Intermarche
3 6 6 1

Opinie o Intermarche

Filtruj opinie po kryteriach:

Baśka
 Opinia

Słyszałem o firmie dobre opinie. Trochę zaskoczony jestem tymi wpisami nic nie wnoszącymi a jedynie obraźliwe dla innych!

Pomocna?
Tak1Nie
muszkieter
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Baśka 14.04.2019 14:19

Firma jest teraz spoko roboty na tygodniu mało płaca dobra z ludźmi idzie się dogadać bez spiny.Polecam.

Pomocna?
Tak1Nie
Racjonalista
 Opinia

Najlepszymi pracownikami roku 2018 to lider tradycji co nie odróżnia salcesonu od szynki, najlepszy pasztet tradycji i ściemniacz co już ma swoje biuro na zapleczu przez 8 godzin oraz pseudo liderka kas na kaczych krótkich nóżkach co chodzi jakby codziennie konno jeżdziła, albo ogarnia biuro kasy głównej albo wykłada niby alkohol i zmęczona jest bo na stojąco musi palić papierosy z większą częstotliwością niż wykłada te alkohole. No jaki dyrektor z opadającymi portami tacy pracownicy. Takie to podsumowanie roku 2018.

Pomocna?
Tak5Nie2
1
Racjonalista
 Opinia

Ta firma to raczej teraz burdelnik niż kółko wzajemnej adoracji i większość zamiast pracować liże (usunięte przez administratora) tym co potrzeba albo i nie choćby nawet była zasrana.

Pomocna?
Tak3Nie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dobra Zmiana
 Opinia

Widac ze Karolinie sie nudzi ???? fan Intermarche???? ciekawe kiedy ostatnio robilas zakupy :)

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Fan Intermarche
 Opinia

Jestem klientem tego sklepu Intermarche, jednakże w innym sklepie robiliśmy zakupy z rodziną zanim ten powstał i muszę stwierdzić, że lubelskie Intermarche bardzo odbiega od innych. Sklep zaopatrzony ubogo, nawet gazetkowych rzeczy brakuje już po pierwszym drugim dniu. Półki mają dziury brakuje większości towaru, ceny się nie zgadzają. Ostatnio kierowniczka kasjerek miała tłuste włosy, jak anulowała coś na kasie. Pracownicy stoją w tych swoich polarkach na zewnątrz palą fajki, a później idą obsługiwać klientów. Ciekawe czy ręce myją po tym precedensie. Wiem jedno ryba psuje się od głowy, więc może warto się przyjrzeć przełożonym. Pozdrawiam i życzę lepszego startu w Nowym Roku w prowadzeniu tej firmy.

Pomocna?
Tak4Nie1
Aleksander Dumas
 Opinia

Ja to bym był skłonny stwierdzić o tym trio że to Rumcajs z Hanka i Cypiskiem. Bo ani wyglądu ani okrzesania

Pomocna?
Tak3Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Hrabina D'Winter
 Opinia

Także cieszę się że wymiksowalismy się z tej firmy, gdyż widząc to ciemniackie towarzystwo wzajemnej adoracji rzygać się chciało bez wkładania palców w buzię. A tym bardziej jak widać było nowego przełożonego chyba urwanego z choinki smyrajacego się po tym swoim zarosnietym bebechu a później krojącego i podajacego wędline tymi rękami. klientom. Zero kultury i oglady .

Pomocna?
Tak2Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kardynał Rychelieu
 Opinia

A poza tym gdzie podział się jeden komentarz? Och!!!!!!!!!! Zapominam się czasem , że taka inteligencja tam pozostała że potrafili bo gumka do ścierania wytrzeć. Sam dyrektor z giermkami to jak pomysłowy Dobromir.

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kardynał Rychelieu
 Opinia

Zgadzam się z opinią D'Artagnan trafiona co do tych osób co do ich spłyconej inteligencji jak i pracy. Zostały jedynie tam cztery fajne osobistości. Z piekarni pani. R z księgowości pani. Z i kasjerki pani M i K takie czrnulki.

