Awena Sp.j. Janiszewski Lewonowska

Komorów

Ocena pracodawcy 6/6

na podstawie 55 ocen.

Awena Sp.j. Janiszewski Lewonowska
6 55 6 1

Opinie o Awena Sp.j. Janiszewski Lewonowska

PARĘ LAT W AWENIE..

Najgorzej. W sytuacji podbramkowej kiedy trwał rok szkolny (jestem rodzicem) dzieciak mi się rozchorował. Ulokowany został w biurze i bezczelnie posadzono go przy kolorowankach i podano kredki. Po drugie został nakarmiony przez współpracowników zdrową żywnością (???) a później samozwańczy ochotnik w wolnej chwili wyjaśnił mu niepotrzebnie zasady ułamków (kto go prosił!!!) jako rodzic jestem zrozpaczona TAK KOSZMARNYM TRAKTOWANIEM pracowników z dziećmi....

Kizia
@PARĘ LAT W AWENIE.. 20.07.2018 09:59

Chyba dzieciak nie był tak chory, jeśli mógł pojawić się w biurze? Takie praktyki, gdy dzieci przychodzą do rodziców do pracy są w wielu firmach. Ciekawe, gdyby dziecko nie mogło siedzieć w biurze ze względu na swój stan zdrowia, który wymagałby jednocześnie obecności osoby dorosłej w domu czy szpitalu?

Odradzam
@Kizia 01.08.2018 15:10

Mimo tego, co tu wypisują pracownicy, posiadanie dzieci w tym miejscu nie jest wskazane, problem dla pracodawcy, problem dla rodzica, problem dla dziecka.

Ra_v

Yo... Ra_v,  jestem pracownikiem od niespełna czterech lat, i w przeciwieństwie do wypowiadających się na forum osób, nie mam problemu z tożsamością. Z zażenowaniem czytam skrajnie emocjonalne posty podszyte frustracją związaną z niepowodzeniem jak mniemam. W “branży” z efektami robię 19 lat, nie licząc czasu który poświęciłem na naukę, która pozwoliła by mi pracować w tym zawodzie. Mam to szczęście, że idę drogą którą wybrałem sam i liczę się z tym że nie będzie łatwo. Pracowałem z wieloma osobami, przestałem liczyć projekty, i pozytywnych jak i negatywnych jednostek-sytuacji, to przychodzi z czasem. Jak to w "Życiu” DOBRE i złe chwile…ludziki. O dziwo nie jest to “stajnia Augiasza” i brew opinii - UWAGA!!! WAZELINA - zachowawczy żart :) Pracodawca okazuje się być Człowiekiem: A tak na poważnie, życiowo jak pewnie każdy wcześniej czy później spotka się z komplikacjami - Pracodawca wyrozumiały po maksie!!!. Kobiety z dziećmi i problem z opieką - (Laska, piszesz tematy… eeeh weź się ogarnij!!! Ziomki z pracy na wagę złota!!! - Jesteś wart swoich zalet? przyjdź, przekonasz się sam :0. Takie jest moje zdanie. Generalnie taka forma wypowiedzi na forum to MEGA lipa!!! (masz jaja powiedz co cię gryzie, jak nie są to przypadkiem pasożyty :) Zacznij od siebie, rozmawiaj z ludźmi, zachowaj równowagę w ocenie ŚWIATA - podobno jesteś jego obywatelem :) POKÓJ _ CZŁOWIEKU - uśmiechnij się i ŻYJ!!!

Obserwator
@Ra_v 28.08.2018 21:37

Jesteś jednym z niewielu normalnych pracujących tam ludzi, ale nie wierzę, że nie widzisz, co się tam dzieje. Fakt, że Ciebie to nie dotyczy nie zwalnia z obiektywizmu. Krzyki i poniżenia omijają Cię szerokim łukiem, ale je słyszysz. Zresztą donośny głos niektórych Pań słychać z każdego miejsca w biurze. Jeśli jedna osoba poniża przy Was drugą, to wszyscy się na to zgadzacie. Co dziwne na forum wypowiadają się również osoby traktowane bardzo różnie. W jednej chwili przyjmą op...... by za chwilę z oprawcą jeść wspólny lunch. Dziwię się, że jeszcze tu jesteś. I jeszcze to obarczanie innych za swoje błędy!

Ciekawe

Nadal usuwane są negatywne posty na temat tej firmy. Brawo!

Miłka

Słaba firma, dziwna nerwowa atmosfera podbijana przez trzy sfrustrowane życiem accountki, które mają problem z kulturą osobistą, dużo krzyku i obrażania ludzi. Zero profesjonalizmu. Mega rotacja, nie ma tygodnia żeby ktoś nie rzucił papierami i nie wyszedł. Fajne biuro i lokalizacja (blisko metra). Nie polecam !!!

anonim

(usunięte przez administratora)

Kwestia podejścia...

