EJMAX

• Kopaniny
  • Ciągowice
  • Rokitno Szlacheckie

3. Opinie o pracodawcach Zawiercie
  5. Opinie o EJMAX Sp. z o.o.

Opinie o EJMAX Zawiercie

Nie przegap nowości o EJMAX Sp. z o.o.!

02.12.2023 06:04

Nie ma zbytnio na co narzekać? Tak ostatnio ktoś napisał i do teraz już nic się nie pojawiło. A w druga stronę, macie cos za co Pracodawcę dałoby rade pochwalić? Zauważyłem po prostu oferty dla majstrów i ciekaw jestem tez rozbieżności we wskazanych widełkach. Wynosi 3,500 zł, a z czego wynika?

Bibi

16.01.2024 06:40

Chyba pomyliłaś firmy, 3500 wynagrodzenia to chyba nie ta branża , sprzątaczki piętro niżej a i tak zarabiają więcej

Karol

04.08.2023 15:16

Polecam, nie narzekam

Adriano

19.07.2023 22:09

Polecam, firma w porządku
    Zibi

17.02.2019 20:53

Praca w porządku pracuje długo , ale przychodzą nowi doktoranci z papierami na maszyny ale pomyślunku do roboty zero , gdzie te asy uczyły się roboty ,choćby się rok szkolili to operatora z tego nie bedzie , młodzież interesuje tylko radio i klima Całe szczęście że kierownictwo się szybko poznało i nie trzeba się na budowie za .ebili wstydzić Stara kadra zna się na robocie i niech tak zostanie
    Alojz

01.01.2023 23:06

No tak stary to lubi na cheblu robić i line ciągnąć w kamienicy wychowany to i wymagań nie ma bo pół życia przy kafloku co...

14.12.2022 09:38

Jakich pytań można się spodziewać na rozmowie rekrutacyjnej w firmie EJMAX Sp. z o.o.?

18.12.2022 13:04

Nie normalnie zejdę, trzeba pytać o takie proste rzeczy na forum? sam nie potrafi myśleć? będą pytać czy wąchasz proszę nie aplikuj, plis plis
    Jakub

01.01.2023 23:01

Pewnie

22.05.2022 11:16

Jak wygląda podstawa wynagrodzenia w EJMAX Sp. z o.o.?

22.05.2022 16:12

To zapytanie to bot pisał ?, całkowicie bez sensu. To podobnie zapytam jak wygląda talerzyk ?, a jaki talerzyk?, mały? duży do ciasta do obiadu? Jeśli dobrze zrozumiałam intencje pytania , to całość na umowie.

13.12.2022 08:15

Kasiu, przecież to nie (usunięte przez administratora) w stawki są różne w zależności od zakresu prac i zaangażowania jak w każdej innej firmie
    Hanna

07.02.2022 15:39

Wspomnieliście, że firma jest stabilna, można liczyć na długą współpracę i szkolenia. Czy w takim razie umowę o pracę dostaje się już na start? Interesuje mnie również kwestia szkoleń, ponieważ tego brakowało mi u poprzedniego pracodawcy. Czy każdy pracownik otrzymuje jakiś budżet na szkolenia, może sam decydować o ich wyborze?
    Tadzio

16.02.2022 14:40

Oczywiście że umowa na start a co może być innego, Haniu co ty bierzesz ?
    Pusia

21.05.2022 17:58

Polecam, praca jak w większości firm budowlanych , ale to co najważniejsze się zgadza i na czas, o przepraszam akurat dla mnie klimat jest równie ważny i nie ma co narzekać atmosfera okey,

Oferty pracy - EJMAX Sp. z o.o.

Geodeta – budownictwa drogowe (k/m)

EJMAX Sp. z o.o.

Zawiercie

Kosztorysant / Kosztorysantka

EJMAX Sp. z o.o.

Zawiercie

27.10.2021 16:15

Jak jest z pakietem medycznym w EJMAX Sp. z o.o.? Można dołączyć rodzinę?
    Akronim

27.10.2021 16:59

Trzeba dołączyć rodzinę, ale po co ? Dla podtrzymania tradycji po prostu

11.07.2021 11:53

Czym w EJMAX Sp. z o.o. zachęcają przyszłych pracowników? Jakie mają dodatki?
    Dario

11.07.2021 13:46

A sama możliwość pracy to nie wystarczy (usunięte przez administratora), a na poważnie tylko kasą można zachęcić, zadzwoń przyjdź a pewnie się dowiesz, do biura w Zawierciu to chyba nie zatrudniają.
    Zagor

01.06.2021 14:01

Polecam!

19.05.2021 08:48

19.05.2021 14:15

Dobrze gadasz, idziemy wszyscy do Anny, a tak w ogóle to manipulujesz na maxa i chyba nie wiesz o czym mówisz

03.04.2021 22:52

Małgorzata Nit

03.05.2021 18:52

Chyba przeginasz z tą krytyką według zasady obrzucić błotem może coś się przykleii, czy to nie prywatne frustracje?. Poza tym brak możliwości rozwoju?, niskie wynagrodzenia ?, praca na krótko ?, co ty bredzisz ?!!. Firma cały czas się rozwija i jeżeli dobrze pamiętam to na teraz jest 12 budów na terenie kraju, więc potrzebni nowi ludzie, i w biurze i w terenie, do pracy na stałe bo specyfika wymaga szkoleń i nauki ,w budowlance nie ma COVID, brak tylko specjalistów, na marginesie- po trzech miesiącach ,, twojej pracy w księgowości" firma się nie mogła pozbierać z papierami przez kolejne trzy. Poza tym pracuje się okey, ekipa jest zgrana. Nie krytykuj, po prostu może to nie twoja półka, może spełnisz się w innej firmie, innej roli.. może..........
    Ania, techniczny

09.05.2021 18:49

Dobrze napisane Gosiu, tylko nie wiem czy na bzdury warto odpowiadać. W naszym dziale zespół jest zgrany i pracuje się spoko, szkoda że jest Covid i nie ma tradycyjnych integracji...hehehe. Jak komuś nie przedłużą to frustracja i urażona ambicja bierze górę, po prostu idę do innej pracy i tyle, czyżby żal było opuścić ejmax i na koniec trzeba im dowalić ?
    Czy warto?

