Czy pracownicy Solbud S.A. mają możliwość uczestnictwa w jakichś formach integracji?
A ja pracowałam, niezbyt długo, ale w zupełności wystarczyło, aby poznać miejsce, w którym zdecydowanie nie chce się pracować. Nie z powodu nadmiaru pracy, wyposażenia biura czy innych aspektów, ale z powodu wypowiadania się w bardzo brzydki sposób o byłych/obecnych pracownikach - poziom żenujący. niski, Tego nie dało się po prostu słuchać! Jest takie powiedzenie, że najpierw trzeba zacząć od pracy nad sobą, aby o innych źle się wypowiadać. A i najważniejsze szefowej więcej nie było na miejscu, bo ciągle jakieś wakacje więc trudno było cokolwiek dogadać, uzgodnić czy poradzić się,
A ja pracuje i jestem zadowolona. Praca dla osób samodzielnych i zorganizowanych. Nie jest to typ "korpo" wiec tacy pracownicy się tutaj nie odnajdą.
Wszędzie trzeba być pracowitym i zorganizowanym czy pracuje się w biurze czy na produkcji itp. Zatem jakie szczeble awansu są w firmie, benefity, premie, premie świąteczne, czy ilość obowiązków jest adekwatna do stanowiska?
Miałaś już rozmowę może? Bo widzę, że 2 tyg minęły od tego pytania, szkoda że nikt nie odp. Chyba, że znasz już niektóre?
Warto zadać pytanie dlaczego ciągle ogłoszenia są odnawiane i dopytać szczegółowo o zakres obowiązków. Bardzo nieprofesjonalna przeprowadzona rozmowa a "otoczka" żenująca. Zero konkretów odnośnie samej pracy i dziwna atmosfera. Nie polecam

Podpisuję się pod opinią wyżej. Byłam tam na rozmowie kwalifikacyjnej. Osoba, która ze mną rozmawiała nawet nie wiedziała jakim zakresem obowiązków miałabym się zajmować. TRAGEDIA nie polecam ani do współpracy, ani do pracy, tym bardziej do kupowania od nich inwestycji.
Firma nie jest profesjonalna. Może gdy budowała tylko w Belgii miała jakiś poziom. Obecnie rozpoczęła działalność/budowy również pod Poznaniem i w Poznaniu. I to co dzieje się na inwestycjach to żenada. Szefostwo woli jeździć po świecie niż wykonywać swoje obowiązki - obarczając nimi pracowników, którzy nawet nie wiedzą jak i co mają załatwić. Nie mówiąc już o kwestii prawno - formalnej. Wyzysk pracowników. Za śmieciowe umowy i pieniądze. Nie polecam kupna inwestycji od tej firmy. Budowy niedopilnowane, niezgodne z projektem....tragedia.
Jak się pracuje w Solbud S.A.?
Zobacz opinie na temat firmy Solbud S.A. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 5.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Solbud S.A.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 3, z czego 0 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 2 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!