Trzy Ziarna

• Dąb
  • Podgórze
  • Bobrek

3. Opinie o pracodawcach Libiąż
  5. Opinie o Trzy Ziarna Sp. z o.o.

Opinie o Trzy Ziarna Libiąż

Nie przegap nowości o Trzy Ziarna Sp. z o.o.!

10.10.2024 10:41

ReviewModeratorIcon
    Emil

26.11.2024 10:23

W wielu firmach jest tak, że dodatki są przyznawane dopiero przy umowie o pracę. Może doprecyzujecie jak długo się na taką czeka?

Aaa

26.11.2024 18:00

Parę osób ma umowę zlecenia dłużej niż pół roku,jak nie ma co robic to zostają w domu żeby im nie płacić.

31.01.2024 16:57

Pracownica

31.01.2024 17:35

Zgadzam się ja pracowałam 2 miesiące. Czekając na umowę. W ostatnim dni miesiąca usłyszałam że mam już nie przychodzić. Normalka w tej firmie za moje dwa miesiące pracy odeszło kilka osób. Chyba o czymś to świadczy. Nie polecam nikomu.
    Kajtek

29.01.2024 10:35

Jak to jest z urzędu mnie tam kierują że niby umowa o pracę, a pracodawca oferuje zlecenie. Przecież to (usunięte przez administratora) Druga sprawa co tam faceci robiona jeżeli kobiety pakują i rozlewają

03.01.2024 13:11

Witajcie, ale ta działalność dalej jest prowadzona czy nie? teraz po opublikowaniu jednego komentarza forum mi wyskoczyło. Jeszcze ich nie znam ale tak w ogóle opinie są dość dawne. Po sprawdzeniu w internecie pokazuje, że działalność ma status aktywny. Ale czy ktoś tu się jeszcze zatrudnia?
    Mi

03.01.2024 13:52

Dzisiaj byłam na rozmowie jako jedna z wielu. Umowa zlecenie na 3 miesiące potem umowa o pracę. Najniższa krajowa. Pracy dużo i ciężkiej.
    Hhhhh

04.03.2021 10:17

Praca w tej firmie jak by to powiedzieć bardzo ciężka .Tak ja piszą poprzedniczki/y jest ciężka jak dla kobiety.Ja pracowałam głownie na mieleniu sporadycznie przy pakowaniu.Ze 3 razy może na nalewaniu olejków.Ciągle słyszycie że mało i mało.Proszę mi powiedzieć jeżeli macie dyspozycje że raz robicie to raz co innego to jak można nabrać takiego doświadczenie aby robić to co np. parę osób na pakowaniu gdzie przez moje 2 miesiące robiły Panie cały czas to samo.Ja piszę o sobie chcąc pakować musiałyśmy sobie same zorganizować i to woreczki i szukać chłopaków aby dowieźli nam towar.Prosić o wydruk naklejek.Wszystko to zajmuje czas dla szefa to nie ważne .Liczy się norma.Szefostwo cały czas więcej i więcej.Ja pracując 2 miesiące 1 miesiąc miało być na umowę zlecenie do świat a po Nowym Roku umowa o pracę.Taką inf. dostałam na rozmowie o pracę .Pierwszy miesiąc przepracowałam bez umowy ale było też moja wina bo umowa zlecenie w połowie grudnia była zaproponowana przez szefa.Ale że Święta to zeszło.Od Nowego roku czekałam cierpliwie bo dawał po kolei dziewczyną umowy a było nas chyba nowych z 5 osób więc myślałam że niedługo mnie zawoła.Jakiż było moje zdziwienie gdy końcem miesiąc idąc po pensję usłyszałam a był to piątek że w pon. mam nie przychodzić bez żadnego wytłumaczenia .A chciałam coś powiedzieć to oczywiście Szef nigdy nie ma czasu aby porozmawiać .Zdziwienie moje jeszcze tym większe że za cały miesiąc pracy nie zapłacił mi najniższej krajowej tylko o 300 zł mniej.Dosyć że nie odprowadzał za mnie żadnych składek to jeszcze uczciwie nie wypłacił za harówkę ciężką .Kilkakrotnie pisałam .Raz odpowiedział że zaprasza do biura.Ale jak mu napisałam kiedy mogę podejść bo nie wiadomym jest czy się go zastanie i czy ma czas zero odpowiedzi..Plus jest taki że pensja jak macie umowę jest wypłacana na czas ale najniższa.Nic po za to za bardzo ale naprawdę ciężką jak na kobietę.Ale spróbować można.Ja ciężko jestem nauczona pracować ale cóż dla szefostwo to za mało.To może znajdzie kogoś kto przyjedzie z ulicy i będzie mu robił tyle aby zrobił więcej niż pracownik któremu już nie trzeba pokazywać co ma robić i już wie .A praca ciężka za najniższą netto bez umowy ile warta a pracownika na umowie i wielkie wymagania .Proszę policzyć .A szczerze liczyłam że popracuje dłużej ale tam nie liczy się pracownik tylko dużo i dużo za groszę .
    Olala

