4.2/5

KONTAKTIEREN SIE UNS

3. Opinie o pracodawcach Berlin
  5. Opinie o SANRUSEN

Opinie o SANRUSEN Berlin

Nie przegap nowości o SANRUSEN!

turystyka kierowca

29.06.2026 00:55

Współpracowałem z nimi i pracowałem w Hannoverze. Sanrusen jest w porządku ale trzeba uważać przy wyborze odpowiedniej firmy

29.06.2026 20:36

Dokładnie! nie ma perfekcyjnego pracodawcy i ofert... każdy szuka eldorado (sam bym chciał taka firmę znaleść), którego niestety w Niemczech nie ma....bo albo szef, bo albo dysponent, bo albo kwatera....zawsze cos jest nie tak...blisko granicy, jest blisko ale place kiepskie i mało nadgodzin. dalej od granicy jest lepiej ale trzeba wydać kasę na benzynę i często trzeba płacić za kwaterę...w Szwajcarii może jest lepiej ale trzeba zasuwać i nie ma możliwości zjazdów i mniej szanują pracownikow...nie mamy tez mocy *sprawczej, władzy* żeby pracodawcy cos nakazać...często otrzymujemy (jako tzw. firma ouvorcingowa , rekruter) zlecenie i pracodawca składa ofertę, która potem nie do końca się zgadza....niestety. wtedy możemy firmę poprosić o spełnienie obiecanych warunków, niekiedy się to udaje, innym razem nie do końca...pracownicy którzy dzięki nam wyjeżdżają nie zawsze to rozumia, dlatego staramy się aby każdy przed wyjazdem pojechał na miejsce i porozmawiał z pracodawca (jeśli jest to blisko granicy) obejrzał kwaterę, firmę itd. każdy podejmuje decyzje i jej konsekwencje...są osoby które co 2-3 mięs zmieniają prace i Szukaja perfekcyjnego pracodawcy....takich nie ma....trzeba iść na kompromisy jak to w życiu bywa...powodzenia!

Tadeusz J

10.06.2026 10:19

Dobra firma, polecam
    #KierowcaKatD
    Kaja

09.06.2026 12:50

Szukam zatrudnienia jako komisjoner, Drezno jest idealnym miastem. Właśnie tam chciałabym pracować.Mam duże doświadczenie. Ameise, voice-by-picker, skaner- frimy Edeka, Amazon, M&M
    #Komisjoner

09.06.2026 13:19

witam, prosze dzwonic na podany w ogloszeniu nr tel. 664998583
    WilkN

13.05.2026 20:46

Jestem zainteresowany ofertą pracy jako mechanik przy autobusach proszę o numer telefonu państwa. Mam kilka pytań.
    #MechanikSamochodowy

13.05.2026 20:59

+48664998583

13.03.2026 10:22

(usunięte przez administratora) Przy kontakcie inna nazwa padła tu sanrusen ,firma rekrutacyjna Berlin i inne o co chodzi???

13.03.2026 10:51

witam, jestesmy tzw. "firma outsorcingowa" czyli jakby "przedluzonym ramieniem" rekrutacyjnym (rekruterem na Polske) firm takich jak Deutsche Bahn, Transdev, Flixbus, DHL i innych. Umowe o prace zawsze podpisuje sie z danym pracodawca niemieckim (jak wyzej) my tylko przygotowujemy cala rekrutacje, dokumenty dla tych niem. pracodawcow . pracodawca niemiecki, praca bezposrednio dla znanych niem. firm. my nie jestesmy pracodawca, my nie jestesmy agencja pracy, tylko przygotowujemy wszystkie dokumenty, (w porozumieniu z pracodawca) kwatery, czasem tez nauka niemieckiego oferowana przez niem. pracodawce. Zawsze jest zakwaterowanie, czasem jest polsko mowiacy pracownik w danej niem. firmie, czasem nauka jez. niem. wszystko tez bylo opisane juz w innych komentarzach ponizej...udanego weekendu
    A.G.

