Questo Sp. z o.o.

Adres: Leśna 50, 08-110 Siedlce

NIP: 8212637746 REGON: 146390806 KRS: 0000440228

Questo Sp. z o.o.
5 1 32 5 1

Opinie o Questo Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

sic
 Opinia

Najgorsze miejsce pracy ever. Nie wiem jak wytrzymałam tam tyle czasu. Chyba dopiero jak się pójdzie do normalnej pracy i spojrzy z dystansem widać tę toksyczość. Na samo wspomnienie robi mi się słabo.

Pomocna?
Tak1Nie
Zażenowana
 Opinia

Pracowalam w tej firmie i każdemu odradzam, kto chce zachowac zdrowie psychiczne . Atmosfera w firmie tragiczna, napięta, każdy na każdego donosi, nie można sie tam czuć swobodnie . Szef na wstępie obiecuje gruszki na wierzbie, po czym poźniej okazuje się, że sa problemy z wypłacalnością. Tolerowani są tylko pracownicy, którzy siedzą cicho i nie przeciwstawiają się szefowi. Osoby które mają coś do powiedzenia i potrafią się przeciwstawić jego wyimaginowanym wizjom rozwoju firmy, prędzej czy później zostaną zwolnieni. Ciągła manipulacja ludźmi, brak szacunku do pracowników, wieczne niezadowolenie z wyników pracy - taka jest codzienność w Questo. Nie polecam !!!!

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Agree
 Opinia
@Zażenowana 11.03.2019 17:32

Święte słowa

Pomocna?
Tak1Nie
Jola
 Opinia

Mam pytanie odnośnie urlopów. Czy to prawda, że dwutygodniowy wypoczynek pracownika powoduje wielki dyskomfort u szefa, który to musi płacić za cudze lenistwo bo jakieś durne prawo mówi, że parobek ma prawo leżeć plackiem nieprzerwanie przez 2 tygodnie?

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Magg
 Opinia
@Jola 19.02.2019 22:36

Pewna Pani w kadrach też tak twierdziła, ale nie dotrwała do końca sezonu urlopowego.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pitras
 Opinia
@Jola 19.02.2019 22:36

Dyskomfort to ładne określenie. Ja bym raczej nazwał to bólem pewnej części ciała...

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Karolina
 Opinia

Niestety nie każdy potrafi doceniać fakt, że firma jest super. A przecież to jest też wartość i to ogromna.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ania
 Opinia
@Karolina 21.02.2019 10:33

A co jest tam super?

Pomocna?
Tak4Nie
Bacon
 Opinia
@Ania 21.02.2019 22:13

Skwaszona minka szefa jest super. Kochałem ją oglądać.

Pomocna?
Tak4Nie
Mario
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Karolina 21.02.2019 10:33

Pracowałem tam krótko ale mogę powiedzieć, że atmosfera jest tam straszna. Sztywny szef, pracownicy jacyś przestraszeni pracują jak mrówki. I te sztuczne ukłony, uśmiechy na dłuższą metę męczą strasznie. Sztywne towarzystwo. Niby arystokracja, a słoma z butów wychodzi. A pieniądze wcale nie takie duże jak ktoś tu pisze. Nie polecam.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ania
 Opinia
@Mario 05.03.2019 13:43

Bo to siedlecki arystokracja

Pomocna?
Tak1Nie
Oszukany
 Opinia

Masakra żaden partner do współpracy !!!! Nie reguluje płatności !!! Ostrzegam firmy chcące współpracować

Pomocna?
Tak11Nie
Mariano
Nazwa działu: Finanse
 Opinia
@Oszukany 08.02.2019 12:33

To go zwindykuj a nie wypisujesz tutaj takie rzeczy. To forum ma służyć wszystkim, którzy rozważają podjęcie pracy w tej firmie i chcą dowiedzieć się jął najwiecej o organizacji pracy, atmosferze, zarobkach, urlopach itd.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Markk
 Opinia

Nie mam z nią żadnych problemów, współpracuje z nimi 4 lata

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Mariano
 Opinia
@Markk 16.02.2019 14:11

To forum służy ocenie pracodawcy a nie partnera biznesiwego.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ona
 Opinia

Toksyczne miejsce z wiecznie niezadowolonym szefem. Atmosfera straszna. Natłok obowiązków - co nie przekłada się na pieniądze. Ogromne oczekiwania w stosunku do pracownika, ciągłe kontrole postępów i dokładanie nowych obowiązków. Szef nie słowny, ma swój swiat i ludzi za nic. Wykańcza psychicznie. A na końcu zwalnia. Nie polecam.

