Firma Coderia-brak kultury właściciela, teksty typu: ja mam tylu klientów, że nie muszę Was obsługiwać-tekst właściciela do klienta, ja rozumiem, że klient jest mały ale tak potraktowanie kogokolwiek przez włąsciciela firmy to jest skandal delikatnie rzecz biorąc, pomijając, ze firma jest niesolidna, nie stara sie przy małych klientach i niewiele umie.
Anita
15.10.2021 14:30
Nie jesteśmy firmą, która leczy kompleks niższości! Sprzedajemy, wdrażamy i serwisujemy oprogramowanie enova365. Pani wynajmowała 1 stanowisko KP i zgodnie z umową, aby korzystać należy najpierw zapłacić. Zadzwoniła Pani po godz. Naszej pracy ok. godz. 19:00, żądając i strasząc, że zmieni Pani Partnera, bo nie pierwszy raz nie ma dostępu. Otrzymała Pani odpowiedź "proszę bardzo zmienić Partnera.....". Tymczasem termin gwarancji Licencji minął z końcem czerwca, a wpłaty za aktualizację od Pani nie było (był to piątek). Jednak otrzymała Pani dostęp. Wielokrotnie otrzymywała Pani dostęp pomimo braku wpłaty również np. w niedzielę. Informowaliśmy jednocześnie, że Producent zmienił sposób udostępniania Licencji, a my musimy go odpowiednio dostosować, aby udostępniać je Naszym Klientom. Przepraszamy bardzo i życzymy powodzenia z nowym Partnerem! Pani Magdaleno, mamy nadzieję, że Pani ulżyło. Znana jest Pani z swojej niewielkiej wiedzy, arogancji, nadpobudliwości i złośliwości!!!
Wiktoria
13.12.2019 09:18
Jestem osobą zatrudnioną na stanowisku specjalisty ds. marketingu w tej firmie. Z tego względu, że zbieram doświadczenie, jest to idealne miejsce, w którym mogę je pozyskać. Poza tym atmosfera w biurze jest bardzo sprzyjająca, zespół jest młody i dobrze zgrany. Każdy jest odpowiednio zaangażowany w swoją pracę.
Zostaw merytoryczną opinię o Coderia Sp. z o.o.
Nie przegap nowości o Coderia Sp. z o.o.!