04.12.2025 20:47

Interesuje mnie praca jako kierowca-dostarczyciel napoi na terenie Hamburga
    #KierowcaKatB

05.12.2025 11:33

super! prosze dzwonic na +48604527332
    Donek

18.11.2025 10:08

Uwaga na projekt Hamburg berlin linie zastępcze za kolej nie płacą diet i oszukują na Godzinach kłamią co miesiąc o jakiś wyrownaniach

24.02.2024 15:58

06.09.2025 07:15

witam, zaklamania zdarzaja sie ze strony pracownikow i firm...czesto "starzy pracownicy" sciemniaja nowych aby nie zostali, bo sa ich konkurencja, z drugiej strony tak powazne, znane koncerny tez juz tak nie dbaja o pracownikow, jak jeszcze 20-30 lat temu...wiec tak samo mniejsze firmy ja Umbrella, Schröder czy Roter Bus na poczatku dbaly o swoich pracownikow, oferty pracy byly super i gdy "strumieniami" naplyneli pracownicy z Polski, poczatkowe dobre warunki po 2-3 latach sie popsuly, i tak jest niestety przewaznie zawsze, niektore firmy poprawia te warunki, inne mniej...karuzela kreci sie, kazdy z pracownikow ma na to swoje zdanie i moze po 2-3 latach zmienic po prostu pracodawce, bo nie ma 100% dobrych firm... rynek pracy popsuly popsuly agencje pracy tymczasowej tzw. Zeitarbeitfirmen....obnizajac standarty i to jest najgorsze: bo jak mozna zatrudniac pracownika na 3-4,5 mies (z gory o tym wiedzac) i potem ich zwalniac nie dajac pewnosci zatrudnienia, planowania, napedzajac tzw. "wedrowki pracownikow" od firmy do firmy w poszukiwaniu eldorado ktorego juz nie ma....
    Obiektywny

06.09.2025 17:46

Ok w rewanżu za odpowiedź którą uznaje za wiarygodną daje wam 5 gwiazdek a poprzednią negatywną opinię potraktujcie jako informacje zwrotną a nie jako krytykę .mądry człowiek bardzo ceni i coś później robi z bezcenna informacją zwrotną. Jak wcześniej napisałem wykonałem złą ocenę po przeczytaniu kilku negatywnych informacji . Pozdrawiam 😊

18.07.2025 12:30

18.07.2025 13:24

witam, opinie dotyczace firmy Elbfrost czy Umbrella ze wzgledow merytorycznych beda usuwane przez administratora. Prosze znalezc zakladke dotyczaca firmy Elbfrost, Umbrella czy innej i tam dokladnie opisac cala sytuacje, nie tutaj na tej zakladce...my zawsze otrzymujemy detaliczna oferte zatrudnienia i wynagrodzenia od firmy, i jesli cos sie nie zgadza to wyjasniamy to w rozmowie z udzialem pracodawcy i pracownika, niestety nie jest to wyjasnianie od razu, tylko potrzeba na to czasu, zawsze wszystko jest wyjasniane...
    Obiektywny

05.09.2025 19:51

Widziałem wasze ogłoszenie mówię sprawdzę opinie . I czytając wasze tłumaczenia odnośnie jeśli dobrze zrozumiem skargi embrela itp. To wasi jakby zleceniodawcy ? Jeśli tak to przepraszam ale jeśli pośredniczyliście posyłając tam swoich ludzi to niestety w 100 procentach należy wam się zla opinia .to wy jesteście pierwszym ogniwem i ludzie nie patrzą na nazwy pracodawców ale właśnie zawsze skojarzą tylko waszą firmę i te prace .Należy starannie dobierać oferty a nie wysyłać ludzi bez żadnej odpowiedzialności z waszej strony w jakieś bagno .Ja już po jednej waszej opinii i jednego pracownika kasuje taka agencje i przekaże moim znajomym by z wami nic nie robili . Należy wam się już zła opinia choćby za to że zwalacie winę na zleceniodawców . Pomyślcie teraz czy jakikolwiek nowy zleceniodawca z wami podejmie współpracę? Jeśli oszukaliscie w ofertach ludzi . Takie firmy same się eliminują a dwa to nie te czasy początki agencji jak ludzie w piwnicach spali , sorki dziś są już wytrawni gracze czytaj pracownicy . Żenada .😊
    Realista

