Firma bardzo fajna, zwłaszcza na start. Bardzo przyjazna atmosfera, ludzie są dobierani do zespołów i fajnie to się zazębia. Na start przeprowadzają szerokie wdrożenie, od prozaicznego oprowadzenia po firmie, przez pokazanie sposobu komunikacji, do obsługi programów itp. Podobało mi się to, że dostałam tzw. mentora, który nade mną czuwał i odpowiadał na moje pytania. Ułatwiło to pierwsze tygodnie pracy.
Dużo świętują, czekolady na urodziny, uroczystości państwowe , nawet prowadzą konkursy na najciekawsze przebranie patriotyczne na np. 100 lecie niepodległości, na mikołajki, albo teraz na Haloween. Fajnie się pracuje między elfami albo zombie XD.
Płace - zależy od wytargowania. Z dodatkowym językiem obcym albo znajomością SAPa jest łatwiej wynegocjować dobrą kwotę na start. Z tego co się dowiedziałam, podwyżka jest raz w roku. Część osób mówi, że taka inflacyjna, część że zależy od zaangażowania. Niedługo sama się przekonam.
Dużo benefitów: luxMed, Multisport, bony świąteczne, masaż w pracy, owoce w pracy, kawa, herbata, dofinansowanie do wczasów , do okularów (i to całkiem fajna kwota 400 zł), imprezy integracyjne dla całej firmy i dla poszczególnych zespołów, darmowe kurs językowe, darmowe kursy excela i księgowości, paczki świąteczne i konkurs dla dzieci pracowników.
Firma angażuje się charytatywnie. Wspomagała start uczniów na Wołyniu, Stowarzyszenie im. Antoniny Olszewskiej, Hospicjum Świtało, Szlachetną Paczkę.
Przede wszystkim świetni ludzie tu pracują. Atmosfera jest fajna, jak w domowej firmie, a nie korpo.
Pani od HR jest cudowna - odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku.