Polecam z całego serca i z czystym sumieniem firmę Media Effective Group oraz Pana Mirka jako partnera biznesowego. Przede wszystkim za szczerość, profesjonalne podejście do klienta, bardzo dobry kontakt od pierwszego spotkania po dzień dzisiejszy, poziom wykonywanych usług na najwyższym poziomie, realizacja stworzenia strony www. w terminie ustalonym co do jednego dnia, strona wykonana prawidłowo, rzetelnie i w bardzo szybkim czasie na czym mi zależało i to bez mojego zaangażowania, następnie uruchomienie reklamy w Google w tempie błyskawicznym czego zupełnie się nie spodziewałem, i najważniejsze dwa dni po starcie reklamy już pozyskiwałem nowych klientów, dzisiaj po niecałym miesiącu od startu reklamy jestem przekonany, że wybór tej właśnie firmy i Pana Mirka był najlepszą decyzją. Zaufałem firmie Media Effective Group od samego początku i zostawiłem przygotowanie wszystkiego w ich rękach i uwierzcie mi nie zawiodłem się. Bardzo dziekuje ekipie Media Effective Group za wykonaną prace i jeszcze raz bardzo polecam !!!