Opinie o Greenlan Fiber Sp. z o.o. w Sobótka

Poniżej przeczytasz opinie byłych oraz obecnych pracowników o pracodawcy Greenlan Fiber Sp. z o.o.. Przeczytasz tutaj również opinie kandydatów do podjęcia pracy w firmie Greenlan Fiber Sp. z o.o. o rekrutacji.

Branże: Usługi dla firm - pozostała działalność

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Greenlan Fiber Sp. z o.o. w Sobótka

baner wywiady
Bartek Nowy wpis
Klient

Do panów monterów trzeba nauczyć się montować antenę . Szkoda że nie można zdjęcia dodać kpina.

Jool Nowy wpis
@Bartek

Może jakaś reklamacja do firmy?

twuj stary Nowy wpis
Klient

hujowy maja internet nie polecam przejebalem w fortnite prosze oddac moje pieniadze za przegrana gre mialem 400 pingu i grac sie nie dalo i dojechal mnie jakis grubas

anonim Nowy wpis
Klient

Nie potrafią zrobić nic porządnie, notorycznie co 30 minut przerywa mi internet na 0 mbps najpierw wina rutera po wymianie dalej to samo nie polecam

Andrzej
Klient

Trochę to śmieszne że każdy może zostawić tu swoją opinię.

Jak szybko otrzymałeś odpowiedź zwrotną po rozmowie w Greenlan Fiber Sp. z o.o.? Czy rekruter skontaktował się z Tobą, w szczególności w przypadku odpowiedzi odmownej?
logo firmy Serwis Sprzątający Stacja Paliw Kąty Wrocławskie
Sobótka
Citronex Trans Energy Sp. z o.o.
(12 opinii)
EVEREST FINANSE S.A. właściciel marki BOCIAN POŻYCZKI
(711 opinii)
Aplikuj na wiele ofert
Hejgen

Świetny pracodawca więc jest spokojnie na forum. Zadowoleni klienci to dodatkowo potwierdzają

Małgosia
Klient

Kontakt super, zawsze służą pomocą. Na internecie zdalne nauczanie bez rwania, dobre łącze. Polecam.

Wiktor

Klienci Nie są chyba zadowoleni? Czy pracownicy może tu zaglądają?

Z

Tacy widzę zadowoleni, pewnie dlatego że nic nie robicie i macie swoich klientów w (usunięte przez administratora)Ciągłe braki dostępy do netu, okłamywanie klientów, informacje o braku prądu w urządzeniu przesyłowym a później zwalanie poddostawce i przerwanie światłowodu (kolejny raz w ciągu kilku miesięcy!) jesteście żenujący jako pracownicy i cała firma!

Wiktor

@zadowolony a zarobki tez zadowalające ?

Zadowolony

Ja tam jestem zadowolony. Praca na miejscu:)

Ehh

Praca na chwilę , nie polecam

Pinio

Pracuję ponad rok w Greenlan i pracę mogę śmiało polecić. Nie ma wywyższania się, tak jak czasami bywa u innych przełożonych. Wszyscy traktują się na równi, można powiedzieć, że panuje w tej firmie rodzinna atmosfera. Firma się rozwija, więc zachęcam tym, którzy szukają pracy z dziedzinie internetu.

Haha
@Pinio

Rodzinna atmosfera jobchyba tylko rodzina tam pracuje ?

Jak to

Dla mnie super . Podoba mi się pracodawca. Polecam

Hmm
@Jak to

Co kto lubi :)

Nigdy nigdy

Nie polecam , głównie ze względu na atmosferę. Reszta ujdzie .

Nie polecam nikomu

Firma źle zarządzona. Pracownicy biura siedzą jak na szpilkach. Panuje tam zła atmosfera . Pracodawca już na samym starcie nie ufa pracownikowi . Ludzie udają sympatycznycych a tak naprawdę tylko z tobą rywalizują. Za mało czasu na przerwę chociaz zgodnie z kodeksem przysługuje. Praca na umowę ale tylko na chwilę aż pracodawca będzie miał kaprys ..ciągle zwracanie uwagi . Jeśli jesteś robotem który nie jest spontaniczny , nie lubisz się uśmiechać i chcesz być własnością pracodawcy to śmiało się tu zatrudnij.

