Phu Hubertus Trans Ostrów WLKP

Ostrów Wielkopolski

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 36 ocen.

Phu Hubertus Trans Ostrów WLKP
2 36 6 1

Opinie o Phu Hubertus Trans Ostrów WLKP

Zainteresowany

Robi się straszna (usunięte przez administratora) burza proponuje żeby każda że stron uzasadnila swoją opinie konkretnymi argumentami

Irek

Nie polecam tej firmy

obecny
@Irek 17.10.2018 23:51

Zdzisław kim ty tu jeszcze będziesz- były , Mariusz, Szymon, obserwator a teraz Irek brawo brawo ty za kreatywność.

mariusz

Uderz w stół a nozyczki sie same otworza ,my przepracowali pare miesiecy i trzeba bylo sie zwolnic ,przeginanie od a do z gonitwa km. to akord ,szacunku zero,dziekujemy Zdzislawowi i inny kierowcom za prawdziwe wpisy ,t tak was za to popieramy ,czas wyzysku sie dawno skonczył,

obecny
@mariusz 14.10.2018 11:25

Zdzisław przestań sam sobie odpisywać bo żałosne a zarazem śmieszne to od samego początku jest Pamiętaj kto mieczem wojuje ten od miecza ginie

Bartosz
@obecny 14.10.2018 22:49

Masz inne zdanie o tym, jak wyglądają warunki pracy w firmie Phu Hubertus Trans Ostrów WLKP? Jeżeli tak to chętnie poznamy Twoje doświadczenia związane z tym miejscem pracy. Rzetelna i uzasadniona opinia będzie na pewno pomocna dla osób, które rozważają pracę w tym miejscu.

Z,BYŁY

witam to bedzie opis mojej pracy 1,5r gdzie musialem odejsc ,warunki pracy ciagly stres ,obluda ,jazda na 3kartach,,wyjazdu w piatki wikend za granica nie platny ,to wszystki Ok sprawa dotyczy artura pracownika firmy ,bylego legioniste i jego wypowiedzi ze tam wieszal ludzi ,sa swiadkowie i inne dane ,czlowiek ? materialjest opracowywany i musi byc podany do kontrwywiadu wojskoweko by to sprawdzili to tylko 1 spr ,z powazaniem ZDZISŁAW3

kierowca
@Z,BYŁY 11.10.2018 20:35

Panie Zdzisławie jeżeli jeździł Pan na 3 kartach ( w co bardzo wątpię) to zdaje Pan sobie sprawę iż jest to przestępstwo z Pan strony - no bo przecież nikt Panu tej karty do tacha nie wkładał robił Pan to sam świadomie, jeżeli była jazda na 3 kartach (w co bardzo wątpię) to powinien Pan odmówić i tego samego dnia zgłosić gdzie trzeba , z tego co wywnioskowałem nie zrobił Pan tego więc jeżeli (w co bardzo wątpię) jeździł Pan tak to tylko dla korzyści pieniężnych - powinni Panu zabrać wszystkie posiadane uprawnienia oraz postawić zarzuty prokuratorskie i krótko na ten precedens nie ma wytłumaczenia że Panu ktoś kazał, jeżeli tak Pan czynił robił Pan to świadomie i w określonym celu. Jeżeli chodzi o jakiegoś pracownika Artura to jest śmieszne co pan wypisuję i dziwię się że właściciele i Pan Artur nie zgłosili sprawy na Pana za naruszenie dóbr osobistych oraz naruszenie dobrego imienia firmy. Śledzę ta stronę od początku Pana wpisów nie rozumiem dlaczego Pan to robi pracował pan 1.5 roku i wszystko było ok a teraz nagle wypisuje Pan takie niestworzone rzeczy. Nie podpuszczam właścicieli firmy ale ja na ich miejscu już dawno zgłosiłbym sprawę do odpowiednich organów ścigania. A tak na koniec nieważne gdzie kto był i co kto robił po co to pisać ma Pan dowody proszę założyć sprawę w sądzie i wtedy wszystkiego się Pan dowie.

Julia

@Zdzisław, z czym konkretnie związane są te szokujące informacje, które w najbliższym czasie masz zamiar opublikować? Dotyczą one pracy w firmie Phu Hubertus Trans Ostrów WLKP czy może związane są z innym tematem? Mógłbyś trochę przybliżyć ten temat?

