EM-MED

• Pękowice
  • Ujazd
  • Trojanowice

3. Opinie o pracodawcach Modlnica
  5. Opinie o EM-MED Sp. z o.o. Sp. K.

Opinie o EM-MED Modlnica

Nie przegap nowości o EM-MED Sp. z o.o. Sp. K.!

Roja

06.05.2020 10:02

Polecam! Firma z niewielkim zespołem, z przyjazną atmosferą wśród pracowników i wyrozumiałym szefostwem. Zupełnie inne podejście do pracownika, niż w dużych korporacjach, a mam porównanie, ponieważ przez parę lat pracowałam w takiej firmie. Przeniosłam się właśnie tutaj i nie żałuje. Pracy jest dużo, ale dzięki temu można się bardzo sporo nauczyć. Naprawdę szefostwo docenia prace i starania pracowników, jeżeli jest coś nie tak od razu jest to wyjaśnienie, bez zbędnych kwasów. Sposób przeprowadzania rozmów kwalifikacyjnych jest taki sam, jak w innych firmach. Jeżeli chodzi o znajomość języka, jeżeli ktoś podaje w CV język i stopień w jakim go zna, to raczej naturalne, ze pracodawca chce to zweryfikować :) Firma jest godna polecenia i sama planuje zostać tam jak najdłużej :)
    Gosia

28.04.2020 16:09

Przykro się czyta niektóre wpisy. Pracuję w firmie EM-MED od kilku miesięcy i jestem zadowolona. Praca i ludzie na odpowiednim poziomie. Szanujemy się i nawzajem sobie pomagamy. Atmosfera w pracy jest fajna. Cieszę się, że to właśnie tutaj mogę pracować. Miałam szczęście, że znalazłam pracę w firmie EM-MED. Nie sugerujcie się opiniami osób, które zostały zwolnione, bo niestety piszą swoje opinie z zawiści.
    drakomel

09.08.2016 14:49

Podobnie jak Darekawf współpracuję z tą firmą (od dobrych kilku lat) i jak najbardziej podtrzymuje jego opinię. Wpisy dotyczące transportu/kierowców są chybione, ponieważ firma ma zupełnie inny charakter działalności. Nigdy nie było problemów z terminową zapłatą za pracę, warunków umowy jak najbardziej dotrzymują i nigdy nie stwierdziłem (ani nie podejrzewałem) żebym został okłamany lub w jakiś sposób przez nich oszukany. Radzę sprawdzać dokładnie czy wystawiamy opinię właściwej firmie, a co do zarzutów z początku tematu to nie ma co się sugerować i jeżeli będzie okazja to polecam sprawdzić osobiście jak wygląda sytuacja.
    Darekawf

12.07.2016 11:16

Współpracuje z firmą EM-MED od prawie roku, i nie mogę się zgodzić z większością opinii jakie się tutaj pojawiły. Pieniądze za wykonaną pracę są zawsze na czas. Firma nie zajmuje się transportem i nigdy nie szukała kierowców. Jest to firma zajmująca się produkcją i dystrybucją wysokiej klasy sprzętu medycznego. Ja mam same pozytywne doświadczenia dotyczące współpracy z tą firmą. Jeśli ktoś chce i pokaże, że mu zależy to dostaje duży kredyt zaufania od właścicieli, dzięki któremu może się rozwinąć w branży sprzętu medycznego. Liczę że moja współpraca z firmą EM-MED w zakresie sprzętu medycznego będzie trwała przez wiele lat.

Zainteresowany

06.03.2026 20:35

Witam, pojawiło się ogłoszenie na handlowca, czy umowa B2B tylko wchodzi w grę? Jak obecnie się tam pracuje?

Zainteresowany

06.03.2026 20:34

Witam, pojawiło się ogłoszenie na handlowca do firmy, czy umowa B2B tylko wchodzi w grę? Jak teraz wygląda tam praca ?

Bylosobiebobo

06.04.2024 00:07

Witam. Ile osób pracuje na produkcji? Jaka jest teraz podstawa? Są jakieś bonusy? Podwyżki? Jak z atmosferą w pracy? Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam ????