Pomocna?
Tak6Nie
Izz
 Opinia
@Ona 08.01.2019 14:47

Ile zarabiałaś na rękę?

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Edith
 Opinia

Ja nie dałam rady psychicznie

Pomocna?
Tak3Nie
Viola
 Opinia

Ja długo nie wytrzymałam. Lubię wiedzieć o co chodzi i co do mnie należy, a nie codziennie dowiadywać się, że mam jeszcze zajmować się tym i tym. Rozstrzał obowiązków jak stąd na księżyc. I w sumie co byś nie robiła to zawsze zajmujesz się nie tym co potrzeba. Zadowoleni są chyba tylko towarzysze ze wschodu.

Pomocna?
Tak5Nie
Zarobiona
 Opinia

Pracy jest dużo i bywa czasami ciężko, szef raczej z tych trudnych, ale płacą jak na Siedlce zaskakująco dobrze

Pomocna?
Tak8Nie
Gabriel
 Opinia
@Zarobiona 19.07.2018 13:57

A jeśli chodzi o atmosfere?

Pomocna?
Tak2Nie
ciekawy
 Opinia
@Zarobiona 19.07.2018 13:57

tzn ile ?

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
pracownica
 Opinia
@Gabriel 29.09.2018 10:24

Atmosfera chora

Pomocna?
Tak6Nie
Lola
 Opinia
@ciekawy 02.10.2018 09:19

No tak koło 3 podstawy plus premie

Pomocna?
Tak1Nie
Julitkaa
 Opinia
@ciekawy 02.10.2018 09:19

Każdemu inaczej, w zależności jak się dogada i nie jakoś specjalnie adekwatnie do wysiłku czy zasług. Ale to też owiane wielką tajemnicą.

Pomocna?
Tak5Nie
Julitkaa
 Opinia
@Gabriel 29.09.2018 10:24

Taka bardzo niezdrowa, szef mówi do wszystkich po imieniu, pracownicy do niego na pan. Jest taki trochę bizantyjski styl zarządzania, najważniejszy jest kaprys cesarza, a kto nie bije mu pokłonów, ten podejrzany.

Pomocna?
Tak6Nie
Miłka
 Opinia
@Julitkaa 06.12.2018 23:42

Mnie też wkurzało to takie walenie na "ty". Albo jesteśmy na "pan, pani" albo mówimy sobie po imieniu. Ale to miało na celu pokazanie kto tu jest ważniejszy. Bardzo po siedlecku.

Pomocna?
Tak5Nie
Miłka
 Opinia

Jak wielbisz pana szefa i klaszczesz mu za każdym razem kiedy wpada na nowy genialny pomysł, to jesteś super. Gorzej mają ci, którzy mają swoje zdanie. Generalnie bardzo po siedlecku. Pan i władca na swoim folwarku.

Pomocna?
Tak2Nie
Anna
 Opinia

Idealne miejsce dla lizusów i szpiegów. Normalnym raczej trudno się tam odnaleźć.

Pomocna?
Tak7Nie
Lola
 Opinia

Dziwne miejsce, zajmujące się wieloma działkami. Trzeba nieźle zasuwać bo coraz pojawiają się nowe pomysły szefunia, który jest dość humorzasty. Ale kasa niezła i zawsze na czas.

Pomocna?
Tak3Nie
Julitkaa
 Opinia
@Lola 05.12.2018 13:50

Ale w sumie czym się ta firma zajmuje? Kawą, art. zoologicznymi czy AGD?

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Julitkaa
 Opinia

Toksyczne miejsce z bardzo niezdrową atmosferą. Zawsze wszystko owiane wielką tajemnicą, brak jasnej komunikacji, przejrzystości w wielu kwestiach. Towarzystwo mocno spięte, jakieś takie dziwnie zastraszone. Ja nie wytrzymałam długo bo lubię grać w otwarte karty. Moje sugestie dla Questo Sp. z o.o.: Uzdrowić atmosferę Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Przestać tak często zmieniać zdanie, nie dokładać nowych obowiązków bez dodatkowego wynagrodzenia, przestać fantazjować i nie próbować wcielać w życie nierealnych pomysłów.

Pomocna?
Tak5Nie

Zostaw opinię o Questo Sp. z o.o. - Siedlce

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej