Pracuję w firmie MVT S.A. od ok 1,5 roku. Obecnie wykonuję obowiązki inspektora nadzoru robót budowlanych, natomiast zaczynałem w tej firmie jako inżynier kontraktu. Wcześniej pracowałem w innej firmie o podobnym profilu działalności, natomiast nasze drogi rozeszły się głównie z powodu na słabe relacje z pracodawcą i przedmiotowe podejście do mojej osoby. Do pracy w MVT S.A. przekonał jej prezes (mega pozytywny człowiek) z którym spotkałem się na jednej ze wspólnych inwestycji. Prezes przekonał mnie swoją osobowością do spróbowania swoich sił w szeregach MVT S.A. czego do dzisiaj nie żałuję. W firmie panuje dobra atmosfera, czego brakowało mi u poprzedniego pracodawcy, a uważam że ma to kluczowy wpływ na komfort wykonywanej pracy. Otrzymałem samochód służbowy, laptop i telefon. Wynagrodzenie jest zadowalające. Firma nie jest dużą korporacją, a rodzinnym biznesem więc nie ma typowych dla korporacji zachowań. Gwarantują ciągłość inwestycji i pracy. Przez te 1,5 roku miałem przyjemność uczestniczenia w ciekawych realizacjach. Ogólnie są to obiekty przemysłowe, handlowe, biurowe, magazynowe tak więc z punktu widzenia mojego portfolio i doświadczenia zawodowego oferowane inwestycje są ciekawe.