05.01.2023 14:42

luca

13.02.2023 14:03

No doświadczyłem tego samego a miało być tak pięknie
    Krzysztof Baczyński

19.10.2021 11:46

PRZEPROSINY Ja, niżej podpisany Krzysztof Baczyński, przepraszam pana Adriana O’Halloran, EM-MED Sp. z o.o. w Krakowie i EM-MED Sp. z o.o. Sp.k. w Krakowie za to, że trzykrotnie na portalu GoWork.pl zamieściłem fałszywe informacje na Ich temat i znieważyłem pana Adriana O’Halloran przez co naruszyłem Ich dobra osobiste w postaci czci, dobrego imienia i renomy. Niniejsze przeprosiny zamieszczam w wyniku ugody sądowej zawartej w sprawie przed Sądem Rejonowym dla Krakowa – Krowodrzy (sygn. akt II K 642/21/K). Krzysztof Baczyński

18.05.2020 11:54

Jakie godziny pracy przyjęte są w firmie EM-MED Sp. z o.o. Sp. K.?
    Miki

18.05.2020 12:45

9.00-17.00

EM-MED Sp. z o.o. Sp. K.

15.05.2020 11:32

W tym roku marka EM-MED obchodzi swoje 30 urodziny. Jesteśmy już 30 lat na rynku Polskim i stale wzmacniamy naszą pozycje na rynkach międzynarodowych!

Kontakt - EM-MED Sp. z o.o. Sp. K.

Przygraniczna 40 32-085 Modlnica

Branża główna: Farmacja i suplementacja
    Flossy853

07.12.2019 21:15

Witam. Nie polecam . Rekrutacja i w trakcie rozmowy po angielsku kobieta zadajaca pytania typu kiedy nastepne dziecko i kto bedzie z tym jak Pani zacznie prace. A niby prawniczka. Rozmowa z nia ale ostatecznie jeszcze trzeba z synem. Bardzo niekompetentnie.
    Karolina

18.12.2019 14:17

Opinia bardzo prawdziwa :)
    ala

24.02.2020 17:08

Najdziwniejsza rekrutacja na jakiej byłam.Od początku do końca.Dziwna firma.

07.02.2020 10:07

Czy można liczyć w EM-MED Sp z o.o. na prywatną opiekę medyczną?
    Aspo

18.02.2020 11:16

Nie.

06.02.2015 11:10

Flossy853

07.12.2019 21:19

DoklaTez takie odnioslam wrazenie. Umowa przez agencje. Takze trzeba sie zastanowic.

29.10.2019 09:44

Jak wygląda podstawa w EM-MED Sp z o.o.?
    Qwwrry

29.10.2019 21:40

2500 zł netto
    Buco

09.08.2016 16:08

Chłopaki! Czy ktoś z nimi jeździ? I może napisać mi czy się w ogóle opłaca? Chodzi mi o godziny, zarobki i dieta. Będę wdzięczny za informację z prawdziwej ręki
    rekrutacja

24.10.2014 08:05

Dziś trafiłam na ich ogłoszenie.Wysłałam swoją aplikację zanim przeczytałam opinie, ale nawet jeśli zechcą mnie zaprosić na rozmowę to chyba się nie zdecyduję po tym co przeczytałam....
    kandydatka

25.02.2014 11:16

Mimo tego co tu przeczytałam postanowiłam wybrać się na rozmowę kwalifikacyjną. Zawsze jesli jest okazja staram sama zweryfikować stan faktyczny w danej firmie nie sugerując sie opiniami innych. Wystarczyło 15 minut aby podpisać się pod powyzszymi komentarzami. Nie wiem skąd biorą się takie osoby jak pani która mnie rekrutowała. Ogólnie nie wygląda to dobrze. Szukają kogoś kto będzie robił wszystko za 1300 zł. Jakieś okresy próbne potem umowa o dzieło a następnie - jak dobrze pójdzie umowa zlecenie. Możliwość zostawania po godzinach bo podobno czasem tak trzeba...Odradzam. Dziwna firma.
    ona

05.01.2014 20:46

czy mogłabyś powiedzieć coś więcej ? Zostałam zaproszona na rozmowę do tej firmy

Zostaw merytoryczną opinię o EM-MED Sp. z o.o. Sp. K.