Wydaje mi się, że opinie wyżej są zbyt przesadzone. Pracowałem tam przez jakiś czas, wiadomo jak w każdej firmie jeśli coś nie idzie jest atmosfera napięta, jeśli się coś zepsuje z własnej winy, szef jest wściekły, nie tylko w tej firmie. Jak ktoś ma słabą psychikę to niech nie płacze potem, jedź za granicę i pracuj, tam dopiero będziesz wracał z podkulonym ogonem i nie mówię o pracy sezonowej na roli, tylko dokładnie takiej samej pracy. Miałem okazję tak pracować w Niemczech i wiem co mówię. Przerwy nie ma ? jak to nie, codziennie o 13:00 masz przerwę, zarabiasz mało? Bo jesteś cienki w tym co robisz, zamiast narzekać to byś zacisną pośladki i pracował, nikt od razu nie da Ci 3.000zł netto. Mam dobry kontakt z ludzmi co tam pracują od lat i nikt z nich nie narzeka na brak pieniędzy. Ludzie myślą, że pójdą do pracy i będą siedzieli sobie wygodnie za biureczkiem i tworzyli sobie projekt wizytówki przez cały dzień, a na końcu wyjdzie, że moja córka 3 letnia narysowała by w paint-cie lepiej. No powodzenia życzę. Ja mam dobre wspomnienia z tej firmy, jednak musiałem odejść ze względu na sprawy osobiste. A tak konkretnie to jak ktoś nie umie się dostosować do wymagań to nic w życiu nie osiągnie.