LeaseLink

4.5/5

• Produkty

Produkty

• Skierniewice

5. Opinie o LeaseLink Sp. z o.o.

Opinie o leaselink.pl - LeaseLink Sp. z o.o. w Warszawa

Nie przegap nowości o LeaseLink Sp. z o.o.!

19.05.2023 12:45

Cześć! Miło Cię u nas widzieć!

Jesteśmy firmą finansową, która wspiera biznesy naszych Klientów oferując im leasing operacyjny i wygodne raty. To wszystko w całkowicie onlinowym procesie, dostępne w największych sklepach internetowych i stacjonarnych w Polsce.

Rozwijaj się razem z nami - wejdź na http://www.leaselink.pl.
    Katy

15.03.2023 12:09

Spędziłem w LeaseLinku naprawdę świetne 3 lata. Przez moje ręce przewinęło się kilka projektów, wszystkie dokończone dzięki wspólnej pracy. Rotacja w firmie jest niewielka, raczej jak sam nie chcesz odejść, to nikt nie da Ci powodów do zmiany pracy.
    Jarek

28.02.2023 11:11

Współpracowałem z LeaseLink jako podwykonawca przy integracji systemów. Spore wyzwanie czasowe, ale cały czas dobry kontakt, płatność za fakturę w zasadzie od razu. Dziękuję i pozdrawiam!
    Klimat Fintech

11.10.2022 12:43

Cześć. Dla mnie to była świetna przygoda. Mnóstwo się nauczyłem. Moja opinia to opinia pracownika, ale tym bardziej przykro mi tu czytać negatywne opinie klientów. Każdy zespół w firmie jest nastawiony na jakość obsługi. Do znudzenia w każdym zespole powtarza się, że klient jest najważniejszy. Że procesy i produkty robimy dla klientów. Że to klient decyduje o tym, czy firma jest mocna czy słaba. Są z tym powiązane systemy motywacyjne. Ale cała ekipa to rozumie. Zatrudnia się ludzi, którzy lubią ludzi i chcą zbudować wspólnie coś fajnego. Każdy dostaje dużo przestrzeni i może być sobą w pracy. Świetna, niespotykana wręcz atmosfera. Nowoczesne biuro z fajnym loftowym klimacie. Telebimy z muzyką. Dobra kawa. Świetni, uśmiechnięci ludzie, którym zależy. Są wyjątki, ale nie jestem dzieckiem, żeby wierzyć w to, że 100% załogi to będą moi super znajomi. Wspólne omawianie problemów i produktów. Brakuje mi tego w obecnej pracy, bo po odejściu z LeaseLink widzę jak to było nieoczywiste. Zarobki? Dostałem sporo więcej w podstawie w nowej pracy i zdecydowałem się zmienić. Ale w LeaseLink są fajne premie i wychodzę na to samo, a chodzę do pracy bez takiej frajdy. Nie mam przestrzeni. Nikt nie słucha tego co mam do powiedzenia - moich pomysłów na usprawnienia. Nikt nie traktuje klienta tak jak w LeaseLink. Dla mnie świetna firma i mam nadzieję, że nie stracą ,, tego czegoś '' co mają jako miejsce pracy. Bez korpo napinki. Mirek, Mateusz, Marcin, Iza, Marlena - właściwe osoby na właściwym miejscu. Pozdro dla Was - pewnie wiecie kto pisze! To była Super przygoda!

BR

09.01.2026 13:01

Może tu napiszecie dlaczego chcecie mnie naciągnąć na 40 euro??? Sprawa zgłoszona, nie odpuszczę za to co chcieliście zrobić. I nie usuwajcie opinii, bo to wstyd, że chowacie się zamiast wypowiedzieć. Żałosne, taka firma

Ktoś

22.04.2026 13:55

Ostatnim czasy bardzo wykorzystują przepis z 2013r aby wyłudzić 40e. Taką możliwość im dało państwo i bardzo lubią z tego korzystać

Możliwość

12.04.2025 11:57

Hej Praca jak najbardziej jest w porządku, co do podejścia przełożonych mam mieszane uczucia, materiału jest bardzo dużo ale niestety nie ma czasu na jego przyuczenie. Umowa jest na 3 miesiące ( okres próbny). Jeśli jesteś osobą która nie lubi stresu oraz presji to odpuść. Uważaj co robisz bo każdy twój ruch/ słowo jest dobrze analizowany i na tej podstawie mogą cię zwolnić. Kilka popełnionych błędów i z uśmiechałem zostajesz zwolniony.

