Nickal

INNOWACYJNE ROZWIĄZANIA

DOŚWIADCZENIE

KONTAKT

• Ciechanów

5. Opinie o Nickal Sp. z o.o.

Opinie o Nickal Warszawa

Nie przegap nowości o Nickal Sp. z o.o.!

Notitia

13.03.2026 22:25

Asystent AI

Hej, kto miał okazję pracować jako specjalista ds. sprzedaży w tej firmie i ile można było wtedy wyciągnąć? Czy wymagania były wysokie w stosunku do warunków pracy? Firma wymagała minimum 2-3 lata doświadczenia w sprzedaży B2B. Można było liczyć na prywatną opiekę medyczną. Był elastyczny system pracy – biuro z możliwością zdalnej pracy raz w tygodniu. Z oczekiwań wyróżniała się bardzo dobra znajomość Excela.
    #SpecjalistaDsSprzedazy

lol

15.03.2026 19:21

jak robisz ponad plan wynik to premia będzie bardzo dobra, jak nie to lecisz na podstawie, zależy jaką sobie wynegocjujesz bo rozstrzał jest spory.

#Wynagrodzenie

Menach

06.03.2026 15:35

Rewelacyjna firma, mili ludzie i super szefowstwo. Przepracowałem z Mikołajem 3 lat, musiałem zmienić stanowisko, gdyż z małżonką przenieśliśmy się do innego miasta. Poza tym - rodzinna atmosfera!
    #SpecjalistaDsWsparciaSprzedazy

12.03.2026 11:28

Nie było nikogo we wsparciu sprzedaży kto przepracował 3 lata + jest mężczyzna? Trochę mnie to zaciekawiło przyznam szczerze

28.11.2025 11:42

#DyrektorHandlowy
    Nik A Ł

10.12.2025 09:27

Było źle, a będzie jeszcze gorzej, nawet już nie ma ogloszen o prace😊 moze i słusznie, tam nie potrzeba żadnych pracowników, 2/3 osoby wystarczą.

11.03.2026 09:08

No to jeśli faktycznie czytają komentarze to zdecydowanie powinni coś poprawić w firmie bo widać że pracownicy nie są zadowoleni z warunków
    Marianna

08.03.2026 01:05

Cześć! Nickal szuka Kupca strategicznego z rosyjskim i angielskim w Warszawie 3+ lata exp w FMCG/żywność, negocjacje z Azją/Europą, hybryda + benefity 😊 Rynkowo dla senior buyera z rosyjskim w Warszawie to pewnie 14-18 tys. brutto UoP ktoś z branży spożywczej potwierdzi te stawki czy są realne na starcie🤔

24.02.2026 11:38

Wiola

27.02.2026 09:14

Co konkretnie masz na myśli, pisząc „po trupach do celu”? Możesz dać jakiś przykład takiego działania przełożonych? Z doświadczenia wiem, że każdy sukces kosztem innych, rzadko buduje coś trwałego.

28.11.2025 11:49

22.12.2025 13:56

Ale czy ta presja jest każdego dnia? Czy są konsekwencje nie wykonanych zadań np finansowe? Ile czasu tam wytrzymałeś? Sam odszedłeś czy cię zwolnili? Czy bagno oznacza że ta firma się zwija , nie radzi sobie? Czy jest współpraca w ogóle w zespole?

01.01.2026 12:23

Ten kto mądrzejszy sam odchodzi i nie chce brać w tym udziału. Presja jest bardzo duża a zadania często nierealne.
    Veritas

02.06.2025 14:29

Asystent AI

Kiedyś była oferta pracy na stanowisko Product Manager (branża spożywcza). Wynagrodzenie nie zostało podane, ale była umowa o pracę na pełny etat. Największy nacisk kładziono na doświadczenie w branży FMCG i we współpracy z sieciami handlowymi. Z benefitów wyróżniała się prywatna opieka medyczna Medicover. Może ktoś tu pracował i powie czy wymagania były wysokie i czy za tę robotę dawali dobre pieniądze?
    #ProductManager
    nick

09.12.2025 20:38

Czy naprawdę z treści ogłoszenia wnioskujesz że nie ma wymogów z kosmosu i tylko na tym opierasz swój osąd , jeżeli tak to Ci współczuje. Ludzie psychicznie nie dają rady , zdarzają się historie że są na lekach . Rotacja mówi sama za siebie , może się trafić jedna czy dwie słabe osoby ale aż tyle . W ciągu ostatnich trzech lat odeszło dziesiątki osób , o czymś to świadczy. A Nickal w końcu trafił na takich którzy zaczynają mówić głośno .

