Thesar-Pro Sp. z o. o.

Warszawa

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 34 ocen.

Thesar-Pro Sp. z o. o.
3 34 6 1

Opinie o Thesar-Pro Sp. z o. o.

szkoda gadać

Nie wiem kto pisze pozytywne opinie o Thesar. Szczególną bzdurą jest terminowość wypłat. W Orange znane są akcje tej firmy, gdy Thesar wypłacał wiele dni po terminie. A szczytem bezczelności było tłumaczenie, wysłane do wszystkich pracowników, że wynagrodzenie nie zostanie wypłacone, póki Orange nie podłączy im odpowiedniego łącza internetowego. Będą próbowali wykiwać Cię przy każdej okazji i próbować zrzucić z siebie jakiekolwiek obowiązki. Jeśli będą Wam proponowali zatrudnienie w firmie zewnętrznej (np dla Orange) omijajcie ThesarPro, jest kilka innych firm, z którymi będziecie mogli podpisać umowy (Wadwicz, Qbit, LesingTeam)

Thesar-Pro Sp. z o. o.
pracodawca
@szkoda gadać 05.10.2018 01:16

Panie Mariuszu, Nie jest Pan pracownikiem, tylko osobą współpracującą. Należność z tytułu Pana faktur nie jest płacona według Pana "chciejstwa", tylko zgodnie z §6 umowy, którą Pan podpisał i obowiązuje obie strony.

Zosia93

pracowalam w firmie thesar ponad 2 lata i wyplate dostawalam zawsze na czas. Jezeli ktos szuka stalej stabilnej pracy to moge polecic

phantom
@Zosia93 12.09.2017 10:47

- Pracowałaś tylko w tej firmie czy jeszcze w jakiejś innej? - wypłata na czas to jakaś zaleta? to chyba jest norma - stabilna praca za 2000zł brutto?

zzz
@phantom 15.11.2017 10:44

witam, ja pracuję od niedawna i dopiero się uczę i zarabiam więcej niz 2000 brutto, znacznie wiecej...

Teresa

@kygy Bardzo ci dziękuję za Twoje szczegółowe informacje. Dobrze, że są pozytywne. A mógłbyś jeszcze opisać jak wygląda sama rekrutacja w Thesar-Pro Sp. z o. o.? @cedik Rozwiń, proszę swoją myśl. Z jakiego źródła i co dobrego słyszałeś o firmie? Aktualne oferty pracy w Thesar-Pro Sp. z o. o. możesz znaleźć na ich stronie internetowej https://thesarpro.pl/oferty-pracy/

cedik

Słyszałem sporo dobrego o firmie, warto aplikować, potrzebujecie ludzi?

kygy

Firma zatrudnia kadry dla jednego z operatorów telekomunikacyjnych , firma jak najbardziej ok, wynagrodzenie na czas, a jeśli zdarzy się jednodniowe opóźnienie to przeprosiny i informacja. Ale są to jednostkowe zdarzenia.Obsluga kadrowa bardzo miła i pomocna reszta zależy gdzie traficie , tzn do jakiego działu u operatora, ja akurat trafiłem dobrze. Benefit w postaci karty Multisport, ubezpieczenia i opieki medycznej są dostępne, jednak nie są dofinansowane przez co odstraszają kwotami z wyjątkiem ubezpieczenia na życie.wynagrodzenie negocjuje się z operatorem thesarpro tylko w jego imieniu zatrudnia.

Administrator

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa coraz ważniejszą rolę. Czy tak samo jest w Thesar-Pro Sp. z o. o.? Napisz, co o tym sądzisz, ułatwiając tym samym innym osobom podjęcie decyzji dotyczącej zatrudnienia w firmie.

