Ehrle

Suchy Las - Ehrle
Swarzędz - Ehrle
Szczecin - Ehrle
Warszawa - Ehrle

3. Opinie o pracodawcach Przecław
  5. Opinie o Ehrle Sp. z o.o.

Opinie o Ehrle Przecław

Nie przegap nowości o Ehrle Sp. z o.o.!

Ona

25.01.2026 16:59

Szukają do kadr i księgowości. Jak tam wygląda atmosfera? Czy jest możliwość pracy zdalnej? Dziękuję za odp

nowy kandytat

19.06.2025 19:37

Dzień dobry szukają serwisanta mobilnego jak wygląda praca ile godzin za domem ?czy płaca za nadgodziny czy odają godziny jak liczą przejazdy ?

05.01.2023 22:44

Pracownicy w podziekowaniu za oddanie i ciezka prace w 2022 roku dostali dzis premie. Dla bylego kierownika magazynu juz nie starczylo. Przykre to, ale bardzo wymowne.

30.01.2023 19:20

Gratulujesz mi brak premii? ???? Ja zmieniłem pracodawcę i psychicznie odpoczywam sobie. Większość pracowników jest super, będę tęsknić za nimi.

19.02.2023 09:45

Godziny pracy 8 - 16:30, teraz pracuje do 15 i mam czasu wiecej dla dzieci. Walka z wiatrakami, moje sprawy byly olewane i odkladane na wiecznosc. Spychologia, czesc osob chcialaby scedowac swoje obowiazki na magazyn. Swiete krowy, sa pewnie w kazdej firmie, osoby ktorym wolno wszystko i nawet uwagi sie im nie zwroci za to za co wy dostawalismy OPR. Sa tez osoby o bardzo wysokim mniemaniu z bardzo niska kultura osobista, nikt im tego nie mowi, ale kazdy to widzi. Nie bede sie rozpisywal szczegolowo, nie bede nikogo obrazal. Sa tam fajni ludzie, ktorych sie nie docenia.
    szefuńcio

08.12.2022 21:12

@pracodawca Rozbawił mnie komentarz, że szanujecie pracowników ???????????????? dobry żart na forum publicznym . Przecież dla was pracownicy się nie liczą . Nie raz ,nie dwa to udowodniliście . No chyba ,że ludzie którzy generują koszta czyli ludzie w biurze ,którzy nie mają zielonego pojęcie o tym czym ta firma się zajmuje . Oczywiście zaczynając od samej góry . Bo okazuje się ,że nawet zarząd nie ma zielonego pojęcia o myjniach ???????????? Ale za to macie pojęcie jak zgnoić pracownika i oszukać go ,o kłamstwach w żywe oczy nie wspomnę ????????????

09.12.2022 14:11

Szanowny Panie, dziękujemy za opinię. Obie strony wiedzą jednak, że przytoczona opinia mija się z prawdą. Obrażanie Kolegów, Koleżanek z pracy czy Zarządu w zakresie niekompetencji wskazuje jedynie na samoocenę autora. Przypadki niewłaściwego traktowania pracowników powinny być zgłoszone Prezesowi Zarządu bezpośrednio - celem wyjaśnienia konkretnej sytuacji. Stawiamy na komunikację bezpośrednią. Możemy się tylko domyślać czym spowodowane jest Pana rozgoryczenie i opinia niezgodna z prawdą. Niewątpliwie nie wynika ona z działań pracodawcy.
    Wacław Francuz

16.05.2022 19:10

Jak wygląda praca przedstawiciela handlowego w Ehrle? 1) Handlowcy mają określony rejon podzielony na województwa czy jeżdżą po całej Polsce w delegacje? 2) Jest jakiś dział od umawiania klientów zainteresowanych usługami czy trzeba szukać samemu? 3) Na jakie zarobki można liczyć w Ehrle?
    Francuzik

08.07.2022 17:29

Nie ????
    Pyton

01.08.2022 15:57

Niestety nigdzie nie znalazłem odpowiedzi na nurtujące mnie pytania :(
    Nikt

25.08.2020 09:02

Każdy wie jak jest na papierze się zgadza. Tak samo było z tarczą, wes podpisz że wyszedłeś i rób swoje.