07.04.2023 15:33

Zostałam potraktowana tak samo z dnia na dzień pod koniec zmieny usłyszałam od pracownicy nie od szefa że mam już nie przychodzić. Dla mnie to brak szacunku do pracownika
    Weronika

03.09.2021 14:53

Pracowalam 3 dni w 3 ziarnach szef wgl nie zawraca uwagi jak gnebią starsze pracownice pracownika poskarzylam sie szefowi to zlekceważył sytuacje jak tak dalej bedą traktować pracownika to nikt tam pracowac nie pójdzie
    A.

07.04.2023 15:28

Zgadzam się z Tobą te kobiety które pracowały gdy tam pracowałam były okropne. Wytrzymałam tam 2 tyg.
    Kandydatka

16.03.2023 16:15

Witam ja bym prosila zeby ktokolwiek opisal mi prace w Trzy Ziarna w Chelmku. Czy jest tam ciezko? Co tam sie fizycznie i manualnie wykonuje? Bardzo prosze o opisanie stanowisk pracy
    Bożena

14.02.2023 13:59

Mam pytanie odnośnie posady Pracownika Produkcji. Gdzieś wyszukałam w sieci ogłoszenie na tę posadę. Tam było podane, że na początek jest UoP na okres próbny. I czy ktoś wie, jak długo trwa ten okres próbny? I potem na jaki okres jest podpisywana kolejna umowa?

16.02.2023 16:03

Jest ciężko. Na olejach trzeba ogarnąć 10 maszyn do tłoczenia,samemu dotachać worki 25kg(np. z kokosem,albo innym produktem) do stanowiska. Zero pomocy że strony liderki. Po przyjściu z pracy brak siły na cokolwiek w domu. Lepiej poszukać innego pracy nawet na zmiany. Nie polecam

05.03.2023 14:49

Samemu, zapomnij o wózeczku i żadnej pomocy. A produkt schodzi jak woda tak że w ciągu dnia przewalisz ze 200 kg. I tam pracują same kobiety.

14.02.2023 13:58

Czy warto pracować w tej firmie?

09.09.2018 08:00

Asystent AI

Nie ma osoby zatrudnionej, która będzie chciała się podzielić swoimi spostrzeżeniami? Jak obecnie wygląda zatrudnienie w firmie Trzy Ziarna Sp. z o.o. w miejscowości Libiąż? Wiecie co się dzieje? Czekamy na nowe wpisy od zatrudnionych na temat Trzy Ziarna Sp. z o.o.. Dajcie znać jak sytuacja wygląda teraz.
    A.

06.09.2021 10:15

Umowa o prace... Pierwsza miesieczna na zlecenie... Praca ciezka ale do przezycia... Do dziewczyn trzeba przywyknac... Jak sie bliżej pozna to jest spoko...
    JR

06.09.2021 19:04

Może i się da ale ogólnie szef nigdy nie szanował tych co ma .A polega to na tym aby stworzyć dobrą atmosferę i dać pracownikom się pokazać .Nikt zaraz wszystkiego nie umie .Na to trzeba nie tydzień dwa .Ale kilka miesięcy aby dojść do wprawy i robić tyle co pracownik z rocznym czy większym doświadczeniem.Ja nie wspominam pracy dobrze chociaż ciężko kilka miesięcy pracowałam .Ogólnie nie polecam nikomu.

