Odradzam , byłem kontrahentem firmy , nie wypłacili mi za pracę, masakra kontak
Michał
25.09.2024 18:54
Najgorszy pracodawca (usunięte przez administratora) na wypłacie aby płacić mniejszy podatek. A gdy widzisz za dużo (usunięte przez administratora) i zwalnia.
@Pracodawca
04.11.2024 15:15
W odpowiedzi na Pana wpis informujemy, iż nigdy nie współpracował Pan z naszą firmą, ani jako osoba zatrudniona, ani jako kontrahent, zatem niezrozumiałym jest na jakiej podstawie wystawił Pan tak negatywną ocenę. Jesteśmy otwarci na komentarze, które mogą pomóc w rozwoju firmy i poprawić jej funkcjonowanie, także konstruktywną krytykę, pod warunkiem, że jest ona zasadna i merytoryczna. Nie możemy jednak zgodzić się na działania prowadzące do utraty zaufania wobec Spółki Projekt Budowa. Funkcjonujemy na rynku od ponad 10 lat i zatrudniamy wielu zadowolonych ze współpracy pracowników oraz posiadamy kontrahentów, którzy są z nami od początku istnienia firmy. Posiadane przez nas rekomendacje i pozytywne opinie są efektem naszej rzetelności, ciężkiej pracy i pochodzą od niezależnych zadowolonych podmiotów oraz osób. Ponadto, wbrew Pana twierdzeniom, nie istnieją jakiekolwiek stwierdzone nieprawidłowości w sposobie rozliczania się pomiędzy firmą a pracownikami.
Przychody i zysk Projekt Budowa
1,3 mln
2022
2023
2024
Dane wygenerowane na podstawie sprawozdań finansowych firmy z KRS.
24.09.2024 08:00
Cześć, Mam problem dotyczący warunków współpracy z firmą Projekt Budowa Sp. z o.o.. Czy spotkanie rekrutacyjne składa się z kilku etapów? Czy dobrze jest podjąć się pracy w tej firmie? Dziękuje bardzo za podpowiedź.