25.08.2020 09:21

Szanowny Panie/Pani skrócony czas pracy związany z Tarczą Antykryzysową był szczegółowo rozplanowany i przestrzegany. Dział Kadr wielokrotnie podkreślał konieczność skrócenia czasu pracy wynikający z tej formy rządowego wsparcia firmy. Był to trudny okres dla nas wszystkich. Najważniejszym dla zarządu było utrzymanie wszystkich etatów, co na szczęście się udało. W ogromnej mierze dzięki wspaniałemu zespołowi pracowników, który bardzo cenimy.
    Hehe

21.08.2020 06:07

Mają prawo ją stosować lecz nie mają na to czasu. Bardzo wygodne.
    !!!!!

13.08.2020 05:29

Dowiedziałem się niedawno że nasz pracodawca ciągle łamie przepisy pracy, każe nam pracować w godzinach od 8 do 16:30 bo niby przerwę odrabiamy a nam jako pracownicką biurowym przysługuje z góry ta przerwa. Mają od nas za darmo 30minut pracy więcej za które nikt nam nie płaci. Ogólnie wyzysk ludzi na maxa.

13.08.2020 11:42

Szanowny Panie/Pani, Czas pracy wynosi 8 godzin dziennie. Obecność w firmie od g. 8" do g. 16:30 wynika z wprowadzenia dodatkowej półgodzinnej przerwy /podstawa prawna art. 141 Kodeksu Pracy par.1/. Pracodawca w firmie EHRLE Sp. z o.o. wprowadził dodatkową półgodzinną przerwę w pracy, niewliczaną do czasu pracy, przeznaczoną na spożycie posiłku. Dodatkowo pracownicy mają prawo do 15-minutowej przerwy w pracy, wliczanej do czasu pracy /podstawa prawna art. 134 Kodeksu Pracy/.

25.04.2020 10:20

Czy w Ehrle Sp. z o.o. jest skuteczna reakcja na zgłaszane przez pracowników problemy?
    a

23.07.2020 21:58

Nie

04.04.2016 09:56

JA

02.05.2016 09:21

Oczywiście, że wiesz, kto jest twoim bezpośrednim przełożonym, jednak każdy dyrektor/prezes/żona prezesa tej firmy, wydaje ci polecenia służbowe :D Dlatego to takie zabawne...
    Xcc

15.05.2019 18:32

A tak naprawde decyduje wujek(usunięte przez administratora)
    Jagoda

14.01.2018 14:43

Witam, pojawiło się ogłoszenie na fakturzystkę, czy ktoś mógłby napisać jak pracuje się na tym stanowisku, jakie są zarobki itp. i przede wszystkim czy jest duża rotacja na tym stanowisku. Pozdrawiam
    Sam

20.01.2018 21:05

Jak masz stalowe nerwy to praca dla ciebie. Siedzisz, robisz co ci każą, wystawiasz faktury, odbierasz telefony, współpracujesz z magazynem itd. Zarobki na start ok 2tys. Po latach pracy może dojdziesz do 2,5tys.
    Anita

15.01.2018 08:58

Firma ma dobrą opinie jako pracodawca co jest ważne. Czy na danym stanowisku jest rotacja zależy od osoby i jej podejsćia do obowiązków.
    Mua

20.01.2018 21:00

Przetłumacze. Firma ma dobrą opinię wśród niektórych zaufanych, lepiej opłacanych pracowników. Tak, ze względu na przełożoną, rotacja na tym stanowisku jest mega duża. Stanowisko za każdym razem jest inaczej nazywane w ogłoszeniu, żeby kumaci się nie połapali.
    Iwona

15.03.2017 12:07

Bardzo chętnie poznamy Wasze opinie na temat pracy w firmie. Jakie są plusy pracy w EHRLE? A na co pracodawca powinien zwrócić większą uwagę? Osoby zainteresowane pracą zachęcam również do obejrzenia filmu przedstawiającego bliżej firmę. http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,214562,0,0,dlaczego_ehrle%3F
    nick

06.09.2017 18:32

jaką pani pełni funkcję w firmie?
    asdf

06.09.2017 18:36

co ten film ma wspólnego z ehrle jako pracodawcą? jaki jest cel jego publikacji? jakaś słaba ta agencja...
    ewa

07.02.2017 08:51

Jaka atmosfera
    Alicja Bartoszewicz

03.02.2017 12:27

@Z.S. @SzczeciN i inni gotowi do merytorycznej dyskusji do wszystkich ODWAŻNYCH ANONIMOWYCH UCIEMIĘŻONYCH I POKRZYWDZONYCH Zapraszam do wymiany poglądów na temat warunków pracy w firmie, ale bądź na tyle dojrzały i przedstaw się. Jestem do Twojej dyspozycji. Wyjdź z piwnicy i nie pluj zza drzewa.
    Karolinka

22.02.2017 01:40

Pozdrowienia Alicja :-)
    Pawel L.