05.07.2021 11:43

Jaki rodzaj umowy preferowany jest w Trzy Ziarna Sp. z o.o.?

05.07.2021 12:22

Najpierw umowa zlecenie .Ale jak się sprawdzisz umowa o pracę .

26.03.2021 11:32

W jaki sposób rozwiązany jest problem nadgodzin w firmie Trzy Ziarna Sp. z o.o.? Są one dodatkowo płatne czy może jest możliwość odbioru godzin?

26.03.2021 14:17

Wypłacane są 100% co do odbioru nie wiem nie korzystałam .
    Były

23.03.2021 16:03

Krótką historię wspominam jak koszmar .Chyba nigdzie nie będzie gorzej jak na olejach .Ciężko raz jeszcze ciężko.A kierowniczka to najgorsze co może spotkać tego co się jej sprzeciwi .Obecna praca to wakacje w porównaniu z olejami .
    Anka

10.03.2021 11:54

Kilka razy kupowałam w tym sklepie i jestem zadowolona. Przesyłka dochodziła na czas, raz się zdarzyło, że brakowało 1 produktu. Dodzwonić się nie mozna, ale po napisaniu meila otrzymałam szybko paczkę z brakującym towarem. Innym razem dostałam o 1 produkt za dużo. Potraktowałam to jako prezent.
    Mar tyna

03.03.2021 15:24

Jakaś masakra dżwiganie ciężkich worków inne dziewczyny mają zakazane pomagać praca na akord kierowniczka drze ryja na każdego jak w obozie szybciej więcej szybciej niepomagać. Kierownik bierze co dziennie inne osoby chyba zdaje sobie sprawe że nikt nie jest w stanie wytrzymać

03.03.2021 17:06

Popieram .Praca bardzo ciężka .Naprawdę dla kobiet chyba starszych bo młode odchodzą bardzo szybko.Najniższa krajowa bez żadnych premii.Nie szanuję się ludzi którzy pracują .Tylko rotacja co miesiąc ktoś inny.Za czas mojej pracy było tych osób wiele .,Szef chyba nie umie firmy prowadzić .Zamiast trzymać ludzi zmienia jak rękawiczki.Polecam tylko desperatom którzy chcą na siłę pracować bo nie mają gdzie indziej iść .Nie jest to opinia kogoś kto konfabuluje .Ale aby się przekonać proszę iść na tydzień spróbować .Wtedy każdy się przekona .Pracuję tam może z 5-7 osób dłużej niż rok .Reszta to nowe osoby .A nawet nie wiem czy znajdzie się 6 (starszych stażem pracownic)które trzymają się razem i jest to zwarta grupka.Szefostwu radzę szanować tych co się ma bo kiedyś przyjdzie samemu robić .Proszę spróbować to się przekonacie czy jest to wymysł czy prawda.
    PRACOWNIK

24.02.2021 19:16

Praca w firmie Trzy Ziarna w zależności od tego co się robi jest dość ciężka .Są tz. trzy działy .W jednym jest tłoczenie oleju .Praca tam jest dosyć ciężka i wymagająca siły.Dźwiga się tam worki ważące ok 20 kg .Nasyp do maszyn tłoczących w zależności co się tłoczy.Jest też rozlewnie olejków do butelek..Na koniec trzeba wymyć maszyny co czasem jest bardzo trudne w zależności co się tłoczy .Normę trzeba wyrobić.Drugi dział w którym jest pakowanie różnego rodzaju mieszanek .Normę też trzeba wyrobić a jest tego dość sporo.Trzecie to milenie różnego rodzaju mąk.Mało tam byłam ale praca też ciężka przy dźwiganiu worków około 20 kg .Maszyny są jakie są .Co do zarobków najniższa krajowa bez żadnych premii .A gdy będziecie nie wygodne i nie będziecie się wyrabiać to po paru miesiącach wylecicie bez ostrzeżenie.Rotacja bardzo duża.Traktowanie przez młodego szefa ludzi pozostawia wiele do życzenie.Kilka osób pracując ciężko zostało bardzo źle potraktowanych.Inne odeszły same .Jeżeli ktoś chce pracować za najniższą to może spróbować .Plus można dorobić w soboty dniówka zaczyna się o 4 rano .Jest 100% płatne .Ale to zwyczajowo na jednym dziale na pakowaniu.Ogólnie każdy może spróbować .Pensja płacona jak pracowałam parę miesięcy na czas .To na plus.Innych nie znachodzę .Bardzo nie miła atmosfera wśród pracowników.Jeden drugiemu t....k obrabia .
    ogrodniczka