16.07.2025 08:55

(usunięte przez administratora) elbfrost mrożonki chłodnia zarobki w roku 2025 pierwsze półrocze od 1300 do 1700 na miesiąc , bez zaliczek od 1600 do 1700 , nie ma premii za frekwencję i soboty nie płacą nie polecam i odradzam tu przyjeżdżać , przemiał ludzi ogromny dziadostwo w elbfrost

12.07.2025 10:37

Do momentu podpisania umowy z niemieckim pracodawcą wszystko jakoś idzie. (usunięte przez administratora)

16.04.2025 17:16

Pojechałem w marcu 2025 do pracy (usunięte przez administratora)
    baki

12.05.2025 14:13

mozesz napisac co bylo nie tak z oferta bo sie zastanawiam czy warto

22.04.2025 11:54

Prace przez Arka dziewczyny otrzymalem dosc sprawnie i wszystko bylo dopiete na ostatni guzik. Polecam!

16.04.2025 17:54

04.06.2020 13:27

19.06.2023 11:53

podwyzki planowane na koniec roku

16.04.2025 17:19

Byłem (usunięte przez administratora)

22.04.2024 16:14

Witam chciałbym podjąć pracę jako kierowca autobusu. Mam doświadczenie ponad 15 letnie tylko nie znam języka Czy jest możliwość zatrudnienia z kursem językowym i w jakiej formie się on odbywa.

22.04.2024 22:49

witam, tak jak pisalem juz kilka razy. to miejsce tutaj nie sluzy rekrutacji. prosze wybrac na gowork oferte i wyslac cv lub DZWONIC na 604527332..pozdrawiam.Arek
    Edek

02.09.2024 16:22

Człowieku daruj sobie współpracę z firmą pośrednictwo pracy. Zacznij się uczyć języka niemieckiego. Naucz się podstaw i wtedy sam znajdziesz sobie pracę bezpośrednio w firmie transportowej(usunięte przez administratora)
    Tracker

03.07.2024 06:32

(usunięte przez administratora) Niema stawki godzinowej tylko poziomy płacowe. Dinsty służby jedna w niej 5 tras oczywiście dostaniecie jako Polacy te lepsze z 3 godzinna pauza za 25 euro brutto i początek 6.50 koniec 19.20 jeśli ktoś chce więcej informacji na temat vtf jestem na Facebook odpowiem na każde pytanie

09.07.2024 19:32

witam, nie ma czegos takiego jak "poziomy placowe" na autobusach. To pojecie z branzy transportowej. na autobusach sa stawki godzinowe. w calej Brandenburgii obowiazuje od 1.7.2024 stawka godz. 17.46€/godz.

30.08.2024 15:19

Nie polecam oferty jako kierowca do rozwożenia napoi na Poczdamie. Ta oferta nie ma nic wspólnego z pracą kierowcy.. Praca od rana do wieczora po 14 klientów ludzie nawet kończą o 23-1szej w nocy. Jeśli szybko się pracuje targając wózek po schodach z pięcioma skrzynkami np.piwa czy beczkami po 60kg to jest szansa że się pracuje 9-10 godzin bez pauzy a pot oczy zalewa. A jeszcze nie wspomnę że trzeba zabierać zwroty które trzeba znac .liczyć i segregować niedopite butelki. Taka to niby praca kierowcy. Bardziej chyba jako tragażowy. Nie polecam.

10.07.2024 10:36

10.07.2024 13:42

komentarz nie spelnia wymogow merytorycznych. Prosze publikowac pod inna zakladka (strona) firmy WTF z Dahlewitz. Na pewno poprawia warunki zakwaterowania czy pracy. pozdrawiam
    Jadzia

21.04.2024 06:45

Witam. Partner coś tam mówi po angielsku a wyczytałam teraz w jednej z ofert, że może mu to wystarczyć podczas pracy jako kierowca autobusu. Myślę o tych trasach w okolicach Augsburga. A czy Pracodawca oferuje przy tym jakieś kursy językowe, żeby jednak tego niemieckiego też się nauczył?