Martyna

Gdyby było źle to forum by wrzało a tu jak widać spokój!!

pracujacy

do tej pory bylem przychylny negatywnym komentarzom na temat tej firmy, ale sytuacja uległa zmianie przy zakonczeniu wspolpracy. Ku mojemu zaskoczeniu firma zachowala sie bardzo w porzadku. Wyplacili wszystkie naleznosci terminowo, nawet wiecej niz sie spodziewalem

Waldi

Firma z opinią dobrego pracodawcy to coś znaczy, prawda?

Kierownik z Warszawy

Witam. Pracuję na stanowisku Kierownika Projektu, umowa o pracę, 7 tys. na rękę. Adekwatnie do kwalifikacji można tutaj zarobić, natomiast jeżeli ktoś nie chce się rozwijać, nie ma kwalifikacji, to później wypisuje tutaj takie bzdury jak co poniektórzy.... Pozdrawiam Tomasz

Niepokonany
@Kierownik z Warszawy 04.12.2017 10:19

Witam bardzo przydatna opinia , pol roku temu zaczalem tam prace na stanowisku inspektora mimo ze wszyscy mi odradzali ta firme, docelowo chcialbym awansowac na wyzsze stanowisko a dookola kraza ploty ze ta firma nie ulatwia rozwoju mimo wyzszego wyksztalcenia. Pozdrawiam

Data Tech.

Witam czytam opnie i jak to w Polsce bywa są one podzielone.Ponieważ wróciłem do kraju po długiej nieobecności jestem ciekaw.Czy firma ta zatrudnia bezpośrednio czy tylko sub-kontrahentów??? Placi nadgodziny(150%,200% stawki h) czy tylko minimalne koszty. Niektorzy " jadą" równo, a inni bronia jak " lwy" dobrej opini . Pytanie co ta firma moze zaoferowac człowiekowi z wyższym( blizej nie zwiazane z telekom) ale za to certyfikowanemu instalatorowi " kabli" z 6 letnim doświadczeniem , umiejącemu spawać, testować , obsługiwać OTDR. Ale jak słysze ze ktoś jest zadowolony na 3000 tysie w Wa-wie. Sorry 10lat temu bym sie szarpnął.Czy ktoś ma podobne kwalifikację i ile zarabia???

Cert.Instalator " kabli"

Mam zapytanie właśnie powróciłem do kraju po długiej nieobecności.Można powiedzieć że przwsiakłem Zachodem.Pytanie brzmi czy ta firma zatrudnia kogoś bezpośrednio, czy płaci nadgodziny Tzn. (150% , 200) czy tylko sub- kontrahentów , śmieszny ryczałt za własne auto,i szuka jeleni?? Wypłata na czas, 3000 tysie na Wa-we. ?? Hello dziesięć lat temu bym się szarpnął. :) Prosze o szczwrość

NN

Wypłata na czas i tyle plusów. Poza tym to firma krzak - miernoty ludzkie nic nie znające się na prawie pracy. Firma która nic nie wie i nic nie potrafi. Taką firmę każdy człowiek nawet matoł może prowadzić jak ma znajomości. Zatrudniają ludzi dla Orange. Nigdy nic nie wiedzą!!! Proste pytanie i cisza, brak odpowiedzi.

Marcin
@NN 18.07.2017 21:20

To otwórz sam, a nie trollujesz w internecie!!! Ja jestem zatrudniony od ponad 4 lat i nigdy nie miałem żadnych problemów. Nie wiem z czego wynika tak wiele negatywnych opinii, ale podejrzewam że są pisane przez osoby, których wykształcenie zakończyło się na szkole średniej, albo nawet nie:)

Malenka
@Marcin 22.09.2017 11:20

Na jakim stanowisku pracujesz ?

phantom
@Marcin 22.09.2017 11:20

Marcinie, Twój poziom zadowolenia za płacę niewiele wyższą od minimalnej krajowei nie musi odpowiadać poziomowi zadowolenia innych osób. Można pracować i 10 lat i nie widzieć problemów. Widzę po ofertach pracy na LinkedIn, że firma podaje wynagrodzenie (co o dziwo nie jest standardem i bardzo duży plus za ten fakt), ale już poziom wynagrodzenia jest co najmniej nieadekwatny do listy obowiązków i wymagań.