07.02.2021 12:55

Od kilku lat jestem klientką tego sklepu. Produkty ok, nie miałam zastrzeżeń, owszem zdarzały się sytuacje, że zamówienia nie przychodziły kompletne, ale zawsze uwzględniali reklamacje i otrzymywałam brakujący produkt... niestety do czasu. Ostatnie moje zakupy pokazały, że naciągają ludzi i kłamią. Zrobiłam zamówienie, za które tym razem płaciłam przy odbiorze. Po rozpakowaniu przesyłki okazało się że brakuje jednego produkty, mimo że drogą e-mailową byłam informowana, że przesyłka została skompletowana i wysłana jako kompletna, No wiec, jak to robiłam do tej pory napisałam wiadomość z reklamacją oczekując dosłania brakującego produktu. Dostałam informację zwrotną, że już tego produktu nie będą mieli w sprzedaży i zwrócą pieniądze na moje konto i poprosili o nr. Czekałam tydzień, poszedł kolejny e-mail- cisza, brak przelewu- to dzwonie, Pani od razu wiedziała o co chodzi i mówi, że wczoraj lub dziś przelew został na pewno dokonany. Mijają niespełna dwa tygodnie, jak pieniędzy nie była tak ich nadal nie ma. Wnioski nasuwają się same. Już nie polecam

05.09.2020 11:12

Jak się pracuje z ludźmi z Trzy Ziarna Sp. z o.o.?
    Moni

19.11.2020 16:19

Na początku super a później wychodzi szydło vz wora
    OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM

29.10.2020 11:00

Absolutnie nie polecam firmy !!!!!! Przesyłka niezgodna z zamówieniem (brak 4 opakowań oleju kokosowego 900 ml), brak kontaktu telefonicznego, na meile nie odpowiadają. Pomyłki się zdarzają, ale ta firma, reklamująca się jako profesjonalna, na pewno z taką nie ma nic wspólnego. Zdecydowanie odradzam !!!!!!!!!!
    Ilona

21.08.2020 13:21

Od miesiąca nie mogę doczekać się na zwrot pieniędzy za brak w przesyłce zamówionego towaru. Lekceważą sobie klienta, są oszustami. Zwlekają , nie odbierają telefonu. Gdy w końcu udaje się dodzwonić ( z innego nr) udają , żę nadal nie wiedzą o które zamówienie chodzi ( kilka razy). Kilka razy mają podawane dane zamawiającego. Stanowczo odradzam zakupy w tym sklepie.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Trzy Ziarna?

Kontakt - Trzy Ziarna Sp. z o.o.

ul. Wolności 31A 32-590 Libiąż

Branża główna: E-commerce i sprzedaż online

FacebookIconInstagramIcon
    Zadowolony

09.06.2020 09:40

Zamówiłem przesyłkę w czwartek wieczorem a w poniedziałek już mogłem odebrać w paczkomacie . Dla mnie czas dostawy na plus
    Irka 25

27.05.2020 21:41

Dzisiaj otrzymałam zamówiony towar.Czekalam tylko 7 dni.Produkty zgodnie z moim zamówienim, ładnie opakowane dotarły bez żadnego uszczerbku.Nigdzie nie dzwoniłam,o nic się nie musiałam upominać.Czytajac inne opinie przed przyjściem mojego zamówienia miałam pewne obawy.Na szczęście okazały się niepotrzebne.
    Komandor-Pilot