21.04.2024 14:17

witam, tak, jest mozliwosc z jez. ang. prosze dzwonic tak kursy niem. sa mozliwe. prosze dzwonic na 604527332 pozdrawiam. Arek

15.02.2024 11:25

W grudniu miałem podjąć pracę jako kierowca autobusu w Erfurcie. Przez moje niedopatrzenie niestety nie podjęłem pracy z powodu małego doświadczenia oraz terenu mocno górzystego. Jeśli chodzi o współpracę z Panem Arkiem to bardzo profesjonalne podejście. Szczerze polecam mimo że nie podjęłem pracy.

19.02.2024 10:35

witam, prosze dzwonic i przedstawie dokladnie proces rekrutacji. szybciej i sorawniej przez tel zamiast 100 pytan i odp. zapraszam

20.04.2024 20:26

Dobrze,(usunięte przez administratora)

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w SANRUSEN?

15.02.2024 17:27

Nawet jeśli komuś udało się otrzymać ofertę ale ostatecznie nie podjął się zatrudnienia w ostatniej chwili to ma szansę na powrót czy raczej na takie osoby patrzy się sceptycznie? Może nie jest to dokładnie taki wariant, który został przez jednego pana przedstawiony ale zastanawiam się czy można dostać druga szanse?
    Człowiek od Arka

18.02.2024 21:04

Opiszę swoją sytuację.... Pan Arek jeszcze wtedy chyba ogarniał sam temat w sumie to nie wiem nawet ale nieważne... Ogarnął mi Pan Arek pracodawcę, ustawił mnie na rozmowę, pojechałem, gadałem z pracodawcą mimo słabego języka niemieckiego nikt mnie nie skreślił, na miejscu wszystko było ok tak jak Pan Arek opisywał wcześniej. Z pracodawcą się dogadałem jak należy umowy nie podpisałem ale był konkretny termin kiedy mam się pojawić w pracy, podpisać umowę i zacząć pracę. Niestety wyszło jak wyszło miałem "wypadek" i nie pojechałem bo po prostu nie mogłem pojechać, wyszło głupio ale po rozmowie z Panem Arkiem był spokój, wyszło jak wyszło, nic się nie stało, Pan Arek kazał się kurować i dać znać kiedy będę gotowy na nowo. Po bodajże 3-4 tyg zadzwoniłem ponownie i powiedziałem, że było minęło i dalej chce jechać... Kazał się spakować bo wiedział że jak u jednego pracodawcy się dogadałem to w innym miejscu też dam radę, no i co ? Spakowałem się i pojechałem :) minęło 5 lat odkąd pracuje dalej u tego samego pracodawcy (nie jest kolorowo ale nie jest też źle). Współprace z Panem Arkiem oceniam na poziomie bdb. Wiadomo wiele rzeczy na miejscu nie zależą od Pana Arka ale jeśli trzeba to Cię nie olewa i potrafi w twoim imieniu pogadać z twoim pracodawca skoro sam się nie dogadujesz na miejscu... Tyle w temacie ;) pozdro

18.02.2024 22:29

Witam, tak wszystko sie zgadza.... firmy gdzie pracownicy maja bezposrednie zatrudnienie (my tylko pomagamy w rekrutacji i dokumentach i staramy sie sprawdzac firme zeby byla ok) sa rozne, i sytuacje sa zawsze rozne, niekiedy trzeba 1-2 razy zmienic firme, aby znalesc te najberdziej wlasciwa dla siebie, ale najwazniejsze jest to aby rozmawiac, odczekac pare dni lub pare tygodni bo zawsze mozna cos poprawic, zmienic, a nie sluchac innych (czasami zazdrosnych o nadgodziny kolegow ktorzy dluzej pracuja) i bez slowa uciekac w nocy. komunikacja jest zawsze wazna. nie ma 100 proc. odpowiednich pod kazdym wzgledem pracodawcow.pozdrawiam.
    Kuba

15.02.2024 19:21

Czy prowadzicie państwo rekrutację dla kierowców kat. B w Hamburgu?

