Szczerze odradzam korzystanie w tej drukarni z usług Pana Piotra Zdolskiego, którego poprosiłam o zrobienie prostego banera pod ubezpieczenia. Pierwszy projekt miał być mi przysłany na maila w "przyszłym tygodniu"- ok, tym bardziej, że byłam u niego w czwartek. Przyszły tydzień dobiegał końca a tu ani widu ani słychu- pojechałam więc w piątek osobiście dopytać co się stało, dostałam odpowiedź, że dzisiaj będę go miała na mailu i tak było, późnym popołudniem dotarł. Projekt był ładny, ale poprosiłam o kilka drobnych zmian (inny kolor liter w głównym słowie, wyrzucenie zdjęcia i powiększenie parametrów banera)- po kilku dniach dostałam zupełnie inny (okropny) projekt- ponownie więc udałam się do Pana Piotra osobiście z pierwotnym projektem zapisanym odręcznie na kartce i poprosiłam o wprowadzenie tylko tych zmian o których pisałam - oczywiście zgodził się a ja znowu czekałam...po tygodniu poszłam zapytać, czy się tym zajmie odpowiedź brzmiała, że tak. Od mojej pierwszej wizyty w tej drukarni minęło ponad trzy tygodnie, a Pan Piotr milczy:) i poprawionego projektu też nie dostałam, a szkoda, bo w planach są jeszcze inne rzeczy do druku.
Na szczęście udałam się do innej drukarni w Chojnicach "STANDRUK", tam następnego dnia miałam już gotowy ładny projekt, a po dwóch dniach status projektu "wydrukowany", liczę, że w poniedziałek a najdalej we wtorek będzie do odbioru. Kolejne potwierdzenie na to, że "zmiana zawsze wychodzi na dobre"
Pozdrawiam serdecznie Panie PIOTRZE.