27.05.2020 02:38

ŚWIETNA FIRMA - WYŚMIENITY SKLEP: "profesjonalny sklep" : "ekspresowa wysyłka' --- tak jest napisane w 3-cim akapicie, zaraz pod nagłówkiem i rozpisce funkcjonalności. ŚCIEMA I CHAŁA. -- Po trzech tygodniach ciszy (młody - zarządzający wysyłkami) uprzejmie odpowiedział, że "paczki nie wysłaliśmy, bo w zamówieniu-zleceniu, nie był podany adres paczkomatu odbiorcy. Podałem - już po raz drugi. Minął tydzień i znowu cisza więc dzwonię. Uprzejmiaczek radośnie i bezstresowo odpowiada mi, że "moje zamówienie gdzieś się zawieruszyło - dlatego paczki nie wysłali". Po miesiącu i 1 dniu, paczka dotarła. Po otwarciu i obejrzeniu zawartości paczki - spojrzałem na kalendarz, czy aby dzisiaj nie jest 1 kwietnia - Prima-Aprilis: no nie - był 21 ma, równy miesiąc od zamówienia. Zamiast dwóch paczek (torebki foliowe) orzechów włoskich,były tam 2 paczki (torebki) wiórków kokosowych - blisko trzykrotnie tańszych niż orzechy. Znowu dzwonię - a rozkoszniaczek, radośnie i z rozbrajającą szczerością, oznajmia mi, że: "zdarza się". Ten szef tych "Trzech Skuch" nie, chyba - "trzy ziarna" - (tak się to kiedyś nazywało), tak gnębi i ciemięży tego przyjemniaczka od wysyłek, że ten nie wie co do kogo (gada), a co gorsze co do paczek wkłada. Ja mu na to, że to kolejna ich skucha. - przez miesiąc nie wysyłali paczki - skłamał, że nie było adresu paczkomatu doręczenia. Ich system zamawiania nie przyjmie zlecenia, jak będzie brak kompletu danych. - zapakowali co innego niż było w zamówieniu - dopiero po 36 dniach, dociera (dosyłka), do kompletnego zamówienia Tak oto wygląda "profesjonalny sklep" i "ekspresowa wysyłka" śląskiej firmy - Trzy ziarna. Nie dziwię się więc, że jest tak wielu rozgoryczonych i poszkodowanych klientów - załatwionych (obsłużonych) bez zadośćuczynienia za popełnione błędy, nieprawidłowości, i wreszcie kłamstwa " Trzech Skuch" - a nie TRZECH ZIAREN. -- Na szczęście nieuchronnie idzie NOWE, w którym takie karykatury usługodawcze i anomalie handlowe, nie będą absolutnie tolerowane - jak w meinstrimowych sklepach wysyłkowych t/j Allegro - jedna umyślna skucha (usunięte przez administratora) i dożywotnie > won szmaciarzu < Macie więc WSZYSCY, którzy tutaj opisujecie swoje problemy z tą firmą rację, według dobrego porzekadła: Jeśli jeden mówi ci, że jesteś oszustem i kłamcą - to możesz to potraktować jako jakąś pomyłkę. Jeśli dwóch mówi ci to samo, to zastanów się, czy czasem ta ocena nie dotyczy ciebie. Jeśli natomiast takich poszkodowanych przez ciebie, będzie trzech, lub znacznie więcej - to oznacza tylko jedno - to oni wszyscy mają rację. -- Pozdrawiam Wszystkich poszkodowanych podobnych transakcji. Głowa do góry - idzie nowe, ale prawdziwe i rzetelne takie w 5D , nie kojarzyć z 5G. Komandor
    MMM

20.05.2020 15:02

Zdecydowanie nie polecam sklepu - innym klientom. Bardzo trudny kontakt - jedynie mailowy. Długie oczekiwanie na odpowiedź. Póltora miesiąca i w końcu odzyskałam pieniądze za niezrealizowane zamówienie, ale tak się poprostu nie postępuje z klientami. Odradzam.
    Karm123

11.05.2020 10:44

Zdecydowanie nie polecam tego sklepu. Na zamówienie trzeba czekać ponad 20 dni.
    medalik1977