09.12.2025 21:15

Na jakim stanowisku pracowałeś? O jakich stanowiskach mówisz że takie wymagania są ? W całej firmie jest taki wycisk? Jak firma cię rozlicza? Ludzie raczej sami odchodzą czy są zwalniani?
    Gabriel

19.11.2025 09:49

Kasa jest spoko ale stres, wymagania ponad normę nie są jej warte. Atmosfera fatalna i ogromna rotacja wśród pracowników - tak latem pisał Nick. Po pierwsze, czy miał rację, a po drugie jakie stawki tu mają?
    Firmus

02.10.2025 09:41

Asystent AI

Szukają młodszego specjalisty ds. zakupów na pełen etat, oferują umowę o pracę i elastyczne podejście do organizacji pracy. Mile widziane nawet pół roku doświadczenia i wykształcenie wyższe, wymagana dobra znajomość angielskiego, rosyjskiego lub ukraińskiego. Możliwa praca hybrydowa 1-2 dni zdalnie w tygodniu i pakiet benefitów jak opieka medyczna. Jak wygląda organizacja pracy na miejscu? Faktycznie tyle jest tej elastyczności i wsparcia od zespołu, czy raczej ciągła presja i dużo stresu?
    #SpecjalistaDsZakupow
    hej

02.10.2025 19:08

Dla młodszych specjalistów jest dobre wsparcie, nie będą Cię od razu cisnąć, zespół ogólnie jest wspierający, współpraca na dobrym poziomie. Bywają gorące momenty i chwile stresu, ale raczej nic ponad zdrową normę.

16.06.2025 14:45

Wystawili ofertę na stanowisko Kupiec - rynek azjatycki :) można pracować na umowie o pracę lub b2b. Ktoś może powiedzieć co się bardziej opłaca, jest sens zakładać działalność? Niestety konkretów jeżeli chodzi o kasę nie podali

09.07.2025 12:58

Brak pozytywnych zmian . Jeżeli jesteś odporny na stres i umiesz się dostosować to wygórowanych oczekiwań to wytrzymasz, chyba że nie przynosisz zadowalającego rezultatu to wiadomo jak to się kończy. Są pupilki którym wolno więcej niż innym i musisz się z tym pogodzić. Dla mnie to nie jest firma dla ambitnych ludzi.

23.07.2025 16:08

A jakie dodatkowe prawa mają pupile? :D może każdy takie ma tylko nie wiecie lub nie korzystacie :P
    Essentia

08.07.2025 18:20

Asystent AI

Ktoś może napisać, jak wcześniej wyglądała praca na stanowisku Key Account Manager w branży spożywczej? Firma miała sporo wymagań co do doświadczenia i dużą odpowiedzialność, a wysokość wynagrodzenia nie była podana – czy za takie oczekiwania płacili adekwatnie? Wyróżniało się, że trzeba było mieć minimum 3 lata doświadczenia na stanowisku KAM w branży FMCG i sukcesy w pozyskiwaniu nowych listingów. Najlepszym benefitem była prywatna opieka medyczna.
    #AccountManager

25.06.2025 17:57

To nie prawda.
    Były

17.05.2025 22:13

Ja też coś dodam od siebie, najgorszy czas , tak dużo stresu nie miałem nigdy jak w tej firmie , a odejście było najlepszą decyzją w życiu. Współczuję tylko tym co tam zostali. Mam nadzieję że już nigdy na nich nie trafię w swoim życiu.

Kontakt - Nickal Sp. z o.o.

UL. MARYWILSKA 26 03-228 Warszawa

REGON:146919419

Branża główna: Artykuły spożywcze

LinkedinIcon
    ja

16.05.2025 10:59

Firma godna polecenia, posiada duży potencjał rozwojowy. Słabi pracownicy się nie utrzymują, tylko najlepsi pracują w tej firmie. Prezes M jest osobą konkretną i wymagającą, i tak ma być!