15.02.2024 23:45

witam, tak. prosze dzwonic na 604527332. pozdrawiam.Arek

24.01.2024 15:37

OUSOURCING oznacza w tym przypadku to, ze jesteśmy działem rekrutacyjnym (nie mylić  z agencja pracy) na Polske takich firm jak DHL/Deutsche Post, Flixbus, Deutsche Bahn, Transdev (i wiele innych firm). Od 9 lat przygotowujemy do wyjazdu Kandydatów dokumenty, ubezpieczenia zdrowotne i socjalne, tłumaczymy CV oraz staramy się zapewnić  naukę języka niemieckiego na miejscu w Niemczech lub online.
    Zatrudnienie jest zawsze na niemiecka umowe o prace na stałe i bezpośrednio u niemieckiego pracodawcy.

Zawsze staramy się aby w ofercie była zapewniona kwatera na miejscu czy nauka języka niemieckiego czy pomoc polsko czy angielsko mówiącej osoby na miejscu.  Na bieżąco mamy kilkanaście OFERT DO WYBORU,  czy to w Niemczech czy w Austrii, czy w  Szwajcarii.

Wpisy, które będą dotyczyc DHL DEUTSCHE BAHN, Transdev, Flixbus czy innych firm, będą przekierowane na ich profil/strone lub usuwane przez administratora.
    Pragniemy, aby było to miejsce kulturalnej i merytorycznej wymiany informacji.
    We wszystkich niepokojących Państwa kwestiach możecie kontaktować się również z nami bezpośrednio pod adresem e-mail: [email protected]

lub telefonicznie pod nr tel: +48 604 527 332

w sprawach wymagających wyjaśnienia zapraszamy do kontaktu bezpośredniego.

05.01.2024 05:39

Witam, zaciekawił mnie brak odpowiedzi na zapytanie o to czy zatrudniani są obcokrajowcy. Nikt nie może się co do tego ustosunkować? Jeśli mam znajomego z Ukrainy, który nie ma obywatelstwa polskiego to mógłby wspólnie ze mną wyjechać? O ofercie dla lakierników oraz blacharzy teraz myślę. I tak dostanie się te niemiecka umowę?

05.01.2024 10:27

witam, bo ta strona tutaj nie sluzy rekrutacji...w sprawie rekrutacji prosze dzwonic na 604527332. osoby z Ukrainy maja utrudniony dostep do niemieckiego rynku pracy

12.01.2024 14:40

prosze dzwonic i indywidualnie pytac, bo kazdy przypadek jest inny i trzeba wszystkie dokumenty, wizy, pozwolenia pracy, pobytu sprawdzic....nie da sie generalizowac, i jeszcze raz podkreslam: dzwonic, a nie pisac. my nie jestesmy pracodawca, nie zatrudniamy, tylko jestesmy dzialem rekrutacyjnym niemieckich firm i kandydaci beda przed pracodawcow zawsze rozpatrywani i przyjeci lub nie. pozdrawiam.Arek
    Technik

09.01.2024 16:00

Interesuje mnie praca kierowca autobusu erfurt ale kontakt z firmą to trudne czy osoba która pisała o tej firmie może skontaktować się ze mną bo już miałem kilka wpadek i chciałbym bezpośrednia opinie(usunięte przez administratora)

09.01.2024 22:28

witam, naturalnie prosze dzwonic na 604527332. przedstawie oferte. pozdrawiam.Arek

10.12.2023 14:54

@waldi

01.01.2024 10:20

@pracodawca z angielskim może być

Kontakt - SANRUSEN

Kantstr 107 D-10627 Berlin

Adela

21.12.2023 10:22

Cześć Wszystkim. :) chyba nie wypatrzyłam opinii w tym zakresie a widzę po ofertach, że ogrodnik jest teraz potrzebny. zastanawiam się czy mój partner by się w tym nie sprawdził. Tylko czy był ktoś tam na miejscu? co konkretnie by robił? Macie jakiś przykładowy dzień z pracy? i tam na miejscu w Koblencji jakie są kwatery?