Zdzisław

Juz nie bawem beda szokujace info.na temat tej firmy i szefostwa siegniemy nawet do legi cudzoziemskiej sa swiadkowie wypowiedzi jak i nagrania rozmow na tel.

Szymon
@Zdzisław 10.10.2018 20:48

Gdzie to będzie opublikowane bo sam jestem ciekawy co to za akcja

Julia

@Inteligentny człowiek, jeżeli tak uważasz to, czy możesz napisać swoją osobistą opinię na temat pracy w firmie phu hubertus trans ostrów wlkp? Jak rzeczywiście wygląda praca w tym miejscu? Przedstaw, jak wyglądają również warunki zatrudnienia, które oferuje pracodawca. Podziel się z nami tym, co wiesz na temat tego miejsca pracy.

obesrwator

Szefa firmy nie ma to domniemany pracownik artur,nie jest nawet zameldowany na pruslinskiej,w dok.KRS jest tylko wpisana jedna osoba jako szefowa paulina f.-artur to skoczek?za przekrety jak jest opisane nikt z kier.nie został zwolniony,te wpisy pisze szefowa albo domniemany pracownik,chcac ratowac pogrzebana opinie,przerety to -lad.po45t,jazda na 2kartach,pauzy 24nie płatne ,km-z gps w mc.zanizaja okolo 250-400km ,za magnesy w francji zaplacili 12tys eu,z naczep.chłodnii odpadaja czesci,chamskie traktowanie kier,to jest ta prawda o przekretach tej firmy ,cd.nastapi

obecny
@obesrwator 24.08.2018 07:24

człowieku opamiętaj się co to kogo kto z kim gdzie i kiedy kolego" obserwator" czy "były" bo jesteś jedną i tą samą osobą wyluzuj popatrz na swoje ręce później opisuj innych, sam za siebie nie możesz dno totalne dno !!!!!!! osoby inteligentne zaraz wyczują że się mścisz na tych ludziach, szanuj siebie!!

Inteligentny człowiek
@obecny 24.08.2018 15:16

Nie wykluczone że wszystkie komentarze pisze jedna osoba na przełomie 8 miesięcy (co jest wątpliwe) natomiast widzę że wszystkie pozytywne komentarze są pisane przez kogoś z szefostwa lub przydupasów i tyle w tym temacie.

Julia

@Były., firma phu hubertus trans ostrów wlkp nie zapewnia kierowcy, który pracuje na stanowisku kierowcy karty paliwowej, aby w sytuacjach awaryjnych zawsze miał pod ręką możliwość zatankowania auta? Zdarzały się sytuacje, że po prostu tego paliwa zabrakło? Napisz również, jak rozliczany jest czas pracy z kierowcą? Opisz, jak to wygląda. @obecny, możesz szczegółowo opisać, jak wyglądają warunki zatrudnienia w firmie phu hubertus trans ostrów wlkp? Czy możesz odnieść się do opisanych sytuacji, które przedstawił użytkownik @Były? @Obserwator, dlaczego zaczęło być głośno o firmie phu hubertus trans ostrów wlkp? Możesz napisać coś więcej na ten temat?

Marcin

Wszystko co piszą kierowcy to prawda nikt im nie robił pod górkę bo po rozwiązaniu umowy rozliczyli się jak trzeba ale za mielenie jezorem postanowiłem że przygotuje wszystkie lewe urlopowki dla itd a i jeszcze zasiegne informacji w pip.

KIEROWCA

JA TAM PRACUJE DOSYC DLUGO NIE MAM PROBLEMU PINIAZKI NA CZAS RAJKI ROBIE DLUGIE PO PROSTU WSZEDZIE TRZEBA PRACOWAC I BYC WPORZADU A NIE KOBINOWAC A PISZA CI KTORZY ZOSTALI WYRZUCENI ZA PRZEKRETY I NIE MOGA SIE Z TYM POGODZC POZDRAWIM

Były
@KIEROWCA 22.08.2018 21:38

Pozdr.szefostwo (KIEROWCA)Dobre.Niema w tej firmie kierowcy ktury długo tam pracuje.Nowe mercedesy.Niezły argument.Pozdr.dziad trans.

obecny
@Były 23.08.2018 11:50

były weź się do roboty bo nie chce się czytać twoich wypocin, ile można ...