11.05.2020 08:37

Na pytanie kiedy zostanie zrealizowane zamówienie , padła odpowiedz mamy 21 dni , o co Pani chodzi ?! Poprosiłam o zwrot pieniędzy otrzymałam odpowiedz mamy ustawowe 14 dni. Po czym Pan się rozłączył.Skandal ! Nie korzystajcie z tego sklepu !
    nike

07.05.2020 08:29

Nie polecam tego sklepu. Trzeba się prosić o swoje zamówienie
    Natalia

27.04.2020 13:20

Nie polecam. Przesyłkę zamówiłam 3 tygodnie temu i od pory zamówienia I oplacenia dostałam tylko jednen email z potwierdzeniem przyjecia, który przyszedł tego samego dnia. Nic więcej. Na stornie jest podany jeden numer telefonu który nawet nie jest żadną infolinią. Skrzynka jest pełna, nie odbierają telefonów (dzwoniłam 10 razy) jedyna droga jest droga meilową. Po 15 dniach wyjaśniają, że mają 10 dni na wysłanie zamówienia. Paczka przyszla w mało profesjonalnym opakowaniu. A było to dość duże zamówienie. Pominę to, że przyszło ono nie takie jakie miało. Bo przecież spirulina w proszku a w tabletkach to to samo. A samych problemów z odebranie paczki było jeszcze więcej. Pomimo opłacenia przesyłki od razu przelewem, wysłali meila, że jest to paczka za pobraniem. Widzę, że nawet się tym nie przejęli bo żadnego meila z przeprosinami lub jaką kolwiek informacją na ten temat nie dostałam. Już nawet nie chce użerać się drugi raz z tą firmą i oddawać produktów.
    Fart

25.04.2020 10:04

Dzień dobry , korzystam z Trzy ziarna od dawna i nie było problemów , ale w tej chwili również brak przesyłki od tygodnia , i status gotowe do nadania co jest niepokojące . Zdrowia dla Nas wszystkich !
    ja

04.04.2020 20:26

Od tygodnia czekam na towar za który zapłaciłam,zero odzewu na maila,telefon nie odpowiada.Status przesyłki taki sam " przesyłka gotowa do nadania " Nie polecam ,żałuję że taką firmę wybrałam , żal tylko 160zł
    TRIck

21.04.2020 15:38

Mam dokładnie to samo, zero odzewu, pieniądze przelane a zamówienia nie widać, brak jakiegokolwiek kontaktu
    OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM

23.04.2020 13:34

Ja także zapłaciłam, i owszem odpisali mi na maila, bo dodzwonić się do nich graniczy z cudem... Jak juz odpisują to wymijająco, że paczka dojdzie i maja na to 10 dni chociaz te 10 dni juz dawno minęło. Rozumiem, że mozna mieć opożnienia wynikające z sytuacji w kraju, ale większość sklepów internetowych takowe ma, ale na 7 paczek zamawianych w czasach koronawirusa ta jedna z "Trzy ziarna" do dzis nie została mi przysłana,na pozostałe 5 czekałam max 5 dni inne byly juz za 2-3 dni, chociaz też sklapy pisały, że czas dostawy może sie opóźnic, więc jak widac mozna wywiązac się z umowy, czego nie moge powiedziec o tej firmie..... Prosiłam o zwrot pieniędzy (także mailowo, bo tel maja wyłączony......), oczywiście zero odpowiedzi.... Ta firma na innych rynkach miedzynarodowych już dawno by nie istniała, takie rzeczy tylko w u nas... Także moja ogólna opinia tego sklepu jest na NIE!
    Klient

03.04.2020 07:41

Czekam już ponad tydzień na przesyłkę, status ten sam od tygodnia - "przesyłka gotowa do nadania". Brak możliwości kontaktu- telefon kontaktowy niedpowiada, brak odpowiedzi na maila.
    Monia

30.03.2020 15:58

Nie polecam Nikomu!!!baby wredne każda każdej (usunięte przez administratora) obrabia,dźwiga się ciężkie worki,wszystko szybko szybko za najniższe stawke,a boss lubi patrzeć jak pracownicę się przebierają.
    Milki

30.03.2020 16:14

To jest straszne żeby boss lubial patrzeć na pracownice tosz to niedopuszczalne
    Katarzyna

12.07.2019 09:58

(usunięte przez administratora) Rekomenduje potencjalnym pracownikom, a tym bardziej klientom trzymać się od nich z daleka.
    Piotr

25.03.2020 14:15

Chamska obsługa telefoniczna w dniu 25-03-2020 przed 14. (usunięte przez administratora)
    Piotr

25.03.2020 14:11

Nieuprzejmy typ odbiera telefon , nie słucha co się do niego mówi , nie chce się przedstawć , dzwoniłem pod wszystkie numery odbiera ten sam chamski pracownik. Czego się boisz ???? próbowałem się dodzwonić w dniu 25-03-2020 przed 14 i tuż po . Gratuluję pracownika do kontaktu z kijentem (usunięte przez administratora) !!!!!!!!
    Magi

21.03.2020 13:55

Dostawy długo się czeka i nie zgodne z zamówieniem to kpina
    Ha

07.02.2020 00:06

Jakość tragiczna! Nie polecam!
    Anna

22.10.2019 12:32

(usunięte przez administratora) Wpriwadzają w błąd na stronie, nie informując o wszystkich alergenach po czym na otrzymanej paczce wyliczona jest dopiero cala lista możliwych. Nieprofesjonalna i nie mila obsluga telefoniczna. W tych czasach to żart i to złej jakości. (usunięte przez administratora)
    EwaSt

22.02.2019 19:26

Witam, Niestety również nie polecam sklepu trzy ziarna. Ignorują od miesiąca zgłoszona przeze mnie reklamacje. Maile od chwili wysłania zdjęć o które poprosili zostały bez odbioru. Telefon- tu brak mi słów, dziś przy ok 20 próbie, po kilkunastu obietnicach „dodzwonienia” usłyszałam po wyjaśnieniu sprawy ze Pani mnie !nie słyszy po czym się rozłączyła. Po sprawdzeniu w KRS skontaktowałam się z samym Panem Prezesem Balonem który obiecał oddzwonić, czego oczywiście nie uczynił i zamiast tego cały dzien odrzucał moje połączenia. Zgłosiłam już sprawę do Allegro, rezcznika praw konsumenta i nie mam zamiaru odpuścić głównie ze względu na podejście do klienta - w dzisiejszych czasach... szok. Zdecydowanie nie polecam.
    Aga

14.12.2018 13:26

Bardzo nieprofesjonalne podejście do klienta. Nie odpisują na maile, w końcu w rozmowie telefonicznej (niezbyt uprzejmej) ustaliłam warunki reklamacji które nie zstały z ich strony dotrzymane. Odesłałam uszkodzony produkt i miałam dsttać pełnowartościowy jednak nie przychodził, napisałam maila i oczywiście brak odpowiedzi, napisałam na fb sklepu i tam odpowiedź że nie wiedzą o co chodzi, spokojnie tłumaczę, każą pisać maila, mówię że pisałam, twierdzą że nie mają, zaraz potem utrzymują że paczka wyszła już i mam się nie dopytywać bo dojdzie w końcu, kiedy proszę o nr nadania cisza, po chwili dostaję nr do śledzenie wygenerowany kilka minut wcześniej a status paczki "Przesyłka przygotowana przez nadawcę do odbioru przez kuriera FedEx', proszę o wyjaśnienie i zero odpowiedzi, wiadomość przeczytana ale nie odpisują. paczka dotarła ale znów uszkodzona bo nie była w żaden sposób zabezpieczona. Z całego serca nie polecam tej firmy, empatia i szanowanie Klienta są im obce.
    oszukany

10.09.2018 12:42

Telefonicznie zamówiłem 3 litry oleju lnianego w cenie 18,56 zł. za 1 litr Przypominałem tel. o zamówieniu . Otrzymałem paczkę o wadze 2,5 kg , z zawartością 3 razy pół litra . Telefonicznie lepiej nie informować sprzedawcy o zawartości przesyłki . Aroganckie wypowiedzi . Nie polecam sklepu .

Zostaw merytoryczną opinię o Trzy Ziarna Sp. z o.o.