Samdinys

22.11.2024 10:25

Leaselink jako organizację można docenić na wielu poziomach. Kadra menedżerska na wysokim poziomie i merytorycznym, ale rozsądni i pozytywni ludzie. Pomysły na rozwój, ciągła chęć doskonalenia niemal jak wyciągnięta z podręcznika filozofii Kaizen, ale bez japońskiego nacisku na hierarchię. Atmosfera jest mobiliująca i motywująca do ciągłego rozwoju. Co do finansów? Gentlemani o nich nie dyskutują, ale... Sądzę, ze większość nie składu nie narzeka, wiemy na co się godzimy. Na pewno docenia się ludzi pracowitych i zdeterminowanych. Awanse nie są czymś sporadycznym, a to najlepsza rekomendacja organizacji. I tutaj muszę dodać łyżkę dziegciu do tej beczki pochwał. Nie zawsze ludzie awansowani odnajdują się na nowym stanowisku. Sami nie zawsze potrafią wdrożyć lub przekazać informację w sposób czytelny dla odbiorcy, a jest oczekiwanie by ich rozumieć bez vice versa. Czy warto tu aplikować? Pomimo pewnych rys, a raczej jednej. Oczywiście, że tak!

02.02.2024 14:05

To pracownicy nie orientują się za bardzo czy aktualnie jest ktokolwiek potrzebny w zespole? Mnie pokazywały się oferty dla specjalistów ds. rozwoju sieci sprzedaży. możecie opisać pracę na tym stanowisku tak konkretniej? Czy warunki są zależne od lokalizacji? Widzę ze poszukują na cztery miasta

02.02.2024 14:11

OJ, szczegóły dotyczące rekrutacji są zawsze podane w ogłoszeniu. Mamy nadzieję, że będziemy mogli więcej opowiedzieć na rozmowie kwalifikacyjnej - zapraszamy do aplikowania!
    Track

02.02.2024 13:27

Sprawiedliwi przełożeni, dobra atmosfera pracy i realna samodzielność w prowadzeniu projektów. Nie wiem czy aktualnie zatrudniamy, ale polecam!

27.12.2023 07:44

Czemu firma tak w ogóle jest uznana za idealne miejsce to rozpoczęcia kariery? Dopiero co tu wchodzę a jeszcze w tym miesiącu takie opinie wpadały. Jest tu ktoś na bieżąco z tym co może wystąpić teraz od nowego roku? cokolwiek się zmienia?

01.02.2024 08:48

JF, jako firma dajemy wszelkie narzędzia i pełne wsparcie dla osób zaczynających swoją karierę. Wierzymy, że 2024 to idealny rok na rozpoczęcie pracy w LeaseLink. Zapraszamy do udziału w aktywnych rekrutacjach. Pozdrawiamy, zespół LeaseLink

11.01.2024 09:43

Proszę o opis ścieżki kariery w szczegółach. W jednym komentarzu z ostatniego czasu ktoś napisał, że od samego początku pracują te same osoby. jak można się tu rozwinąć? Czy od tego roku są wprowadzone jakieś zmiany w tym zakresie? myślę nad formularzem aplikacyjnym, chce być na bieżąco

01.02.2024 08:43

CM, w LeaseLinku są możliwe i praktykowane awanse zarówno wewnątrz zespołów, jak i między nimi. Zapraszamy do aplikowania w odpowiedzi na aktywne rekrutacje. Pozdrawiamy, zespół LeaseLink
    Darek

28.11.2023 10:58

Współpracuję z LeaseLink już 5 lat jako dostawca. To mój najlepszy finansujący, od początku pracują tam te same osoby, a to o czymś świadczy.
    Ania

26.11.2023 19:10

Piękne 5 lat, dziękuję i polecam.
    Samanta

17.09.2023 17:44

odnośnie tej przestrzegającej opinii względem umowy wystawionej ostatnio na forum jaka atmosfera pracy może panować na stanowisku speca od sukcesu klienta? widnieje właśnie oferta na Pragę i będę chyba ją reflektować. Możecie mi opisać warunki na tamtejszym dziale? Jakie mogą być średnie zarobki i czy awanse są możliwe?
    Gal2001

20.09.2023 09:43

Śmiało ;) Zespoły mocno się rozrastają, a sama ekipa jest młoda, to naprawdę spoko ludzie, włącznie z managerami. Awanse są możliwe.
    @klient

02.09.2023 15:57

Współpraca bardzo miła i profesjonalna. Już 5 umowa podpisana i brak problemów. 2 umowy już zakończone. Bardzo przyjemna współpraca.
    Macieq

16.08.2023 12:13

Świetna atmosfera, dzięki!

