Firma Dominion Sp. z o. o. to nowoczesna, młodzieżowa firma nastawiona na pozyskiwanie nowych talentów. Nasze osiągnięcia obejmują wykonanie ponad 5 tysięcy instalacji fotowoltaicznych. W obecnym zespole zatrudniamy około 20 pracowników, którzy posiadają różnorodne doświadczenie - od osób ze stażem 10 lat po tych pracujących u nas od 2 lat. W naszej działalności posiadamy samochody służbowe, co ułatwia mobilność i efektywność naszych pracowników. Jesteśmy elastyczni w kwestii umowy zatrudnienia, oferując umowy o pracę, zlecenia oraz agencyjne. Specjalizujemy się w pomocy ludziom w termomodernizacji, wymianie okien, drzwi, ociepleń oraz wymianie piecy na zasadach dofinansowania Czyste powietrze. Nasz zespół składa się z różnorodnych specjalistów, w tym handlowców, montażystów, techników oraz pracowników administracyjnych. Jesteśmy otwarci na indywidualizm i różnorodność, co oznacza akceptację tatuaży, kolczyków oraz wyglądu pracowników. Ważnym elementem naszej działalności są szkolenia wewnętrzne i zewnętrzne, które pomagają rozwijać umiejętności i kompetencje naszego zespołu. Ponadto, nasza firma jest zaznajomiona z zielarstwem, co przekłada się na organizację dużych imprez integracyjnych.
Dzięki naszym specjalistą oferujemy również możliwość rozwoju dla młodych talentów, umożliwiając im zdobycie praktycznej wiedzy i doświadczenia. Jesteśmy dumni z naszego zróżnicowanego zespołu, w którym każdy pracownik ma możliwość realizacji swoich pasji i pomysłów. Nasze wysokie standardy obsługi klienta oraz dbałość o szczegóły sprawiają, że nasi klienci cenią naszą solidność i profesjonalizm. Jesteśmy partnerem godnym zaufania, który wyróżnia się nie tylko jakością usług, ale także zaangażowaniem społecznym i troską o środowisko naturalne. W naszym codziennym działaniu kierujemy się wartościami transparentności, uczciwości i etyki biznesu, co sprawia, że nasza firma jest nie tylko miejscem pracy, ale także wspólnotą, w której każdy ma możliwość rozwoju i spełnienia zawodowego. Wykorzystujemy najnowsze technologie i narzędzia cyfrowe, aby usprawnić nasze procesy biznesowe i zapewnić naszym pracownikom komfortowe warunki pracy. Nasza firma inwestuje w szkolenia z zakresu nowoczesnych rozwiązań technologicznych, co pozwala nam być na bieżąco z najnowszymi trendami branżowymi. Dążymy do ciągłego doskonalenia naszych metod pracy poprzez analizę danych i wszechstronną ocenę efektywności naszych działań. Jesteśmy świadomi wpływu naszej działalności na środowisko i podejmujemy działania mające na celu minimalizację negatywnego oddziaływania na naszą planetę. Wierzymy w wartość równowagi między pracą a życiem prywatnym naszych pracowników, dlatego zachęcamy do pracy w elastycznych godzinach i dbamy o dobre relacje w zespole. Nasza atmosfera pracy sprzyja twórczemu myśleniu, współpracy i zdobywaniu nowych doświadczeń, co sprawia, że nasza firma jest miejscem, w którym można rozwijać się zarówno zawodowo, jak i osobowo.
Nasza firma angażuje się aktywnie w promowanie różnorodności i inkluzji w miejscu pracy, tworząc otoczenie, w którym każdy, niezależnie od pochodzenia, płci czy orientacji seksualnej, czuje się akceptowany i szanowany. Dążymy do budowania zespołu opartego na wzajemnym szacunku, współpracy i wsparciu. Wprowadzamy innowacyjne programy motywacyjne i świadczenia dodatkowe, aby nagradzać zaangażowanie i osiągnięcia naszych pracowników. Dzięki systemowi rozwoju kariery i możliwości szkoleń specjalistycznych, umożliwiamy naszym pracownikom ciągły rozwój. Jesteśmy dumni z naszych osiągnięć w rozwoju zielonych technologii i podejmowaniu inicjatyw mających na celu ochronę środowiska. Ponadto w bieżącym roku zostaliśmy wyróżnieni jako laureaci w rankingu Diamenty Forbesa 2024.
Jesteśmy firmą otwartą na nowe wyzwania i gotową do adaptacji w szybko zmieniającym się środowisku. Inwestujemy w rozwój naszych pracowników poprzez programy rozwojowe, mentorstwo i wsparcie w zdobywaniu nowych kwalifikacji, co pozwala nam tworzyć zespół wysoko wykwalifikowanych i kreatywnych specjalistów. Nasza firma to nie tylko miejsce pracy, ale również wspólnota, w której każdy ma głos, a różnorodność jest traktowana jako silna strona. Doceniamy indywidualizm i różnorodność w naszych szeregach, tworząc atmosferę otwartości i akceptacji, która sprzyja tworzeniu innowacyjnych rozwiązań i osiąganiu wspólnych celów.
Jesteśmy miejscem, gdzie marzenia stają się rzeczywistością, a wyzwania stają się okazjami do nauki i rozwoju. Wierzymy, że przyszłość należy do tych, którzy odważnie podążają w nowe, nieznane obszary, dlatego cały nasz zespół skupia się na poszukiwaniu innowacyjnych rozwiązań, które przyczyniają się do zmiany świata na lepsze. Dołącz do naszej ekipy, gdzie pasja, zaangażowanie i potencjał każdego pracownika są doceniane i rozwijane. Dominion - razem tworzymy przyszłość, która jest piękniejsza i bardziej ekscytująca niż kiedykolwiek wcześniej. Jesteśmy gotowi zmieniać świat - jeśli podzielasz tę wizję, dołącz do nas już dzisiaj!