Zawodowy
@Były 23.08.2018 11:50

dopiero co mieli odejść wszyscy kierowcy z chłodni a tu nagle pozytywy się sypią. Wstyd widać że to wszystko od szefostwa

Obecny
@Zawodowy 23.08.2018 21:41

Wszyscy to „były” tak jak te komentarze wszystkie to „były”proste

Obserwator

Zaczyna być głośno w Ostrowie Wielkopolskim na temat Hubertus Trans.

Były.

Nie polecam .Szef klamca.Zjazd do Polski na oparach.Po za tym rozładunki w miejscach gdzie busem ciężko wjechać.(kilka miejsc.)Auta przeładowanie.I ogulnie samolotiwa robota. Tragedia.

obecny
@Były. 22.08.2018 15:09

To jakaś żenada pracowałeś tam dwa lata zarabiałeś z tego co mi wiadomo i jak się chwaliłeś duże pieniądze ale że pilnują i nie dają się okradać i podziękowali tobie to teraz wypisujesz co popadnie ci w głowę. a tak na marginesie zapraszam na powrót do szkoły ortografia się kłania. widać że wszystkie wpisy pisane przez ciebie. która firma płaci regularnie do 10 każdego miesiąca jak ta?! co to znaczy auto przeładowane miałeś 60 ton na sobie po 48 t latają i jest dobrze, przeładunki w transporcie są i będą zawsze co w tym dziwnego?

Były
@obecny 22.08.2018 20:40

Wystarczyło by wysłać wszystkie lewe urlopowki które posiadamy by zamki ten grajdolek i tak będzie trzeba nie długo zrobić. Jeśli ktoś wybiera się tam do pracy to jak lubi być poszukiwany to jest to praca dla niego

obecny
@Były 23.08.2018 11:03

żal tyłek ściska i piszę się głupoty żeby komuś zaszkodzić pamiętaj koło się toczy...

KIEROWCA

A JESLI CHODZI O SZEFA TO SWUJ CHLOP NIE JEST ZADNYM KLAMCA PLACA NA CZAS I (usunięte przez administratora) PRZY SAMOCHODA I ZALADUN I ROZLAD A MY JEZDZIMY NOWYMI MERCEDESAMI CZEGO TU NARZEKAC PROSZE POSZUKAC W OKOLICY PODOBNEJ FIRMY PRACOWALEM W 3FIR I MAM POROWNANIE TEN CO PISZE TO JEST DESPERADO I KLAMCA POZDRAWIAM

były

dajcie jekies dane czy juz odeszli kier z zestawow 4 pow 12ton ,slyszałem ze maja tej firmy powyzej normy,to firma kolchoz,45h za friko,wyj,sobota-niedziela nie placa,za nadgodziny tylko za km.to akord,normy na paliwo z gps ,reszte ukradl kier.hłodnie szroty,pogadam z kier.i wiecej napisze nastepny raz,no i b.wazne caly czad jezdza załad,po 45ton gdzie to ITD i PIP

tadek
@były 19.08.2018 12:46

byly weź się za prace nie opisuj ludzi

Były
@były 19.08.2018 12:46

Zapomniałeś kolego dodać że czasami 2-3 weekendy pod żąd poza domem.(Nie płatne).z tego co mi się o uszy odbiło to z pracy w tej firmie ostatnio zrezygnowało 2 kierowców z duzych.

Były.

Nie polecam. Szef kłamca do potęgi.Auta przeładowanie.Brak kasy na paliwo.Na placu w Ostrowie doładunki .Ładowanie luzem towaru pod sam dach.Kierowca na rozładunku musi ręcznie układać towar z powrotem na paletach.wyliczanie czasu jazdy bez pojęcia.Duzo jeszcze można by było napisać o grzechach tej firmy.

Julia

@były, Twoja opinia jest bardzo chaotyczna i trudno zrozumieć sens przekazanych przez Ciebie zdań na temat pracy w firmie phu hubertus trans ostrów wlkp. Z tego co udało mi się wynieść z Twojego wpisu wynika, iż jest możliwość pracy w soboty i niedziele. Czy każdy z pracowników musi w te dni stawiać się do pracy? Czy są to dni, w które można przyjść do pracy, lecz nie trzeba? Również, proszę, abyś napisał swój komentarz o pracy w tej firmie bardziej zrozumiale.

