również publiczne?

Jacek Bekasikona wywiad

Oferta produktowa Media-MED kierowana jest do bardzo szerokiego grona odbiorców. Naszymi klientami są szpitale, którym są dostarczane towary w ramach podpisanych umów przetargowych. W Media-MED zaopatrują się różnego rodzaju podmioty publiczne, duże firmy produkcyjne z branży biotechnologicznej, firmy prywatne oraz indywidualni pacjenci dokonujący zakupów w sklepie internetowym.

Proszę opowiedzieć coś o szkoleniach stacjonarnych, które Państwo organizują.

Jacek Bekasikona wywiad

Podstawą strategii osiągania wyznaczonych celów biznesowych jest stała współpraca z klientem. Kluczem do sukcesu jest budowanie wzajemnego zaufania oraz dawanie poczucia bezpieczeństwa naszym partnerom poprzez wsparcie i szkolenia. Edukacja użytkownika w zakresie oferowanych produktów i rozwiązań jest fundamentem naszej działalności. Jako firma, jesteśmy znani z częstego udziału w konferencjach, zjazdach i warsztatach, podczas których pokazujemy się jako wystawcy i wykładowcy. Sami również organizujemy szkolenia, warsztaty, na które zapraszamy naszych klientów. Za każdym razem prezentujemy nowości produktowe, nowe przepisy, rozporządzenia i wytyczne. W ramach podsumowania, od naszych słuchaczy otrzymujemy wysokie oceny organizowanych spotkań, zarówno pod względem organizacyjnym jak i merytorycznym.

Oprócz szkoleń stacjonarnych organizują Państwo także szkolenia online. Czy taka forma przekazywania wiedzy również jest atrakcyjna z punktu widzenia Klientów?

Jacek Bekasikona wywiad

W okresie pandemii, z obiektywnych powodów nasza aktywność szkoleniowa została zawieszona. Nazwa Media-MED jednak zobowiązywała. Jako pierwsi w branży zorganizowaliśmy szkolenia online. Początkowo mieliśmy trochę problemów - natury technicznej i logistycznej. Musieliśmy uporać się z problemami związanymi na przykład z odpowiednim wypromowaniem szkoleń, czy problemami technicznymi, które pojawiały się u osób zaproszonych.

Czy obecnie również prowadzą Państwo szkolenia online?

Jacek Bekasikona wywiad

Zorganizowaliśmy kilkadziesiąt wykładów online, w których udział wzięło tysiące słuchaczy. Były to zróżnicowane tematycznie, cykliczne spotkania kierowane do różnych grup odbiorców. Tematy wykładów, profil zaproszonych gości uzależniony był od obszaru, jakiego dotyczyło spotkanie. Ze swoim przekazem dotarliśmy do praktycznie wszystkich naszych klientów i partnerów biznesowych. Dzisiaj, kiedy nie ma już ograniczeń spowodowanych pandemią, szkoleń online jest zdecydowanie mniej, a to z uwagi na zdecydowanie mniejsze zainteresowanie taką formułą szkolenia. Wirtualne spotkania w sieci musiały ustąpić miejsca długo wyczekiwanym przez naszych klientów szkoleniom stacjonarnym.

Jakich pracowników poszukuje firma?

Jacek Bekasikona wywiad

Media-MED sp. z o.o. tworzy zespół zaangażowanych i doświadczonych ludzi. Z uwagi na dynamiczny rozwój firmy, od 2010 roku, stale poszukujemy nowych pracowników na różne stanowiska. Najczęściej publikujemy ogłoszenia rekrutacyjne na stanowiska: Medycznych Przedstawicieli Handlowych, Inżynierów Sprzętu Medycznego, pracowników Działu Sprzedaży, Działu Obsługi Klienta, Działu Marketingu, Księgowości.

Na jakie benefity mogą liczyć pracownicy?