07.08.2023 11:56

Na jakie narzędzia pracy może liczyć pracownik w LeaseLink Sp. z o.o.?
    @Pracodawca

07.08.2023 14:10

Cześć! Na wszystko, czego będziesz potrzebować, by rozwijać swoje umiejętności, pasje i LeaseLinka. :)
    Klient

05.06.2023 09:40

Nie zwróciłam uwagi, że w umowie nie ma zawartego ubezpieczenia, choć to albo standard, albo firmy tego wymagają czy umowach leasingowych - proszę zatem uważać!

05.06.2023 09:46

Kliencie, w LeaseLinku nie wymagamy dodania ubezpieczenia do umowy o finansowanie. Dajemy pełną dowolność w tej kwestii. Pozdrawiamy!

28.04.2023 12:29

Co wchodzi w socjal LeaseLink Sp. z o.o.?
    chudy

15.05.2023 13:04

Z tego co wiem to mają klasycznie opiekę zdrowotną i kartę sportową:)
    Marcin

22.03.2023 13:02

Wszystko okej, polecam
    wolny

22.03.2023 12:13

Plus za możliwość zdalnego podpisania umowy. W dzisiejszych czasach powinien być to standard.
    Wojti

21.03.2023 14:19

To już 6 lat wspólnej pracy, dzięki!
    ELżbieta

21.03.2023 08:33

Szybko i sprawnie , polecam !!
    Tomas

20.03.2023 09:09

Młodzi ludzie w zespole, fajna atmosfera, szef bez zbędnej napinki. Cele do zrealizowania, praca hybrydowa. Jest super!

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w LeaseLink?

Kontakt - LeaseLink Sp. z o.o.

Grochowska 306/308 03-840 Warszawa

Branża główna: Pośrednictwo finansowe

FacebookIconXIconLinkedinIconYoutubeIcon
    Rafał

17.03.2023 14:52

Dzięki za wszystko!
    Jacek

16.03.2023 09:19

Jako właściciel sklepu, który ma w swojej ofercie Leaselink mogę polecić. Proces jest naprawdę szybki, nie ma żadnych ukrytych opłat - klient jest informowany o wszystkim. Kontakt z opiekunem okej, w soboty lub późnym popołudniem nie ma problemu, żeby się dodzwonić, gdy pojawi się jakiś niestandardowy wniosek.
    Lucka

15.03.2023 12:18

Szybki proces, bez papierologii. Polecam!
    Ania

13.03.2023 09:00

Wiele wspólnych, fajnych chwil - zarówno w pracy jak i po pracy :)
    Basia

10.03.2023 08:54

Mimo, że nie przeszłam dalej w toku rozmów kwalifikacyjnych, proces przebiegł bardzo sprawnie i w miłej atmosferze.
    Gal Anonim

09.03.2023 11:58

Świetna atmosfera pracy, sprawiedliwy przełożony. Od nowego roku mamy konkurs na najlepszego pracownika :)
    JOlanta

06.03.2023 08:32

Wszystko okej, pracownik w sklepie mnie pokierował, sprzęt był wysyłany z magazynu. Koszty na fakturze zgadzają się z tymi w ofercie. Rzeczywiście to trwało kilka minut. Polecam.
    jaro

03.03.2023 09:56

Koszt spory jak wszędzie, plus za obsługę klienta i rozwiązywanie problemów z dostawą.
    Maciek

02.03.2023 15:26

Dobra atmosfera pracy, menadżerowie bez napinki. Płaca oparta na głównej podstawie + drobne premie za wykonane konkretne zadania.

05.02.2023 22:40

LeaseLink

28.02.2023 11:46

Szanowny Panie, jesteśmy instytucją, której działalność opiera się na finansowaniu, a ryzyko kredytowe jest jednym z elementów, które wpisane jest w ten typ działalności - nie informujemy naszych Klientów o powodach odmowy finansowania. Chcemy także podkreślić, iż zaufało nam już ponad 80 tysięcy Przedsiębiorców, a tysiące z nich wróciło/wraca do nas z kolejnymi potrzebami zakupowymi w swoich firmach. Mamy nadzieję na współpracę z Panem w przyszłości. Z wyrazami szacunku, zespół LeaseLink
    Kuba

