Firma od 2021 roku nie składa sprawozdań w KRS, nie funkcjonuje, nie płaci ludziom, ani wykonawcom, tonie w długach. Unikać!
Bud
06.09.2024 23:28
Zrobiona praca i zapłacone . Kilka razy pracowałem dla nich i zawsze było ok .
Tak czytam te komentarze i mam wrażenie że takie opinie to piszą ludzie co nie zrobili pracy dobrze a chcą zapłaty albo konkurencja . ????????
Przychody i zysk Haggle
Przychód netto [PLN]
Zysk / strata brutto [PLN]
2,0 mln
569,9 tys
2021
2022
2023
Dane wygenerowane na podstawie sprawozdań finansowych firmy z KRS.
Kate
22.07.2019 08:27
Nie wiem jak wygląda zatrudnienie, ale wiem, nie płacą za usługi dla nich wykonane. Więc skoro inne firmy tak traktują, to i pracowników będą tak traktować.
praownik
03.01.2020 22:18
A co to za pajece pisze co za bzdury . Pracowałem tam i bardzo porządna firma . Płatność na czas nigdy nie było opóżnienia nawet dnia ludzie ktorzy pisza opinie to pewnie sami nie placa i oczerniają innych . Za takie wpisy powinno się podawac takich do sądu .mam nadzieje ze właściciel sprawdzi i kto umieszcza takie ogłoszenia
xyz
15.05.2024 13:45
Firma nie wywiązuje się ze swoich długów. Mają zaległości nawet na giełdzie wierzytelności. Łatwo sprawdzić w internecie. Poza tym, kiedyś mieścili się w Ełku, narobili długów i wynieśli się do Poznania. Ładnie to tak?
Zapraszamy do współpracy oraz do wyrażania merytorycznych i prawdziwych opinii na temat naszej firmy. Każda Wasza opinia jest dla nas bardzo cenna i pozwala wyciągnąć odpowiednie wnioski, aby firma mogła się dla Was rozwijać!
Jesteśmy otwarci na opinie zarówno obecnych jak i byłych współpracowników, oraz klientów. Śledzimy treści pojawiające się na forum i zawsze staramy się wyciągać wnioski z konstruktywnej krytyki.
Proszę jednak pamiętać, że każda wolność ma swoje ograniczenia. Swoboda wypowiedzi nie oznacza wolności do świadomego kłamstwa, do obrażania kogokolwiek, czy naruszania czyjejś godności. Godność osoby ludzkiej, jej dobre imię i dobra osobiste są pod ochroną prawa. Prawo zakazuje m.in. wypowiedzi mogących obrazić uczucia religijne, zawierających pomówienia i oszczerstwa, znieważających inne osoby lub grupy ludzi, zawierających treści obraźliwe, kłamliwe, szkalujące czyjeś imię, propagujących faszystowski lub inny totalitarny ustrój państwa. Komentarze zawierające treści niezgodne z prawem będą usuwane przez administratora.