Pomocna?
Tak3Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pani K
 Opinia

Ludzie to jest forum o pracy dla potencjalnych nowych pracowników. I szczerze tu żaden komentarz nie mowi o pracy tylko o wzajemnych relacjach . Obrzucanie się blotem i żenującymi komentarzami i nie mówię tu o mojej osobie gdzie na mnie wylewacie wszystkie zlo intermarche tylko te inne sa na poziomie przedszkola albo gorzej. Tylko ze ja na was moje drogie ex kolezanki slowa zlego nie napisze bo to jest bez sensu. Cfane jestescie bo tylko ja mialam odwage sie podpisac ze ja to pani K. I ja bylam falszywa i intrygantka? A wy co teraz pokazujecie. Do mnie bylyscie kochane kolezanki i bokiem mi to teraz wychodzi. Na szczęście nie wszystkie. Ciesze się ze wam się tak teraz dobrze pracuje i trzymajcie tak dalej bo jak to mówił poprzedni dyrektor myślcie o sobie bo koleżanki za was rachunków nie zapłacą. Powodzenia muszkieterowie i skończcie sie bawić na tym forum.

Pomocna?
Tak6Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik 2
 Opinia
@Pani K 16.11.2018 21:26

Wystarczy nam jak swoją wiedze o nas przekazałaś dyrektorowi żal. Z kim ty musiałaś pracować.

Pomocna?
Tak2Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Xyz
 Opinia

Pani(usunięte przez administratora) Ma bujną wyobraźnie siedzi i dodaje sobie opinie niemajace ani grama prawdy a później sama sprostowania pisze żeby się wybielic wśród innych hihi i jaka to niby ona jest szczera lojalna (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pani K
 Opinia
@Xyz 17.11.2018 09:34

To juz moj ostatni komentarz. Tak robie zajmuje sie dziecmi i praca. A to wam gratuluje wyobrazni bo ja bym na to nie wpadla. Az tak mi sie nie nudzi jak wam...

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Xyz
 Opinia
@Pani K 17.11.2018 10:07

Gdyby Ci się nie nudziło to byś nie wchodziła na tą stronę i nie sprawdzała czy piszą coś nowego hihi

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Xyz
 Opinia

Skoro jest to strona poświęcona o tym jak wygląda praca w naszym sklepie to ok powiem wam.. Jest super zarobki są świetne jak na Lublin. Dyrektor to super człowiek na odpowiednim miejscu nie to co tamten. A różnica jest ogromna nie chodzi z rękami w kieszeniach a wręcz przeciwnie jest bardzo pracowity na każdym dziale wszyscy możemy na niego liczyć! Nie zamiata spraw pod dywan tylko je rozwiązuje!!! Monika jest super kierowniczka może i niema jeszcze dużego doświadczenia ale super sobie radzi. I nie jest to zasługa pani K. Relacje między pracownikami są świetne nareszcie tworzymy zgrany zespół a to zasługa oczyszczenia atmosfery przez odejście niektórych osób na l4 i zwolnienie się.

Pomocna?
Tak18Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ooo Miła Moja
 Opinia

Wszyscy wiemy ze to pisze Pani ,,K" &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik
 Opinia

A czego nikt sie nie wypowie na temat pracowników którzy sie zachowują jak dyrektorstwo. Pierwszy przyklad pan lider wedlin, ktory nic nie robi procz siedzenia w biurze i niby zamawiania 8 h ??? A wszystkich współpracowników na dziale wyzywa od brudasow i nierobów i ze tylko on pracuje na dziale. Druga wielce pani główny kasjer której bozia wzrostu nie dała. Uda ze cos porobi w alkoholach i niby tyle pracy u nich. Sterroryzowala drugą ze az uciekla... Tu jest wiecej dyrektorów niz pracowników. I akurat oba te przyklady sie pozwalnialy i raptem niby firma bez nich malo nie upadla haha. Tam byla od zawsze h... atmosfera nie tylko przez kierowników alr w glownej mierze przez pracowników ktorzy zamiast pracować na siebie donosili i teraz tu wielce krytykanci . Do roboty sie weźcie a nie tylko fora i krytykowanie.

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kozica, a może buziaczek ?
 Opinia
@Pracownik 16.11.2018 17:28

Wszystkie brudasy i nieroby które pracowały na tradycji już tam nie pracują. Teraz jest czysto aż się błyszczy jak psu jajca jak brudasów nie ma. Jak cały z resztą sklep. No i praca idzie pełna parą bo nikt się o ladę nie opiera i nie żre lodów na dziale zamiast pracować. Nie ma dyrektorów więcej niż jeden, ale za to nie ma już nierobów i dewotek. Swoją drogą miło patrzeć jak was szlag trafia na bezrobociu, że w naszym sklepie jest coraz lepiej bez was ????

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
muszkieter 3
 Opinia
@Pracownik 16.11.2018 17:28

Święta prawda a jednak są ludzie trzeźwo myślący i widzący ten (usunięte przez administratora) Jeszcze nie tak dawno pamientam jak pan lider z wędlin(usunięte przez administratora) byłego dyrektora a kier T od alkocholików zwyzywał a teraz przy nowym bryluje ot kuźwa ten to ma szczęście.(usunięte przez administratora)kładzie na to całe stoisko z mięsem i wędlinami. Wieczne kolejki klijentów na stoisku a lider gdzie ano w biurze albo powietrze łapie. A p M i p dyr W. nieraz sami (usunięte przez administratora) za niego bo pan lider musi mieć wolną sobotę i po niedzieli poniedziałek żeby się wyspać.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kozica, a może buziaczek ?
 Opinia
@muszkieter 3 16.11.2018 19:46

No tego jeszcze nie grali. Dyrektor pracuje na pensje pracownika, a ten w tym czasie ? Lapie powietrze ?.... Droga koleżanko uwierz mi, że mamy nie zły ubaw z tego waszego pisania. Nierobie weź się w końcu do roboty to nie będziesz miała czasu głupotami się zajmować. Aż morda się cieszy jak widzimy jak wam wszystkim żal (usunięte przez administratora) ściska nieroby.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik
 Opinia
@Kozica, a może buziaczek ? 16.11.2018 19:28

Oooo chyba ruszylo Pana Lidera. Okreslenie brudas czy dewota to pana opinia. Niech pan lepiej powie co o panu mysla inni ze az pan sie zwolnił. Skoro takie cos pana ruszylo to na bank nie wymysl tylko fakt. Odraza kupywac tam wędliny jak sobie pomysle gdzie i w kogo pan rece wklada fuuuuu

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kozica2
 Opinia
@Pracownik 16.11.2018 20:00

Widzę że macie za dużo czasu na bezrobociu skoro wymyślacie takie brednie.. Najlepiej jest oczerniac kogoś przez internet a później przyjść niby na zakupy i udawać super koleżankę. Czemu nie napiszecie że siedziałyscie przez rok i nic nie robilyscie oprócz siedzenia, sciemniania i plotkowania? A teraz wielce pokrzywdzone i zszokowane że jednak nie da się omotac nowego Dyrektora swoim sciemnianiem tak jak poprzedniego Dyrektora :) Taki zły bo kazał ceny zrobić, towar wyłożyć no powiem wam że gdzie indziej będziecie mogły sobie polezec :) Co do koleżanki z nadzoru to jakoś nie odczuwamy jej nieobecności... Co do Pani K. To rzeczywiście są plusy jak jej niema! Do każdego się fałszywie uśmiechała(usunięte przez administratora) Skoro tak jest źle według was to po co ludzie chcą wrócić spowrotem? Wasze intrygi(usunięte przez administratora)nic wam nie dały co? To chociaż sobie tutaj popiszecie hihi żenujące to jest.