Jacek Bekasikona wywiad

Wszystkim pracownikom oferujemy umowę o pracę, dopuszczamy także model współpracy B2B. W ramach zawartej umowy o pracę oferujemy: atrakcyjne wynagrodzenie, motywacyjny system prowizyjny, przejrzysty system premiowy, opiekę medyczną, ubezpieczenia, kartę sportową, a przede wszystkim możliwość rozwoju zawodowego poprzez podnoszenie własnych kwalifikacji, dzięki udziałowi w szkoleniach, w tym zagranicznych.

Na czym polega praca w dziale obsługi klienta?

Jacek Bekasikona wywiad

Do dyspozycji naszych klientów są zawsze gotowi przedstawiciele handlowi, dział obsługi klienta i sprawnie działający zespół serwisantów. Pracownik działu obsługi klienta jest partnerem działającego w terenie przedstawiciela handlowego, tworzą oni zespół. Zawsze, kiedy handlowiec jest w danym momencie poza zasięgiem telefonu, wówczas do dyspozycji pozostaje pracujący stacjonarnie w biurze pracownik DOK. Jest to osoba o wysokich kompetencjach, posiada ugruntowaną wiedzę merytoryczną i zawsze świadczy usługi obsługi klienta na najwyższym poziomie. Praca pracownika DOK polega na utrzymywaniu stałego kontaktu z klientem: odbieranie telefonów, przyjmowanie zamówień, udzielanie odpowiedzi na pytania. W ramach współpracy realizowane są postanowienia zawartych umów handlowych. Głównym zadaniem jest utrzymywanie ciągłości i terminowości dostaw oraz bezzwłoczne reagowanie na różne potrzeby klientów.

Jakie są kluczowe wymagania na stanowisku w Dziale Obsługi Klienta?

Jacek Bekasikona wywiad

Na stanowisku pracy w dziale obsługi klienta wymagana jest umiejętność nawiązywania i budowania relacji z klientem w warunkach zdalnej komunikacji. Wymagana jest umiejętność organizacji pracy, systematyczność, ale i nierzadko asertywność, a przy tym odporność na sytuacje stresowe oraz umiejętność pracy pod presją czasu. Obligatoryjna jest również znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym, praktyczna znajomość pakiety MS Office i obsługa urządzeń biurowych.

Działają Państwo w bardzo wyspecjalizowanej branży. Czy osoby, które chciałyby pracować w firmie muszą mieć konkretną wiedzę medyczną/ doświadczenie w takiej branży, czy nie jest to wymagane?

Jacek Bekasikona wywiad

W treści ogłoszenia rekrutacyjnego na dane stanowisko pracy bardzo szczegółowo są opisane wymagania i oczekiwane kompetencje. Nie są to jednak wymagania będące kryterium wyboru. Przede wszystkim, poszukujemy ludzi zaangażowanych w wykonywaną pracę, świadomych własnego kierunku rozwoju zawodowego. Specyfika naszej branży wymaga ściśle określonych kompetencji i doświadczenia, a te zdobywa się podczas wykonywanej pracy, rzetelnego realizowania zadań. Wspieramy naszych pracowników w rozwoju: organizujemy szkolenia, udzielamy wsparcia. W gronie naszych pracowników znajdują się osoby pełniące bardzo odpowiedzialne funkcje, podejmujące wymagające zadania, świetnie się realizujące na zajmowanym stanowisku bez kierunkowego wykształcenia czy wcześniejszego doświadczenia zawodowego.

Maks

Bardzo polecam. Wymagająca firma, w której można się bardzo wiele nauczyć.

@Maks

Widzę ze nadszedł ten czas żeby szefostwo firmy powrzucało trochę pozytywnych komentarzy ;)

@Maks

Żaden Maks ani osoba powiązana z tym nickiem nie pracowała w Media-Med.

Media-Med Sp. z o.o.