27.12.2020 23:02

Cześć. Czy ktoś mogły coś więcej powiedzieć na temat pracy biurowej w Ejmax w Zawierciu? Chodzi o stanowisko specjalisty ds zakupów i logistyki? Jaka atmosfera panuje w firmie? Jak wygląda system wdrożenia? Czy warto wybrać tego pracodawcę?

01.03.2021 07:33

Chyba twoja opinia jest mocno naciągana, specyfika branży jest jest rozbudowana i nie każdy jest w stanie ogarnąć temat , ty naprawdę pracowałeś w firmie ? Ja pracuję i nie bardzo wiem o czym piszesz, czyżby to frustracja związana z zmęczeniem życiem...

05.05.2021 08:52

Mogę z czystym sumieniem powiedzieć że pier.......sz farmazony, wszystko co napisałeś jest totalną bzdurą, sam początek ,, nie pracowałem ale rozmawiałem z nie jednym" daje do myślenia o twoich prawdziwych intencjach, gdyby tak było to nie pracowało by 150 osób, porównując do mojej poprzedniej firmy, to tu już po tygodniu czułam się jak bym pracowała tu od zawsze a szefa życzę ci chociaż w połowie takiego jak w tej firmie. Mówiąc krótko, twoja opinia jest niesprawiedliwa ale przy twoim poziomie nie wiem czy jest sens wdawać się w polemikę bo tobie nie chodzi o obiektywną opinie tylko żeby napisać jak najbardziej krytyczna opinię. Mimo wszystko życzę dobrego dnia i więcej uśmiechu.
    ?

16.12.2020 12:04

@Basia a jaki poziom języka wymagają?
    Basia

16.12.2020 12:58

Polski

Kontakt - EJMAX Sp. z o.o.

ul. Okólna 10 42-400 Zawiercie

Branża główna: Infrastruktura transportowa

22.11.2020 15:05

Jak długo czekaliście na odzew z Ejmax Sp. z o.o.? Oddzwaniają zawsze?
    Basia

22.11.2020 17:01

Raczej odpisują. Ale dobrze i tak.
    Zainteresowana

05.05.2020 10:01

A jak praca w księgowości? Ktoś coś może powiedzieć o tym dziale? Atmosfera, praca, zarobki?

24.01.2020 16:25

Czy w Ejmax Sp. z o.o. jest skuteczna reakcja na zgłaszane przez pracowników problemy?
    Asia

25.01.2020 10:39

Tak , po mojej interwencji szybko uzupełniono zapas kawy do ekspresu. Czy ta odpowiedź jest satysfakcjonująca dla ciebie ?
    Catherine

17.01.2020 20:11

Ja jestem zadowolona , młoda ekipa i praca jak wszędzie...

13.09.2019 14:57

Kazik

03.11.2019 11:31

Albercik , dobrze zrobili że ciebie wywalili idż do Tesco tam przyjmują na 8 godzin i kartony można zdojić
    Czakers

22.07.2019 23:28

Głupie pisanie, ze przychodza nowi doktoranci z uprawnieniami i tylko ich interesuje kawa i papierosy itp. (usunięte przez administratora) co zes tak napisal, na polecenie pewnie zarzadu, jak przychodzi nowy pracownik do pracy, to trzeba go wdrozyc, zwlaszcza jak nie pracowal na drogach. Ten Ejmax, to co to za firma, jak od razu, 1-go dnia wymagaja pelnej efektywnosci. Budownictwo drogowe to co to za ogolnie ujmujac zatrudnienia dla opetatora, jesli nie ma czasu na nauke, na wdrozenie pracownika. Jesli tak wszedzie bylo,to firmy masowo cierpialyby na brak operatorow,a cierpia wlasnie firmy z budownictwa drogowego. Ja bylem w Ejmax raptem dwa dni i przezylem to, co opisuje. Poszedlem do innej firmy i jakos sie dalo po okresie probnym od razu mnie zwiazac umowa na stale.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w EJMAX?

=)

04.05.2019 21:53

No w tej chwili mieki, albo miętki
    Czakers

12.11.2018 18:56

(usunięte przez administratora) do tego dochodzi brak zrozumienia istoty zagadnienia zwanego wdrozenie nowego pracownika do pracy w firmie - jest tendencja,ze kierownik wymaga poznania specyfiki pracy i obslugi maszyn, urzadzen w jeden dzien, by od nastepnego dnia wykonywac normy nie wam da do myslenia fakt,ze juz 2 miesiace firma poszukuje operatora na spycharke z systemem do prac na obwodnicy Raciborza
    Operator

13.09.2018 20:21

Totalna porażka ta firma, po zwolnieniu się gdyż koparka cały czas była niesprawna I zamiast wezwać serwis była reperowana na sztukę, zamiast pracować i mieć godziny siedziałem w domu, bo nie mieli maszyny zastępczej. (usunięte przez administratora)

Zostaw merytoryczną opinię o EJMAX Sp. z o.o.