Mając porownanie miedzy firmami,nie jest najgorzej. Bylem u paru pracodawcow i moze 6+ bym tu nie dał ale wiem ze sa gorsze miejsca pracy..robota czysta,wozi tekture,papier sporadycznie cos innego ale z reguly stale punkty i klienci. Kasa zawsze na czas a nawet i wczesniej. Sprzet stary ale tak jak wspominalem widzialem gorsze.
Witam. Może nie jest kolorowo, ale zawsze może być gorzej. Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. Kasa zawsze jest,czy wcześniej czy później,ale jest. Szef spoko..życiowy i nie czepia się byle czego,można na niego liczyć. Robota też okey..nie ma najgorzej. A jak się komuś nie podobało to się robotę zmienia,a nie pisze głupoty :)
pracodawca przez te lata wymienił tą flote zepsutych aut czy nadal się na nich jeździ ? czy poza kasą na czas można liczyć na jakieś premie czy już nie bardzo?
Czyli samochody są w złym stanie tak?

Są plusy są i minusy pracy w Movido. Stan taboru woła o pomstę do nieba. Naczepy nadają się na złom... samochody również zajechane jak pięty araba. Plus taki że wypłata zawsze jest w terminie i zawsze się zgadzała.
Słyszałem, że firma ma dobrą opinię jako pracodawca więc nie przesadzajcie z tym narzekaniem.
powyższe komentarze są prawdziwe bo sam podejmowałem zatrudnienie i pracowałem w tej firmie przez 1 dzień, jeżeli ktoś by chciał coś dopowiedzieć mój numer 602 274 849
Mała firma, flota to stare dziesięcioletnie scanie zajeżdżone przez czechów, kierowca traktowany jak numer czyli nie ty to następny, system pracy bez możliwości zaplanowania czegokolwiek, nigdy nie wiesz kiedy skończysz pracę, brak butów ochronnych, odzieży roboczej, nawet o rękawiczki czy płyn do spryskiwaczy trzeba się prosić. Przez to rotacja w tak małej firmie jest ogromna. Nie polecam, na śląsku jest sporo lepiej płatnych i stabilnych stałych ofert.
Kasia najsztub
Jak się pracuje w Movido Sebastian Cholewa?
Zobacz opinie na temat firmy Movido Sebastian Cholewa tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 2.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Movido Sebastian Cholewa?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 2, z czego 1 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!