Komentarz do Kajetan : według mnie firma jest na tzw. " zero " czyli ani super dobra, ani też super niedobra - można powiedzieć , że taka polska " średnia krajowa " w branży budownictwa - trochę dziwi mnie tylko pianie z zachwytu pracowników firmy kadry inżynierskiej o tak oczywistym dostępie do niezbędnych i nowoczesnych w XXI wieku -takich narzędzi pracy jak : laptop, smartfon czy służbowy samochód - budżetowe marki w białym kolorze - kolor biały nie wymaga dopłaty i do tego łatwo się okleja logo firmy , mogę trochę się naśmiewać bo ja bym takim dziadostwem wstydził się pokazać na mieście - jeżdżę klasą PREMIUM , bo po prostu mnie stać , ale firma oszczędna i to żeby tłuc się po drogach tymczasowych po budowach spoko wystarczy , ale kolor biały trochę niepraktyczny , bo szybko się brudzi i często trzeba jeździć na myjnię , ale jak się kartą firmową flotową płaci to nie boli, może trochę zabiera czasu ale za to błyszczy na drodze czystością - zawsze jakaś wartość dodana i przy okazji poprawia zewnętrzny szyk firmy. Natomiast jeżeli chodzi o standardy pracy pracowników firmy to " super " współpraca z paniami w biurze przy ul. Legnickiej - ale już dużo gorzej z managerem p. Grzegorzem - nie podam nazwisko, bo szanuję ustawę o RODO - człowiek, który nie ma takich cech charakteru jak : szacunek dla podwykonawców, którzy są bardzo ważnym filarem pracy firmy, jak zresztą w całym budownictwie - oczywisty standard , a już o braku słowności i do tego cwaniactwie to już nawet nie wspomnę - np. : używanie w negocjacjach z innym , podwykonawcą mojej wyceny ofertowej - bez mojej zgody - czytaj : " prawo autorskie " , a już o jakieś komunikatywności to już w ogóle za dużo wymagane, żeby powiedzieć. Nawet nie powiem o czymś takim jak informacja zwrotna np. taki " feedbeck " o wyniku, która firma została wybrana albo nie została - bez wchodzenia w szczegóły - to w ogóle nie ma co liczyć, zwykłe wygodnictwo lub lenistwo ( do wyboru albo i razem - nie wiem ),
no bo po co się wysilać, ale to na dłuższą metę nie działa bo ma tzw. " krótkie nogi " i jest potem wielkie narzekanie i zdziwienie dlaczego nie chcą składać ofert na roboty ????????