Hmmm... A może się rozwijają? Może zatrudnieni z poprzednich ogłoszeń mają pracę na stałe, ale potrzeba więcej rąk do pracy......? Nieee, to głupi pomysł... :))))) Na pewno ogłoszenia o pracę znaczą coś złego... ! :)

Kłamstwo!

Kto usuwa nagatywne posty o tej firmie, gdzie są opinie z 2016 i 2017 roku?????

Iconic

Fajni klienci, fajne tematy, fajne biuro, fajni ludzie, fajna lokalizacja blisko metra. W niektórych miejscach nie ma zasięgu telefonicznego dzięki czemu można uniknąć natarczywych telemarketerów;)!

Kawka z mleczkiem

To nie jest praca dla wszystkich. Trzeba być specyficznym/mieć trochę charakteru żeby się tu odnaleźć. Czasem kawiarnia, czasem sprint. Kasa na czas

Krzyki
@Kawka z mleczkiem 20.07.2018 10:49

To nie jest praca dla wszystkich. Trzeba się szanować.

Jedzonko

Czemu admin usuwa kulinarne posty :(

anonim

(usunięte przez administratora)

DJ

Fajnie, ale jednak tym, którzy naprawdę pracują, muzyka jednak przeszkadza. Gust muzyczny nie jest tu bez znaczenia, ale awena faktycznie zebrała ekipę z przedmiescia.

? ;))
@DJ 08.08.2018 23:43

Staryyyyyy! Co Ty gadasz...??? ;))

anonim

(usunięte przez administratora)

Misiulek

Tak, nabijamy sie, bo jak mozemy zareagowac na bylych (zwolnionych lub sfrustrowanych odejsciem) pracownikow? Takie mamy podejscie do zycia. Nie wpasowalas/les sie...:)))(usunięte przez administratora)

Zdziwiony
@Misiulek 01.08.2018 22:25

Nie byłem, nie widziałem, ale słowa Misiulka są najlepszym potwierdzeniem wypowiedzi byłych pracowników. (usunięte przez administratora) Gratuluję podejścia do życia. Moja dziewczyna chciała wysłać do Państwa CV. Sprawdziłem tu opnie o kilku innych podobnych firmach i zadziwiająco dużo w Awenie byłych czy obecnych pracowników, którzy wciąż poruszają te same argumenty. Nie sądzę, by brało się to znikąd i nie jest to kwestia branży, tylko ludzi a Państwa obraz wyróżnia się niekorzystnie na tle innych agencji. Warto chyba się jednak nad tym zastanowić, chociaż czytając komentarze spodziewam się raczej ignorancji.

Ojciec Wirgilusz
@Zdziwiony 02.08.2018 18:43

Nie byłeś, nie widziałeś ale... napisałeś. "Jak Cię widzą tak Cię piszą", a może "Jak nie widzą to obsmarują". A dziewczynie daj trochę wolności może najdzie tam kogoś CIEKAWSZEGO. Powodzenia :)

anonim

(usunięte przez administratora)

Buldog:)

Bo to tak, jak u psów.... Ten mały... najwięcej szczeka!

A ja..

A ja lubie Awenke:)

anonim

(usunięte przez administratora)

:/

Dlatego nienawidze hejtu w necie... sama kupowalam... i teraz jest mi bardzo przykro.....

Nie

Pracowalam w firmie o podobnej nazwie. No nie polecam...

Nie,nie,nie;)
@Nie 24.07.2018 18:52

;)))))

Tolerancja

A ja to słyszałam, że tam biją czarnych

Pedant...

Ja tam nie wiem, ale bez butów w robocie chodzom.... Na ogródek pod parasol tak chodzom i potem znowu wchodzom...

MASAKRA!!!!

Prosseco na imprezie firmowej było... BEZ LODU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Konrad

Idealnych firm nie ma to fakt. Z pracownikami niestety jest to samo!!

Iwona

@Odradzam Dziękujemy za Twoją wyczerpującą opinię. Czy na pewno jednak nie można się doszukać żadnych pozytywów w pracy w Awena Sp.j. Janiszewski Lewonowska? Może firma gwarantuje rozwój, możliwość awansów? Istnieją może jakieś benefity pozapłacowe, czyli wszystkie korzyści dla pracowników oprócz wynagrodzenia?

Administrator

Jak obecnie wygląda sytuacja z możliwością zatrudnienia w Awena Sp.j. Janiszewski Lewonowska?

zdziwiona

Jeśli ktoś zdecyduje się u nich pracować, nich najpierw podpisze z nimi umowę, a dopiero później złoży wypowiedzenie w swoim obecnym miejscu pracy. W przeciwnym razie może się bardzo zdziwić. O profesjonalizmie nie będę wspominać.

Zostaw opinię o Awena Sp.j. Janiszewski Lewonowska - Komorów

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Awena Sp.j. Janiszewski Lewonowska