Biuro Podróży Oskar

• Janikowo
  • Zieliniec
  • Suchy Las

3. Opinie o pracodawcach Poznań
  5. Opinie o Biuro Podróży Oskar Sp. z o.o.

Opinie o Biuro Podróży Oskar Poznań PL. WOLNOŚCI 2 lok. 4C

WebsiteIconOskar Biuro Podróży

Nie przegap nowości o Biuro Podróży Oskar Sp. z o.o.!

07.11.2022 09:36

Jak wygląda rozmowa w Biuro Podróży Oskar Sp. z o.o. na stanowisko Analityk? Z iloma osobami się rozmawia? 22 kwietnia pojawiło się ogłoszenie.
HR

22.11.2022 19:57

Pani Urszulo, proszę podesłać CV na [email protected] Obecnie poszukujemy: 1. Spedytora 2. Dyspozytora 3. Key Account Managera 4. Spec. ds. kadr i płac 5. Spec. ds. HR z językiem rosyjskim 6. Koordynatora ds. transportu osób W połowie grudnia otworzymy również rekrutacje na inne stanowiska. Zapraszam do podesłania swojego CV. Pozdrawiam, Katarzyna Pasik HR
HR

20.12.2022 20:35

Niestety, nie przewidujemy pracy zdalnej, ani hrybrydowej!

08.07.2022 18:02

Znafczyni

14.11.2023 23:37

Warto doczytać dokładniej przed rezerwacją jaka jest oferta, rezerwacja że śniadaniami i obowiązkową dopłata do HB w autokarze, tak to wyglądało kiedyś, teraz już nie można tak rezerwować. Co do rzucania słuchawką, to wątpię, aby cokolwiek takiego miało miejsce, ale może się nie znam ????

11.03.2022 10:04

Czy istnieje możliwość rozwoju w Biuro Podróży Oskar Sp. z o.o.?
HR Manager

27.06.2022 18:29

Oczywiście - 1. Multisport w 3 wariantach 2. Maczfit - catering premium 3. Prywatna opieka medyczna z ubezpieczeniem na życie.

HR Manager

07.10.2022 20:13

Awans to na pewno nie czas, jaki się spędza przy boku pracodawcy. Awans = siła, kompetencje, samodzielność, pewność i przede wszystkim chęć. Zawsze powtarzam, że jak chce się chcieć - to już osiągamy ogromny sukces. Błędy popełnia każdy Natomiast jak połączymy to z kompetencjami i wiedzą to sukces gwarantowany. Nie szufladkujemy ludzi. Słuchamy każdego pomysłu. Niejednokrotnie słyszałam w Oskarze- lepiej podjąć jakąkolwiek decyzję, niż nie podjąć jej wcale.
Pozdroznik

20.08.2021 15:03

Biuro bardzo nieprofesjonalne, 2 dni przed wyjazdem poinformowali nas, że trzeba być w pełni zaszczepionym, na ich stronie napisane było tylko o negatywnym teście na covid. Urlop wzięty, walizki spakowane, musieliśmy zostać w domu. Od personelu usłyszeliśmy, że to nasza wina, bo powinniśmy codzinnie dzwonić i dowiadywać się o zmianach. Bardzo nie polecam. Płacimy im pieniądze , po to by usłyszeć, że jesteśmy idiotami, ze nie wpadliśmy na pomysł , żeby zapytać się o to ,czy osoby nie zaszczepione mogą pojechać, jest to dyskryminacja dla osób które nie mogą się zaszczepić z powodów zdrowotnych.

podróżnik 1

07.10.2022 20:10

A może nie poinformowali, bo sami zostali zaskoczeni, ciągle zmieniającymi sie wymaganiami covidowymi? I zrobili to, kiedy sami się dowiedzieli. Każdy chyba wie, jak w trakcie pandemii, to wyglądało, co chwilę wprowadzano zmiany. Trochę zrozumienia :)

Kontakt - Biuro Podróży Oskar Sp. z o.o.

PL. WOLNOŚCI 2 lok. 4C 61-738 Poznań

KRS:0000701992

Oskar Biuro Podróży
Branża główna: Biura podróży i usługi turystyczne

Zostaw merytoryczną opinię o Biuro Podróży Oskar Sp. z o.o.