26.02.2023 23:53

Dziękuję za szybką realizację mojego zamówienia na sprzęt do firmy.
    Robert

22.02.2023 16:54

Korzystałem pierwszy raz na allegro i nie mam się do czego przyczepić.
    vafi

21.02.2023 15:12

Brałem udział w rozmowie kwalifikacyjnej do zespołu sprzedażowego - było bardzo miło, konkretnie, rzeczowo. Nie przeszedłem dalej, ale po prostu obie strony uznały, że nasze oczekiwania i możliwości zbyt mocno się mijają. Uścisnęliśmy sobie dłonie i obiecaliśmy, że pozostaniemy w kontakcie. Jedna z lepszych rozmów, na jakiej byłem, dobre doświadczenie. W biurze mało ludzi, ale fajny wystrój. Myślę, że to dobre miejsce do pracy.
    micki

21.02.2023 09:49

Wiem, że to nie jest miejsce do oceniania firmy jako klient, ale przeczytałem opinie tutaj i muszę coś napisać. Nie spotkałem się z tak prostym, szybkim i bezproblemowym procesem, jak w Leaselink. Wchodzisz do sklepu z elektroniką(nie będę robił kryptoreklamy, nazwa z M), wybierasz ekspres do kawy i po 20 minutach z nim wychodzisz - biorąc właśnie leasing. A co będzie, gdy nie będziesz spłacał leasingu? To samo, co w każdym innym banku - windykacja. Pretensje można mieć tylko do siebie. Nie jest tanio - zgadzam się z poprzednikami (stopy mamy jakie mamy), ale za szybkość obsługi mogę dopłacić - i tak wrzucam to co miesiąc w koszty firmy.
    beauty

20.02.2023 11:31

Polecam i będę polecała, uratowali mi (usunięte przez administratora) w czasie pandemii i nie wzięli za to żadnego $$$. Między innymi dzięki Leaselink mogłam się odbić od dna i dzisiaj mój salon kosmetyczny funkcjonuje.
    Rączka

20.02.2023 08:57

Z mojej strony mogę polecić zarówno produkt (pracowałem na B2B i miałem u nich wcześniej leasing na laptopa), jak i samą firmę (działałem przy jednym z projektów). Do każdego klienta podchodzą naprawdę indywidualnie, co jest rzadkie w tym sektorze. Większość firm, która ma z LeaseLinkiem problemy (i wylewa swoją frustrację tutaj) to wątki windykacyjne i to przedłużające się - ciężko doszukiwać się tutaj winy po stronie leasindawcy, gdy leasingobiorca nie płaci... Sama praca była przyjemna, z krótkimi terminami ale bez ciśnienia - płacone było za realizację i sam wiedziałem, że nie mogę się (usunięte przez administratora).
    cyberpunk

30.01.2023 13:37

Czytam i nie dowierzam tym wszystkich ludziom, którzy wypisują takie bzdury. Na co liczycie? Skoro jesteście klientami windykacyjnymi, to oczywiste, że nie będą się z Wami obchodzić jak z jajkiem. Każdy bank tak robi! Nie płacisz - dopłacasz i mam stresy. Tyle w temacie. Mam/miałem w Leaselinku kilka umów i nigdy nie było problemów. Brałem w sklepie MediaExpert i na Allegro i zawsze wszystko wychodziło sprawnie! Powinno wypowiadać się tutaj więcej osób, które kupują w leasingu i spłacają w terminie, a nie sfrustrowani niepłacący malkontenci. Poczytajcie opinie na Google, tam jest o wiele więcej merytorycznych treści... A na każdą negatywną opinię jest rzeczowa odpowiedź! Leaselink należy do mBanku, a ten nie pozwoliłby sobie na "providenty" i "naciąganie".
    Kinga

27.12.2022 20:25

Wypowiem się na temat firmy, jako pracownik :) Firma bardzo dba o swoich pracowników, panuje przyjazna atmosfera, są możliwości rozwoju. Nie mam żadnych zastrzeżeń i śmiało mogę polecić pracę w tym miejscu.
    Aleksander

12.10.2022 01:07

Mam kilka umów i jestem zadowolony. Podpisałem umowę e-podpisem . Ale jak nie zdążyłem zapłacić raty kilka dni to szybko mnie dyscyplinujecie . Stały klient powinien móc mieć labę raz na jakiś czas!
    Mateusz

11.10.2022 13:55

6 lat rozwoju, wyjątkowej atmosfery i codziennych wyzwań. Trudno o tym miejscu mówić "praca", zdecydowanie bardziej odpowiednim określeniem jest "przygoda". Zdecydowanie najlepsze miejsce na mojej dotychczasowej mapie i drodze zawodowej.

Zostaw merytoryczną opinię o LeaseLink Sp. z o.o.