21.12.2023 10:31

witam, prosze dzwonic po 11 na 664998583 wszystko przedstawie. pozdrawiam. Arek

11.09.2023 11:45

Danx

01.11.2023 22:42

Jak dostać się do takiej pracy ?

12.11.2023 23:41

witam, jesli zarabiaja do 3000-3200€ (jak ponizej w komentarzach) to chyba jest godna wyplata....wiec nie trzeba nic zawyzac...

31.10.2023 15:08

Co dla kierowcy autobusu? Jakieś opinie itd.

31.10.2023 15:40

prosze dzwonic na 604527332 oferty na autobusy blizej i dalej od granicy.stawki do 20€/ godz. w Szwajcarii ok 35€ . praca bezposrednio w niemieckich lub szwajcarskich firmach autobusowych. Pozdrawiam.Arek
    Rico 48

06.10.2023 16:14

Pracowałem dla deutsche post, po wyrobieniu sporej normy godzin na konto wpływało 3 tys euro ,pracy jest sporo ale fajna ,w sumie jako kurier nikt ci nie stoji nad głową ,pauzę robisz kiedy chcesz ja wpadłem do kebaba na pauzę zjadłam obiad i wracałem na mój becyrk ..polecam robota jest ok
    Maciek

03.08.2023 08:26

A prawda jest taka, że Sanrusen nie ma prawa zatrudnienia pracowników. Branża -Sprzedaż detaliczna, nie ma nic wspólnego z HR. (usunięte przez administratora)

03.08.2023 11:49

Sanrusen nie zatrudnia, i nigdy nikogo nie zatrudnil! to jest dzial rekrutacyjny DHL, Deutsche Bahn, Transdev czy innych firm, nie mylic z agencja pracy/tzw. Zeitarbeit. przygotowuje dokumenty, zakwaterowanie i CV a zatrudnienie i nadanie klas podatkowych czy niemieckiego ZUS czy niem. kasy chorych lezy zawsze po stronie pracodawcy niemieckiego. pomagamy im w tym aby jak najszybciej to ogarneli, mieli kwatere, czy polsko mowiace wsparcie....

03.08.2023 13:34

Jest na naszej stronie internetowej i tam przez czat można sie z nami skontaktować i prześlemy co trzeba. Dzwonić na 004917623106254 i udzielę dalszych informacji i jeśli potrzeba pasujące miejsce pracy. Bezpośrednio u niemieckiego pracodawcy. Pozdrawiam Arek ;)
    Leszek

20.06.2023 18:52

Razem z kolegą, poprzez firmę Sanrusen, przyjechaliśmy cztery lata temu z Poznania do Bremy na autobusy. Wszystkich problemów kierowców nie znam, ale mogę spokojnie powiedzieć, że jak chcesz pracę, to Arek Ci znajdzie. I to, co napisze w ofercie, jest prawdą. Koleżanka pragnęła wyjechać - wysłałem ją do Arka; po 10 dniach wyjeżdżała. Minęły 3 lata, a ona ciągle siedzi w Koblenz. Oczywiście - na początku mój kolega też miał, przez 2 miesiące, problem z wypłatą. Ale to była wyłącznie wina firmy, w której pracujemy. Zamiast zapisać go do 1. grupy podatkowej, zapisano go go 6. Dlatego przez dwa miesiące dostawał około 50% wypłaty. Ale potem urząd skarbowy oddał nadpłatę i już było dobrze... Też wyzywał tę naszą firmę od złodziei, ale jakoś wytrzymał i jest do dzisiaj. Stąd rozumiem, co Arek pisze... Pozdrawiam Leszek
    Maciek

03.08.2023 09:14

Proszę nie pisać bzdury. Firma, która wysyła ludzi do pracy ma załatwić wszystko, ponieważ pracodawca nie obiecuje miejsca zamieszkania, to leży po stronie firmy. Informowanie też leży po stronie firmy, dot. klasy podatkowej - 6, bo brak meldunku.