14.03.2017 20:31

Ala naprawdę chcesz na publicznym forum dyskutować co w tej firmie jest ok a co nie ? Co się w niej tak na prawdę robi a czego się nie robi co powinno być zrobione ?? Jak sie traktuje prawdziwych pracowników a nie tych co generują koszta ?? Możemy śmiało o tym pisać jestem otwarty na taką rozmowie a dobrze wiesz że można o tym książkę napisać Pozdrawiam
    SzczeciN

03.02.2017 01:03

I tu się zgadzam w pełni z Z. S. !!!! I nie tylko ja :) ale niestety tylko ja mam odwagę i Z.S. to napisać.... Powiem więcej pracuje tu już kilka ładnych lat i widzę co się dzieje. Szkoda że nie wszyscy mają odwagę napisać tu prawdę jak jest na co dzień itp. A ty tk znajdź mnie jak potrafisz - może razem pijemy kawę rano tylko szkoda że nie z ekspresu albo jemy razem śniadanie... :))) Pozdrowienia dla Z.S. :) może uda się rozbić ten "beton" zastraszonych I uległych... I proszę nie zapnijcie o naszej starej koleżance która miała "...." wiecie co i przez kogo... i zadajcie sobie pytanie co zrobiła w tedy "firma"... hmmmmm zwolnienie i sąd.... i wszystko jasne...... Szkoda że nie napiszecie tu mądrale o mobbingu....
    hahaha

03.02.2017 11:12

@Z.S. @SzczeciN Rzeczywiście wielka jest wasza ODWAGA, anonimowi hejterzy. Opluwacie i nadal pracujecie w tych strasznych warunkach?..... Nikt inny was nie chce?..... :)) Co, kasa nie śmierdzi zgorzkniałe niedojdy? ......żal :)))))
    SzczeciN

03.02.2017 11:36

Tu nie chodzi o opluwanie i hejty tylko o pisanie głupot przez ludzi którzy piszą że jest tak extra i super i co ta firma dla "Ciebie" nie robi a dobrze wiecie że tak nie jest. Fajnie że udało mi się sprowokować dyskusję i podnieść ciśnienie internetowym napinaczą obrońcom ehrle.
    TK

02.02.2017 19:38

@Z. S. Jak jesteś taki nieszczęśliwy, czy może raczej nieszczęśliwa, to szukaj szczęścia gdzieś indziej, gdzieś gdzie jest cisza i spokój, porządek, wszyscy sobie pomagają, nikt nie zazdrości, premie są za nic, darmowy dentysta i świąteczne, tłuste bony. Takich firm z pewnością jest mnóstwo i czekają właśnie na ciebie, pozytywnego, uczciwego, lojalnego i kompetentnego pracownika, któremu zawiść jest obca - jak widać :-) tylko popracuj nad interpunkcją i ortografią i możesz podbijać rynek pracy!

02.02.2017 22:14

TK swoje standardy pracy bierzesz chyba z Białorusi jak czytam twoje wypociny to tylko mogę ci współczuć. Jeśli był byś szeregowym pracownikiem to byś tak nie piasł/a a tak to podejrzewam już wiesz i wszyscy wiedzą CO ;))))

31.01.2017 23:18

.... a jeśli ktoś będzie potrzebował więcej informacji to chętnie się nimi podzielę :))) no i proszeeee nie zapominać o biurze Warszaw :) a zwłaszcza o " śpiącym na biurkowym królewiczu - władcy gier".... no i o "uchu prezesa".... :)))
    McGregor

01.02.2017 22:00

Ale niby czym masz handlować w Ehrle?
    Michał G

30.08.2017 16:35

Witaj czy mógłbyś mi nakreślić pracę w tej firmie byłem co prawda na rozmowie dopiero ale gdybym otrzymał zatrudnienie czego dobrego i złego mogę się spodziewać? Dziękuje za pomoc. Moj email [email protected]