Dokładny zakres wiedzy i kompetencji jaką można zdobyć pracując w firmie Media-MED Sp. z o.o. zależą oczywiście od pełnionego stanowiska. Stawiamy na wysokiej jakości produkty stosowane w obszarze medycznym stąd niezwykle ważna jest wysoka jakość naszych usług, o których decydują wiedza i kompetencje naszego Zespołu. Pracownicy naszej firmy biorą udział w szkoleniach produktowych organizowanych przez naszych dostawców. Szkolenia odbywają się online, w siedzibie naszej firmy lub za granicą w siedzibach naszych dostawców. Dodatkowo przeprowadzamy z pracownikami okresowe rozmowy rozwojowe gdzie wspólne ustalamy jakie szkolenia dany pracownik powinien odbyć w celu podniesienia swoich kompetencji. Odpowiadając na stwierdzenie, że „strasznie dużo pracy tutaj jest” można powiedzieć, że „dużo pracy nam nie straszne” :). Nasz zespół tworzą ludzie zaangażowani, ambitni, ukierunkowani na osiąganie celów i własny rozwój.

comunity
Community notes
Zagłosuj i daj innym znać, czy zgadzasz się z autorem.

Jakie warunki trzeba spełnić, by zostać członkiem zespołu Media-Med Sp. z o.o.?

@Pytanie

Poszukujemy ludzi z pasją, zaangażowanych w wykonywane obowiązki, ambitnych, ukierunkowanych na osiąganie celów i własny rozwój. Wyznajemy zasadę, że doświadczenie i wiedza to rzecz nabyta, a najważniejsze są chęci :)

anonim Nowy wpis

To jak się serwisuje pod spółką ten cały sprzęt medyczny, o którym pisali w opisie warunków dla handlowca? Właśnie wskoczyła oferta, a ze mam doświadczenie to się nią interesuje. : ) proszę o opinie ze współpracy, podjąłbym się jej na B2B. jakich stawek mogę teraz oczekiwać?

@anonim

Jesteśmy otwarci na współpracę w ramach umowy B2B. Proszę o kontakt pod numer telefonu: 12 413 94 90. Zapraszamy do kontaktu.

Olcia Nowy wpis

3-4 województwa na jednego medycznego przedstawiciela. I okej, a jak wygląda i sprawuje się firmowa flota? Jak zarobki w stosunku do wymaganych norm, premie i inne składniki wynagrodzenia? Może ktoś z MPH się wypowie tutaj?

REP Nowy wpis
@Olcia

Samochody są na bardzo dobrym poziomie. Flota jest nowoczesna, a samochody systematycznie wymieniane są na nowsze modele. Pensja przedstawiciela składa się z podstawy oraz prowizji. Prowizje wypłacane są miesięcznie oraz kwartalnie. Przedstawiciel, który wykonuje plany sprzedaży nie może narzekać :) Ze względu na szerokie portfolio firmy dużym atutem jest możliwość zarobienia prowizji z wielu "źródeł" np. sprzedając sprzęt, materiały eksploatacyjne itd. Firma cały czas się rozwija dodając nowe produkty do swojej bogatej oferty.

@Kandydat

Ponawiam pytanie: Czy jest tutaj ktoś kto w ostatnim czasie brał udział w procesie rekrutacyjnym do firmy Media-Med w Krakowie i zechciałby podzielić się opinią? Czy warto?

Hej, czy w firmie Media-Med Sp. z o.o. płacą za nadgodziny?

@Pytanie

Nie płacą i nie ma możliwości ich odbioru.

@Connect

Z każdym pracownikiem indywidualnie przed podpisaniem umowy ustalany jest czas i tryb pracy oraz system wynagradzania. Zawsze dbamy o to, aby nasi pracownicy byli prawidłowo wynagradzani za swoja pracę. Nierozliczone nadgodziny traktujemy jako bardzo poważny zarzut. Jeżeli, pracując u nas, spotkał/a się Pan/i z sytuacją, że został Pan/i niewłaściwie rozliczony, uprzejmie prosimy o bezpośredni kontakt w celu omówienia tego zdarzenia, abyśmy mogli to zweryfikować i podjąć odpowiednie działania.

Jak opisałbyś przebieg rekrutacji w firmie Media-Med Sp. z o.o. na stanowisko Medyczny Przedstawiciel Handlowy? Czy odbywa się ona w formie rozmowy, czy kandydat otrzymuje do wykonania jakiś test lub zadania?

Media-Med Sp. z o.o.