Pracę w GreenLan bardzo dobrze wspominam. Z uwagi na wyjazd rodzinny za granicę musiałem zrezygnować. Szefostwo bardzo poszło mi na rękę. Wynagrodzenie jest godne i wysokie jak na specyfikę pracy. Pracownik jest doceniany, jeżeli faktycznie działa na korzyść firmy. Polecam.

Karol
@Pracownik

Super, że tak dobrze wyrażasz się o pracodawcy, bo to najlepsza rekomendacja dla osób, które szukają w firmie zatrudnienia. Obecnie firma potrzebuje technika telekomunikacji i oferuje rozwój oraz możliwość wypracowania dodatkowych nadgodzin. Czy ktoś będzie aplikował?

Marcinek

Czy te nadgodziny są przymusowe? Co jeżeli się ich odmówi ? Zwolnienie?

Wlado

Internet w tej firmie to chodzi na korbę , w dzień do 21 godz to jeszcze jak-tako , ale już potem to 4,7 pobranie , a wysyłanie 3,5 MB/sek , mimo że umowa jest na 12MB/se , a są momenty że spada nawet wieczorem do; pobieranie 0,15Mb/s wysyłanie 0,17 i tak się zdarza nagminnie , nikomu nie polecę tej formy dostarczania internetu !!!!!!!

Pracowałem jakiś czas temu i niestety nie wspominam mile. Firma źle zarządzana. Na rozmowie mowa była o czasami krótkich i nie częstych nadgodzinach. Natomiast praca wyglądała tak że nie było co robić i jeździłeś jak (usunięte przez administratora) otwierać studnie i robić "inweteryzację" a godzinę przed zakończeniem czasu pracy jechałeś do klienta gdzie spędzałeś 2h. Stawka za nadgodziny to śmieszne uwaga: 5 zł! Nie podstawa i 5zł tylko same 5zł. W miesiącu średnio po 20-40h nadgodzin. Czułem się tam bardziej jak robot do pracy niż pracownik. Brak jakiejkolwiek atmosfery. W biurze wszyscy siedzą jak na szpilkach bo szefowa siedzi tuż obok. Dziwne rozwiązania sieciowe i niestety dość duży bałagan. Pracuje się ciężko. Mimo wielu lat firmy na rynku mam wrażenie, że pracowałem w firmie która ma kilka lat i dopiero wchodzi jako nowa. Dziwne godziny pracy niby 3 zmiany jednak wszystkie na rano. Czułem się tam troszkę jak (usunięte przez administratora) Inwentaryzacje wszystkiego co chwilę, śledzenie na GPS samochodu, wszystko wpisywane na listę. Niby dobrze ale dajmy trochę luzu pracownikom, nie każdy to (usunięte przez administratora) Po co komu kraść patchcordy światłowodowe albo gniazdka abonenckie? Bardzo duża rotacja ludzi właśnie ze względu na to co się tam dzieje. Ogólnie może być ale jako praca przejściowa, długo tam nikt nie wytrzyma. No chyba że mieszka w Sobótce i ceni sobie pracę pod nosem. Ale powyżej 5km nie warto. Mimo że sieć działa dobrze to jeszcze wiele nauki przed nimi jeśli chodzi o kierowanie zespołem i organizację pracy.

Worker

Ja tam sobie chwalę. Polecam.

Etap 1
Etap 2

Zostaw merytoryczną opinię o Greenlan Fiber Sp. z o.o. - Sobótka

Greenlan Fiber Sp. z o.o.
4.2/5 Na podstawie 5 ocen.
  • Zobacz wywiad
  • Panoramy Ślężańskiej 3
    55-050 Sobótka
  • NIP: 8961553388 REGON: 365117498 KRS: 0000630853
gemius

Wyniki badania GEMIUS/PBI dla wybranych węzłów w Styczniu 2023r.

Ranking Użytkownicy
(real users)
  1. pracuj.pl 4 309 200
  2. GoWork.pl 4 049 352
  3. olx.pl - praca 3 255 228
  4. jooble.org 2 682 558
Greenlan Fiber Sp. z o.o.
Przejdź do nowych opinii