Warszawa Istna patologia!!Ludzie odpowiedzialni za obsługę dosłownie się zataczają!! Jestem pacjentem oddziału kardiologii widzę co się dzieje... Byłem na szczęście wyszedłem o własnych siłach. I po fakcie się dowiedziałem kto tak obsługuje ten szpital i inne w okolicy. Jedzenie pies przy budzie ma lepsze. Wędlin nie ma jest woda 90% nie wiem kto im tu załatwił kontrakt. Ludzie nie jedzcie tego gówna!!!! Aż się w środku przewraca... Jakoś równa zeru!!!
Warszawa Istna patologia!!Ludzie odpowiedzialni za obsługę dosłownie się zataczają!! Jestem pacjentem oddziału kardiologii widzę co się dzieje... Byłem na szczęście wyszedłem o własnych siłach. I po fakcie się dowiedziałem kto tak obsługuje ten szpital i inne w okolicy. Jedzenie pies przy budzie ma lepsze. Wędlin nie ma jest woda 90% nie wiem kto im tu załatwił kontrakt. Ludzie nie jedzcie tego gówna!!!! Aż się w środku przewraca... Jakoś równa zeru!!!
Pracodawca dzialajacy jak w PRL ,serio jakies zastraszenia i kombinacje . Najnizsza krajowa, zero szacunku do pracownika. Nagminne lamanie przepisow prawa pracy ,nieoplacone skladki ZUS, zadnych dodatkowych ekwiwalentow za godziny nadliczbowe. Stosowanie w produkcji do masowego zywienia przedszkola,szpitale szkoly najgorszej jakosci produktow i po terminie.Nie polecam tam pracy nikomu serio nawet wrogowi.
Firma ma w internecie dobre opinie i zastanawiam się dlaczego tak narzekacie?
Co jaki okres czasu w Food Investment S.A. można ubiegać się o podwyżkę?
Mam inne zdanie o pracy w firmie. Wystarczy popatrzeć jak dawno nikt nie napisał opinii bo dobrze sie tu pracuje!
To jest najgorszy chłam na rynku- tylko gadkę mają dobrą,reszta to machlojek finansowe przez dowodzących czyli pana Jakuba,Zygmunta i nazywającego się "dyrektorem finansowym" Wójcika¡!!!!!!!!!!!!!!!! Tylko pan Marcin nie kuma o co chodzi -a oni bawią się ,tylko kosztem żarcia dla ludzi!!!!!
Dlaczego tak surowo oceniasz firmę Food Investment? Pracowałeś w tym miejscu, czy może Twoje informacje na ten temat pochodzą z zupełnie innego źródła? Mógłbyś nieco przybliżyć, skąd masz takie informacje? Proszę o doprecyzowanie.
Dzień dobry, Przez pięć tygodni przebywałam w szpitalu, do którego posiłki dostarczała firma Food Investment. Jakość kateringu tragiczna, dodatkowo codzienne kanciarstwo na gramaturze oraz produktach widniejacych w menu, a wydawanych pacjentom. Np. w menu widnieje polędwica sopocka, szynka gotowana, lub kiełbasa żywiecka a pacjenci otrzymuja najtansza wedline naszprycowana konserwantami. W menu serek, a otrzymujemy wyrob seropodobny z zawartoscia sera 12%. W menu masło, na talerzu mix tłuszczowy, w menu kiełbasa z cebulka, na talerzu "parówkowa" jakości tłuste mydło. Warzywa we wrzesniu i wazdzierniku w Polsce sa chyba najtansze. Na cały dzień otrzymuje sie pol plastra pomidora lub plaster 2 cm ogorka zielonego, lub kilka plasterkow salatki szwedzkiej, lub 2 cm plamkę ćwikły. Zupy przesolone. Kotlety zazwyczaj mielone ze starego mięsa i kaszy mannej, lub słynna pieczen rzymska z kaszy i bułki polana sosem z koperkowym z torebki. Dodatkowo wszystko rozgotowane - makaron, kasza, ryż w zupie czy warzywa. Zabójczy Indeks glikemiczny dla cukrzykow. Włos na głowie się jezy. Musi tam pracowac niezly "technik" zywienia zbiorowego. Po rybie Panga 1 osoba pod kroplowka, kilka osob rozwolnienie. Zglaszamy wszystko Paniom wydajacym posilki, one rozkładaja ręce że takie produkty sa im dowozone do szpitala (przetarg na katering wygral niedawno Food Investment) i nie maja na to wplywu. Pielegniarki co rano dziwia sie skad u pacjentow tak wysokie cisnienie i wysoki cukier...
Wyzysk. Nie polecamy pracy. Płacą najnizsza krajowa i tylko szukaja oszczednosci.
Często zadawane pytania
-
Jak się pracuje w Fudeko S.A.?
Zobacz opinie na temat firmy Fudeko S.A. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 5.
-
Jakie są opinie pracowników o pracy w Fudeko S.A.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 5, z czego 1 to opinie pozytywne, 2 to opinie negatywne, a 2 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!