31.01.2017 23:04

dobry_pracownik

02.02.2017 08:45

@ Z.S. tym bardziej utwierdzasz mnie w przekonaniu że jesteś miernym byłym pracownikiem tej firmy, który liczył na super nagrodę.... za NIC

02.02.2017 17:42

A skąd ta pewność że były.....? Każdy były czy obecny uczciwy pracownik wie i powie że jest to jeden wielki haos, donosicielstwo, obgadywanie, zawiść i zazdrość......
    dobry_pracownik

30.01.2017 15:23

Zdecydowanie zgadzam się z biurowaaa. Jako pracodawca firma jest na prawdę godna polecenia. Jeśli pracownik jest lojalny i pracuje uczciwie to bez wątpienia może liczyć na duże wsparcie ze strony Zarządu firmy. Negatywne opinie wypisują chyba mierni byli pracownicy, którzy wyznają zasadę: czy się stoi czy się leży... Pozdrawiam wszystkich solidnych pracowników :)

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Ehrle?

Kontakt - Ehrle Sp. z o.o.

45 72-005 Przecław

Branża główna: Sprzedaż hurtowa

biurowaaa

30.01.2017 14:09

Zawsze są plusy i minusy. Szkoda tylko, że na tym forum ludzie dzielą się tylko negatywnymi odczuciami, niestety bardzo subiektywnymi. O takich rzeczach jak wcześniejsze wyjście z pracy z powodu chorego dziecka, dodatkowe pieniądze na trudna sytuacje rodzinną, czy karty upominkowe na Boże Narodzenie to się nie pamięta?
    xxx

23.11.2016 18:52

Praca pod presją czasu i otoczenia? Wszędzie gdzie chce się zarobić jest presja czasu. Jak się nie podoba to trzeba było iść na ciecia na parkingu to by nie było takich zmartwień. Brak możliwości rozwoju? Chyba nie pracowałeś w tej firmie. Wskaż sekretarke, która przepracowała na tym stanowisku chciaż rok, bo dostawała awans.
    aaa

10.12.2016 22:10

Punt wyżej.
    Inny

18.11.2016 21:50

Bywają w tej firmie jakieś integracje albo imprezy dla pracowników ?
    Furer

22.10.2016 10:48

To nie jest hejt tylko gołe fakty a skoro tam pracujesz to nic dziwnego ze piszesz tak pozytywnie bo tak musisz. Jak zakończysz karierę w tej firmie to dopiero wtedy przejrzysz na oczy w jakim toksycznym związku żyłaś/łeś i módl się żeby nie było komplikacji z tego powodu bo grupa trzymająca władze zrobi wszystko żeby Cie zniszczyć
    big

22.10.2016 09:27

kazda firma ma minusy, wszedzie ktos kogos nie szanuje? a ty szanujesz innych? ikazdy cos znajdzie zeby hejtowac, najlepiej zatrudnic sie i sprawdzic, to jest zwyczajna piramida jak wszedzie, kazdy komus wlazi w tył, bo takie sa reguły gry, czego nie rozumiecie?
    co za ludzie?

23.07.2016 09:07

przestancie szczekac karawana i tak pojedzie dalej czy z wami czy bez. ludzie zawsze zazdroszcza efektu koncowego , oceniaja po zewnetrznych atrubutach , tak robia tylko pentaki. jesli chcecie cos osiagnac to do roboty. jesli tam do czegos dochodza , znaczy mozna aplikowac, albo szukac dalej

24.07.2016 21:35

Kazda karawana ma swoj koniec. Zazdroscic nie ma czego no chyba ze wyrafinowanego braku szacunku dla ludzi ktorzy zarabiaja na ta firme. Petaki pisza wlasnie takie opinie ktore jeszcze tam pracuja a dobrze wiedza ze nie znaja ani dnia ani godziny. Faktycznie jesli chcesz cos osiagnac takiego jak nerwica itp to smialo mozna tam pracowac
    non

11.06.2016 11:31

ludzie zazdrosc to straszna rzecz, wiecie ile taki szef musi podejmowac niewygodnych decyzji i z tym zyc? nikomu nie zycze byc szefem - to jest pulapka finansowa na ktora sie lapia ludzie zadni calego tego szajsu, żal
    herman