Julia

@jan, widzę, że posiadasz wiedzę na temat pracy w firmie phu hubertus trans ostrów wlkp. Możesz przedstawić informacje jakie posiadasz odnośnie tego miejsca pracy? Jak ocenisz atmosferę, która panuje u tego pracodawcy? Napisałeś, że niebawem będą wolne stanowiska, czy są one wynikiem jakiś odejść pracowników? Przedstaw, proszę, swoją wypowiedź na ten temat w sposób bardziej złożony.

jan

odp do Juli masz szanse sie zatrudnic w hubertusie niebawem beda wolne 4 zestawy,mozesz wybierac i dalej w swiat zobaczysz co to jest za super firma ,sama sie przekonasz ,jak beda słodzic przed wyjazdem a potem boom

Szymon
@jan 29.07.2018 12:58

Widzę że zaczyna się robić coraz ciekawiej

Zainteresowany
@jan 29.07.2018 12:58

super bo chce się tam zatrudnić nie było wolnego auta ale teraz to już poczekam aż miejsca się zwolnią i zaczynam!

Julia

@zainteresowany Możesz uzasadnić jakoś swoją opinię? Nie napisałeś żadnych konkretów na temat firmy Hubertus Trans. Zarzut, że jest to "przekręt" jest bardzo poważny, dlatego chciałabym Cię prosić o więcej informacji na ten temat.

zainteresowany

Słychac že firma to przekret do d.. szefowa do p..a szef do h..napiscie na forum czy to prawda by nie wdepnač w 2gie (usunięte przez administratora) bo juz w jednym siedze (usunięte przez administratora) pilne

Julia

Czy są na forum pracownicy phu hubertus trans? Powiecie coś o swojej pracy? Na jakie zatrudnienie można liczyć? Jaka jest atmosfera w pracy? Każda kwestia może być ważna. Przypominam również o przestrzeganiu regulaminu forum.

Janusz

Dać sobie spokój. Wypłacać wypłacalności ale tak jak opisywał jeden z kolegów przekręty z tachem na samochodach są wyłączniki na których każą jeździć do tego pracować najlepiej po 20h pracy

Administrator

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa coraz ważniejszą rolę. Jak wygląda ten aspekt w phu hubertus trans ostrów wlkp? Podzielcie się informacjami, wyrażając swoją opinię na ten temat!

Janek

Nie polecam. Zero szacunku dla pracownika. O wyplatach nie wspomne

Stefan
@Janek 15.03.2018 09:59

Janek dlaczego klamiesz? pracuje tutaj 4 lata nie ma problemu z wyplatami ani szacunkiem dla pracownika?

byly

To sie zacznie robic balagan przesluchania dojda przekroczenia pow,44t nie platne wikendy i spkro grzechow wyjdzie na przemadzala bez wiedzy spedytorke kompletna niewiedza donosicielka kapoo i itd glab kapusciany?

Zdezorientowany
@byly 26.02.2018 18:27

Czyli nie ma szukać w tej firmie nic .? :(

byli zwolnieni kierowcy

były kier,zwolnili mnie bo nie chcialem jezdzic na 3kartach,wymuszaja jazde na lewo,szef i jego pomocnica ukladaja jazde 2tys km przez na dwa dni kasy brakuje na trasy jazdy,i na oplaty autostrady we francji ,nie placi za pauzy 24h stalem za darmo,ciagle zmuszanie,przekroczenia czasu jazdy i pracy kier,ma placic 4tys eu za niedozwolone ukryte magnezy ja i inni kier zglaszamy sprawe do PIP i ITD bo inni kier tak jezdza nadal,ten precedens musi sie skonczyc ,bedziemy zeznawac i wskarzemy kto jezdzi nadal na 3kartach ,odradzamy ta firme to widmo i przekret

Xxx
@byli zwolnieni kierowcy 10.02.2018 11:07

Ta firma to przekręt

ZAINTERESOWANY KIER,

mam zamiar zatrudnu sie jako kier.sa ciekawe nie najlepsze opinie ,muwia na cb.moze ktos co tam pracowal napisze pare zdan by sie nie utopic na starcie ?CZEKAM

Byly kier.
@ZAINTERESOWANY KIER, 24.12.2017 14:16

Porazka do entej

Adam

Witam Jakie sa zarobki w tej firmie Hubertus? Czy 3,5 się wyciągnie?

Mariusz

nie polecam

Zostaw opinię o Phu Hubertus Trans Ostrów WLKP - Ostrów Wielkopolski

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Phu Hubertus Trans Ostrów WLKP