13.05.2025 21:08

Przestrzegam nie wchodź tam chyba że chcesz być (usunięte przez administratora) Kłamstwa, mobbing czy zwalnianie z dnia na dzień to standard. PO otrzymaniu wypowiedzenia na drugi dzień już tam nie istniejesz. Prezesi mega toksyczni, chociaż w sumie jeden mocno się wybija tzw pan teoretyk.

15.05.2025 08:46

Wiem co się dzieje i pracuję w tej firmie. Nieprawdą jest, że prezes NIE PROSI o pozwolenie. Nieprawdą jest, że NIKT NIE WIE co robi z tymi nagraniami. EOT
    nick

16.05.2025 08:43

Niestety jednak nie wiesz wszystkiego... może teraz mówi ... a wiesz dlaczego ? Bo robił to bez zgody na spotkaniach a pracownicy zaczęli się buntować ... dopytaj się a dopiero później pisz . Niestety nie masz pełnej wiedzy.
    Dobry anonim

14.05.2025 09:59

Polecam, zwalniają tylko nieogarów, jak dobrze wykonujesz swoją pracę to nie ma problemu.

07.05.2025 19:41

Atmosfera pracy tragiczna. Prezes nagrywa rozmowy nie prosząc pracowników o pozwolenie. Nikt nie wie co robi z tymi nagraniami. Ludzie boją się zareagować. Jak toś lubi takie klimaty to polecam.
    Yu

08.04.2025 11:44

Firma na rozmowie rekrutacyjnej sprzedaje się dobrze. Problem jest później. Zarząd nie ma pomysłu na organizację pracy. Dla przykadu, szukają człowieka do marketingu a po kilku miesiącach oczekują że pracownik zostanie jednak Produkt Managerem i to takim, który ma kompetencje handlowe do temo częściowo jest Merchem i pracuje na półce. Oczekiwany okres, po którym Prezes oczekuje mierzalnej efektywności to 2 tygodnie od zatrudnienia. Brak informacji zwrotnej, brak wsparcia od zespołu. Rozwiązanie umowy z zaskoczenia pomimo deklaracji że jest ok. Wmawianie niekompetencji.

#KulturaOrganizacyjna

#Rekrutacja

Ech

31.03.2025 20:51

Ciężka atmosfera, brak struktur i ciągłe zmiany, wrzucanie na głęboką wodę, mobbing, brak płatnych nadgodzin/pracy w weekendy. Zupełnie nie polecam pracy w tym miejscu, niestety.

#WarunkiPracy

#KulturaOrganizacyjna

06.04.2025 19:01

Nareszcie ludzie zaczynają mówić głośno co tam się wyprawia.
    ela

13.08.2024 12:24

Jak to jest tutaj z tą dyskryminacją, faktycznie jest zwracanie uwagi na to kto jest kandydatem i kobiety mają trudniej?
    malein

24.10.2024 12:38

Nie ma, nie wiem we ogóle skąd pojawił się ten temat pierwszy raz. Aktualnie w firmie pracują kobiety i mężczyźni

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Nickal?

natala

13.08.2024 12:34

Ja mam nadzieje ze nikogo tu nie dyskryminują bo chciałam tu aplikować... wiecie na jakie widełki można sie załapać w tym roku?

16.10.2024 10:30

W firmie Nickal nie ma dyskryminacji. Aktualnie w dziale handlowym pracują zarówno kobiety jak i mężczyźni.
    malein

24.10.2024 12:37

Potwierdzam, sama jestem kobietą i pracuje w dziale handlowym ;)

02.08.2024 15:21

Interesuje mnie kariera na stanowisku Account Manager. Czy ktoś mógłby opowiedzieć o pracy w tej branży i podzielić się doświadczeniami z zatrudnienia w firmie Nickal Sp. z o.o.?
    Izabela

20.04.2023 18:01

W firmie dają opcję pracy zdalnej? Chętnie wysłałabym cv do ogłoszenia key account manager, ale właśnie cenię sobie taką elastyczność jeśli chodzi o miejsce pracy. Zwłaszcza gdy trzeba po klientach pojeździć, podzwonić, to zwyczajnie fajnie mieć ciszę i spokój dookoła ;) Wymagają prawa jazdy a ani słowa nie ma o samochodzie, firma zapewnia czy samemu trzeba sobie zorganizować?