05.05.2024 15:46

Koblenz to jedna wielka porażka. Kto pisze brednie,że tam jest ok. Autobusy wożące ludzi w stanie agonalnym. Przeguby Mana z przebiegiem 1.5mlnkm,a solówki Iveco wiecznie z choinką błędów na zegarach i problemami z hamulcami, oświetleniem...itd.
    Rafał

11.07.2023 12:31

Pojechałem na rusztowania do SKS-bau s.r.o. Przez Pana Arkadiusza Leszko , rozmawiałem z Paniami z biura . (usunięte przez administratora). Gdyby ktoś kiedyś miał pracować u P schäfer przy rozkładaniu rusztowań lepiej jechać gdzie kolwiek indziej pozdrawiam
    Rafałł

11.07.2023 14:30

(usunięte przez administratora) jechał do Frankfurtu wyjaśniać to z pracodawcą
    OBSERWATOR

12.07.2023 12:07

Włącznik

12.07.2023 09:12

(usunięte przez administratora)Kurs języka pozostawia wiele do życzenia .
    WARSZAWKA

02.10.2022 10:32

Pamietajcie ,ze nigdy pracodawca nie bedzie dobry jak szuka kierowcow ,a zwlaszcza na autobusy . Firmy ,ktore sa stabilne ,wyplacalne nigdy nie szukaja ,nie obiecuja ,a mozesz sie dostac na zasadzie ktos cos komus za kogos .
    Gość

02.07.2023 21:23

Grzel

19.04.2023 19:03

Uwaga na ofertę pracy Kierowca kat. C+E Drezno pojechałem z polecenia firmy rekrutującej Jober.pl w dn.19.04.2023 .Byłem na miejscu rozmawiałem z prezesem,(usunięte przez administratora).

20.04.2023 12:35

jezdzi sie "Lodówka" więc po co dodatkowa lodówka:) Spanie jest zawsze dla 1 osoby
    Grzel

21.04.2023 09:49

Nie chodzi tylko o lodówkę ale wolałbym jedzenie mieć pod ręką jak jak dzieje się w normalnej ciężarówce, prawie się nie potwierdziło koszty które poniosłem nikogo nie obchodzą, trasy lokalne to dwudniowe z nocowaniem a aucie auto typu tandem niska kabina a 5 dniowe wyjazdy bez chociażby podgrzania sobie posiłku (usunięte przez administratora)
    Mariusz

03.03.2023 12:30

Witam, czy jest możliwość zatrudnienia jako kurier rejon RÜDERSDORF na pół etatu lub 3/4
    Jarek

26.02.2023 10:13

Mam 56 lat pracowałeł jako komisjoner ipakowacz jakie mam szanse podjąć pracę w Berlinie w DHL nie znam Niemieckiego?
    Krys

21.02.2023 12:50

Witam , czy oferta pracy na kuriera DHL Berlin jest z zakwaterowaniem i czy można podjąć pracę " na dniach ". Proszę o podanie jakiegoś kontaktu w sprawie tej oferty.
    Janusz

13.02.2023 21:14

Witam serdecznie, jestem zainteresowany ofertą pracy na stanowisku kuriera -kierowcy w Hamburgu,ale w żaden sposób nie mogę się dodzwonić,proszę o info na e-mail [email protected],dziękuję i pozdrawiam

13.02.2023 21:55

witam, rekrutacja na DHL ruszy dopiero w połowie marca. prosze wtedy o kontakt na 604527332

Zostaw merytoryczną opinię o SANRUSEN

Oferty pracy - SANRUSEN

Kurier DHL - kierowca B w Niemczech, Munchen, za granicą,

Monachium

2860 - 3000 EUR / m

Kierowca autokaru Kat D (k/m/d)

Hanower

2700 - 3800 EUR / m