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Monika
 Opinia
@Pracownik 16.11.2018 20:00

Ludzie.Tutaj piszemy opinie o pracy.Nie o życiu prywatnym pracowników. Żenujące są te wasze wszystkie złośliwe komentarze. Zajmijcie się sobą, swoimi rodzinami i swoim życiem.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Norbert
 Opinia

To może się ja się po raz pierwszy wypowiem skoro macie tyle o mnie do powiedzenia. Powiem wam tak moje panie. Jak dla mnie mogę być dla was nierobem, despota, pedałem czy czym tam sobie wydumacie. Kompletnie nie interesuje mnie opinia osób która są dla mnie nie warte nawet splunięcia i nie są żadnym autorytetem. Robilyscie plotki i intrygi pracując w sklepie, a teraz wam tego brakuje siedząc na bezrobociu to pocieszacie się chociaż pisząc głupoty w sieci. Jest to żałosne i tyle w temacie. Nie oczekujcie, że sprowojujecie kolejnym waszym komentarzem to, że ja się jeszcze udzielę pod tym postem. W przeciwieństwie do was jestem osobą inteligentna i znająca swoją wartość w związku z czym nie muszę nikomu niczego udowadniać. Miłej zabawy życzę w dalszym komentowaniu i wypisywaniu bzdur.

Pomocna?
Tak11Nie
Nierób i brudas
 Opinia
@Norbert 16.11.2018 21:21

(usunięte przez administratora)to kto jest dla ciebie autorytetem młody człowieku. Nie był nim dyrektor, kierownik ani współpracownicy. Inteligencja jest wrodzona lub nabyta a u ciebie???

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
kozica1 albo buziaczek
 Opinia
@Norbert 16.11.2018 21:21

Ty i inteligencja, dobre sobie. Zapewne jak ta cała swołocz, która tam została. Nic dziwnego że chwalicie dyrektora skoro patologia przyciąga patologię. A człowiek naprawdę inteligentny nie obnosi się tym. Więc gdzie ta inetligencja ?

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
D'Artagnan
 Opinia
@Norbert 16.11.2018 21:21

Ale z Ciebie fantasta takie herezje wypisywać o inteligencji i czyściochach. Ta Twoja inteligencja jest wyimigowana, taka sama Śmiechu warte jest ta Twoja inteligencja jak i innych tam pozostałych. No w sumie co niektórzy tam pracujący wcześniej mieli tak zawaliste stanowiska w prokuraturze, że musieli wrócić na stare śmieci tak wykazali się swoja świetlaną inteligencją . A njawięksi "czyściochy" i największa "inteligencja" i najbardziej ""pracowici" ludzie w firmie jest załoga w postaci pseudo dyrektora i dwóch giermków dyrektora, czyli mowa tu o karakanie na krótkich nóżkach z szarą plombą na przodzie największego nieroba i ściemniacza za co powinna dostać oscara a drugi to niesamowity inteligent i czyścioch z tradycji tak świetlisty że aż muchy i karaluchy z tej jego czystości przylepiają się do ścian,podłóg i lad na stoisku to lider siedzący 8h w biurze i na papierosie.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Intermetka
 Opinia

Zależy co sie komu i kto sie komu podobal. Mi sie dobrze pracowało z K. W czym sie do niej nie poszlo zalatwiala od razu. M olewczo podchodzi do wszystkiego i ma swoje tylko koleczko na wedlinach. Ale i tak byly o niebo lepsze niz pierwsze kieroenictwo. A - tyran i lepkie raczki, T - alkoholik, a o S co tu mówić ta to dopiero nie miala pojęcia ale jako jedyna kazala przy klientach sie wielce tytuowac. Tak jak wszedzie kazdy lubi co innego i kogo innego. Ile ludzi tyle opinii.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Giovana
 Opinia

Praca w tym sklepie jest duzo lepsza odkad jest nowy dyrektor oraz nie ma poprzedniego kierownictwa. Pan Wojtek jest bardzo pracowity. (usunięte przez administratora)na stanowisku kierownika sprawdza sie jak malo kto. Odkad nie ma pani (usunięte przez administratora) ktora wprowadzala niezdrowa atmosfere pracuje sie wszystkim duzo lepiej. Wszystkie zmiany ktore zaszly w ostatnim czasie sa pozytywne. Nowy dyrektor ma glowe na karku i wie jak prowadzic skep oraz postepowac z pracownikami. Oby tak dalej, a bedzie jeszcze lepiej.