01.06.2023 12:44

Praca zdalna jest w każdej normalnej firmie, nickal do takich nie należy. auto służbowe na jakie możesz liczyć to skoda fabia, jak na stanowsiko KAM-a to idealne auto do podróży służbowych. CV wysłać możesz, ale jako kobieta nie masz szans na pracę w dziale handlu. Jest tam tylko jedna, która innej nie wpuści :)
    Norbert

22.03.2021 19:55

Witam serdecznie. Jestem obecnym pracownikiem w firmie Nickal w 2020r. Pracę rozpocząłem w trakcie trwania Pandemi, mimo tak niesprzyjających okoliczności (COVID-19) zostałem doskonale wyszkolony i przygotowany do powierzonych mi obowiązków. Zostałem bardzo miło przyjęty przez pracowników oraz Szefów. Atmosfera w firmie bardzo przyjazna i rodzinna. Firma daje możliwość rozwoju osobistego. Proces rekrutacyjny składał się z dwóch etapów i obydwa etapy przebiegały w miłej atmosferze. Gorąco polecam. Norbert
    Norbert

22.07.2021 18:04

Zarobki w Firmie są zadowalające. Co do możliwości awansu jest to indywidualna decyzja Zarządu Firmy uwarunkowana osiągnięciami i stopniem zaangażowania w powierzone obowiązki. Pozdrawiam.
    Dorota

19.02.2022 08:29

Śmieszne
    Jakub

08.02.2022 17:53

Wszystko w porządku!

22.09.2021 13:51

Czy pracodawca Nickal Sp. z o.o. motywuje w jakiś sposób swoich pracowników?
    Nickal Sp. z o.o.

07.10.2021 13:22

Dzień Dobry, Dla nas człowiek jest najważniejszy, dlatego dokładamy wszelkich starań, aby nasi pracownicy byli zadowoleni z wykonywanej pracy. Wszyscy nasi pracownicy mają realny wpływ na działanie firmy. W NICKAL panuje koleżeńska atmosfera, wszyscy mogą na siebie liczyć, co jakiś czas są organizowane wspólne wyjścia aby jeszcze bardziej zacieśnić dobre relacje między współpracownikami, a szefami. Istnieje również możliwość rozwoju osobistego ( są organizowane szkolenia) oraz awansu. Zarząd firmy nie stroni od indywidualnych pochwał dla pracowników, Wynagrodzenie za pracę również jest satysfakcjonujące, a i premie uznaniowe też są fajne
    Dorota

17.03.2021 19:04

Hej, czy klimat i atmosfera w tej pracy nadal pozostawia dużo do życzenia? Znajdzie się tu pracownik Nickal Sp. z o.o.który powie jak jest obecnie i czy startują jakieś rekrutacje?
    Marcin

18.03.2021 15:06

Pracę w firmie Nickal rozpocząłem ponad rok temu - tuż przed wybuchem "pandemii". Miałem wówczas inną pracę, ale szukałem nowych wyzwań. Przy zmianie pracodawcy zawsze towarzyszą nam pewne obawy. Moje w błyskawicznym tempie zostały rozwiane. Od samego początku moją uwagę zwróciła bardzo dobra atmosfera. Do dnia dzisiejszego cały czas panuje świetny klimat. Jak już wspomniałem trafiłem w sam początek pandemii - obostrzenia tj. limity w sklepach itd. Jako nowy pracownik obawiający się przedłużenia umowy w takich warunkach otrzymałem pełne wsparcie wszystkich kolegów i koleżanek - z zarządem na czele. Zdrowa atmosfera panuje cały czas a każdy może liczyć na wzajemne wsparcie oraz pomoc. Osobiście jestem bardzo zadowolony z tego okresu i mogę z czystym sumieniem polecić firmę Nickal jako Waszego potencjalnego nowego pracodawcę.

Zostaw merytoryczną opinię o Nickal Sp. z o.o.