Wynagrodzenie uzależnione jest od posiadanych kwalifikacji i doświadczenia. Warunki współpracy są zawsze ustalane indywidualnie z każdym kandydatem w trakcie rozmowy rekrutacyjnej. Poszukujemy zarówno osób z doświadczeniem w branży, jak i osób, które dopiero chcą je zdobyć.

Maks

Bardzo polecam. Wymagająca firma, w której można się bardzo wiele nauczyć.

@Maks

Żaden Maks ani osoba powiązana z tym nickiem nie pracowała w Media-Med.

comunity
Community notes
Zagłosuj i daj innym znać, czy zgadzasz się z autorem.

Jakie warunki trzeba spełnić, by zostać członkiem zespołu Media-Med Sp. z o.o.?

@Pytanie

Czy Media-Med Sp. z o.o. zapewnia kartę multisportu?

@Pytanie

Firma Media-MED Sp. z o.o. finansuje kartę w 50%. Pracownik może przystąpić do Multisportu po przepracowaniu 3 miesięcy.

@Multi sport

Pracownicy firmy Media-MED Sp. z o.o. nie pracują w weekendy i święta. Każdy pracownik który korzysta z karty Multisport, wie że jest ona w 50% finansowana przez pracodawcę. Karta przysługuje pracownikowi po przepracowaniu 3 miesiący.

@Connect

Karta Multisport przysługuje każdemu pracownikowi po przepracowaniu 3 miesięcy.

Anna

Media-MED to firma która między innymi podnosi standardy opieki medycznej, leczenia, higieny, utrzymania czystości oraz profilaktyki zakażeń. Klientami są szpitale, przychodnie, sanatoria, sklepy medyczne. W zakładce aktualności dowiemy się o bieżących działaniach firmy. Jeśli wiecie to napiszcie, jakie warunki umowy i benefity pracownicze oferowane są przez tego pracodawcę?

@Anna

Na jakiekolwiek benefity musisz sobie zapracować i zasłużyć. Opieka medyczna, karta multisport itd. itp. są dostępne dopiero po 2 latach pracy.

@Anna

Warunki umowy są zawsze ustalane indywidualnie z każdym kandydatem w trakcie rozmowy rekrutacyjnej. Po przepracowaniu 3 miesięcy każdy pracownik może przystąpić do ubezpieczenia grupowego i Multisportu. Opieką medyczną zostają objęci pracownicy po przepracowaniu 15 miesięcy.

@Connect

Dziękujemy za Pana/Pani wpis. Wymaga on jednak sprostowania, gdyż każdy pracownik może przystąpić do ubezpieczenia grupowego i Multisportu po przepracowaniu 3 miesięcy. Opieką medyczną zostają objęci pracownicy po przepracowaniu 15 miesięcy.

• Brawo
Connect

Studenci jeżeli są zatrudniani to tylko w formie bezpłatnego stażu lub praktyk także bez wynagrodzenia. Jeżeli jesteś świeżo po studiach to polecam unikać tej firmy aby nie zrazić się do swojego przyszłego zawodu.

Media-Med Sp. z o.o.

Zapraszamy do współpracy studentów oraz absolwentów uczelni wyższych. W firmie Media-MED Sp. z o.o. istnieje możliwość zdobycia pierwszych doświadczeń zawodowych w branży medycznej, pod okiem wykwalifikowanych specjalistów. Warunki stażu są ustalane indywidualnie podczas rozmów rekrutacyjnych

Czy rotacja pracowników w Media-Med Sp. z o.o. na Serwisant jest duża? Znowu ukazało się ogłoszenie 24 kwietnia na Pracuj.pl. Czy to pracownicy odchodzą z firmy, czy są zwalniani?

@Pytanie

Jeśli posiadasz wiedzę wystarczającą do pracy w NASA, masz umiejętności pozwalające spawać pod wodą oraz chęć bycia ciągle w trasie bez możliwości popełnienia błędu a to wszystko za stawkę niższą niż u konkurencji to odpowiedz sobie sam jaka jest sytuacja.

M_m

banerbaner

Zostaw merytoryczną opinię o Media-Med Sp. z o.o. - Kraków

• Jak się pracuje w Media-Med Sp. z o.o.?