Firma szukała pielęgniarki oddziałowej na oddział pulmonologii dorosłych z wynagrodzeniem od 9000 do 15000 zł brutto na umowę o pracę. Wymagane było wyższe wykształcenie pielęgniarskie i minimum 2 lata doświadczenia. Oferowali możliwość rozwoju i współpracę z doświadczonym zespołem.
Jak naprawdę wyglądały warunki finansowe i atmosfera w zespole? Czy zakres obowiązków był zgodny z tym co obiecywali na rozmowie?
Ale wiesz jakie są zasady . Jak dobrze pracujesz nie ma na co donieść
Jan
18.09.2025 21:07
Korzystam z usług CM Karpacz od kilku lat.Jestem Bardzo zadowolony. z usług kardiologa dr Miara a w dniu dzisiejszym z kolonoskopii.Obsługa na Bardzo wysokim poziomie:kulturalnie,uprzejmość całego personelu przemiła Pani pielęgniarka prowadząca,!!!Bardzo Bardzo POLECAM
Relator
19.08.2025 17:49
Asystent AI
Hej,
ktoś już pracował jako diagnosta laboratoryjny i może powiedzieć, jakie były warunki? Dużo oczekiwali od kandydatów? Ile wtedy naprawdę można było zarobić na tym stanowisku?
Było wymagane wyższe kierunkowe wykształcenie. W oczekiwaniach znalazła się odpowiedzialność. Dawali możliwość przyuczenia do pracy. Praca była od poniedziałku do piątku.