Alfa Logistics Sp. z o.o.

Włocławek

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 50 ocen.

Alfa Logistics Sp. z o.o.
2 50 6 1

Opinie o Alfa Logistics Sp. z o.o.

Lidia

@anonymous, strona internetowa Alfa Logistics jest niedostępna, ale przeglądając KRS nie zauważyłam informacji o zawieszeniu działalności tej firmy. Czy ktoś z Was może pozostawić na tym forum potwierdzone informacje o tym pracodawcy? Będą one ważne dla innych użytkowników zainteresowanych tą firmą.

Andre
@Lidia 11.07.2018 20:53

Aktualnie robią Ikeę w Poznaniu , ciekaw czy zapłacą podwykonawcy...?

Sprytny
@Andre 23.08.2018 23:19

Wiesz zawsze Podwykonawcy jest na straconej pozycji bo jak dasz d. u. P. Y to nie zapłacą a poniesiesz wszystkie koszty operacyjne a oni co najwyżej oglosza upadłość i przeniosą na Ciebie odpowiedzialność. Tak mi się wydaje

Nikita
@Andre 23.08.2018 23:19

Zapłacą karę za niewykonanie projektu. Realizacja może 1/3. Znowu oszustwo. Nieładnie bodzio

Andre
@Nikita 04.10.2018 21:07

Niestety nie było oszustwa, rozpoczęli, zapłacili i ok

anonymous

Tej firmy chyba juz nie ma ?

Lidia

@PRACOWITY Czy wiesz coś na temat aktualnych rekrutacji do firmy Alfa Logistics? Jak wygląda proces rekrutacyjny, czy ta firma poszukuje doświadczonych pracowników czy również osoby bez doświadczenia zawodowego? Co najbardziej doceniasz w pracy dla firmy Alfa Logistics?

Lidia

Jakie jest Wasze zdanie na temat firmy Alfa Logistics? Na forum opinie są podzielone. Użytkownik @Karl napisał, że firmy Alfa Logistics nie poleca. Natomiast użytkownik @Michu wygląda na to, że jest zadowolony. Do której opinii tych dwóch użytkowników Wam bliżej? Na jakie warunki pracy można liczyć w firmie Alfa Logistics?

Prawdomowny
@Lidia 07.04.2018 19:50

Ludzie mogą bać się Alfy to właściele to chłopaki z Dp, którzy napewno coś mają na sumieniu.Ale moim zdaniem nauczyli się tak wiele,że nie warto robić podwykonawców w balona i trzeba im płacić i traktować jak prawdziwych partnerów biznesowych. Ja osobiście jestem za tym by zdobywali dużo zleceń,bo kartel musi wkoncu się osłabiać, bo działa jak (usunięte przez administratora) z prowincji (bez zasad i jakiś morałów). Tylko Alfa ze swoją wiedzą może im pokazać gdzie kartelu miejsce

J. Ch. Andersen
@Prawdomowny 08.04.2018 10:23

Tak, tak więcej takich opowieści z mchu i paproci... brawo, brawo czapki z głów !!!

J. Ch. Andersen
@Prawdomowny 08.04.2018 10:23

P. S. Jeszcze nie zdarzyło się aby świni oderwanej od koryta światopogląd się zmienił..... trzeba odegrać rolę aby na nowo rozepchać się przy korycie. ...

???
@Lidia 07.04.2018 19:50

Lidia czy Paulina , Paulina czy Lidla dwie kobitki a taki trudny wybór ........... Beti to ty ?

PRACOWITY

Firma solidna i rzetelna w słych działaniach polecam

zapraszamy na filmy ;-)

ulotki.fora.pl

Tedy

Podpowiedzcie jak sie pracuje w firmie? Jakieś zmiany?

Wsciekly Joe

(usunięte przez administratora) POPROSTU.KTOS DLA NICH ROBI?A COS MAJĄ?

Nick
@Wsciekly Joe 22.02.2018 22:11

krzywy zgryz i lewe ręce do roboty!

Karl
@Wsciekly Joe 22.02.2018 22:11

Próbują korzystać ze struktur skypost bo wiedzą że ich nazwiska są spalone w świecie ulotek

Prawda
@Karl 28.02.2018 19:18

Chyba chcą współpracować z ludzi,a nie psami CtrlSystemu

Basior
@Karl 28.02.2018 19:18

A jak jest z ich wypłacalnością? Nie wiem czy warto z nimi współpracować...

Piotrek

Co myślicie o współpracy z tą firmą?

Karl
@Piotrek 01.02.2018 18:20

Nie polecam!!!!

Michu

Bardzo dobra firma, chłopaki dają radę aż chce się pracować!

Karl
@Michu 09.02.2018 09:46

Co za bzdura

anonim

(usunięte przez administratora)

marika

Co ty za bzdury gadasz. Masa osób ma problemy z ZUSem, skarbówką czy kredytymi przez niezapłacone faktury z Dystrybucji i utyty Piotruś ma też zasługi, A płatności? Za miesiąc/ za dwa? za trzy? za tydzien? dzwonie setny raz i nie odbiera a dzieci chcą jeść !

Dystrybucja polska

Ile bierzesz lapowki zeby fv byly w terminie placone? Bimberek, wodka, panienki z roksa.pl i 10% wystarczy?

PRAWACKI

nie polecam

Zostaw opinię o Alfa Logistics Sp. z o.o. - Włocławek

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Alfa Logistics Sp. z o.o.