20.05.2016 10:34

a co mysleliscie ze beda was calowac po raczkach, na kawki prosic i bezbolesnie kaske na konta slac ? zapier.... trzeba na chleb, a to ze dla goscia ktorego moze dziadek pracowal na wiezyczce strzelniczej to juz wasz wybor
    fik

20.05.2016 10:22

za kazdym prezesem stoi jakias zona ktora rzadzi zxa plecow tak jest od starozytnosci. nic w tym zlego, byleby byla kompetentna, a to jest juz inna sprawa

08.05.2016 17:13

JA

10.05.2016 06:10

to zależy od stanowiska.

18.04.2016 10:46

Moze i tak powinna dzialac taka firma ale widze ze tam nie pracujesz to nie wiesz jak jest
    nowy w branzu

02.04.2016 11:01

Nie wiem gdzie bys musial szukac swieczki ktora pomoze Ci znalesc kogos odpowiedzialnego za swoja prace na pietrze
    nowy w branzu

02.04.2016 10:49

Chyba sobie zartujesz z tymi szkoleniami albo placa Ci za pisanie bzdur. Szkolenia sa tylko szkoda ze po rosyjsku bo ten co pruboje przekazac jakas wiedze a idzie mu to slabo nawet nie powtarza po Polsku. Ciekawe o jakie szkolenia Ci chodzi
    Marcin

26.01.2016 07:35

Witam Czy oni mają jakiś ph którzy zajmują się rynkiem czy potencjalni klienci obsługiwani są z centrali?

08.01.2016 14:45

A mi sie wydaje ze pracujesz w tej korporacji bo firma jako taka nie mozna juz tego nazwac dlatego piszesz w superlatywach o niej ale jak bedziesz sie zwalniac to Twoje zdanie zmieni sie o 180 stopni
    vega 2

18.09.2015 22:31

poszukaj sobie gdzie indziej pracy :) taka dobra rada jak nie chcesz paść na nerwice i popaść w depresje :)
    vega

31.08.2015 14:41

Witam, zastanawiam się nad aplikowaniem na montażystę, podpowiedzcie proszę jak zarobki wyglądają pensja, premia? delegacje? etc.
    lapem

19.08.2015 21:01

Gdyby w sekretariacie nic nie robili to firma sama zgubiła by się w swoim cieniu. Te rzeczy których normalny pracownik firmy nie dostrzega wbrew pozorom są bardzo ważne, prawda jest też taka że nie mają bardzo stresującej pracy i mogą sobie pozwolić na herbatę od czasu do czas, ale również pracują ciężko.
    nowy w branży

23.08.2015 17:20

Każdej sekretarce wydaje się ze jest władczynią wszystkich bo nawet nie potrafi pojechać do sklepu jak wiele ludzi w tej firmie i załatwić sprawy które należą do ich obowiązków. Nie ważne ze montażysta serwisant ma swoje obowiązki najważniejsze jest załatwić sprawy biurowe a później owa osoba dostaje po nosie ze nie wykonała swojej pracy a wszyscy dookoła są zadowoleni. Ludzie maja tam prawo jazdy tylko z jada mają mało wspólnego wyjazd na miasto to jak wyprawa w dżunglę
    nestea72

19.12.2014 15:01

co robią kobiety w tej firmie poza sekretariatem ?

21.06.2015 20:50

Zachodzą w ciążę, a potem muszą znosić niezadowolone miny zarządu i innych pracowników, bo raczyły osłabić zespół.
    nowy w branży

19.07.2015 08:39

W sekretariacie nic nie robią poza parzeniem herbatek i kaw dla gości, podlewaniem kwiatów i robieniem wrażenia ze coś umieją, a wchodząc dalej w głąb ula jest coraz gorzej harmider, gwar jak na jarmarku tureckim ma się wrażenie że zaraz ktoś Cię zaczepi i zacznie coś sprzedawać :)
    Mister

15.08.2014 21:06

Firma robiąca dobre wrażenie tylko z zewnątrz. Dziwne zwyczaje i niesprawiedliwe traktowanie to normalka. Jak się ma mocny charakter to da się wytrzymać

Zostaw merytoryczną opinię o Ehrle Sp. z o.o.