Pomocna?
Tak15Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ex muszkieter
 Opinia

Praca jak praca. Nawet dobre zarobki jak na lublin. Ale odkad jest nowy dyrektor porażka. Ludzie uciekaja na zwolnienia i sie zwalniaja i zostaja najgorsze nieroby. Sa wyjatki jak czarna pani Ka. Kierownictwo kolejna pomylka. Zostala tylko Pani M. Nie ma pojecia o niczym. Jeszcze na dodatek tak wysterowala dyrektorka ze druga Super Kierowniczka pani K ( ktora jej zalatwila etat kierowniczki) i trzeci kierownik pan T zwolnili sie bo nie dali rady z nowym durektorstwem. Ogolnie nie ma ladu i skladu. Pracowalam tam chwile na umowe zlecenie i dostalam propozycje etatu ale zrezygnowalam bo nie bedw pracowac z niedoukami co nie maja pojecia o prowadzeniu sklepu. Jesli jesteś ambitny nie skladaj tam cv bo tam lubia takich co przytakuja i robia jak roboty.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pani K
 Opinia
@Ex muszkieter 04.11.2018 17:09

Sprostowanie : i ja i Pan T zwolnilismy sie sami, a nie przez Pania M. I jak ktos nie ma pojecia o relacjach miedzy kierownikami niech sie nie wypowiada. I tak poza tym Pani M ma bardzo dużą wiedzę, a to czy dyrektor z tego korzysta to juz inna sprawa. Więc byly pracowniku niech twoja opinia będzie konstruktywna poparta faktami, a nie Twoimi przypuszczeniami. Uważam rowniez, ze wszyscy starzy pracownicy co zostali znaja sie na swojej pracy i nie są porażką. Pozdrawiam.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
muszkieter 2
 Opinia
@Pani K 05.11.2018 20:14

Taa ma dużą wiedzę na temat plasrerków z wendlin i w tym była dobra tyle w temacie. Co do dużej wiedzy to apropo o czym? Ci wszyscy kierownicy od początku w tym sklepie to dzieło przypadku. Zwykła łapanka jak dzieci na podwórku.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
kozica1 albo buziaczek
 Opinia
@Ex muszkieter 04.11.2018 17:09

Tak chwalą tego buraczynę dyrektora, ale ciekawi jesteśmy kiedy doprowadzi sklep do ruiny jak te, w których pracował poprzednio.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
myszka szara
 Opinia

Pani k niech się tak nie wybiela bo zima idzie. Podjęła pani słuszną decyzję odchodząc ze sklepu. Teraz jakoś intryg mniej i pracownicy zaczeli się do siebie uśmiechać i dogadywać . Na sklepie porządek i płaca dobra. A jednak nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
myszka szara
 Opinia

Robota jest spoko pod warunkiem jak niema w pracy tego kierownika pijawy, bo jak jest to masakra.

Pomocna?
Tak31Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tygrys
 Opinia

Witam, jak wam się pracuje w intermarche lublin lub inaczej w giowana sp.z.o.o. Jak oceniacie atmosferę pracy, płace itp. Czy warto tam podjąć pracę.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o Intermarche - Lublin

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Intermarche

Nie bądź obojętny na problemy w firmie!

Jeśli potrzebujesz wsparcia i chcesz ostrzec innych użytkowników o sytuacji dotyczącej mobbingu w firmie, skontaktuj się z nami pod adresem zgloszenie@gowork.pl
Po weryfikacji zgłoszenia otrzymasz możliwość bezpłatnego spotkania z Panią Joanną, która jako ekspert doradzi Ci co możesz zrobić, jako osoba pokrzywdzona.

*Zgłoszenie wiążę się z dostarczeniem dowodów oraz kontaktem z mediami.