Hippolit

Ja tam jestem zadowolony. Jest praca w dobrych warunkach, co najważniejsze płacą na czas, odprowadzają wszystkie składki. A, że pensja taka? No może trzeba mieć wyższe kwalifikacje... Zawsze można nauczyć się coś nowego. To nie praca w Biedronce tylko w dużej firmie korporacyjnej, do tego w biurze, a nie przy rozstawianiu towaru na regałach. Nie trzeba pracować w soboty czy dni świąteczne - a to się liczy.

aga
@Hippolit 05.10.2016 12:55

To, że odprowadzają wszystkie składki jest ich obowiązkiem, a nie dobrą wolą. Warto zacząć się cenić jako pracownik.

czarnaczarna
@Hippolit 05.10.2016 12:55

a na czym dokladnie ta praca polega? udziel wiecej info :)

pracobiorca
@Hippolit 05.10.2016 12:55

to pensja czy umowa zlecenie ?

skrzywdzony

Pracodawca ten bardzo mnie skrzywdził, wyraził zgode na zatrudnienie a po czasie z nieznanego powodu się rozmyślił. Nieważne były kwalifikacje, doświadczenie i chęć uczciwej pracy lecz rozgrywki personalne z Orange. To było podłe i okrutne.

Skrzywdzony
@skrzywdzony 21.04.2017 09:33

Przepraszam firmę Thesar -Pro Sp. z o.o. za swoją opinię , Sytuacja jaka rzeczywiście miała miejsce nie była spowodowana przez Thezar lecz przez ""inną" spokrewnioną korporację. Na chwilę kiedy opinia została pisana nie było mi wiadomo o tej tej skomplikowanej zależności. Jeszcze raz bardzo przepraszam

wk******y

Unikajcie tego pracodawcy jak ognia! Firma naprzyjmowała pełno osób i nie radzą sobie z sprawami kadrowymi. Ostatnia sytuacja przeszła samą siebie. Pracownik Thesara wypłacił za duże kwoty, nie pisząc żadnego sprostowania a przy następnej wypłacie, jak gdyby nigdy nic zabrał sobie "nadpłaty" z premii pracowników nie informując o tym nikogo. Później zadzwonili do kilku losowych osób, ale i tak większość pracowników nie została o niczym poinformowana. Żadnego kontaktu z strony pracodawcy, żadnego przepraszam, ani wyjaśnienia. Zabrali pracownikom ich ciężko wypracowane pieniądze. Podejrzewam, że sytuacja dalej będzie tak wyglądać. Nie wysyłajcie CV do tego pracodawcy! Szkoda czasu.

zatrudniony

Pracuję w orange przez Thesar-Pro i nie narzekam. Wypłata na czas, wypłata około 3 tyś zł netto, umowa. Ktoś tu pisze o słabych zarobkach, ale jakie wykształcenie takie wynagrodzenie... Ogólnie mogę polecić jeżeli ktoś nie oczekuje cudów w postaci jakiś socjali, bonów na gwiazdkę, itd. Niestety nie te czasy. Ja cieszę się z tego co mam.

as
@zatrudniony 19.01.2017 21:08

NA jakim stanowisku jesteś , jeśli można wiedzieć. Ja jestem przy ewidencji i mam niecałe 12 zł na rękę. Przy umowie zlecenie to jest mało.

tony

Jebają nas w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Robole na smieciowkach. Dadzą niecałe 12 zł na rekę niech lud sie cieszy. W Orangu zasypując nas robotą . Nikogo nie obchodzi , ze sie nie wyrabiasz. Na pytania o podwyzkę w thesar odsyłają do Orange w Orange do thesar, kazdy umywa ręce.. A gdzie są związki zawodowe w Orange ? Pilnują własnych stołków bo im dobrze.

zatrudniony

thesar pro pomyłka wystarczy sprawdzic w krs i od ponad poł roku buduja strone www , umowa na zlecenie z odroczonymi płatnosciami, zwolnienia chorobowe "gubia sie " albo poczta nie dostarczyła, żadnych praw , o wszystko trzeba sie prosić, jako pośrednik zarabia na "zatrudnionych w orangu" , pomyłki i pseudo wyrównywanie pensji w kolejnym miesiacu, ..... jak ktos ambitny z wiedza i doświadczeniem i z rodzina na utrzymaniu,niech omija thesar pro z daleka , szkoda czasu

przyp
@zatrudniony 20.12.2016 16:47

Od 6ciu lat budują stronę...

askagat

Outsourcing dla Orange, firma Thesar w żaden sposób nie dba o prawa zatrudnianych ludzi, wszelkie nieprawidłowości np. w naliczaniu pensji, zmiany zasad naliczania premii w trakcie trwania umowy, są ignorowane, pracownicy maja załatwiać wszystko sami z Orange. Thesar jest zainteresowany tylko kasą, którą na zatrudnionych ludziach jako pośrednik zarabia, w sytuacjach konfliktowych nie chcą zająć stanowiska i uciekają od odpowiedzialności.

robolka

Firma zewnętrzna dla Orange, płacą terminowo, wynagrodzenie zależy od dogadania z kierownikami w Orange, ja nie narzekam a wręcz jestem zadowolona. Robię od pon do piątku od 8 do 16 i mam czas dla dzieci i domu.

Pracownik

Firma w porządku. Płaci terminowo, a warunki finansowe zadowalające. Jak ktoś ma kwalifikacje i doświadczenie to są i stanowiska z bardzo dobrą pensją. Praca tylko w dni robocze, co dla mnie jest bardzo ważne.

MOJA

Jeżeli chodzi o Wrocław to nie polecam tego pracodawcy, nie wiem jak w innych miastach. Bardzo dużo obiecują na rozmowie kwalifikacyjnej, niestety niewiele z tych rzeczy ma pokrycie w rzeczywistości, włącznie z warunkami finansowymi. Atmosfera w pracy nerwowa przez brak odpowiedniego planowania. Większość rzeczy trzeba zrobić "na wczoraj". Płace trochę powyżej najniższej krajowej. Dla osób, które naprawdę nie mają innej opcji.

as

Tak potwierdzam robią dla Orange jako firma zewnętrzna. Umowa zlecenie. Płacą terminowo i tyle. Proste stanowiska wprowadzanie danych , poprawa danych itd. Jak ktoś nie ma pracy to trzeba brać. A w miedzy czasie szukać na umowę o pracę . Bo tutaj perspektyw nie ma. Jest to sezonowa praca.

pieter

Robi outsourcing dla Orange (2015) na proste stanowiska. Płacą terminowo, ale dopiero 10 dnia kolejnego miesiąca.

tas

Jasne... Najwyższa pensja ledwo przekracza średnią krajową, a pracują tam osoby za mniej niż 2000 zł brutto... Atmosfera ok, ale perspektywy bardzo słabe.

admin

Podziel się z innimi ludzmi swoimi doświadczeniami! Warszawa to miasto osób pracy, pozostaw swoją opinię o spółce Thesar-Pro Sp. z o.o.. Inni mieszkańcy z pewnością będą Ci za to bardzo wdzięczni. Opinia normalnego pracownika na temat przedsiębiorstwa to w pewnym sensie dźwignia na teraźniejszym rynku pracy. Od kiedy jesteś tam zatrudnionysię tam zatrudniasz ? Czy można tam zarobić?

Zostaw opinię o Thesar-Pro Sp. z o. o. - Warszawa

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Thesar-Pro Sp. z o. o.